kostas_pav Δημοσιεύτηκε March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2005 Θέλω να κλειδώσω κάποιους φακέλους και αρχεία μιάς που θα πάω το laptop για service (λόγο προβληματικής κάρτας δικτύου) για να μην βλέπει τα αρχεία μου ο τεχνικός, αφού έτσι κι αλλιός θα μπεί στο account μου. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά με κωδικό?? (Έχω WindowsXP Home Ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εγω χρησιμοποιω το Folder Access version 2.0, το οποιο ειναι μεν δωρεαν αλλα μονο για 4 φακελους (μπορεις βεβαια εσυ να κανεις τη δουλεια σου αν μεταφερεις τα απορρητα αρχεια σε αυτους) Με μια γρηγορη ματια βρηκα και το CryptMage 5.1 που ειναι freeware (και το ειχε και το Pc World σ'αυτο ή στο προηγουμενο του τευχος) το οποιο δεν κλειδωνει τα αρχεια με κωδικο αλλα τα κρυπτογραφει.Same thing! Ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εγω χρησιμοποιω το Folder Access version 2.0, το οποιο ειναι μεν δωρεαν αλλα μονο για 4 φακελους (μπορεις βεβαια εσυ να κανεις τη δουλεια σου αν μεταφερεις τα απορρητα αρχεια σε αυτους) Με μια γρηγορη ματια βρηκα και το CryptMage 5.1 που ειναι freeware (και το ειχε και το Pc World σ'αυτο ή στο προηγουμενο του τευχος) το οποιο δεν κλειδωνει τα αρχεια με κωδικο αλλα τα κρυπτογραφει.Same thing! Ελπιζω να βοηθησα! Ευχαριστώ!! Πάω να το δοκιμάσω και να βρώ και ©krakεράκι!!:p Θα πω τις εντυπώσεις μου μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εγω χρησιμοποιώ ένα απλο προγραμματακι το Lock Folder Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Πολύ καλό το Folder Access... Μάλλον αυτό θα χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts