Jump to content

[S8 / S8+] Φωτογραφίες & Βίντεο

hrc_thanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

S8+ όλα στο Auto μιας και βαριέμαι να παίζω με ρυθμίσεις.

Σίγουρα ένα κλικ καλύτερο από τα S7/S7E που είχα πριν.

http://i.imgur.com/boHNHp9.jpg

http://i.imgur.com/0d48gLS.jpg

Το ίδιο έχω να πω και εγώ, ειδικά στα βραδινα-σκοτεινά τα χρώματα αποδίδονται ακόμη καλύτερα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• Απαντήσεις 194
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οτι και να λεμε τωρα σιγουρα το s8 ειναι καλυτερο σε καμερα,καινουριο αισθητηρα,καινουριο λογισμικο!σε καποιες φωτο αποδιδει καλυτερα και απο το xz premium. Edited by ernesto1983
I Want To Believe

Εννοειτε καλυτερα απο το σονυ σε ολα...

Το λες αυτο επειδη δοκιμασες κ το σονυ να φανταστω ε?

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το λες αυτο επειδη δοκιμασες κ το σονυ να φανταστω ε?

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρόλο που τα samsung έχουν αισθητήρα Sony, εμένα προσωπικά ποτέ δεν με εντυπωσίασαν τα Sony κινητά στην κάμερα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα καινούργια αλλά στο z2 που είχα εγώ και όσες δοκιμές έκανα σε εκθεσιακά (που έστειλα τις φωτογραφίες στο κινητό μου για να τις δω στον υπολογιστή) τα αποτελέσματα δεν με εντυπωσίασαν.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μιλαω για λεπτομερη συγκριση μονο στις οθονες του κινητου τα ειδαμε.το σονυ ειχε ποιο πολυ θορυβο και περισσοτερες σκιες

Το δωκιμασα αρκετά σε σχέση με το s7e σαν γενική εικόνα το βράδυ ένα κλικ καλύτερη, από την άλλη χάνει σε λεπτομέρειες λόγο aggressive noise reduction

Μάλλον cameres έχουν φτάσει πλέον σε κάποιο όριο βάση του μεγέθους φακού και αισθητήρα...

Περιμένουμε μήπως κάποιος κάνει κάποια πρόοδο σε αυτά να ξιπνισουν όλοι μετά

Το δωκιμασα αρκετά σε σχέση με το s7e σαν γενική εικόνα το βράδυ ένα κλικ καλύτερη, από την άλλη χάνει σε λεπτομέρειες λόγο aggressive noise reduction

Μάλλον cameres έχουν φτάσει πλέον σε κάποιο όριο βάση του μεγέθους φακού και αισθητήρα...

Περιμένουμε μήπως κάποιος κάνει κάποια πρόοδο σε αυτά να ξιπνισουν όλοι μετά

Ωραίο σχόλιο, διαπίστωση.. Θα βρούνε αυτοί τρόπο να μας. Πάρουν το 600αρι.. Είναι όντως οι συσκευές σε πολύ δυνατό επίπεδο φτάσανε να μην έχουν ανάγκη τα xenon φλας το οποίο θα το ήθελα ξανά αν ήταν μαζεμένο.. Πιστεύω αν το ακριβό μας. Χόμπι το περιορίσουμε λίγο και το πάμε να αλλάζουμε στα 2 χρόνια συσκευή κ. Όχι στο 6μηνο η χρόνο ίσως να μας δίναν περισσότερα κάποιες εταιρίες κ πιο δυνατές αλλαγές.. Αν φτιάξουν την τέλεια συσκευή πως θα πας στην επόμενη; το αποτύπωμα στο note 8 ίσως το φέρουν μπροστά.. Πιστεύω δεν το βάλανε στο s8 για να δείξουν και κάποιες αλλαγές θα βάλουν και ίσως διπλή κάμερα πίσω με. Μικρή αύξηση στα mp κ 6gb ram οπότε όλοι θα σκέφτονται αλλαγή

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ωραίο σχόλιο, διαπίστωση.. Θα βρούνε αυτοί τρόπο να μας. Πάρουν το 600αρι.. Είναι όντως οι συσκευές σε πολύ δυνατό επίπεδο φτάσανε να μην έχουν ανάγκη τα xenon φλας το οποίο θα το ήθελα ξανά αν ήταν μαζεμένο.. Πιστεύω αν το ακριβό μας. Χόμπι το περιορίσουμε λίγο και το πάμε να αλλάζουμε στα 2 χρόνια συσκευή κ. Όχι στο 6μηνο η χρόνο ίσως να μας δίναν περισσότερα κάποιες εταιρίες κ πιο δυνατές αλλαγές.. Αν φτιάξουν την τέλεια συσκευή πως θα πας στην επόμενη; το αποτύπωμα στο note 8 ίσως το φέρουν μπροστά.. Πιστεύω δεν το βάλανε στο s8 για να δείξουν και κάποιες αλλαγές θα βάλουν και ίσως διπλή κάμερα πίσω με. Μικρή αύξηση στα mp κ 6gb ram οπότε όλοι θα σκέφτονται αλλαγή

πλέον απλά κανουν καποια κολπάκια (διπλή camera κλπ) για να σε προσελκύσουν,... όχι οτι είναι και κατι κακό αλλά πλέον στασιμότητα βλέπω....

βλ lg g4/g5/g6/v10/v20 πάνω κάτω ιδια camera με μικρο διαφορές (καποιες προς καλύτερα καποιες προς χειροτερα)

το ίδιο και με το s7/s8/s7e/s8e/note 7 (be allahu with him)

Εχω ειμαι της γνωμης οτι οι διαφορες μεσαιας και μεγαλης κατηγορίας σε σαμσουνγκ παντα ειναι ελαχιστες.Απο εμπειρία το λέω. Επαψα πια να τα ψυριζω γιατι δεν εχει νοημα.Και σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν οι οποιες διαφορές το χρηματικο χαος μεταξυ τους.Βεβαια απο εταιρεία σε εταιρεια υπάρχει διαφορα.Το λογισμικο της σαμσουνγκ αποδίδει ποιο ουαου φωτο,με ακρα απογοητευση απο τα Ζ της σονυ για μενα...

γιατι ρε παιδια τετοια αποσταση απο το κινητο ολοι .εχει κανει κανεις συγκριση με καποιο αλλο και να δει ότι τα αλλα ειναι καλύτερα από το σ8? εγω μονο με το pixel δεν το εχω συγκρίνει.

γιατι ρε παιδια τετοια αποσταση απο το κινητο ολοι .εχει κανει κανεις συγκριση με καποιο αλλο και να δει ότι τα αλλα ειναι καλύτερα από το σ8? εγω μονο με το pixel δεν το εχω συγκρίνει.

Δεν είναι απόσταση.. Απλά όταν πριν και τώρα (δλδ s7 vs s8 series) είναι πάνω κάτω ίδια σε αυτό μην περιμένεις ενθουσιασμό κιόλας

Πως σας φαίνεται που βάση χαρακτηριστικών, αποτελέσματος κτλ είναι ίδια κ ίσως και πιο κάτω των προσδοκιών η καμερα του σ8 απτου σ7. ; κ για την μπροστινή πίστευα πως θα έχει μεγάλη διαφορά αλλά απτά συγκριτικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω όταν κάτι είναι πολύ δυνατό σε μια συσκευή δεν θέλουν να δώσουν πιο πολλά άλλα για εμάς τους πελάτες δεν είναι σωστό πιστεύω όταν σκαμε τόσα λεφτά.

Δεν έχω δεί κάτι τέτοιο σε όποιο test έχει γίνει μεταξύ των δυο.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Δεν έχω δεί κάτι τέτοιο σε όποιο test έχει γίνει μεταξύ των δυο.

Εγώ από αυτά που έχω δει κ εδώ μέσα στο φόρουμ από συγκρίσεις παιδιών και στο YouTube αλλά και από μικρή χρήση σε πολυκατάστημα αυτό είδα μπορεί να κάνω κ λάθος.. Αλλά όταν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά στην πίσω κάμερα πόσο διαφορά να έχει; ήμουν μαθημενος να έχει μεγάλη διαφορά έστω κ μέσα σε ένα χρόνο αλλά δεν είδα.. Πίσω έχει φίλος φωτογραφίες σε μέρα σ8 κ σ7 κ λέει έμεινα έκπληκτος με τις διαφορές τις έχω δείξει σε 5 άτομα και μ είπαν δεν βλέπω διαφορά.. Μετά το παλικάρι εδώ μέσα έγραψε ε εντάξει σε αυτήν στον εξωτερικό χώρο δεν είχε διαφορά.. Κάποια μην παραπισω είναι.. Η διαφορά στο καινούργιο είναι η αφαίρεση κουμπιού κ υπάρχει μόνο οθόνη άλλη αναβάθμιση στο να δικαιολογεί τα 300 ευρώ τα παραπάνω δεν ξέρω αν υπάρχει τόσο τρανταχτη.. Ίσως τις κρατάνε για το note 8? Κ γω κοιτάζω την τιμή 3 φορές τη μέρα.. Είναι η αρρώστια μας αλλά ότι βλέπω μέχρι στιγμής λέω.. Αν μεθαύριο το αγοράσω μπορεί να γίνω μελισσανιδης στην ενόργανη χε χε

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φωτο στο auto πιστεύω πολύ καλές!!

Δεν ασχολούμαι και πολύ με φωτογραφίες 9bbd638fb7de01cfdcd32fca319e76c5.jpg[

Αν βάλεις στο on το hdr ίσως πάρεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα επίσης προς το απογευματάκι με λιγότερο ήλιο φάτσα θα βγούνε ακόμα πιο σούπερ πιστεύω

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

φιλε μου υπαρχει διαφορα στην καμερα υπερ του s8.καλυτερος αισθητηραςς,καλυτερο λογισμικο,δεν ειναι χαωδες οι διαφορες ..απλα ειναι ποιο καλυτερα χρωματα,και καλυτερη ευκρινεια.και μην ξεχνας η σειρα s7 ειχε την καλυτερη καμερα.σε λιγο καιρο θα εχω το g6 θα ηθελα πολυ να το δω και αυτο τι ψαρια πιανει!σε ολα τα sites παιζουν xz,s8+,g6!
I Want To Believe

Εγώ από αυτά που έχω δει κ εδώ μέσα στο φόρουμ από συγκρίσεις παιδιών και στο YouTube αλλά και από μικρή χρήση σε πολυκατάστημα αυτό είδα μπορεί να κάνω κ λάθος.. Αλλά όταν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά στην πίσω κάμερα πόσο διαφορά να έχει; ήμουν μαθημενος να έχει μεγάλη διαφορά έστω κ μέσα σε ένα χρόνο αλλά δεν είδα.. Πίσω έχει φίλος φωτογραφίες σε μέρα σ8 κ σ7 κ λέει έμεινα έκπληκτος με τις διαφορές τις έχω δείξει σε 5 άτομα και μ είπαν δεν βλέπω διαφορά.. Μετά το παλικάρι εδώ μέσα έγραψε ε εντάξει σε αυτήν στον εξωτερικό χώρο δεν είχε διαφορά.. Κάποια μην παραπισω είναι.. Η διαφορά στο καινούργιο είναι η αφαίρεση κουμπιού κ υπάρχει μόνο οθόνη άλλη αναβάθμιση στο να δικαιολογεί τα 300 ευρώ τα παραπάνω δεν ξέρω αν υπάρχει τόσο τρανταχτη.. Ίσως τις κρατάνε για το note 8? Κ γω κοιτάζω την τιμή 3 φορές τη μέρα.. Είναι η αρρώστια μας αλλά ότι βλέπω μέχρι στιγμής λέω.. Αν μεθαύριο το αγοράσω μπορεί να γίνω μελισσανιδης στην ενόργανη χε χε

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φωτο στο auto πιστεύω πολύ καλές!!

Δεν ασχολούμαι και πολύ με φωτογραφίες 9bbd638fb7de01cfdcd32fca319e76c5.jpg[

Αν βάλεις στο on το hdr ίσως πάρεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα επίσης προς το απογευματάκι με λιγότερο ήλιο φάτσα θα βγούνε ακόμα πιο σούπερ πιστεύω

Δηλαδή στις βραδινές δεν είδες διαφορά? Σου φαίνονται ίδιες? Στις μακρινές και από s5 να βγάλεις θα σου φανεί σχεδόν το ίδιο μιας και δεν έχουμε τηλεφακό... Αν δεις έβγαλα όλες τις φωτογραφίες κοντινές ώστε να είναι άμεση η σύγκριση για λεπτομέρειες και απόδοση χρωμάτων. Κοίταξε ξανά τις φωτογραφίες και προσπάθησε να δεις τις λεπτομέρειες. Επειδή έχουν ίδια mp δεν σημαίνει ότι θα βγάζουν ίδιες φωτογραφίες.

Επίσης πίστεψε με σε ένα μαγαζί με 5 λεπτά που θα δουλέψεις μια συσκευή δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις συμπέρασμα για την κάμερα και την απόδοση μιας συσκευής.

Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω το s8 καλύτερο από το s7.. Είναι κινητά που τα δουλεύω μαζί και έβγαλα πάρα πολλές φωτογραφίες για να φτάσω στο συμπέρασμα να πω ότι το s8 έχει καλύτερη κάμερα.

Και ναι τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά ειδικά την νύχτα που το s8 ήταν μακράν πιο κοντά σε αυτό που έβλεπα εγώ με αυτό που αποτύπωσε.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πραγματικα νομιζω μας κοροιδευουν.αντε λιγο στις πρωινες αλλα στις βραδινες και τυφλος τις βλεπει ρις διαφορες

Ρε παιδιά ήμαρτον...η διαφορά φαίνεται ξεκάθαρα στις βραδυνές το S8/S8+ ειναι πολυ καλυτερο...εκει που η διαφορά είναι μικρότερη άλλα και πάλι υπέρ το S8/S8+ ειναι στις φώτο της ημέρας!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Ρε παιδιά ήμαρτον...η διαφορά φαίνεται ξεκάθαρα στις βραδυνές το S8/S8+ ειναι πολυ καλυτερο...εκει που η διαφορά είναι μικρότερη άλλα και πάλι υπέρ το S8/S8+ ειναι στις φώτο της ημέρας!!!

Πραγματικά στις βραδυνές και αυτές που με σούρουπο η διαφορα ειναι μεγάλη, μετα την αναβάθμιση βελτιώθηκε ακόμα πιο πολύ η καμερα του S8,+. Στην προηγούμενη σελίδα η φωτογραφία με το άγαλμα που εβαλα είναι βράδυ με ζουμ χωρίς φλας στο αυτόματο και το είχα στο χέρι, με το S7 edge δεν ειχα βγάλει ποτέ τόσο καλη. Για μέρα με ήλιο ακόμα νομίζω οτι το S7 με τον αισθητήρα Sony που ειχε το δικό μου ηταν πιο καλές. Οχι οτι του S8 δεν ειναι αλλα τονίζει λιγο τα χρώματα, ισως ειναι θεμα αισθητήρα. Δεν σας κρύβω οτι δεν μου έκατσε καλα οταν το πηρα και ειδα να εχει samsung....:(

Πραγματικά στις βραδυνές και αυτές που με σούρουπο η διαφορα ειναι μεγάλη, μετα την αναβάθμιση βελτιώθηκε ακόμα πιο πολύ η καμερα του S8,+. Στην προηγούμενη σελίδα η φωτογραφία με το άγαλμα που εβαλα είναι βράδυ με ζουμ χωρίς φλας στο αυτόματο και το είχα στο χέρι, με το S7 edge δεν ειχα βγάλει ποτέ τόσο καλη. Για μέρα με ήλιο ακόμα νομίζω οτι το S7 με τον αισθητήρα Sony που ειχε το δικό μου ηταν πιο καλές. Οχι οτι του S8 δεν ειναι αλλα τονίζει λιγο τα χρώματα, ισως ειναι θεμα αισθητήρα. Δεν σας κρύβω οτι δεν μου έκατσε καλα οταν το πηρα και ειδα να εχει samsung....:(

Εγώ πάντως μέχρι τώρα στις βραδυνές (τοπία) πετύχαινα καλύτερα αποτελέσματα με το s7 edge από ότι με το s8+.

Εγώ πάντως μέχρι τώρα στις βραδυνές (τοπία) πετύχαινα καλύτερα αποτελέσματα με το s7 edge από ότι με το s8+.

Και ελάχιστη διαφορά να έχουν είτε το ένα είτε το άλλο να υπερέχει .. Υπάρχουν τα προγράμματα στο store που το φέρνεις στο τέλειο για τα μάτια του καθενός αποτέλεσμα..

S10+ <3

• The title was changed to [S8 / S8+] Φωτογραφίες & Βίντεο