Jump to content

Εως 100€ για βασικες λειτουργιες!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα! Ο πατερας μου ενδιαφερεται για καινουρια συσκευη και θελει να κανει αγορα απο Κοτσοβολο για να το βαλει δοσεις χωρις καρτα. Ζηταει πολυ βασικα πραγματα, να παιρνει τηλεφωνα και να μπορει να κανει και καμια αναζητηση στο γκουγκλ μεσω του wifi του σπιτιου. Γνωριζω οτι σε αυτα τα λεφτα οι περισσοτερες συσκευες ειναι σκουπιδια, οποτε ψαχνουμε για το λιγοτερο σκουπιδι :lol:

Η δικη μου αποψη θα ηταν το Moto G, ή κανενα Lumia 640. Μηπως εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο που μου διαφευγει?

Χωρις καρτα νομιζω κανενας δεν δινει δοσεις. Οχι τοσο για χρεωση αλλα ως εγγυηση.
εχω παρει ενα ψυγειο και ενα πλυντηριο απο το συγκεκριμενο μαγαζι χωρις καρτα.πιστευω οτι για το κινητο θα ισχυει το ιδιο.

Tcl 20 5g

Τα windows phone είναι καλά για τη χρήση που θέλει, εύκολο λειτουργικό χωρίς να κολλάνε. Για κλήσεις και απλό Google είναι μια χαρά.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

εχω παρει ενα ψυγειο και ενα πλυντηριο απο το συγκεκριμενο μαγαζι χωρις καρτα.πιστευω οτι για το κινητο θα ισχυει το ιδιο.

Οποτε δεν μιλαμε για ατοκες δοσεις, σωστα;

Οποτε δεν μιλαμε για ατοκες δοσεις, σωστα;

Σωστα.βγαινει λιγο παραπανω.

Tcl 20 5g

Γινεται ναι απλα βγαινει λιγο παραπανω, δεν ειναι ατοκο!

Πιστευετε το Lumia θα μας καλυψει 3-4 χρονακια? Πεθαμενο λογισμικο αλλα δεν μας πειραζει, αρκει να λειτουργει! :lol:

Γινεται ναι απλα βγαινει λιγο παραπανω, δεν ειναι ατοκο!

Πιστευετε το Lumia θα μας καλυψει 3-4 χρονακια? Πεθαμενο λογισμικο αλλα δεν μας πειραζει, αρκει να λειτουργει! :lol:

Για κλήσεις και Google σίγουρα 3 4 χρόνια

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

καλή περίπτωση είναι και αυτό, αξίζει τη μικρή χρηματική υπέρβαση

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171913-xiaomi-redmi-4a-32gb-dual-sim-grey

καλή περίπτωση είναι και αυτό, αξίζει τη μικρή χρηματική υπέρβαση

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171913-xiaomi-redmi-4a-32gb-dual-sim-grey

Οντως τα αξιζει τα λεφτα του. Αλλα απο την αλλη μπορει να ειναι και περιττη πολυτελεια αν σκεφτεις οτι το βαρυτερο που θα κανει ειναι google search.

Η δικη μου αποψη θα ηταν το Moto G, ή κανενα Lumia 640. Μηπως εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο που μου διαφευγει?

Lumia 640 χτυπα το αν το βρεις, δεν θα κυκλοφορει πολύ ακομα. to 100ariko δεν φτανει πλεον για αυτό το μοντελλακι