Desappris Δημοσιεύτηκε April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2017 (edited) Γεια σας, ας ξεκινήσω λέγοντας πως είμαι άσχετος απο κινητά (το τελευταίο κινητό που αγόρασα ήταν πριν 6 χρόνια ) Ενδιαφέρομαι λοιπόν να αγοράσω το huawei p9 (32gb) απο ένα σκρουτζομάγαζο με 360ευρω. Αξίζει η αγορά του τώρα μιας και έχει περάσει ένας χρόνος απο την κυκλοφορία του? Γενικά με αυτά τα χρήματα υπάρχουν άλλες συσκευές που να αξίζουν; Επίσης έχω προβληματιστεί με την αγορά του p9 λόγω της τιμής sar που έχει, δεν είναι ακραία μεγάλη σε σχέση με τα samsung για παράδειγμα; Διαβάζοντας και αυτό (για το p9 lite βέβαια αλλά πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν με το p9) ο φόβος μου μεγάλωσε Edited April 29, 2017 by Desappris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Γεια σας, ας ξεκινήσω λέγοντας πως είμαι άσχετος απο κινητά (το τελευταίο κινητό που αγόρασα ήταν πριν 6 χρόνια ) Ενδιαφέρομαι λοιπόν να αγοράσω το huawei p9 (32gb) απο ένα σκρουτζομάγαζο με 360ευρω. Αξίζει η αγορά του τώρα μιας και έχει περάσει ένας χρόνος απο την κυκλοφορία του? Γενικά με αυτά τα χρήματα υπάρχουν άλλες συσκευές που να αξίζουν; Επίσης έχω προβληματιστεί με την αγορά του p9 λόγω της τιμής sar που έχει, δεν είναι ακραία μεγάλη σε σχέση με τα samsung για παράδειγμα; Διαβάζοντας και αυτό (για το p9 lite βέβαια αλλά πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν με το p9) ο φόβος μου μεγάλωσε Αν νομίζεις ότι είναι πολύ τότε πήγαινε σε κάποια άλλη συσκευή Εγώ πχ το θεωρώ πολύ. Οπότε δεν κοιτάω καθόλου huawei Έχεις να ασχοληθείς προφανώς με κινητά πολλά χρόνια οπότε καλά είναι να πας σε κανένα κατάστημα τα δεις κάποια από κοντά. Να ψάξεις λίγο στο ιντερνέτ. Να δεις βίντεο με συσκευές. Λίγο από φίλους. Επειδή από όσο λες δεν αλλάζεις συχνα, μην πάρεις κάτι και δεν σου ταιριάζει Στα 400€ περίπου μπορείς να δεις oneplus 3t Επιλογές πάρα πολλές. Και σε μεταχειρισμένα υπάρχουν προσεγμένα που θα γλυτώσεις και χρήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Desappris Δημ. April 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες κατ'αρχήν!!! Γενικά το έχω ψάξει, αλλά μόνο όσα υπάρχουν στο σκρουτζ, γιατί κάπως φοβάμαι τις αγορές απο Κίνα και όλα αυτά που πρέπει να αλλάζεις ρομ για να βάλεις μενου στα ελληνικά κτλ δεν είναι το φόρτε μου :lol: και για αυτό κατέληξα στο P9 γιατί η huawei είναι σχετικά αξιόπιστη και έχει αντιπροσωπεία στην Ευρώπη αλλά είδα το sar και κάπως τρόμαξα :lol: Τώρα για το oneplus 3t που είπες, το έχω δει και μου αρέσει εννοείται αλλά έχει 550ευρώ οπότε ξεφεύγει αρκετά απο αυτά που είμαι διατεθειμένος να δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Αν νομίζεις ότι είναι πολύ τότε πήγαινε σε κάποια άλλη συσκευή Εγώ πχ το θεωρώ πολύ. Οπότε δεν κοιτάω καθόλου huawei Έχεις να ασχοληθείς προφανώς με κινητά πολλά χρόνια οπότε καλά είναι να πας σε κανένα κατάστημα τα δεις κάποια από κοντά. Να ψάξεις λίγο στο ιντερνέτ. Να δεις βίντεο με συσκευές. Λίγο από φίλους. Επειδή από όσο λες δεν αλλάζεις συχνα, μην πάρεις κάτι και δεν σου ταιριάζει Στα 400€ περίπου μπορείς να δεις oneplus 3t Επιλογές πάρα πολλές. Και σε μεταχειρισμένα υπάρχουν προσεγμένα που θα γλυτώσεις και χρήματα Ενώ το iPhone 7 που έχει σχεδόν ίδιο στο κεφάλι και πολύ μεγαλύτερο στο σώμα δεν το θεωρείς πολύ? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες κατ'αρχήν!!! Γενικά το έχω ψάξει, αλλά μόνο όσα υπάρχουν στο σκρουτζ, γιατί κάπως φοβάμαι τις αγορές απο Κίνα και όλα αυτά που πρέπει να αλλάζεις ρομ για να βάλεις μενου στα ελληνικά κτλ δεν είναι το φόρτε μου :lol: και για αυτό κατέληξα στο P9 γιατί η huawei είναι σχετικά αξιόπιστη και έχει αντιπροσωπεία στην Ευρώπη αλλά είδα το sar και κάπως τρόμαξα :lol: Τώρα για το oneplus 3t που είπες, το έχω δει και μου αρέσει εννοείται αλλά έχει 550ευρώ οπότε ξεφεύγει αρκετά απο αυτά που είμαι διατεθειμένος να δώσω. 440 έχει το OnePlus από το επίσημο site της OnePlus, το sar το p9 είναι τόσο σε συνθήκες που δεν θα έχεις καλό σήμα και θα δουλεύουν και οι δύο κεραίες, εκεί δηλαδή που με άλλα κινητά δεν θα είχες σήμα με αυτό θα έχεις, μπορείς σε αυτή την περίπτωση να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης αφού με άλλα κινητά δεν θα είχες σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Desappris Δημ. April 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ααα εγώ είδα την τιμή που είχε στο σκρουτζ το ζαβάδι :lol: Το έχω διαβάσει κάπου αυτό που λες οτι τα huawei έχουν μια τεχνολογία τριπλής κεραίας για να έχεις σήμα όπου και αν είσαι, οπότε σκέφτηκα οτι μπορεί να αυξάνεται το sar λόγω αυτού. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ενώ το iPhone 7 που έχει σχεδόν ίδιο στο κεφάλι και πολύ μεγαλύτερο στο σώμα δεν το θεωρείς πολύ? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 440 έχει το OnePlus από το επίσημο site της OnePlus, το sar το p9 είναι τόσο σε συνθήκες που δεν θα έχεις καλό σήμα και θα δουλεύουν και οι δύο κεραίες, εκεί δηλαδή που με άλλα κινητά δεν θα είχες σήμα με αυτό θα έχεις, μπορείς σε αυτή την περίπτωση να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης αφού με άλλα κινητά δεν θα είχες σήμα Γούστα είναι αυτά και ανάγκες Δεν το κοιτάω στο iPhone γιατί δεν μπορώ χωρίς αυτό οπότε είτε έχει πολύ είτε λίγο δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_alexios Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλησπέρα κι απο μένα.Κι εγώ είχα ενδοιασμούς για την υψηλή τιμή SAR,όμως πήρα Huawei κι έχω βολευτεί με ένα ακουστικό bluetooth - που ούτως ή άλλως χρησιμοποιούσα - κι όλα μια χαρά.Σαν συσκευή πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μπορεις να κανεις υπομονη κανα μηνα; Πιστευω οτι θα πεσει και αλλο η τιμη του ή το honor 8 θα επιστρεψει στα 300κατι ευρω που ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Desappris Δημ. April 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλησπέρα κι απο μένα.Κι εγώ είχα ενδοιασμούς για την υψηλή τιμή SAR,όμως πήρα Huawei κι έχω βολευτεί με ένα ακουστικό bluetooth - που ούτως ή άλλως χρησιμοποιούσα - κι όλα μια χαρά.Σαν συσκευή πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εμένα με ανησύχησε πιο πολύ αυτά που λένε σε αυτό το σαιτ Ουσιαστικά λένε οτι όταν χρησιμοποιούσαν το 4g και όχι wifi οι μετρήσεις του sar (το μετρούσαν μέσω μιας εφαρμογής) έδειχναν 5,5!!! :worry: Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο εσύ στη συσκευή σου; Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου!!! ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να κανεις υπομονη κανα μηνα; Πιστευω οτι θα πεσει και αλλο η τιμη του ή το honor 8 θα επιστρεψει στα 300κατι ευρω που ειχε. Λες να περιμένω άλλο λίγο τώρα που βγήκε και το p10 μήπως πέσει και άλλο η τιμή, δεν έχω θέμα εδώ έμεινα 6 χρόνια με το ίδιο κινητό!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_alexios Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή για να μετρήσω το SAR value της συσκευής,υποθέτω όμως οτι κάτι τέτοιο (για τις μετρήσεις λέω) μάλλον απαιτεί έλεγχο απο αναγνωρισμένο-πιστοποιημένο εργαστήριο .Επίσης,θεωρώ οτι θα έχει σχέση και με την ποιότητα σήματος ανάλογα με την περιοχή. Προερχόμενος απο Lumia πάντως,που έδινε τιμή SAR 0.39 αν θυμάμαι καλά, ηταν κάτι που έλαβα υπόψιν αλλά με το bluetooth δε νομίζω να έχω πρόβλημα.Το 4G πάντως πάει -κατά την άποψή μου πάντα- πολύ γρήγορα!(Wind - περιοχή Πειραιά κυρίως). Φιλικά πάντα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Λες να περιμένω άλλο λίγο τώρα που βγήκε και το p10 μήπως πέσει και άλλο η τιμή, δεν έχω θέμα εδώ έμεινα 6 χρόνια με το ίδιο κινητό!!! :lol: Ακριβως για αυτο το ειπα ;) Το honor 8 μεχρι και πριν κανα 2 βδομαδες το βρισκες 320 ευρω. Το p9 επεσε στα 360 και σιγουρα θα πεσει λιγο ακομα. Ειναι θεμα χρονου να πεσει το honor 8 πισω στα 300. Αλλα ακομα και να μην πεσει, ασχημα ειναι να πεσει λιγο ακομα το p9; ;) Υ.Γ. honor 8 και p9 ουσιαστικα ειναι ιδια κινητα αλλα με το honor 8 στα 4 GB Ram και το p9 με gorilla glass, καλυτερο ηχειο και mode στη καμερα true monochrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Desappris Δημ. April 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή για να μετρήσω το SAR value της συσκευής,υποθέτω όμως οτι κάτι τέτοιο (για τις μετρήσεις λέω) μάλλον απαιτεί έλεγχο απο αναγνωρισμένο-πιστοποιημένο εργαστήριο .Επίσης,θεωρώ οτι θα έχει σχέση και με την ποιότητα σήματος ανάλογα με την περιοχή. Προερχόμενος απο Lumia πάντως,που έδινε τιμή SAR 0.39 αν θυμάμαι καλά, ηταν κάτι που έλαβα υπόψιν αλλά με το bluetooth δε νομίζω να έχω πρόβλημα.Το 4G πάντως πάει -κατά την άποψή μου πάντα- πολύ γρήγορα!(Wind - περιοχή Πειραιά κυρίως). Φιλικά πάντα.:) Okk, ευχαριστώ πολύ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβως για αυτο το ειπα ;) Το honor 8 μεχρι και πριν κανα 2 βδομαδες το βρισκες 320 ευρω. Το p9 επεσε στα 360 και σιγουρα θα πεσει λιγο ακομα. Ειναι θεμα χρονου να πεσει το honor 8 πισω στα 300. Αλλα ακομα και να μην πεσει, ασχημα ειναι να πεσει λιγο ακομα το p9; ;) Υ.Γ. honor 8 και p9 ουσιαστικα ειναι ιδια κινητα αλλα με το honor 8 στα 4 GB Ram και το p9 με gorilla glass, καλυτερο ηχειο και mode στη καμερα true monochrome. Για p9 με βλέπω :thanks: !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts