webpain Δημοσιεύτηκε March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2005 Είχε κάνει μια συνδεση με την orange (κατάστημα Κοραή) ένας φίλος μου. Πριν καμια βδομαδα περίπου η σύνδεση δεν δούλευε κ το πρώτο πράγμα ήταν φυσικά να πάρει την τηλεφωνική υποστήριξη. Κάλεσε το τηλέφωνο που του είχανε δώσει κ λέει "ο αριθμός που καλέιτε δεν αντιστοιχει σε συνδρομητή". Το site orangenet.gr εξαφανίστηκε. Πέρασε κ απο το μαγαζι... κ είχε λουκέτο... κ ήταν άδειο μέσα. Ο τυπάς εξαφανίστηκε... Δεν πλήρωσε ούτε τους πωλητές (απότι άκουσε απο μια κοπέλα σε διπλανό μαγαζι). Ακούγεται γελοίο? Κομπίνα? Τι να πώ? :mad: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/WebPain.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Oragne dsl. Πρώτη φορά την ακούω την εταιρία. Μην εμπιστεύεστε τέτοιους ανύπαρκτους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 έχει καμια σχέση με τα νέα καταστήματα orange αυτό; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Λίγο περίπτωση compulink μου θυμίζει... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Λίγο περίπτωση compulink μου θυμίζει... η καμια Intraconnect ( που την θυμηθηκα αυτην τωρα ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webpain Δημ. March 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Oragne dsl. Πρώτη φορά την ακούω την εταιρία. Μην εμπιστεύεστε τέτοιους ανύπαρκτους... Αποτι καταλαβα σε κατάστημα της orange πήγε (τουλαχιστον 6 καταστήματα ειχε, ήταν αλυσίδα). Κ οταν ξαναπήγε ειχε λουκέτο κ ηταν αδειο. Τι να πω.. Για κομπίνα μου μοιάζει... Η συνδεση παντος δούλευε κανονικα για καμια βδομάδα... Αφού είχανε ακόμα κ site (http://www.orangenet.gr) διαφημήσεις σε περιοδικά κλπ... Τα 100 euro κάνανε φτερα... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/WebPain.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Λίγο περίπτωση compulink μου θυμίζει... :rolleyes: Η Compulink ήταν από τις πρώτες εταιρίες που πρόσφεραν Internet στην Ελλάδα. Πρώτα ήταν στις περίφημες και πασίγνωστες τότε BBS που συνδεόντουσαν με τα μοντεμάκια των 9600Κ :w00t: Κι αργότερα συνδεόταν με μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού. Τώρα τι έγινε και έκλεισε δεν ξέρω. Μου φαίνεται λίγο περίεργο να έκανε αρπαχτή(για την Compulink μιλάω τώρα :oops: :offtopic: )... :worry: Τώρα για το συγκεκριμένο κατάστημα που λέτε δεν ξέρω... Να μου πεις "Συνήθες φαινόμενο στην Ελλάδα..." . Για να μη μιλήσω και για ένα στη Στουρνάρη που ψάχνει κορόιδα από ότι μου δώσανε να καταλάβω... :mad: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 :rolleyes: Η Compulink ήταν από τις πρώτες εταιρίες που πρόσφεραν Internet στην Ελλάδα. Πρώτα ήταν στις περίφημες και πασίγνωστες τότε BBS που συνδεόντουσαν με τα μοντεμάκια των 9600Κ :w00t: Κι αργότερα συνδεόταν με μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού. Τώρα τι έγινε και έκλεισε δεν ξέρω. Μου φαίνεται λίγο περίεργο να έκανε αρπαχτή(για την Compulink μιλάω τώρα :oops: :offtopic: )... :worry: Τώρα για το συγκεκριμένο κατάστημα που λέτε δεν ξέρω... Να μου πεις "Συνήθες φαινόμενο στην Ελλάδα..." . Για να μη μιλήσω και για ένα στη Στουρνάρη που ψάχνει κορόιδα από ότι μου δώσανε να καταλάβω... :mad:η compulink φαίνεται απλά δεν άντεξε να περάσει στην νέα εποχή και απλά μια μέρα έκλεισε κανονικότατα (και με δελτίο τύπου. ) απλά μερικοί την είχαν κατηγορήσει επειδή πριν κλείσει είχε κάνει προσφορές για συνδέσεις μεγάλης διάρκειας. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 η καμια Intraconnect ( που την θυμηθηκα αυτην τωρα ) re si tora pou to les...meno konta sta proin grafeia tis stin metamorfosi.....teleuteous mines ekei pou to ktirio itan adio tora echei mia terastia tampale/foteina gramata pou grafei TELECOM ....re mpas kai sinvenei tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 η καμια Intraconnect ( που την θυμηθηκα αυτην τωρα ) Δεν την άκουσα ποτέ αυτήν την εταιρία. Αυτό το "intra..." εννοεί αυτόν που νομίζω??? ;) Απ΄ό,τι λέγεται, αποχωρεί από τις εταιρίες του (εγώ λέω ότι ετοιμάζεται να απόχωρήσει και από Ελλάδα για πιο νότια, ζεστά κλίματα οπου έχει και ιδιαίτερα ακμάζουσες εταιρίες τυχερών παιχνιδιών...), οπότε μάλλον δεν ξανανοίγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 re si tora pou to les...meno konta sta proin grafeia tis stin metamorfosi.....teleuteous mines ekei pou to ktirio itan adio tora echei mia terastia tampale/foteina gramata pou grafei TELECOM ....re mpas kai sinvenei tipota? τι χρωμα ηταν το "Telecom"? εαν μπλε γεια σου Q , εαν κοκκινο γεια σου Altec :O Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Δεν την άκουσα ποτέ αυτήν την εταιρία. Αυτό το "intra..." εννοεί αυτόν που νομίζω??? ;) Απ΄ό,τι λέγεται, αποχωρεί από τις εταιρίες του (εγώ λέω ότι ετοιμάζεται να απόχωρήσει και από Ελλάδα για πιο νότια, ζεστά κλίματα οπου έχει και ιδιαίτερα ακμάζουσες εταιρίες τυχερών παιχνιδιών...), οπότε μάλλον δεν ξανανοίγει... καμια σχεση με τον κυριο αυτον. ηταν μια εταιρεια που "προσπαθησε" να μπει στον χωρο οταν εγινε η απελευθερωση αλλα την εφαγαν ο πΟΤΕ με της υψηλες χρεωσεις στα μισθωμενα κυκλωματα και το ανυπαρκτο οικονομικο επιτελειο της που δεν ηξερε τι να πρωτοπληρωσει.... τα υπολοιπα ειναι παρελθον, λιγοι "συνδρομητες" ειχαν για λιγο χρονο "δοκιμαστικο" DSL που σε καποια φαση κοπηκε χωρις καμια ενημερωση.....κατι παρομοιο δηλαδη με την Orange εδω Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 re si den einai to gnosto tis Q einai skouro mple, blue navy opos tha legane kai oi kiries tou forum.....i q ta grafia tis ta echei pio pano ksereis pou leo? an pareis ton dromo pou einai ekso apo to praktiker metamorfosis kai ton anevanei ekei pou itan ta palia grafia tis olo euthia pros ethniki sto aristero sou cheri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 η compulink φαίνεται απλά δεν άντεξε να περάσει στην νέα εποχή και απλά μια μέρα έκλεισε κανονικότατα (και με δελτίο τύπου. ) απλά μερικοί την είχαν κατηγορήσει επειδή πριν κλείσει είχε κάνει προσφορές για συνδέσεις μεγάλης διάρκειας. ποιά ήταν η νέα εποχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 έχει καμια σχέση με τα νέα καταστήματα orange αυτό; Νίκο ναι, ο τύπος έβαλε φέσι στην αγορά 1,5 εκ ευρώ (τουλάχιστον) και εξαφανίστηκε. Την έναρξη την είχε κάνει με πλαστά χαρτιά και τώρα αναζητείτε από την ασφάλεια. Πριν ανοίξει το πρώτο μαγαζί είχα έρθει σε επαφή μαζί του και είχα δεχτεί να αναλάβω σαν υπεύθυνος του καταστήματος, αλλά μέσα σε δύο μέρες κατάλαβα από τον τρόπο που κινούταν και συμπεριφερόταν ότι ετοίμαζε μεγάλη κομπίνα και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Τα πράγματα τα μάζεψε από τα μαγαζιά την Καθαρά Δευτέρα το απόγευμα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 ποιά ήταν η νέα εποχή?βάλε όποια χρονική περίοδο σου ταιριάζει, δε μπορώ να το ορίσω τώρα :p Νίκο ναι, ο τύπος έβαλε φέσι στην αγορά 1,5 εκ ευρώ (τουλάχιστον) και εξαφανίστηκε. Την έναρξη την είχε κάνει με πλαστά χαρτιά και τώρα αναζητείτε από την ασφάλεια. Πριν ανοίξει το πρώτο μαγαζί είχα έρθει σε επαφή μαζί του και είχα δεχτεί να αναλάβω σαν υπεύθυνος του καταστήματος, αλλά μέσα σε δύο μέρες κατάλαβα από τον τρόπο που κινούταν και συμπεριφερόταν ότι ετοίμαζε μεγάλη κομπίνα και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Τα πράγματα τα μάζεψε από τα μαγαζιά την Καθαρά Δευτέρα το απόγευμα.ωραία... και καθόμασταν και απορρούσαμε εμείς πώς δε θα έχει μπλεξίματα με την orange αγγλίας. Αυτός δεν τα σκεφτόταν καν αυτά. Εκμεταλεύτηκε το όνομα της, έστειλε και διαφημιστικά, νομίζω όσοι δε το είχαμε ψάξει, δεν είχαμε σκεφτεί ότι παίζει κάτι ύποπτο... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 βάλε όποια χρονική περίοδο σου ταιριάζει, δε μπορώ να το ορίσω τώρα :p ωραία... και καθόμασταν και απορρούσαμε εμείς πώς δε θα έχει μπλεξίματα με την orange αγγλίας. Αυτός δεν τα σκεφτόταν καν αυτά. Εκμεταλεύτηκε το όνομα της, έστειλε και διαφημιστικά, νομίζω όσοι δε το είχαμε ψάξει, δεν είχαμε σκεφτεί ότι παίζει κάτι ύποπτο... Θυμάσαι που σου είχα ζητήσει φώτος από τα orange της Αγγλίας; Εκείνη την εποχή το έψαχνα, επίσης επικοινώνησα και με την Orage που μου επιβεβαίωσε ότι δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα, δεν ασχολήθηκα τότε περαιτέρω γιατί έμπλεξα με τις δουλειές μου, αλλά ξέρω σίγουρα ότι και η Orage τον ψάχνει τώρα πια. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 opos eicha enimerosei....kanontas ritoriki erotisi i orange emathe gia ta kathekasta prin kan anoiksei o tipos ta magazia kai itan sto psaksimo autou....tora aplos sinechizei na ton psachnei.... pantos oi plirofories mou lene oti einai poli enochlimenoi me auto pou egine giati to vlepoune overall gia to ti echei prokalesei sto image tous opos kai sto branding value. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 καλά έκανε, αφού σε αυτό το κολοκράτος κανείς δεν ελέγχεται και μπορεί ο καθένας να αρπάζει 1.5 μύριο ευρόπουλα και να την κάνει για Βραζιλία... πάντως μιλάμε για ΤΕΤΡΑΣΤΙΑ κομπίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 καλά έκανε, αφού σε αυτό το κολοκράτος κανείς δεν ελέγχεται και μπορεί ο καθένας να αρπάζει 1.5 μύριο ευρόπουλα και να την κάνει για Βραζιλία... πάντως μιλάμε για ΤΕΤΡΑΣΤΙΑ κομπίνα... ela tora...siga tin kompina...kai apokliete o tipos mesa se ligotero apo ena mina na evgale 1.5mirio....pote prolave? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 ela tora...siga tin kompina...kai apokliete o tipos mesa se ligotero apo ena mina na evgale 1.5mirio....pote prolave? Οι κλάδοι της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών έχουν από τους μεγαλύτερους τζίρους στην Ελλάδα... Γιατί αποκλείεις το γεγονός να έβγαλε 1.5 μύριο; ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webpain Δημ. March 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Απότι βλέπω οι απαντήσεις είναι όλες σχετικές με το θέμα... Περίεργο.. Όταν γράφουμε greeklish μας την λένε οι moderators, όταν συζητάμε ξέμπαρκα θέματα σε ένα topic τίποτα... As metonomasoume to themase "kobines k etairies pou exoune kleisei..." Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/WebPain.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Απότι βλέπω οι απαντήσεις είναι όλες σχετικές με το θέμα... Περίεργο.. Όταν γράφουμε greeklish μας την λένε οι moderators, όταν συζητάμε ξέμπαρκα θέματα σε ένα topic τίποτα... As metonomasoume to themase "kobines k etairies pou exoune kleisei..." Το ποιο άσχετο με το θέμα ποστ είναι το δικό σου, διάβασε καλύτερα τα υπόλοιπα ποστ και θα το καταλάβεις... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsewidth Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 oti thelete na mathete rotiste me.File ego douleva sto magazi tis korai kai go eixa poulisei tin syndesi tin dsl pou les. to thimame to palikari alla dystixos tora den borei na kanei tipota.H syndesi stamatise giati den itan meso orange.Itan stin ousia meso altec h opoia eixe noikiasei stin orange kapoies grammes.epeidi omos o typos eixe dosei kai stin altec akalypti epitagi,kai molis emathe oti o typos ta ekleise ola mesa se 3 meres kai tin ekane giati xrostage padou,ekleise is grammes tis.Oso gia ton filo pou leei oti eixe erthei se epafi mazi tou kai doulepse gia 2 meres,thelo na rotiso: Mipos legesai David kai eixes paei sto magazi tou peiraia???? Akoma thelo na po oti o typos eixe elaxisto kerdos apo ta magazia kai ayto to ksero sigoura giati douleva kai sta grafeia.to kerdos pou eixe itan apo to kseplyma xrimatos pou ekane me vitrina ta magazia.Ayta ta liga eixa na po.prepei na tin kano tora.Tha epaneltho omos me perissoteres piperates leptomereies.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Απότι βλέπω οι απαντήσεις είναι όλες σχετικές με το θέμα... Περίεργο.. Όταν γράφουμε greeklish μας την λένε οι moderators, όταν συζητάμε ξέμπαρκα θέματα σε ένα topic τίποτα... As metonomasoume to themase "kobines k etairies pou exoune kleisei..."ουρανοκατέβατος από άλλο φόρουμ ήρθες;;; Δεν υπάρχει τίπτοε το off topic εδώ πέρα από το ποστ σου και σίγουρα θα είχε γίνει split αν υπήρχε... :!: end of story. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts