Jump to content

Κλείδωμα φακέλων και προγραμμάτων

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να κλειδώσω κάποιους φακέλους και αρχεία μιάς που θα πάω το laptop για service (λόγο προβληματικής κάρτας δικτύου) για να μην βλέπει τα αρχεία μου ο τεχνικός, αφού έτσι κι αλλιός θα μπεί στο account μου.

Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά με κωδικό??

(Έχω WindowsXP Home Ελληνικά)

Εγω χρησιμοποιω το Folder Access version 2.0, το οποιο ειναι μεν δωρεαν αλλα μονο για 4 φακελους (μπορεις βεβαια εσυ να κανεις τη δουλεια σου αν μεταφερεις τα απορρητα αρχεια σε αυτους) Με μια γρηγορη ματια βρηκα και το CryptMage 5.1 που ειναι freeware (και το ειχε και το Pc World σ'αυτο ή στο προηγουμενο του τευχος) το οποιο δεν κλειδωνει τα αρχεια με κωδικο αλλα τα κρυπτογραφει.Same thing! Ελπιζω να βοηθησα!

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Εγω χρησιμοποιω το Folder Access version 2.0, το οποιο ειναι μεν δωρεαν αλλα μονο για 4 φακελους (μπορεις βεβαια εσυ να κανεις τη δουλεια σου αν μεταφερεις τα απορρητα αρχεια σε αυτους) Με μια γρηγορη ματια βρηκα και το CryptMage 5.1 που ειναι freeware (και το ειχε και το Pc World σ'αυτο ή στο προηγουμενο του τευχος) το οποιο δεν κλειδωνει τα αρχεια με κωδικο αλλα τα κρυπτογραφει.Same thing! Ελπιζω να βοηθησα!

Ευχαριστώ!! Πάω να το δοκιμάσω και να βρώ και ©krakεράκι!!:p

Θα πω τις εντυπώσεις μου μετά...

Εγω χρησιμοποιώ ένα απλο προγραμματακι το Lock Folder
Υπογραφή....