jimpanourgias Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Ενδέχετε να βάλω απο τα Χριστούγεννα κ μετά γραμμή ADSL γραμμή σπίτι μου, με σκοπό να μοιράζομαι τις συλλογές των mp3 που έχω με όλον τον κόσμο, αλλα κ να βρίσκω κ εγώ δικά μου κομμάτια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, πιο πιστευετε οτι είναι το καλύτερο πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων. Έχω βάλει κ το σχετικό poll. Σπίτι έχω το Kazza και έχω μείνει ευχαριστημένος απο την άποψη οτι πάντα μου "τραβάνε" συνέχεια αρχεία. Εσείς που έχετε δοκιμάσει άλλα προγράμματα, απο πιο μείνατε πιο πολύ ευχαριστημένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Shareaza...!!! http://www.shareaza.com apla vale ta security updates gia RIAA blocking me to DSL mhn exeis tipota trexamata... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Εγω θα σου πω οτι καθε προγραμμα εχει καποια συν. Αν βαλεις aDSL τοτε καλο ειναι να εχεις 2-3 στον υπολογιστη σου και αν δεν βρισκεις κατι να ψαχνεις στο αλλο. ΥΓ: Και δεν ειναι μονο αυτα που εγραψες αλλα αρκετα ακομα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 "Μουλαρι" και παλι μουλαρι... Κοινος emule Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 WinMX φυσικά ;) Kazaa Lite, σαν δεύτερη επιλογή... αλλά με πολλές (secure) επιφυλάξεις ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 to shareaza syndeetai me emule, edonkey kai gnutella1+2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MaTRiX57 Shareaza...!!! http://www.shareaza.com apla vale ta security updates gia RIAA blocking me to DSL mhn exeis tipota trexamata... τι εννοεις με αυτο για RIAA,επειδη εχω dsl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 kazaa Lite rulez!!! Θα βρεις τα πάντα, οποιαδήποτε ώρα συνδεθείς και από πολλές πηγές (που σημαίνει γρηγορότερο και πιο αξιοπιστο download). Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι που να έχω αναζητήσει και να μην έχω βρει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sornok Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 re paidia xrisimopoio e-mule alla mou vgazei para poli liga results se sxesi me to kazaa lite, kai oxi mono afto alla afta ta liga exoun terastio queue kati pou simainei oti oso kai na perimeno den prokeitai na katevei, milame gia 3000 atoma queue kai tetoia :) kserei kaneis ti paizei ? Παράθεση the truly wise are only a few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet WinMX φυσικά ;) Kazaa Lite, σαν δεύτερη επιλογή... αλλά με πολλές (secure) επιφυλάξεις ;) Είχα κazaa σε xp home και μου τα ρήμαξε. Τώρα έβαλα ΧΡ professional και το μηχάνιμα επιτέλουs πάει σφαίρα. Εγκατέστησα το winmix που ειναι ακύνδινο και θα μείνω με αυτό. Δεν ξανακάνω το λάθοs. Το kazaa ηταν όλο διαφήμηση και κακό και κλείσειs ινterniκέs χωρίs να το καταλαβαίνω!!!(οποτε ανοιγα το pc έκανε κλήσειs επίμονεs μόνο του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αφου ειπες για mp3 εγώ πρότεινω το soulseek! ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ! ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ... Από ελληνικά δεν παιζουν πολλά! Ελάχιστα θα έλεγα! Αλλά από ξένα είναι το κορυφαίο και πίστεψε με τα έχω δοκιμάσει όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 kazaa χρησιμοποιούσα winmx δεν καταφέρνα ποτέ να κάνω download... Όλα remotely queuedμου τα έκανε. Δεν εχω δοκιμα΄σει κανένα άλλο.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Απο οτι βλεπω το kazaa μεχρι τωρα σκιζει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Kazaa Και Shareaza ! Aν δεν δουλευει το ένα ξεκινάς το άλλο! ;) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 kazaa και i-mesh τα δυο καλυτερα ειδικα για παλια ελληνικα τραγοθδια το i-mesh ειναι το καλυτερο Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspap Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 to kazaa ειναι απλα ενας spyloader για μενα.Δεν λεει για μερικα downloads να εχουμε ενα διατρητο απο αποψη ασφαλειας συστημα. Winmx με διαφορά για τους γνωριζοντες.Και χωρις διαφημισεις.Και με πλουσιο ρεπερτοριο και στα ελληνικα.Και με αρκετα καλες ταχυτητες τελευταια.Και με messanger και με chat για τους χρηστες και browsing shared files list του χρηστη που επιλεγουμε. Το queing καποιες φορες ειναι και θεμα δικων μας ρυθμισεων. Απλα το winmx ειναι αδικημενο κατα την γνωμη μου για αυτα που παρεχει. Παράθεση σκεφτομαι αρα υπαρχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Χρησιμοποιώ ότιδήποτε άλλο εκτός από αυτά τα τρία. Shareaza , Torrent ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelos Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Wirelessly posted (Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kazzalite to korifaio xori spyware,banners kai diafimisis ego me 64 kateuazo me 8!Asto kazza! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 to kazaalite pou mporw na to brw..yparxei kapoio site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freenow to kazaalite pou mporw na to brw..yparxei kapoio site http://www.kazaalite.tk Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Για mp3 συνηστώ winmx,άριστη ποιότητα στα mp3 και έχει σχεδόν τα πάντα.Τώρα για DivX νομίζω το kazaa lite είναι ότι καλύτερο. Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Νομίζω ότι θα συμφωνίσω με τον φίλο SuRfeRCy ειδικά πάνω στο θέμα με ελληνικά κομμάτια το i-mesh με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο αν και το winmx έκανε καλή δουλειά αλλά πολλά incoplete κομμάτια σε βαθμό αηδίας θα έλεγα όσο για το kazza δεν ξέρω δεν το έχω δουλέψει. Και το e-donkey έχει αρκετό υλικό Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Εγώ ψήφισα winmx και για συναισθηματικούς λόγους. Είναι συμπαθητικό το άτιμο... να βγαινε και καμιά νέα έκδοση.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Τελικα ειμαστε ολοι kaza-alites ε;;; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Προσωπικά χρησιμοποιώ για αρκετούς μήνε το Kazaa Lite++ και πραγματικά έχω βρει τα πάντα. imesh και winmx δεν έχω χρησιμοποιήσει επειδή ακριβώς το Kazaa είναι η απόλυτη filesharing εφαρμογή. Βέβαια υπάρχουν και κάποια καινούρια utilities που μπορεί και να κάνουν την επανάσταση στον χώρο του P2P. Για ένα από αυτά μπορείτε να διαβάσετε εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts