Dihnekis300 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μια χαρά είσαι λοιπόν. Πολύ καλό το deal Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldboyperi Δημ. June 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ένα Μήνα μετά η Volvάρα είναι έτοιμη. Έχουμε και λέμε : Γνήσια καινούρια τα σίδερα από κάτω (ακρόμπαρο, ημίμπαρο, ψαλίδι, φυσούνες, μπουκάλα με συνδρομή 20% δική μου και 100% στη δεύτερη μπουκάλα. Φτιάξιμο - ολικό βάψιμο το καπό, προφυλακτήρα και ζάντα. Αγορά μεταχειρισμένου γνήσιου φτερού ολικό βάψιμο αυτού. Αγορά ιμιτασιόν καινούριο φανάρι. Αγορά καινούριου θόλου - βάση προφυλακτήρα. Η αλήθεια είναι πως πλέον το αυτοκίνητο είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν με δικό μου κόστος περίπου 350 ευρώ. Περιμένω τα υπόλοιπα χρήματα από την ασφαλιστική έως 25 εργατικές μέρες. Ο πραγματογνώμονας πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός να πω. Είναι αυτός που ορίζει τις τιμές των εργατικών ώστε να κοπούν τα τιμολόγια από τα συνεργεία. Είναι να μην σου τύχει. Άλλος μπορεί να μην ασχοληθεί καθόλου. Η αλήθεια είναι πως έτρεξα πάρα πολύ αλλά το αποτέλεσμα με αποζημιώνει. Ευχαριστώ για την παρέα σας στο θέμα και για τις ενημερώσεις που μου παρείχατε. Υ.Γ. Ο ντελιβεράς γλίτωσε τις εγχειρήσεις και τον Ιούλιο θα είναι σε καλή κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts