Jump to content

Kazza - WinMX, i-Mesh

jimpanourgias
 Κοινοποίηση

Απο πιο πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων έχετε μείνει πιο ευχαριστημένοι?  

44 members have voted

1. 1. Απο πιο πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων έχετε μείνει πιο ευχαριστημένοι?

• Kazza
      28
    • WinMX
      7
    • i-Mesh
      2
    • κάποιο άλλο
      7

Recommended Posts

Ενδέχετε να βάλω απο τα Χριστούγεννα κ μετά γραμμή ADSL γραμμή σπίτι μου, με σκοπό να μοιράζομαι τις συλλογές των mp3 που έχω με όλον τον κόσμο, αλλα κ να βρίσκω κ εγώ δικά μου κομμάτια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, πιο πιστευετε οτι είναι το καλύτερο πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων. Έχω βάλει κ το σχετικό poll. Σπίτι έχω το Kazza και έχω μείνει ευχαριστημένος απο την άποψη οτι πάντα μου "τραβάνε" συνέχεια αρχεία. Εσείς που έχετε δοκιμάσει άλλα προγράμματα, απο πιο μείνατε πιο πολύ ευχαριστημένοι?

Εγω θα σου πω οτι καθε προγραμμα εχει καποια συν. Αν βαλεις aDSL τοτε καλο ειναι να εχεις 2-3 στον υπολογιστη σου και αν δεν βρισκεις κατι να ψαχνεις στο αλλο.

ΥΓ: Και δεν ειναι μονο αυτα που εγραψες αλλα αρκετα ακομα...

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

WinMX φυσικά ;)

Kazaa Lite, σαν δεύτερη επιλογή... αλλά με πολλές (secure) επιφυλάξεις ;)

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από τον MaTRiX57

Shareaza...!!!

http://www.shareaza.com

apla vale ta security updates gia RIAA blocking me to DSL mhn exeis tipota trexamata...

τι εννοεις με αυτο για RIAA,επειδη εχω dsl

kazaa Lite rulez!!! Θα βρεις τα πάντα, οποιαδήποτε ώρα συνδεθείς και από πολλές πηγές (που σημαίνει γρηγορότερο και πιο αξιοπιστο download). Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι που να έχω αναζητήσει και να μην έχω βρει.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

re paidia xrisimopoio e-mule alla mou vgazei para poli liga results se sxesi me to kazaa lite, kai oxi mono afto alla afta ta liga exoun terastio queue kati pou simainei oti oso kai na perimeno den prokeitai na katevei, milame gia 3000 atoma queue kai tetoia :) kserei kaneis ti paizei ?
the truly wise are only a few

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

WinMX φυσικά ;)

Kazaa Lite, σαν δεύτερη επιλογή... αλλά με πολλές (secure) επιφυλάξεις ;)

Είχα κazaa σε xp home και μου τα ρήμαξε. Τώρα έβαλα ΧΡ professional και το μηχάνιμα επιτέλουs πάει σφαίρα. Εγκατέστησα το winmix που ειναι ακύνδινο και θα μείνω με αυτό. Δεν ξανακάνω το λάθοs. Το kazaa ηταν όλο διαφήμηση και κακό και κλείσειs ινterniκέs χωρίs να το καταλαβαίνω!!!(οποτε ανοιγα το pc έκανε κλήσειs επίμονεs μόνο του)

Αφου ειπες για mp3 εγώ πρότεινω το soulseek! ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ! ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ...

Από ελληνικά δεν παιζουν πολλά! Ελάχιστα θα έλεγα!

Αλλά από ξένα είναι το κορυφαίο και πίστεψε με τα έχω δοκιμάσει όλα...

kazaa χρησιμοποιούσα

winmx δεν καταφέρνα ποτέ να κάνω download... Όλα remotely queuedμου τα έκανε.

Δεν εχω δοκιμα΄σει κανένα άλλο..

kazaa και i-mesh τα δυο καλυτερα

ειδικα για παλια ελληνικα τραγοθδια το i-mesh ειναι το καλυτερο

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

to kazaa ειναι απλα ενας spyloader για μενα.Δεν λεει για μερικα downloads να εχουμε ενα διατρητο απο αποψη ασφαλειας συστημα.

Winmx με διαφορά για τους γνωριζοντες.Και χωρις διαφημισεις.Και με πλουσιο ρεπερτοριο και στα ελληνικα.Και με αρκετα καλες ταχυτητες τελευταια.Και με messanger και με chat για τους χρηστες και browsing shared files list του χρηστη που επιλεγουμε.

Το queing καποιες φορες ειναι και θεμα δικων μας ρυθμισεων.

Απλα το winmx ειναι αδικημενο κατα την γνωμη μου για αυτα που παρεχει.

σκεφτομαι αρα υπαρχω

Αρχικό Μήνυμα από τον freenow

to kazaalite pou mporw na to brw..yparxei kapoio site

http://www.kazaalite.tk

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Για mp3 συνηστώ winmx,άριστη ποιότητα στα mp3 και έχει σχεδόν τα πάντα.Τώρα για DivX νομίζω το kazaa lite είναι ότι καλύτερο.
Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Νομίζω ότι θα συμφωνίσω με τον φίλο SuRfeRCy ειδικά πάνω στο θέμα με ελληνικά κομμάτια το i-mesh με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο αν και το winmx έκανε καλή δουλειά αλλά πολλά incoplete κομμάτια σε βαθμό αηδίας θα έλεγα όσο για το kazza δεν ξέρω δεν το έχω δουλέψει.

Και το e-donkey έχει αρκετό υλικό

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Εγώ ψήφισα winmx και για συναισθηματικούς λόγους. Είναι συμπαθητικό το άτιμο... να βγαινε και καμιά νέα έκδοση.... :(

Προσωπικά χρησιμοποιώ για αρκετούς μήνε το Kazaa Lite++ και πραγματικά έχω βρει τα πάντα. imesh και winmx δεν έχω χρησιμοποιήσει επειδή ακριβώς το Kazaa είναι η απόλυτη filesharing εφαρμογή. Βέβαια υπάρχουν και κάποια καινούρια utilities που μπορεί και να κάνουν την επανάσταση στον χώρο του P2P. Για ένα από αυτά μπορείτε να διαβάσετε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...