giorgos_1979 Δημοσιεύτηκε April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 26, 2017 Καλησπέρα σε ολους, μια φιλη ψαχνει νέο τηλ αφου το παλιο της επειτα από χρονια την αφησε οριστικα! Μπορει να διαθεσει 200-250 ευρω max και τα χαρακτηριστικα που ψαχνει είναι: 1)μέγεθος οθονης 5-5.5'' 2)οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας 3)οσο το δυνατον καλυτερη οθονη γινεται σε αυτά τα λεφτα 4)μνημη RAM 3GB τουλαχιστον 45καλη καμερα και το κυριοτερο..η μπροστινη καμερα να εχει φλας αν γινεται! ευχαριστω προκαταβολικα:) Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 samsung j5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Βασικα καλη σελφοκαμερα θες αν καταλαβα καλα. Δεν ειναι αναγκη να χει φλας για να αξιζει, σωστα; Αν ναι τσεκαρε το honor 6x που εχει εξαιρετικη μπαταρια, τιμιοτατο soc kirin 650 και καλες καμερες αν θελει 5.5αρα. Διαφορετικα αν βολευεται και με μικροτερο μπορει να δει κανα p8 lite 2017 αλλα θα χει και ελαχιστα μικροτερη μπαταρια και ελαχιστα κατωτερη καμερα. Τελος αν προτιμα 5 ιντσες υπαρχει και το nova που εχει τη μεγαλυτερη αυτονομια ολων απο οσα ειπα και ειδικα για γυναικα ειναι πανεμορφο. Ξερω οτι προτεινα μονο χαβαϊ αλλα με τη ram που ζητας και καλη σελφοκαμερα μονο αυτα μπορω να σκεφτω. Διαφορετικα μπορει να δει και κανα moto g4 plus που ειδικα η πισω καμερα ειναι μπομπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Εγω θα ρωτήσω για 5" max , που το θέλω για την κοπέλα μου. Να εχει σχετικά καλή κάμερα , να είναι αρκετά γρήγορο και να έχει 32gb μνήμη. Βασικές λειτουργίες fb , whatsapp , intermet, viber , twitter , youtube , ελάχιστα παιχνίδια και καμμία φωτο Να πω ότι είχα κατα νου το xiaomi redmi 4x , διάβασα κι απ το forum εδώ ότι ειναι πολυ καλό , αλλά είναι 5.5" και δεν ξέρω και το MIUI (τώρα έχει ενα samsung S4 αλλά της έσπασε) Τιμή 200-250 max Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Για 5 ιντσες, οπως εγραψα και παραπανω πας nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. April 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Βασικα καλη σελφοκαμερα θες αν καταλαβα καλα. Δεν ειναι αναγκη να χει φλας για να αξιζει, σωστα; Γυναικες ρε φιλε...χρονια selfieτιδα εχουν παθει!!:lol::lol: τωρα για το φλας,νομιζω ότι μπορει να ζησει κ χωρις αυτό!Απλα αν εχει μου ειπε ότι θα είναι το ιδανικο. σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.Οποιοσδηποτε άλλος θελει να πει την γνωμη του να μας την πει χωρις φοβο κ παθος!!:D Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Βασικα τα χαβαι που προτεινα στα σκοταδια αναβουν λευκη οθονη και φωτιζει. Για τοσο μικρες αποστασεις ειναι οκ. Χωρα οτι το κανονικο φλας στραβωνει και δεν ξερω αν βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Για 5 ιντσες, οπως εγραψα και παραπανω πας nova. Απ οτι είδα μονο skroutz πουλιεται!! Ειναι οκ με την μπαντα 800 για 4G ή θα έχουμε κανένα θεμα ? Επίσης με την εγγυηση τι γινεται ? Το ρωτάω γιατι με την Xiaomi θα το επαιρνα απο αλυσιδα και θα ειχα και 2 χρονια από infoquest εγγυηση Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Αμα ειναι ευρωπαικο εχεις κανονικα εγγυηση απο αντιπροσωπεια. Ισως να σε καθυστερησουν λιγο ως παραεισαγωγης (οπως σε ολες τις εταιρειες) αλλα στο επισκευαζουν κανονικα. Δεν ειναι ομως οπως στη Xiaomi που ειναι απο Κινα και δεν εχεις εγγυηση (οποτε εκει οντως μονο κωτσοβολο κλπ μεγαλα εχεις εγγυηση) Δεν νομιζω να εχει καν εκδοση χωρις 800αρα το nova. Παρολα αυτα αν το χεις αμφιβολλια τσεκαρε το στα specs. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως δεν εχει καλη σελφοκαμερα το Note 4x και σιγουρα δεν βολευουν κοπελα οι 5.5 ιντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Κανονικά έχεις εγγύηση. Και δεν αργούν καθόλου. Σάββατο πήγα στην μιχαλακοπουλου στο serviceεντος εγγύησης ένα p8 lite για αλλαγή πλακέτας, αγορασμένο από σκρουτζ. Σήμερα εφτασε επαρχία με δικά τους έξοδα! Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Επειδη ειχαν χρονο και ανταλλακτικα. Αν δεν ειχαν στο καθυστερουν μεχρι να στο επισκευασουν ενω στα δικα τους αν περασει τις 15 μερες κανουν αντικατασταση. Στα παραεισγαγωγης δηλαδη ειναι και θεμα τυχης το ποσο γρηγορα θα εξυπηρετηθεις. Αλλα ναι εχεις εγγυηση κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Εγω θα ρωτήσω για 5" max , που το θέλω για την κοπέλα μου. Να εχει σχετικά καλή κάμερα , να είναι αρκετά γρήγορο και να έχει 32gb μνήμη. Βασικές λειτουργίες fb , whatsapp , intermet, viber , twitter , youtube , ελάχιστα παιχνίδια και καμμία φωτο Να πω ότι είχα κατα νου το xiaomi redmi 4x , διάβασα κι απ το forum εδώ ότι ειναι πολυ καλό , αλλά είναι 5.5" και δεν ξέρω και το MIUI (τώρα έχει ενα samsung S4 αλλά της έσπασε) Τιμή 200-250 max Ευχαριστώ Καλά στα είπε ο Antretng και σου πρότεινε αξιόλογες συσκευές που αξίζουν... Επειδή είπες πάντως για Xiaomi, παρεμφερές με το Note 4X στο οποίο αναφέρεσαι είναι Redmi 4 Prime... Ίδιος επεξεργαστής, ίδια RAM και γενικότερα είναι το μικρότερο αδερφάκι του... Στα 219 (αν θυμάμαι καλά) επίσημα από Infoquest... Ισχύει πάντως ότι έχει αναφερθεί ότι δηλαδή χάνει σε κάμερες + ΔΕΝ έχει την 800άρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ευχαριστώ παιδια για τις απαντησεις Ειδα κ ενα αλλο , αν εχετε άποψη το P8 lite (2017) https://www.notebookcheck.net/Huawei-P8-Lite-2017-Smartphone-Review.197724.0.html βεαβαια ειναι 5.2". Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα απο 5" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλησπέρα σε ολους, μια φιλη ψαχνει νέο τηλ αφου το παλιο της επειτα από χρονια την αφησε οριστικα! Μπορει να διαθεσει 200-250 ευρω max και τα χαρακτηριστικα που ψαχνει είναι: 1)μέγεθος οθονης 5-5.5'' 2)οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας 3)οσο το δυνατον καλυτερη οθονη γινεται σε αυτά τα λεφτα 4)μνημη RAM 3GB τουλαχιστον 45καλη καμερα και το κυριοτερο..η μπροστινη καμερα να εχει φλας αν γινεται! ευχαριστω προκαταβολικα:) http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html Μην σε ξεγελαει το 5,7 ειναι σαν 5,5 και οσο για την διαρκεια μπαταριας ειναι καλη αλλα το ποιο σημαντικο φορτιζει σφαιρα.Το κινητο το ειχα γιαυτο στο λεω με αποψη οχι διαβαζοντας forum και review.Εχει και φλας μπροστα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html Μην σε ξεγελαει το 5,7 ειναι σαν 5,5 και οσο για την διαρκεια μπαταριας ειναι καλη αλλα το ποιο σημαντικο φορτιζει σφαιρα.Το κινητο το ειχα γιαυτο στο λεω με αποψη οχι διαβαζοντας forum και review.Εχει και φλας μπροστα;) Εξαιρετικο κινητο αλλα για τη μπαταρια θα διαφωνησω. Με snapadrgon 808 και 5.7 ιντσες σε αναλυση 2560 x 1440 αποκλειεται να βγαζει πανω απο 4 ωρες sot. Αν κρινω απο το lg g4 και nexus 5x καπου στις 3 ωρες θα μαντευα οτι βγαζει. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ παιδια για τις απαντησεις Ειδα κ ενα αλλο , αν εχετε άποψη το P8 lite (2017) https://www.notebookcheck.net/Huawei-P8-Lite-2017-Smartphone-Review.197724.0.html βεαβαια ειναι 5.2". Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα απο 5" Κοιτα λιγο παραπανω. Στο χω προτεινει μαζι με αλλες 2 συσκευες. Αν και λιγο προσοχη γιατι πολλα unbranded εχουν beta rom που δεν παιρνουν updates και ισως χρειαστει να τρεξεις να στο αλλαξουν. Αν δεν θες να ρισκαρεις απλα απρτο branded να ξεμπερδευεις (πχ να γραφει vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Αν παω σε p9 lite 2017 από Αλυσιδα (Πλαισιο-Mediamarkt ktl) θα ειμαι καλυμενος? Θα πληρωσω βεβαια 270 ευρω αλλά δεν θα ρισκάρω ολα αυτα που συμβαινουν με τα κινεζικα γυρω γυρω ... Διαβασα για το p9 lite 2017 και είδα ότι ειναι πολύ καλό για τα λεφτά του Εσυ τι λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Παρτο απλα branded και δεν εχεις κανενα ρισκο. Σε πειραζει αν γραφει vodafone/tim ή αν παιρνει λιγο καθυστερημενα τα updates? Χωρια οτι αν κοιταξεις στο θεμα, ενας φιλος που το πηρε με beta το πηγε αντιπροσωπεια και του αλλαξαν rom. 270 δεν αξιζει παντως... αν ανεβεις τοσο υπαρχουν αλλες επιλογες. Στη τελικη παρε κανα p9 lite (3GB) στα 210 που ουσιαστικα ειναι ιδιο κινητο. Αν και δεν ειναι πια τοσο vfm Edited April 27, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Για να μην σε κουράζω άλλο... γιατί δεν βγάζω άκρη πες μου τι προτείνεις μεχρι 200-230 ευρω αλλά να μην μπλέξω με branded unbranded και τετοια. Θέλω να αγοράσω ενα κινητό που να εχει εγγυηση 2 χρόνια, να μην ψαχνω εχει Β20 ή δεν εχει κτλ Δωσε μου μια λίστα με ότι πιστεύεις εσύ ότι θα καλύψει μια κοπέλα , καταλαβες δηλ fb , viber και τετοια και δεν θα βασανίσει εμένα με προβλήματα !! Μεχρι 5" αντε 5.2" από αλυσίδα Αυτα και σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 p9 lite εκδοση 3gb που δεν εχει τετοια θεματα (δεν θα χεις γκρινιες :lol: ) Εφοσον βεβαια δεν παιζει βαρια παιχνιδια τοτε δεν εχει αναγκη κανα φοβερο soc... οποτε ας τσεκαρει και το moto g4 plus που εχει φοβερη καμερα σε αυτα τα χρηματα και 5.5αρα οθονη. Μπορει να χει μονο 2gb ram αλλα εχει stock android οποτε δεν θα χει θεμα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο με αξιοπρεπη μπαταρια, καλη καμερα και 3 gb ram με 800αρα μπαντα. Για μενα αποφασιζει βαση μεγεθους οθονης περισσοτερο. Edit: Ακυρο, δεν ειχα δει το μεχρι 5.2. Αρα p9 lite (3 GB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 p9 lite εκδοση 3gb που δεν εχει τετοια θεματα (δεν θα χεις γκρινιες :lol: ) Εφοσον βεβαια δεν παιζει βαρια παιχνιδια τοτε δεν εχει αναγκη κανα φοβερο soc... οποτε ας τσεκαρει και το moto g4 plus που εχει φοβερη καμερα σε αυτα τα χρηματα και 5.5αρα οθονη. Μπορει να χει μονο 2gb ram αλλα εχει stock android οποτε δεν θα χει θεμα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο με αξιοπρεπη μπαταρια, καλη καμερα και 3 gb ram με 800αρα μπαντα. Για μενα αποφασιζει βαση μεγεθους οθονης περισσοτερο. Edit: Ακυρο, δεν ειχα δει το μεχρι 5.2. Αρα p9 lite (3 GB) Εγινε!! Απο που να το αγορασω για να ειμαι οκ με εγγυηση και τα σχετικα ? Σ ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Οποιοδηποτε γραφει EU εχει εγγυηση απο αντιπροσωπεια https://www.skroutz.gr/s/9306016/Huawei-P9-Lite-3GB-16GB.html Η μονη διαφορα στα παραεισαγωγης ειναι αν τυχον χαλασει και πεσεις στην ατυχη στιγμη οπου δεν εχουν ανταλλακτικα ή εχουν πολυ δουλεια θα καθυστερησει η επισκευη (στα επισημα δικα τους αν καθυστερησουν κανουν αντικατασταση). Αυτη ειναι η μοναδικη διαφορα, κατα τα αλλα εχεις εγγυηση κανονικα. Δηλαδη δεν ειναι οπως τα κινεζικα που των σκρουτζομαγαζων εχουν εγγυηση μονο καταστηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Εγω θα σου ελεγα να πάρεις redmi note 4x απο κωτσοβολο. Έχει 800 μπάντα. Έχω παρει 2. Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτονομία. Πολυ όμορφο, ειδικά το χρυσο και αρκετά καλες κάμερες Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Νικο αμα δεις θελει καλη σελφοκαμερα. Κατι τετοιο δεν εχει το κατα τα αλλα εξαιρετικο note 4x. Επιπλεον θελει μικροτερη οθονη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου κανεις μια χαρη. Μπορεις να πας settings ->about phone και κανε 7 ταπ το kernel version ωστε να δεις ποιον αισθητηρα εχεις στη πισω καμερα του καθε κινητου http://attach.en.miui.com/forum/201703/04/064641mnej3r3w6leedlw5.jpg.thumb.jpg Edited April 27, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Χωρίς να διαβάσω το μήνυμα σου το εκανα πριν λίγο στη μια συσκευή. Φοράει Samsung αισθητήρα. Βασικά ειχα διαβασει αυτό που ειχες γραψει σ άλλο θεμα. Οσο για τη σελφοκαμερα, οταν μια γυναίκα λεει θελω καλή καμερα εννοεί με τα δικά της στάνταρ. Μη τρελαινομαστε. Σε ιδιο δίλημμα εγω πήρα σε κοπέλα το redmi 4 pro και τρελάθηκε Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Βασικα τα χαβαι που προτεινα στα σκοταδια αναβουν λευκη οθονη και φωτιζει. Για τοσο μικρες αποστασεις ειναι οκ. Χωρα οτι το κανονικο φλας στραβωνει και δεν ξερω αν βολευει. φαίνονται και οι ρυτίδες... Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts