billys_541 Δημοσιεύτηκε March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2005 Παιδιά πρίν ένα χρόνο αγόρασα ένα δεύτερο σκληρό δίσκο 80Gb(εσωτερικό) για τον υπολογιστή(είχα έναν 40αρι) και έπειτα από συμβουλή ενός φίλου μου εγκατέστησα και σ'αυτόν τα Windows.Τώρα όμως θέλω να τα βγάλω.Έχω κάνει φορμάτ,διαμόρφωση,χειροκίνητη διαγραφή και οτι άλλο ήξερα αλλά παρόλα αυτά όταν ξεκινάει ο υπολογιστής μου εμφανίζει πάλι δύο λειτουργικά και μου ζητάει να επιλέξω ένα από τα δύο.Τι άλλο μπορώ να κάνω για να διαγραφούν τελείως από τον 80αρι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 διαγραψε απο το C:\boot.ini την γραμμη που αντιστοιχη για τον 80ρι σκληρο. Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Είσαι σίγουρος ή θα κάνω καμιά μ@λ@κία?Δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Όχι δεν θα κάνεις μ@λ@κι@! Από το boot loader θα σβήσεις μια από της δύο γραμμές που έχει γραμμένες για το μέρη όπου θεωρητικά υπάρχουν Windows και μπορεί να φορτώσει! Πρόσεξέ όμως να είναι η σωστή!!! :!: Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Όχι δεν θα κάνεις μ@λ@κι@! Από το boot loader θα σβήσεις μια από της δύο γραμμές που έχει γραμμένες για το μέρη όπου θεωρητικά υπάρχουν Windows και μπορεί να φορτώσει! Πρόσεξέ όμως να είναι η σωστή!!! :!: Φίλε μου μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφείς γιατί όπως ανέφερα δεν ξέρω και πολλά.Σε ποιόν φάκελο θα πάω για να τα σβήσω?Αυτό το boot loader που είναι?Μήπως εννοείς όταν ξεκινάει?Βοηθήστε με γιατί εδώ και 3 μέρες που το ψάχνω έχω σκάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 σου ειπα που ειναι........... C:\boot.ini ( εξαρτατε πως εχεις ονομαση τον σκληρο σου, το C μπορεί να ειναι και D κτλ) Open notepad>file>open>πηγαινε στον σκληρο (εκει που σου δειχνει τους φακελους windows, program files etc)> και στο file name γραψε boot.ini > open. Ενα κανονικο boot.ini ειναι καπως ετσι [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect /NoExecute=OptIn Εσυ μαλλον στο disk(0) πρεπει να το εχεις disk(1 or 2) μελετα το λιγο και θα το καταλαβεις... Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Α! το boot.ini ειναι κρυμμενο αρχειο πρεπει να κανεις κατι στο folder options για να το δεις κανονικα οπως τα αλλα αρχεια. Καλυτερα ασε το τωρα που εισαι νεος σε αυτα. Αμα φοβασαι κανε ποστ το boot.ini σου να σου πουμε. Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 run > msconfig > Βρισκεις το Tab με την ονομασια boot ini και εχει μια επιλογη για ελεγχο των διαδρομων του λειτουργικου.Θα βρει αυτη που δεν αντιστοιχει σε υπαρκτο πλεον λειτουργικο και θα σε ρωτησει να τη διαγραψει :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Σωστος ο παιχτης!!!! Δεν ασχολουμε ετσι με το συστημα και τα ξεχνω :P Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλη η δυσκολη οδος,μαθαινεις καλυτερα το συστημα σου.Αλλα το msconfig ειναι το καλυτερο εργαλειο των windows.Κανει θαυματα.Ειδικα οταν θες να σουταρεις dialer /spyware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ(αν βγάλω άκρη τελικά :D ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 για dialer/spyware etc η καλυτερη λυση ειναι το registry μερικες φορες! εχω βγαλει ιο απο εναν γνωστο μου ετσι (ηταν ενα που εκανε shutdown σε 30")! Ολα τα removal tools δεν εκαναν τπτ! off-topic αλλα ok ;) Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Παιδιά τα κατάφερα τελικά :yahoo: ,σύμφωνα με τις οδηγίες σας.Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.Είστε φοβεροί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts