billopoulos Δημοσιεύτηκε May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2017 Ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο, ως fan εδω και χρόνια της HTC, και θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για το αν αξίζει τωρα που εχει πέσει στα 345,50€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Όχι γιατί έχει το 810. Καλύτερα πάρε ελαφρώς μεταχειρισμένο 10άρι Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Αν εξαιρέσουμε τον snapdragon 810 η συσκευή είναι πανέμορφη με εξαιρετική κάμερα, τρομερό ήχο και νομίζω αξίζει τα λεφτά που ζητάει η HTC http://cdn2.gsmarena.com/vv/bigpic/htc-10-evo.jpg Οθόνη 5.5” Super LCD3 QHD (2560 x 1440) με επικάλυψη Gorilla Glass 5 Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 810 2GHz Επεξεργαστής γραφικών Adreno 510 GPU Μνήμη RAM 3GB Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD έως 2TB) Κάμερα 16MP f/2.0 με O.I.S., PDAF και dual LED flash (4K video, RAW format) Εμπρόσθια κάμερα 8MP WiFi 802.11ac, Bluetooth, NFC, GPS, 4G LTE Cat.9 (450Mbps download) Λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat με Sense UI Μπαταρία 3200mAh (τεχνολογία Quick Charge 2.0) Υποδοχή USB Type-C Διαστάσεις 153.9 x 77.2 x 8.13mm Βάρος 170gr Μεταλλική κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP57 για προστασία από νερό Edited May 17, 2017 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billopoulos Δημ. May 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Αναμεσα σε αυτο και το s6 edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Αναμεσα σε αυτο και το s6 edge? Όπως εννοεί και ο φίλος ακριβώς από πάνω, άνοιξε σχετικό θέμα στο σωστό μέρος (το από πάνω link). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billopoulos Δημ. September 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Το αγόρασα αρχές Ιουλίου και αρχές Σεπτέμβρη μου κάηκε και μένα η μισή οθόνη.. Το πήγα στην arvato και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουν Αμερική για να αλλάξει η επίσημη αντιπροσωπεία την οθόνη με εγγύηση. Το άφησα και το πήρα μετά από 2 εβδομάδες με αλλαγμένη οθόνη. Προς το παρόν δεν μου έχει πάθει πάλι κάτι αν και το έχω μια βδομάδα στα χέρια μου μετά το service. Εσείς τι εμπειρία έχετε με αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 το πήρα γω και μου έβγαλε το γνωστό πρόβλημά στην οθόνη το επέστρεψα και πήρα τα λεφτά πίσω ... κατά τα άλλα σαν συσκευή ήταν άψογο Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts