king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το κωδικό του κινητού για αγορά s8 g950f η g950?Εδω θα δεις τις διαφορές https://www.techwalls.com/samsung-galaxy-s8-sm-g950-g955-model-number-differences/ Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ποιο θεωρείς καλύτερο για αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ποιο θεωρείς καλύτερο για αγορά;Είναι ακριβώς το ίδιο μόνο μην σε απασχολεί. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παιδιά ποια η διαφορά G950F με το G950? Ποιο να προτιμήσουμε και τα 2 υπάρχουν στο skroutz Λογικά του skroutz όλα F είναι απλά δεν το γράφουν. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Αγγίζει τα 580 το μικρό. Τρελό depreciation δε το περίμενε κανείς τόσο γρήγορα. Στα 500 θα ειναι καλή τιμουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μην βιάζεστε όταν σταθεροποιηθει η γραμμή στις παρακάτω εικόνες το τσιμπάτε Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Η πτώση δεν έχει τελειωμό 2 μέρες πριν είχα ξανά βάλει φωτογραφίες. Μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει σταθεροποιηθει πιστεύω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Στα 500 ευρω το παιρνω το ''μικρο''. Μια χαρα τιμες, δε το περιμενα καθολου οπως εχω ξαναγραψει σε αυτο το Thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) 500 απο που? Edit... τωρα το κατάλαβα! sorry. Edited June 16, 2017 by apkor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Πάει και το φράγμα των 700 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Πάει και το φράγμα των 700 Send From Note 3 With S8 Port Rom Shit's goin down! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Τα 929 ήταν πολλά, όποιος διαθέτει τα 700 θα κάνει μια άριστη αγορά. Η samsung πούλησε πολλά κομμάτια day one στη τιμή που ήθελε. Όποιος ήταν να πάρει στην μέγιστη τιμή το πήρε. Οπότε για να κρατήσει τις πωλήσεις ρίχνει την τιμή. Eφόσον την θεωρεί premium συσκευή, την τιμολογεί αρχικά ως premium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Το απλό s8 βλέπω να έχει αρχίσει να πέφτει πιο αργά ή τιμή του σε σχέση με πριν μια βδομάδα αλλά το plus συνεχίζει ακάθεκτο. Τέτοια πτώση μαζί με το G6 είχα χρόνια να δω. Αν έχετε υπομονή μέχρι τέλος Ιουλίου μετά το χτυπάτε άφοβα χωρίς το φόβο της πτώσης στους επόμενους μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Λίγη υπομονή ακόμα και σε 20 μερούλες θα σπασει το φράγμα των 500 ευρώ για όσους το θέλουν. Για την ώρα έχουμε 275 ευρώ κάτω για το s8 και 270 για το s8+. Not bad είχαμε πολύ καιρό να δούμε τέτοιες πτώσεις σε ναυαρχίδες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Καμμία δοκιμασμένη πρόταση για αγορά non branded συσκευής; Τα 650€ είναι πλέον αρκετά δελεαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Το θέμα είναι από που να το πάρεις και να είσαι σίγουρος ότι δε θα έχει red tint. Εδώ και μια εβδομάδα το έχω αγοράσει και το κινητό μέχρι σήμερα ήταν στο σέρβις λόγω red tint. Τελικά με πολύ φασαρία μου επέστρεψαν τα χρήματα. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Τελικά το πήρα στα 649€. Έκανα και έναν έλεγχο του ΙΜΕΙ στη Samsung, όλα καλά. Δεν είναι branded απλά έχει δύο εφαρμογές της vodafone που δεν φεύγουν αλλά δεν ενοχλούν κιόλας. Στη Samsung δεν μπορούσαν να μου το πουν. Red tint δεν βλέπω να εμφανίζει. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Τελικά το πήρα στα 649€. Έκανα και έναν έλεγχο του ΙΜΕΙ στη Samsung, όλα καλά. Δεν είναι branded απλά έχει δύο εφαρμογές της vodafone που δεν φεύγουν αλλά δεν ενοχλούν κιόλας. Στη Samsung δεν μπορούσαν να μου το πουν. Red tint δεν βλέπω να εμφανίζει. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Από που το αγόρασες φίλε μου; Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Justech, Πατησίων και Ιουλιανού. Το τηλέφωνο είναι ιταλικό, όπως μου είχαν πει και από τη Samsung. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Όλη η Αγορά σχεδόν έχει αυτή την περίοδο branded Ιταλικα.(μια δυο εφαρμογες οπως ειπε και ο φιλος παραπανω) Επικοινώνησα με 4 -5 καταστήματα και με το imei στην Samsung το διαπίστωσα. Ένα μόνο μαγαζι είχε και ένα Ρουμανικο , έλεγα να το πάρω...αλλα τελικά ξανασκεφτηκα ότι είναι καλύτερα η πιο ασφαλή επιλογή του Ιταλικού με την λογική ότι ίσως δεν έχει κάποιο θέμα με red tint (που είναι και το σημαντικο)...οπως παρατήρησε ο φιλος Cadfael...ετσι αγόρασα και εγώ από το παραπανω μαγαζι.... Έτσι κι αλλιώς το firm οτι ωρα θελουμε τ αλλαζουμε:D Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Συνεχίζεται η πτώση. Να δούμε πότε θα σταθεροποιηθει Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Όλη η Αγορά σχεδόν έχει αυτή την περίοδο branded Ιταλικα.(μια δυο εφαρμογες οπως ειπε και ο φιλος παραπανω) Επικοινώνησα με 4 -5 καταστήματα και με το imei στην Samsung το διαπίστωσα. Ένα μόνο μαγαζι είχε και ένα Ρουμανικο , έλεγα να το πάρω...αλλα τελικά ξανασκεφτηκα ότι είναι καλύτερα η πιο ασφαλή επιλογή του Ιταλικού με την λογική ότι ίσως δεν έχει κάποιο θέμα με red tint (που είναι και το σημαντικο)...οπως παρατήρησε ο φιλος Cadfael...ετσι αγόρασα και εγώ από το παραπανω μαγαζι.... Έτσι κι αλλιώς το firm οτι ωρα θελουμε τ αλλαζουμε:D Ούτε το δικό σου είχε red tint; Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Αναμενω αυριο παραλαβη φιλε μου .... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Justech, Πατησίων και Ιουλιανού. Το τηλέφωνο είναι ιταλικό, όπως μου είχαν πει και από τη Samsung. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Φίλε μου σε εμπιστεύτηκα και μου βγήκε σε καλό. Έχω κάνα 2ωρο που το πήρα από το εν λόγω μαγαζί. Σε arctic silver. Ούτε ίχνος red tint. Να σαι καλά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Επειδή ψάχνομαι για αγορά βλέπω στο σκρουτζ σε κάποια καταστήματα το αναφέρουν G955F και άλλα G955 Έχουν κάποια διάφορα?.Επίσης πρέπει να προσέξω κάτι πριν προβώ στην αγορά του κινητού? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts