PoLiThS Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Κατι δεν καταλαβαίνω, έχω την c432b137 σε ελληνικό δικαρτο 4/64 , δεν είναι πολύ πίσω???Δοκίμασες μέσω του μενού να κάνεις λήψη τελευταίου πλήρους πακέτου; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnavrd Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Έχω το Huawei P10 lite από τον προηγούμενο Αύγουστο και ακόμη δεν έχω λάβει ενημέρωση για android 8 σε αντίθεση με ενός γνωστού μου που έχει τη συσκευή από το Πάσχα και πριν λίγες μέρες του ήρθε η ενημέρωση, ξέρει κανείς τίποτα; καμία συμβουλή; και επίσης ότι χρησιμοποιώ το Bluetooth το κινητό κολλάει και χρειάζεται επανεκκίνηση, τίποτα γι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μόλις μου ήρθε και εμένα η νέα έκδοση! Να τη βάλω ή θα διαλυθούν τα πάντα; Την έχει βάλει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Εγώ την έχω βάλει εδώ και 4 μέρες και δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής! Ειναι το μονοκαρτο από Vodafone με 3gb ram. WAS-LX1 8.0.0.363(C02) Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Εγώ την έχω βάλει εδώ και 4 μέρες και δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής! Ειναι το μονοκαρτο από Vodafone με 3gb ram. WAS-LX1 8.0.0.363(C02) Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απο μπαταρία τί λέει? Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 απο μπαταρία τί λέει?Η μπαταρία πάει πολύ καλύτερα αλλά έχω κατεβάσει την ανάλυση από fhd σε hd,δεν το δοκίμασα σχεδόν καθόλου σε fhd μετά την αναβάθμιση σε 8! Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και θα πω. Επίσης το κινητό τελευταία πριν την αναβάθμιση είχε κάποια κολλήματακια και τώρα πάει σφαίρα μέχρι στιγμής! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Λοιπόν την πέρασα χειροκίνητα μέσω service rom από xda. Είμαι στην Cosmote , μου κατέβασε μια ενημέρωση της Cosmote καθώς και αν δείτε στην πρώτη εικόνα ενεργοποιήθηκε το Volte και vowifi. Έστειλα μύνημα στο 1333 για ενεργοποίηση και δούλεψε κανονικά.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Ενεργοποίησα κι εγώ volte vowifi κανονικά με μήνυμα στο 1333! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Θα πιάσουμε τις υπόγες τώρα να δούμε αν δουλεύει ααχχαχα Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενεργοποίησα κι εγώ volte vowifi κανονικά με μήνυμα στο 1333! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈκανες και συ αναβάθμιση μέσω της διαδικασίας Service Rom? Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Θα πιάσουμε τις υπόγες τώρα να δούμε αν δουλεύει ααχχαχα Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανες και συ αναβάθμιση μέσω της διαδικασίας Service Rom? Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι εμένα μου ήρθε αυτόματα η 8,αλλα εγώ έχω το C02(Vodafone branded). Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μπορούν οι ειδήμονες περί φωτό να μου πουν ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση ξερω γω; Παράπονα ακουω από τη γυναίκα και δεν παίζει μια για νέα συσκευή. Ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Τι εννοεις? για τί φώτο μιλάμε? σε γενικές γραμμές δεν ειναι ασχημο στην φωτογραφίες αλλα πρέπει να γίνεις ποιο συγκεκριμένος Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μπορούν οι ειδήμονες περί φωτό να μου πουν ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση ξερω γω; Παράπονα ακουω από τη γυναίκα και δεν παίζει μια για νέα συσκευή. ΕυχαριστωΤί φωτογραφίζει η γυναίκα και παραπονιέται; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Διαφορα θέματα Δεν παραπονιέται ακριβώς αλλά πχ ψάχνει να βρει πως θα βγάζει καλυτερα τοπία ας πουμε λουλούδια ..τετοια Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Κοίτα η κάμερα του είναι συμπαθητική. Για ημερήσιες ας δοκιμάσει με HDR ... Δεν έχει καμία ουάου κάμερα .... Με λίγες δοκιμές .. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλημέρα, Έχω το 4/32 unbranded. Χθες μου ήρθε η ενημέρωση για το 8. Τώρα έχω την έκδοση ...C432 Η πρώτη διαφορά που βρίσκω είναι στο μενου Ρυθμίσεις όπου έχει γίνει μια ανακατάταξη των επιλογών Προς το παρόν δεν βλέπω κάποια αλλαγή είτε + είτε - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Λοιπόν την πέρασα χειροκίνητα μέσω service rom από xda. Είμαι στην Cosmote , μου κατέβασε μια ενημέρωση της Cosmote καθώς και αν δείτε στην πρώτη εικόνα ενεργοποιήθηκε το Volte και vowifi. Έστειλα μύνημα στο 1333 για ενεργοποίηση και δούλεψε κανονικά.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα ακόμα δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση. Έχω το c432b210. Πώς γίνεται η αναβάθμιση μέσω service rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3813946&share_tid=3813946&share_fid=3793&share_type=t Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3813946&share_tid=3813946&share_fid=3793&share_type=t Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πότε λες να μου έρθει η αναβάθμιση; Έχω vodafone, αν αλλάζει κάτι σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 οι αναβαθμισεις ειναι καθόδον... λιγο υπομονη Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Υπάρχει ειδικό νημα για το dual? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Υπάρχει ειδικό νημα για το dual? Sent from my LG-H815 using TapatalkΌχι όλα τα p10 lite είναι εδώ! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik13 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 σημερα ελαβα την εκδοση 8 αντροιντ c432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JethroTull Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Εχει κανείς πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση; Εμένα έχει τα εξής: 1) αργή φόρτιση 2) δεν ανάβει η λυχνία ειδοποίησης όταν παίρνω μύνημα στο viber 3) χάνει το 4g και θέλει επανεκίνηση Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Εχει κανείς πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση; Εμένα έχει τα εξής: 1) αργή φόρτιση 2) δεν ανάβει η λυχνία ειδοποίησης όταν παίρνω μύνημα στο viber 3) χάνει το 4g και θέλει επανεκίνηση Υπάρχει κάποια λύση;Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts