Vash_GR Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Τα Thinksound TS01 $74,99; [ http://www.thinksound.com/ts01.php ] Μπορώ να τα βρω κάπου φθηνότερα ( κι ελπίζω όχι απομίμηση :lol: ) Πάντως, εμφανισιακά και γενικά όλο το στυλ των ThinkSound TS01 μ'αρέσει ^^. Φαντάζομα ,όμως, πως δε πρόκειται να τα βρω και πολύ φθηνά :( Επίσης στο mp4nation είδα πως τα Μ2 κοστίζουν μόλις $49,50 αλλά δυστυχώς για pre-order και τα ακουστικά πρόκειται να έρθουν τη τελευταία εβδομάδα του Μάι. Δεν προλαβαίνω... Τα έχει στο amazon.com και στο ebay άλλα από όσο ξέρω δεν στέλνουν Ελλάδα ηλεκτρονικά είδη και δεν τα έχω βρει πουθενά αλλού. Τα Μ2 ναι είναι για preorder σε αυτό το στάδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Τα ΤΣ01 έχουν δωρεάν μεταφορικά μόνο για ΗΠΑ :( [ http://thinksound.bigcartel.com/shipping ] Έτσι εγω θα πρέπει να πληρώσω. Γνωρίζετε περίπου πόσο μπορεί να κοστίσει; Επίσης έχει αγοράσει κανείς απο 'δω[ http://thinksound.bigcartel.com/shipping ] ; Σε πόσες μέρες θα τα παραλάβω; Πληρώνω με πιστωτική ή αντικαταβολή; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Φίλε δεν έχω παρακολουθήσει(καταλάβει απολύτως) τι ακριβώς ζητάς αλλά γιατί δεν πάιρνεις τα Fischer Audio Eterna που τα χουμε πάρει ήδη τρεις από το φόρoυμ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.Και γεμάτα μπάσα και πολύ άνετα και 'sonic diamond value' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Φίλε δεν έχω παρακολουθήσει(καταλάβει απολύτως) τι ακριβώς ζητάς αλλά γιατί δεν πάιρνεις τα Fischer Audio Eterna που τα χουμε πάρει ήδη τρεις από το φόρoυμ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.Και γεμάτα μπάσα και πολύ άνετα και 'sonic diamond value' Ευχαριστώ για την άποψή σου. Κι εγώ το σκέφτηκα. Τα ετερνα είναι καλύτερα απ'τα ενιγμα έτσι; Επίσης σε ενα φορουμ διάβασα πως τα ετερνα ερχονται με Bi-flanges ενός μεγέθους και με Single flange μόνο Σμολ και λαρτζ [ http://www.head-fi.org/forum/thread/450772/review-fischer-audio-from-russia-with-love ], αυτό με φοβίζει. Απο πού μπορω να τ' αγοράσω; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Ήταν το κορυφαίο μοντέλο της FA μέχρι πρότινος και μόνο τα DBA-02 θεωρούνται καλύτερα(που είναι ίσως και τα καλύτερα IEMs στον κόσμο αυτή τη στιγμή). Έρχονται με bi-flanges αλλά και μονά.Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως πρόκειται για τρομερά άνετα ακουστικά.Έχω δοκιμάσει 3-4 ακόμη in ear εώς τώρα και είναι μακράν τα πιο άνετα και πιο ελαφριά.Σχεδόν δεν τα νιώθεις. Μπορείς να τα παραγγείλεις από τη Bugden Audo http://bugdenaudio.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2&products_id=2&zenid=dtiks12h9oaa3ke8ivfv5knur3 η οποία θα σου στείλει επιπλέον δώρο και άλλα σετ με tips.Μπορεί να στο επιβεβαιώσει ένας φίλος από δω που τα πήρα από εκεί γιατί εγώ τα πήρα από έναν Ρώσο seller στο ebay. Αυτή τη στιγμή γράφει πως είναι εκτός στοκ αλλά πως από μέρα σε μέρα αναμένονται.Μπορείς να κάνει και προ-παραγγελία.Για μένα αξίζει να περιμένεις γιατί τα ακουστικά είναι πραγματικά πέρα από τις μέσες προσδοκίες.....Είναι και πάνω κάτω στο μπάτζετ σου απ'ό,τι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Ήταν το κορυφαίο μοντέλο της FA μέχρι πρότινος και μόνο τα DBA-02 θεωρούνται καλύτερα(που είναι ίσως και τα καλύτερα IEMs στον κόσμο αυτή τη στιγμή). Έρχονται με bi-flanges αλλά και μονά.Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως πρόκειται για τρομερά άνετα ακουστικά.Έχω δοκιμάσει 3-4 ακόμη in ear εώς τώρα και είναι μακράν τα πιο άνετα και πιο ελαφριά.Σχεδόν δεν τα νιώθεις. Μπορείς να τα παραγγείλεις από τη Bugden Audo http://bugdenaudio.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2&products_id=2&zenid=dtiks12h9oaa3ke8ivfv5knur3 η οποία θα σου στείλει επιπλέον δώρο και άλλα σετ με tips.Μπορεί να στο επιβεβαιώσει ένας φίλος από δω που τα πήρα από εκεί γιατί εγώ τα πήρα από έναν Ρώσο seller στο ebay. Αυτή τη στιγμή γράφει πως είναι εκτός στοκ αλλά πως από μέρα σε μέρα αναμένονται.Μπορείς να κάνει και προ-παραγγελία.Για μένα αξίζει να περιμένεις γιατί τα ακουστικά είναι πραγματικά πέρα από τις μέσες προσδοκίες.....Είναι και πάνω κάτω στο μπάτζετ σου απ'ό,τι βλέπω. 1) Μπορώ να τα αγοράσω με αντικαταβολή; 2) Σε πόσες μέρες έρχονται; 3) Δεν αναφέρει κάτι για το shipping. Πληρώνω; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Ασφαλείς απαντήσεις μπορεί να σου δώσει το παιδί που τα πήρε από τη Bugden(δεν θυμάμαι ρε γμτ ποιος είναι) ΑΥτό που θυμάμαι είναι πως τα δικά μου από Ρωσία κάνανε κάτι λιγότερο από 20 μέρες ενώ τα δικά του 2 βδομάδες.Ακόμη ότι θα έχεις tracking number, extra set με τips δώρο και πως το shipping ήταν σχεδόν ίδιο με το δικό μου δηλ. 10 περίπου δολάρια. Νομίζω πως ΟΧΙ δεν μπορείς αντικαταβολή.Είμαι σχεδόν βέβαιος γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Ασφαλείς απαντήσεις μπορεί να σου δώσει το παιδί που τα πήρε από τη Bugden(δεν θυμάμαι ρε γμτ ποιος είναι) ΑΥτό που θυμάμαι είναι πως τα δικά μου από Ρωσία κάνανε κάτι λιγότερο από 20 μέρες ενώ τα δικά του 2 βδομάδες.Ακόμη ότι θα έχεις tracking number, extra set με τips δώρο και πως το shipping ήταν σχεδόν ίδιο με το δικό μου δηλ. 10 περίπου δολάρια. Νομίζω πως ΟΧΙ δεν μπορείς αντικαταβολή.Είμαι σχεδόν βέβαιος γι'αυτό. Κανένα κατάστημα δεν έχει αντικαταβολή; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Μπα δεν θα τα βρεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα ούτε για πλάκα..... Κάνε μια prepaid, βάλε μέσα 60 ευρώ και πάρ'τα όπως έκανα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Αλλος τρόπος πληρωμής δεν υπάρχει... έτσι; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Με πιστωτική ή με τραπεζική κατάθεση νομίζω.Αλλά ποιος ο λόγος; Η prepaid visa είναι πολύ βολική γρήγορη και ακίνδυνη.Εγώ την έβγαλα σε μία Τράπεζα Κύπρου.Στη δίνουν επί τόπου.Το μόνο που χρειάζεται είναι ταυτότητα, έναν λογαριασμό ΔΕΗ και ένα εκκαθαριστικό(δεν τους ενδιαφέρει το ποσό που δηλώνεις) Prepaid μπορείς να βγάλεις και στη Eurobank και αν έχεις και λογαριασμό εκεί, να την φορτώνεις οποιαδήποτε στιγμή από τον υπολογιστή σου! Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Με πιστωτική ή με τραπεζική κατάθεση νομίζω.Αλλά ποιος ο λόγος; Η prepaid visa είναι πολύ βολική γρήγορη και ακίνδυνη.Εγώ την έβγαλα σε μία Τράπεζα Κύπρου.Στη δίνουν επί τόπου.Το μόνο που χρειάζεται είναι ταυτότητα, έναν λογαριασμό ΔΕΗ και ένα εκκαθαριστικό(δεν τους ενδιαφέρει το ποσό που δηλώνεις) Prepaid μπορείς να βγάλεις και στη Eurobank και αν έχεις και λογαριασμό εκεί, να την φορτώνεις οποιαδήποτε στιγμή από τον υπολογιστή σου! Διαλέγεις και παίρνεις. Ανάμεσα σε ThinkSound ts01 και Fischer Audio Eterna, δηλαδή μου προτείνεις Eterna? Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) Απ 'ό,τι πιθανότατα θα σου πούνε και τα παιδιά(Godfavor & NTROPIC) καθότι δεν είμαι τόσο γνώστης εγώ, δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης με ακουστικά μέχρι τα 100 ευρώ....Τα eterna συναγωνίζονται ακουστικά άνω των 250+ (!) EDIT: Μόνο τα REO σε αυτά τα λεφτά είναι σοβαρός ανταγωνιστής αλλά έχουν τελείως διαφορετική λογική μουσικής υπογραφής.Είναι αναλυτικά και θέλουν απαραιτήτως ενίσχυση για να οδηγηθούν.Απ'ό,τι λες, σε ενδιαφέρουν καλά μπάσα και περισσότερο fun προσέγγιση οπότε...eterna αβλεπί. Edited May 28, 2010 by G_T_J Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Καποια στιγμη συντομα θα αρχισω να "χτενιζω" το thread μιας και θελω να βρω κορυφαια ακουστικα για το Νοκια Ν91.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) μου ήρθανε σήμερα όλα τα παρελκόμενα των westone 3 με γενική ταχυδρομική! έχει όλα τα tips,το inline volume control,και το 3.5 το 2.5mm adapter.μου στήλανε και 2 καινούργια καθαριστικά ακουστικών,αυτά σαν σπίρτα που είναι,αλλά είναι διαφορετικά από αυτό που είχα.από την μία έχουν κάτι σαν σκουπάκι,και από την άλλη εκείνο που καθαρίζει τα tips.μια χαρά! σε λιγότερο από μία εβδομάδα από Αμερική!..... wow να ταν έτσι όλες οι υπηρεσίες.... Edited May 28, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 mouse δεν υπάρχει αντικαταβολή σε εκτός ελλάδας κατάστημα. Θα πας είτε σε αυτό που λέει ο G_T_J, είτε σε πιστωτική ή τραπεζικό λογαριασμό και paypal. Τα μεταφορικά εκεί γύρω είναι στα 10$ και θα κάνουν 1,5-4 βδομάδες (αναλόγως και από που θα τα πάρεις φυσικά, οι χρόνοι είναι ελάχισο-μέγιστο) G_T_J όμως τα eterna που θα φέρει τώρα σε στοκ, δεν θα είναι τα καινούργια? Εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, οπότε θα είναι μισο αχαρτογράφητη επιλογή. Γιαυτό δεν τα πρότεινα άλλωστε. Αλλιώς ναι δεν τίθεται θέμα. hackfree άλλο επίπεδο φαντάζομαι, έτσι; PS: Τα RE0 οδηγούνται καλά απο το Rockboxed clip+, αν και η ένταση πάει στο -15db. Υποθέτω με ενίσχυση ή με μεγαλύτερο player (πχ sflo2) θα πάνε σε άλλο επίπεδο. Αλλά δεν έχω σχετική εμπειρία δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Διαβάζω κι εγώ ότι τα έχουν τροποιποιήσει.Ξέρω γω; Πόσο να τα έχουν τροποποιήσει.Πιθανολογώ πως οι δαφορές θα είναι τόσο μικρές που θα εμπίπτουν στα όρια της audiophile σχολαστικότητας που επικρατεί στο head-fi και όλοι διαπιστώνουμε καθημερινά....:lol: Μου φαντάζει απίθανο να χαλάσανε τόσο επιτυχημένα και εμπορικά ακουστικά.Εν ολίγοις ό,τι και αν έχει συμβεί σίγουρα εξακολουθούν να είναι ανώτερα της τιμής τους φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) mouse δεν υπάρχει αντικαταβολή σε εκτός ελλάδας κατάστημα. Θα πας είτε σε αυτό που λέει ο G_T_J, είτε σε πιστωτική ή τραπεζικό λογαριασμό και paypal. Τα μεταφορικά εκεί γύρω είναι στα 10$ και θα κάνουν 1,5-4 βδομάδες (αναλόγως και από που θα τα πάρεις φυσικά, οι χρόνοι είναι ελάχισο-μέγιστο) G_T_J όμως τα eterna που θα φέρει τώρα σε στοκ, δεν θα είναι τα καινούργια? Εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, οπότε θα είναι μισο αχαρτογράφητη επιλογή. Γιαυτό δεν τα πρότεινα άλλωστε. Αλλιώς ναι δεν τίθεται θέμα. hackfree άλλο επίπεδο φαντάζομαι, έτσι; PS: Τα RE0 οδηγούνται καλά απο το Rockboxed clip+, αν και η ένταση πάει στο -15db. Υποθέτω με ενίσχυση ή με μεγαλύτερο player (πχ sflo2) θα πάνε σε άλλο επίπεδο. Αλλά δεν έχω σχετική εμπειρία δυστυχώς. θα σου πω το πραγματικό επίπεδο την πέμπτη που θα έχω τα custom tips...και ελπίζω και το LOD....(άρε Τούρκε)μαζί με τον mustang p51...κάποια ακουστικά τα πάνε πολύ καλά με ενισχυτές και δίνουν πολύ της τάξεως του 30-40% καλύτερη ποιότητα ήχου.μπορεί να τσιμπήσω και εγώ τα RE0 για το γυμναστήριο γιατί με κάτι τέτοια ακουστικά ο ενισχυτής κατηγορίας mustang αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του.η μουσική πάει σε άλλο επίπεδο....πάντως θα έλεγα πριν πάει κανείς σε ενισχυτή,καλύτερα να πάει να κάνει custom tips πρώτα και μετά όλα τα άλλα Edited May 28, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) G_T_J ακριβώς αυτό, δεν είναι γνωστό πόσο τα έχουν αλλάξει, το λάθος revision που είχαν στείλει στον ClieOS για review πάντως ήταν για κλάματα. Από όσο ξέρω κανείς δεν τα έχει παραλάβει ακόμα. hackfree τα custom sleeves δεν είναι όμως για όλα τα ακουστικά, τα προτιμάνε κυρίως σε ακουστικά πάνω απο 100-150$. Όντως κάποια ακουστικά ταιριάζουν πάρα πολύ καλά με ενισχυτές, εγώ σου συνιστώ τα RE0 απλά συμπληρωματικά, για να έχεις κάτι αναλυτικό. Εγώ ψήνομαι για τα eterna, μόλις δω μερικά review για το καινούργιο στοκ. Edited May 28, 2010 by Vash_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Πόσο πρέπει να περιμένω για να περάσει λίγος καιρός και να σχολιασθούν τα νέα ετερνα; Εξάλλου, εγώ πρόκειται, μάλλον, να τα αγοράσω μετά απο τρεις, τέσσερις, πεντε εβδομάδες (αλλά μπορεί και τώρα). Πάντως, σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τα ΤΣ 01 ;) Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) και εγώ για τα ετέρνα θα πήγαινα,αλλά αυτά περί revision δεν μου άρεσαν και πολύ.θα περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλιώς θα πάω για RE0(δεν έχω σκοπό να πέρνω στο gym τα custom tips)και μάλλον μια που πήρα το fiio e5 αυτό θα έχω μαζί μου αναλόγως αν βοηθάει στον ήχο.είχα πει τον Ρώσο που πουλούσε τα ετέρνα να με στήλει μύνημα όταν θα φέρει τέλος του μήνα την νέα βάρδια αλλά ακόμα τίποτα.... Edited May 28, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Σε ελληνικό κατάστημα δε πρόκειται να βρω αυτά τα ακουστικά; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 http://www.ultimateears.com/_ultimateears/store/products/metrofi170vi.php ? Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Τα eterna από σήμερα είναι διαθέσιμα στη bugden audio για παραγγελίες κ άμεση αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Τα eterna από σήμερα είναι διαθέσιμα στη bugden audio για παραγγελίες κ άμεση αποστολή. υπάρχει κάποια σύγκριση αυτής της revision με την προηγούμενη? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts