Jump to content

oldboyperi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About oldboyperi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

oldboyperi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ένα Μήνα μετά η Volvάρα είναι έτοιμη. Έχουμε και λέμε : Γνήσια καινούρια τα σίδερα από κάτω (ακρόμπαρο, ημίμπαρο, ψαλίδι, φυσούνες, μπουκάλα με συνδρομή 20% δική μου και 100% στη δεύτερη μπουκάλα. Φτιάξιμο - ολικό βάψιμο το καπό, προφυλακτήρα και ζάντα. Αγορά μεταχειρισμένου γνήσιου φτερού ολικό βάψιμο αυτού. Αγορά ιμιτασιόν καινούριο φανάρι. Αγορά καινούριου θόλου - βάση προφυλακτήρα. Η αλήθεια είναι πως πλέον το αυτοκίνητο είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν με δικό μου κόστος περίπου 350 ευρώ. Περιμένω τα υπόλοιπα χρήματα από την ασφαλιστική έως 25 εργατικές μέρες. Ο πραγματογνώμονας πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός να πω. Είναι αυτός που ορίζει τις τιμές των εργατικών ώστε να κοπούν τα τιμολόγια από τα συνεργεία. Είναι να μην σου τύχει. Άλλος μπορεί να μην ασχοληθεί καθόλου. Η αλήθεια είναι πως έτρεξα πάρα πολύ αλλά το αποτέλεσμα με αποζημιώνει. Ευχαριστώ για την παρέα σας στο θέμα και για τις ενημερώσεις που μου παρείχατε. Υ.Γ. Ο ντελιβεράς γλίτωσε τις εγχειρήσεις και τον Ιούλιο θα είναι σε καλή κατάσταση.
  2. Επίσης δουλειά κάνει και το γυαλόχαρτο. Εγώ το έβαλα σε τριβείο και πήγε πιο ξεκούραστα η δουλειά. Μάλλον αυτή είναι η λύση!
  3. Καθαρό ασετόν δεν έκανε τίποτα. Σεσουάρ κάτι κάνει αλλά αφήνει πολλά. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι όταν φεύγει μία λεπτή γραμμή σοβά με χρώμα γιατί στοκάρεται πανεύκολα. Όταν όμως μένει πάνω στον τοίχο η κόλλα , μάλλον σεσουάρ σπάτουλα και πολύ υπομονή!!!
  4. tapirs αυτό που λες είναι πριν βγάλω το κανάλι φαντάζομαι ε?
  5. Γειά σας θα ήθελα να μάθω με ποιο τρόπο τερματίσατε αυτό το πρόβλημα.http://i38.photobucket.com/albums/e139/oldboyperi/_zpscj0q6yro.jpg
  6. Καλησπέρα, πήγα από τον πραγματογνώμονα της άλλης ασφαλιστικής και τα βρήκαμε όπως παρακάτω : η ζάντα θα πάει για εξέταση και γέμισμα εάν δεν έχει ράγισμα. Αλλιώς καινούρια ζάντα και ταυτόχρονα τσεκ το λάστιχο για τα λινά (αν φαίνονται σπασμένα θα αντικατασταθεί με καινούριο αφού είναι φορεμένα τον ΣΕΠ 2016). Το καπό για φτιάξιμο και βάψιμο. Καινούριο φτερό - θόλος - φανάρι. Από κάτω : καινούρια volvo αντιπροσωπείας ανταλλακτικά με ποσοστό από μένα 20% (για παλαιότητα). Αυτό που σκέφτομαι για την μπουκάλα είναι να βάλω 2 καινούριες ιμιτασιόν όμως γιατί πληρώνουν το 80% από την μία μόνο. Αυτό που δεν ξεκαθαρίσαμε είναι για τον προφυλακτήρα με την βάση του εάν φτιάχνεται ή θα αλλαχτεί. Για αυτό θα μου πει ο φανοποιός όταν το αυτοκίνητο πάει εκεί. Οι δουλειές γίνονται σε συνεργεία που επέλεξα εγώ (μηχανικός - φανοποιός) οπότε και έχω μιλήσει για την πιστωτική εργασία έως να πληρώσει η ασφαλιστική. Τα ανταλλακτικά της αντιπροσωπείας θα τα πληρώσω εγώ πρώτα εκτός και αν καταφέρω να τα πάρω με πίστωση και από αυτούς (πρέπει να μιλήσω πρώτα). Δυστυχώς δεν μπορώ να αποφύγω τα έξοδα γιατί θέλω να φορεθούν τα γνήσια καινούρια. Για όποιον ενδιαφέρεται, θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση. Μέχρι να γίνουν πράξη όλα αυτά βέβαια ...
  7. Η ζάντα θα πάει για γέμισμα πιστεύω. Δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου . Εργασία σε αντιπροσωπεία δεν ανέφερα εγώ αφού το όχημα βρίσκεται ιδιωτικό συνεργείο που εμπιστεύομαι. Τα σίδερα από κάτω είναι που με καίνε για το τι θα βάλω και όχι τόσο στα υπόλοιπα που γίνονται. Όπως και να έχει σας είπα πως δεν θέλω κάτι παραπάνω από το αυτοκίνητο μου να είναι ωραίο και λειτουργικό όπως ήταν χωρίς να πληρώσω μία. Αν δεν ικανοποιηθώ θα το τρέξω στην δικαιοσύνη , αλλά εκεί θα ζητήσω πολλά περισσότερα.
  8. stilskin έχεις εμπειρία όπως λες. Όταν λες καινούρια , φαντάζομαι εννοείς τα ιμιτασιόν ε? Πόσο φαντάζεσαι το κόστος του όλου θέματος ?
  9. Η ζημιά είναι από κάτω : Ακραξόνιο, ψαλίδι ακρόμπαρο, μπουκάλα συνεμπλόκια , και από έξω ζάντα, φτερό, φανάρι προφυλαχτήρας με την βάση του, θόλος και μια ωραία γρατσουνιά στο καπό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον πραγματογνώμονα τον έπιασα και του είπα ότι θα πάω από το γραφείο του Δευτέρα πρωί και το αυτοκίνητο το πήγα σε δικό μου συνεργείο (έμπιστο) για να μην φυλάμε σκοπιά.
  10. Ευχαριστώ για τις ενημερώσεις. Αύριο Δευτέρα θα πάω από τον πραγματογνώμονα της άλλης εταιρείας να δω τι χαρτί θα στείλει στην ασφαλιστική του. Πόσο καιρό θα κάνουν να απαντήσουν αυτοί ? Σκέφτομαι να βάλω από την Volvo καινούρια ιμιτασιόν ανταλλακτικά για να μην μου ζητηθεί ποσοστό. Θα πάρω τηλ μια αντιπροσωπεία να μου δώσει τιμές από τα ιμιτασιόν (ευρωπαικά) ανταλλακτικά που θα χρειαστώ και μαζί με τις τιμές από το συνεργείο μου (μηχανικός + λαμαρινάς + βαφέας) θα δω εάν υπάρχει διαφορά σε αυτό που θα θελήσουν να μου πληρώσουν με αυτό που πραγματικά κοστίζει. Εάν υπάρξει διαφορά (σίγουρα δλδ), τότε θα πάρω ένα τηλ στην εταιρεία εκείνη για να τους πω τι χρειάζεται πραγματικά το αυτοκίνητο. Εάν δεν δω ανταπόκριση θα τους προειδοποιήσω πως θα κινηθώ νομικά όχι μόνον για αυτά που πρέπει να πληρώσουν ώστε να γίνει το αυτοκίνητό μου και πάλι σωστό , αλλά και για την χασούρα από μεταπωλητική αξία λόγω τρακαρίσματος, όπως επίσης και για ψυχική οδύνη έχοντας μέσα μικρό παιδί και έγκυο σύζυγο. Εάν δεν συμμορφωθούν τότε είμαι σε μονόδρομο για να χρησιμοποιήσω την Ελληνική Δικαιοσύνη. Πληρώνω από την τσέπη μου τους ανθρώπους και .... ότι προκύψει. Πως ακούγομαι ?
  11. Το να βάλω τα γλυκά μου φραγκάκια για να πληρώσω μέρος των ανταλλακτικών άκουσα πως είναι λόγω παλαιότητας (10 χρονών) το όχημα και δεν θα καλύψουν όλο το ποσό για καινούρια ανταλλακτικά.
  12. Καλησπέρα σας, Προχθές ένας ντελιβεράς νόμιζε πως υπήρχαν στον πλανήτη μόνο δύο (2) άτομα. Κάποιος που ήθελε έναν εσπρέσο και κάποιος που ΘΑ του τον πήγαινε. Δυστυχώς ο καφές ανατράπηκε καθώς ο ντελιβεράς κατάλαβε για ένα (1) δευτερόλεπτο (sec) πως τελικά υπάρχουν πινακίδες (STOP) όπως επίσης και άλλοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που μπορεί να βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο με αντίθετη πορεία. Κάπου εκεί η μοίρα τους συναντήθηκε και συγκρούστηκε με αποτέλεσμα ένα μηχανάκι και ένα Volvo S40 να κάνουνε ΜΠΑΜ!!! :cry: _____________ ____________ Ντελιβεράς-------> ^ _____________ I ____________ Volvo Έχω το Volvo σε δικό μου μάστορα. Πέρασε ο πραγματογνώμονας από την άλλη ασφαλιστική και περιμένω από Δευτέρα να στείλει την έκθεση στην εταιρεία του. Κάτι πήραν τα αυτάκια μου πως θα χρειαστεί να βάλω τα γλυκά μου φραγκάκια για να πληρώσω μέρος των ανταλλακτικών. Θα ήθελα τις γνώσεις σας για το θέμα.
  13. Φυσικά και δεν είναι άγραφος νόμος περί Κοινής Ησυχίας http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3812&Itemid=0&lang
×
×
  • Create New...