GECKO Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 eytyxos doyleuei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Ποιος διάβασε το δημοσίευμα της σημερινής Αυριανής (αποκλειστικό) για τα χρέη Tellas, ΤelePassport και FORTHnet στον ΟΤΕ ??? :lol: Τι άλλο επιφυλάσσει ο ΟΤΕ στην Teledome??? :whistle: :worry: Εγγυητική επιστολή δεν πληρώνετε Τeledome? Δηλαδή οι "καλόπιστοι" πάροχοι είναι κορόιδα και εσύ είσαι πονηρή??? :confused: Για να δούμε... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 molis eida sto site tis teledome ton timokatalogo tou 4u1 kai gia tous tritous paroxous prin eixe xronoxrewsi twra pleon isxiei to 0,099!!!! http://www.teledome.gr/%2882A4B303EE115C29F07D8C05AE229AF97E5946B288184FF9%29/ecportal.asp?id=1586&nt=18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Να πω κάτι που είναι εντελώς για γέλια... Πήρα στο 13850 και τους ρώτησα ποια είναι η χρέωση για αστικές κλήσεις και με ποιον ρυθμό γίνεται η χρέωση (ήξερα αλλά είχα λόγο που ρώτησα) . Μετά ρώτησα αν πρέπει να βάλω προεπιλογή φορέα και μου είπαν "Ναι." . Ρώτησα για να το διευκρινίσω σίγουρα "Δηλαδή αν δεν θέλω προεπιλογή φορέα δεν μπορώ να γίνω συνδρομητής σας;" και μου απαντάνε "Όλες οι αιτήσεις για σύνδεση στην εταιρία μας γίνονται μόνο με προεπιλογή. Δεν υπάρχει δυνατότητα να συνδεθείτε χωρίς προεπιλογή" !!!!!! Αυτό πραγματικά δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ. Άκου λέει πρέπει να έχεις προεπιλογή για να συνδεθείς με αυτούς!!!! Εγώ θα έβαζα μόνο για την κάρτα που δίνουν και μπορείς να καλείς από δημόσια τηλέφωνα με χρέωση στον λογαριασμό της Teledome. Μετά από αυτό, ΜΑΚΡΙΑ!!!! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Με κάλεσαν σήμερα στο σπίτι απο TeleDome για ενημέρωση... Αρχισε λοιπόν η κοπέλα να μου λέει πως έχουν 50% έκπτωση στα αστικά, υπεραστικά και στα κινητά. Τότε την ρωτάω "πόσο χρεώνετε τα κινητα" και μου απαντάει πως απο τις 06:00 - 20:00 η χρέωση είναι €0,179 :lol: Αφού και ο ΟΤΕ χρεώνει €0,179 απο που προκύπτει το 50% ; Και τότε αρχισε να τα μπαλώνει λέγοντας πως εννοεί στο σύνολο του λογαριασμού... μέσω του προγράμματος €0,099 Της ζήτησα ένα τηλέφωνο για να το μελετήσω και να τους καλέσω... Επίσης μου μίλησε για δωρεάν προεπιλογή ενώ την χρεώνουν €8 Το κορυφαίο ήταν, οταν μου είπε οτι η TeleDome συνεργάζεται άμεσα με τον ΟΤΕ διότι είναι θυγατρική του... Δεν μπορεί να βάλει κάποιος φρένο στην κοροϊδία τους; Λέτε να τους καλέσω και να ηχογραφήσω την συνομιλία για να τους έχω στο χέρι; Το κακό είναι οτι πρέπει να τους ενημερώσω για την ηχογράφηση... Any ideas? Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysky Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Frontizei o kalos mas o oTE gia tis opoies aparaitites hxografiseis. Afto peri thugatrikis etairias tou OTE to xrisimopoioun arketes...Oxi vevaia kai toso petuximeno (fake) epixeirima!! Παράθεση Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μα ξέρεις τι γίνεται; Εχει έρθει κόσμος και μου λέει... ααα θα πάω στην TeleDome γιατί έχει 50% εκπτωση στα κινητά! Μα καλά πόσο ευκολόπιστος είναι ο κόσμος; :cry: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysky Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Efkolopistos de tha to elega...Mallon to antitheto...Duspistos kai kaxupoptos.Alla polloi, exontas faei sti mapa ton OTE, pistevoun, i theloun na pistepsoun(to idio kanei)oti opou allou kai na pane, den upaxei periptwsi na einai xeirotera...Alloi pali(ligoi vevaia) nomizoun oti kai kala kseroun k theloun na to paiksoun kai eksupnoi...Afta nomizw. Παράθεση Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 diladi aksizi na balo teledome kai na xrisimopoiso san epak tis astikes klisis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 to eixa skeftei ke egw alla den ginetai giati exei allh xrewsh zhta analitiko katalogo giati exei pollous lakous den einai toso aplo iparxoun polles diaforetikes xrewseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 telika glitoneis kati me tin teledom i oxi? ego den kano polla tilefonimata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Αμα μιλάς με τις Ωρες υπεραστικά και αστικά γλιτώνεις. p.s Αμάν ρε παιδιά με αυτά τα greeklish... Σκεφτείτε κι εμάς που τα διαβάζουμε :cry: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts