karib Δημοσιεύτηκε May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 10, 2017 Εχει αγορασει κανεις αυτο το κινητο; http://www.alcatel-mobile.com/global-en/products/detail/2008 https://www.kaizershop.gr/alcatel-one-touch-2008g-black-silver Μου κανει εντυπωση που δεν το βρισκω σε gsmarena. Το αγορασε ο πατερας μου, και να δουμε τωρα πως θα τα παει με αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fufutos13 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Για κλάματα. Κι εγώ το αγόρασα για τον ηλικιώμένο πατέρα μου και δεν κατάφερε να το χρησιμοποιήσει και το πέταξα. Έχει δύσκολο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Αναμενομενο το δυσχρηστο μενου, και ναι, μετραει πολυ στα αρνητικα. Στα θετικα, θα ελεγα οτι εχει καποια καλα χαρακτηριστικα για μεγαλους. Κλειδωμα πληκτρολογιου με κουμπι(οχι με συνδυασμο πληκτρων), φακο, πολυ μεγαλους χαρακτηρες στην οθονη, σου διαβαζει τα νουμερα στα ελληνικα οταν τα πληκτρολογεις(!!!!), και μεγαλα πληκτρα (οχι μινιατουρες). Ειπαμε, μενου ευχρηστα μονο στη νοκια... Να δω πως θα τα παει ο πατερας μου με αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αυτος που σκεφτηκε οτι για να απαντησεις μια κληση πρεπει να πατησεις 2 κλικ αντι για 1, πρεπει να ειχε iq ραδικιου... Σοβαρες εταιριες σου λεει μετα, με μελετες στα user interface και την εμπειρια του χρηστη κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Μπορεί το κινητό να είναι για άλλη αγορά που τους αρέσει ο τρόπος λειτουργίας, και να κατέληξε και στην Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Μπορεί το κινητό να είναι για άλλη αγορά που τους αρέσει ο τρόπος λειτουργίας, και να κατέληξε και στην Ελλάδα . Λιγο που το δουλεψα, δεν ειναι 'κακο' κινητο. Τα πλεονεκτηματα τα ειπα πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts