spartak Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Η απάντηση μου είναι στο αν έχεις στην teledome online πρόσβαση στο λογαριασμό σου. Ευχαριστώ NRG. Η προεπιλογή δε μπορεί προφανώς να μπλοκάρει την πρόσβαση μέσω τετραψήφιου (1777 ή άλλου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. March 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Δεν είπε κανείς ότι η προσφορά της Teledome δεν είναι καλή. Προσωπικά μίλησα για την πολιτική της Teledome (συμβόλαιο & προεπιλογή), την πρόσβαση στο 13850 και τη διαφημιστική προσέγγιση στο λεγόμενο "Πρόγραμμα 1" & κατ' επέκταση στη γενικότερη εικόνα της εταιρίας ( "Η Φαντασία στην επκοινωνία" :lol: ) Ο συνδρομητής (που μιλά αρκετή ώρα σε αστικά) ΚΕΡΔΙΖΕΙ με αυτό το Πρόγραμμα.... όταν η Τeledome "χάνει" ... εδώ η Τellas σταμάτησε παρόμοιο πρόγραμμα, και η Teledome θα το καθιερώσει??? :rolleyes: Εδώ είμαστε.... είμαι περίεργος να δω αν και πότε θα σταματήσει η παροχή του "Προγράμματος 1" .... εδώ Ελλάδα κυρα-Teledome, αν ο Έλληνας ξέρει ότι θα μιλήσει δωρεάν στο τηλέφωνο, δεν το "κλείνει", ενώ... βήμα χρέωσης κινητών (per minute) δε σε σώζει... θα το διαπιστώσεις και στην πράξη... σύντομα! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Mηπως εχει καμια αλλη ακρη η Teledome? Mηπως στελνει αλλιως τις αστικες κλησεις? Γιατι αν δουμε μονο αστικες προς ΟΤΕ ειναι χωρις χρονοχρεωση. Προς αλλες εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας απο οτι ειδα εχει κανονικη χρεωση και μετα το τριτο λεπτο.Αρα δεν ισχυουν ολες οι αστικες και οι υπεραστικες μονο 0.099, αλλα μονο αυτες προς ΟΤΕ σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Μόνο προς ΟΤΕ και teledome (ελάχιστα νούμερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zjohny Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Παιδιά μια ερώτηση. Μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει την προπεπιλογή φορέα στην Teledome όταν έχει ήδη ενεργοποιημένη την προεπιλογή σε άλλη εταιρία; Να αλλάξει δηλαδή την προεπιλεγμένη εταιρία; Αν ναι, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο για την αλλαγή; Μπορείς δηλαδή να προεπιλέξεις μια εταιρία και μετά από ένα μήνα να πας σε άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Παιδιά μια ερώτηση. Μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει την προπεπιλογή φορέα στην Teledome όταν έχει ήδη ενεργοποιημένη την προεπιλογή σε άλλη εταιρία; Να αλλάξει δηλαδή την προεπιλεγμένη εταιρία; Αν ναι, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο για την αλλαγή; Μπορείς δηλαδή να προεπιλέξεις μια εταιρία και μετά από ένα μήνα να πας σε άλλη; Φυσικα και μπορεις...Η τελευταια προεπιλογη καταργει την πιο παλια...Θελει γυρω στις 20 μερες η νεα προεπιλογη για να γινει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitehed Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Εχω vivodi Adsl shared LLU(Μονο ιντερνετ) δεν νομιζω να εχω προβλημα να βαλω προεπιλογη στην φωνη Teledome?????Απο ποιοτητα ομιλιας λεει???? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Εχω vivodi Adsl shared LLU(Μονο ιντερνετ) δεν νομιζω να εχω προβλημα να βαλω προεπιλογη στην φωνη Teledome?????Απο ποιοτητα ομιλιας λεει???? Ευχαριστω... Γιατι να εχεις προβλημα ???Απο ποιοτητα μια χαρα ειναι !!!! :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 paidia emena me peiran mia fora prin arxish auth h diafimisi kai me eipan na balw egw tous eipa den xerw parte argotera na mhlhsete me ton patera mou kai autoi to energopoiisan paw to kobo mesw ote meta apo ena mhna ante pali kai auto egine 3 fores.kai to asteio mou steilan logariasmo me 10e na plhroso xwris na exw kanei thlefona apo thn etaireia. exw etairia kai skeftome na balw tellas se 3 grammes 2 omilia kai 1 fax exete na protinete kati kalitero kai kati allo pies etairies exoun e-billing ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 e-billing σε πραγματικό χρόνο έχουν: acn, vivodi, forthnet και ίσως και άλλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Παιδια αν και ξαναγραφτηκε ειναι απλο...Αν οπως στο σπιτι μου κανετε αστικα και υπεραστικα μεγαλης διαρκειας η απαντηση ειναι ανεπιφυλακτα ΝΑΙ !!!! Πληρωσα 9,5 ευρω ενω με τιμολογια ΟΤΕ θα πληρωνα ...73 ευρω.Και μιλαμε για λογαριασμο των 13 πρωτων ημερων ... 38 ωρες αστικα και 35 λεπτα υπεραστικα.. Οταν ξερω οτι θα μιλησω λιγο απλα παιρνω με το 1777 (ΟΤΕ) μπροστα και καθαρισα. :D :D :D Σκασιλα μου για το 1 ευρω για τον λογαριασμο καθε μηνα και για τα 8,5 για την courier για την αιτηση....Μια φορα τα εδωσα... :D :D :D Γιάννη μια ερώτηση, κόβεται καθόλου η γραμμή όσο μιλάς? Όταν είχα vivodi, αν θυμάμαι καλά, όταν συμπληρώνονταν δυο ώρες ομιλίας, η γραμμή κοβόταν και έπρεπε να ξαναπάρεις. Συμβαίνει κάτι ανάλογο? Η μπορείς να το έχεις και μέρες ανοικτό και να μην κόβεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Γιάννη μια ερώτηση, κόβεται καθόλου η γραμμή όσο μιλάς? Όταν είχα vivodi, αν θυμάμαι καλά, όταν συμπληρώνονταν δυο ώρες ομιλίας, η γραμμή κοβόταν και έπρεπε να ξαναπάρεις. Συμβαίνει κάτι ανάλογο? Η μπορείς να το έχεις και μέρες ανοικτό και να μην κόβεται? Επειδη απο την ερωτηση σου καταλαβαινω οτι θελεις να το χρησιμοποιεις για το ιντερνετ, η teledome λεει πως χρεωνει κανονικα τις κλησεις προς τους ISP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Γιάννη μια ερώτηση, κόβεται καθόλου η γραμμή όσο μιλάς? Απο εμπειρια μπορω να πω οτι δεν κοβεται με οριο τις 2 ωρες και 44 λεπτα!!!!Η γυναικα μου που της ανηκει το ρεκορ με πολλα αλλα παραπλησια δεν αντεξε να μιλησει κι αλλο.... :D :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmperop1 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Εχω vivodi Adsl shared LLU(Μονο ιντερνετ) δεν νομιζω να εχω προβλημα να βαλω προεπιλογη στην φωνη Teledome?????Απο ποιοτητα ομιλιας λεει???? Αν έχεις vivodi Adsl shared LLU δεν πρέπει να έχεις τηλ νούμερο από ΟΤΕ οπότε δεν μπορείς να έχεις προεπιλογή. Είσαι αποκλιστικός πελάτης της vivodi με νοικιασμένη γραμμή-χαλκό απο ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitehed Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Eχω νουμερο απο ΟΤΕ δεν ειμαι full LLU στην vivo!!!!(Απλα ρωτησα για να ειμαι σιγουρος γιατι εκει εξω γινεται χαμος.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Αν έχεις vivodi Adsl shared LLU δεν πρέπει να έχεις τηλ νούμερο από ΟΤΕ οπότε δεν μπορείς να έχεις προεπιλογή. Είσαι αποκλιστικός πελάτης της vivodi με νοικιασμένη γραμμή-χαλκό απο ΟΤΕ. Κάνεις λάθος, αυτό είναι το full LLU. Με shared LLU έχεις υποχρεωτικά ΟΤΕ, και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον εναλλακτικό θέλεις. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xionias Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Καλησπέρα παιδιά. 1) Εχω ISDN με 2 γραμμές. Μπορώ να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα 1 της teledome με προεπιλογή μόνο για τον ένα αριθμό και να κρατήσω τον αλλο με τον ΟΤΕ ώς έχει? 2) Στον τιμοκατάλογο λέει πως το 0,099 δεν ισχύει προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς Τρίτων Παρόχων όπου ισχύει το 0,024/λεπτό. Ποιοι είναι αυτοί οι αρθμοί των "τρίτων" και πως μπορώ εγώ να ξέρω αν πάρω ένα αστικό ή υπεραστικό τι θα χρεωθώ τελικά? X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 θα σου απαντήσω για το τρίτο. Οι αριθμοί αυτοί είναι των εναλλακτικών. Π.χ. για Αθήνα είναι όσοι ξεκινούν από 211 και 212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Ειδατε την νεα προσφορα της Teledome? Dsl 384 με 15 ευρω το μηνα μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Έχω κάνει αίτηση κάτι λιγότερο από 3 εβδομάδες για το TELEDOME 4U 1. Μου είχαν πει ότι σε 10 εργάσιμες μέρες θα παίρνω σε πρώτη φάση το 1755 και μετά από καμιά εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί και η προεπιλογή!1 μέρα μετά την αίτηση μου είπαν ότι στις 4/5 θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία!Τίποτα!Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε να τηλεφωνήσω στις 5/5!Ξαναπαίρνω στις 5/5 και μου λένε πάρτε αύριο!Παίρνω τελικά σήμερα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγήκε κάποιος που ήξερε και μου είπε ότι Παρασκευή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ενεργοποιηθεί γιατί υπάρχουν πολλές αιτήσεις κι έτσι!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Τωρα χρησιμοποιεις την υπηρεσια με το 1755 ή καθολου? Και αν ναι, ισχυει το 0.099?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 paidia mou valan deletome me to etsi 8elw. to ebala 3 fores apo ton ote kai pali mpainoun kai mou stelnoun kai logariasmo kai ektos apo auto ta perisotera noumera pou exw pari den mou bgazei 0.099 alla alla me kanonikes xreoseis TELETODE MAFIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. April 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Ειδατε την νεα προσφορα της Teledome? Dsl 384 με 15 ευρω το μηνα μονο? Καλή η προσφορά της teledome... αλλά μη μου πείτε ότι θα βρεθούν πολλοί που θα σκάσουν 15.9 * 12 +Φ.Π.Α. στην Teledome (συνδρομή ενός έτους). Εδώ οι περισσότεροι ISPs "πάνε" για 512 & VAS :whistle: ... και θα προπληρώσεις 15.9 * 12 ??? :shifty: Όσο για τις διαφημίσεις τους... συνεχίζω να γελάω. Σήμερα όμως κατάλαβα το concept: ΤΟ ΤΕLEDOME DSL: Βάζει φρέσο αέρα μέσα στο σπίτι (από τη θάλασσα???) ADSL internet που φυσάει (BA ισχυροι-θυελλώδεις άνεμοι) Με πανάλαφρη χρέωση (ελάτε να χάσετε κιλά) Κλείστε τα παράθυρα ... ΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΥΟ! Το "ανεμιστηράκι του γύφτου" θα προκαλέσει το φτέρνισμα ... και τι θα πούμε??? ΓΕΙΤΣΕΣ!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Νεος λογαριασμος: 101 ωρες 13 λεπτα και 59 δευτερολεπτα ===Αστικα 13 λεπτα και 09 δευτερολεπτα === Υπεραστικα Τελικο κοστος .............................30,09 ευρω Με προχειρους λογαριασμους με ΟΤΕ θα μου κοστιζαν καπου στα 190 ευρω.... Καλα δεν ειναι ????? :D :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 paidia mou valan deletome me to etsi 8elw. to ebala 3 fores apo ton ote kai pali mpainoun kai mou stelnoun kai logariasmo kai ektos apo auto ta perisotera noumera pou exw pari den mou bgazei 0.099 alla alla me kanonikes xreoseis TELETODE MAFIA den tha sou energopoisan to teledome 4u programma 1 0.099 alla to vasiko teledome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts