Aurio Δημοσιεύτηκε March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2005 Γεια-χαρά παίδες , Έχω ένα laptop fujitsu-siemens μολις ενος χρονου, και τωρα τελευταια εχει αρχισει να μου κανει νερά. Πρωτα αρχισε να ζεσταίνεται και να με ενοχλει οταν χρησιμοποιουσα το touchpad, επειτα να σβηνει σε διάφορες βαρειές εφαρμογές οπως τα τελευταία παιχνιδια. Τώρα ουτε το age of empires ( Ι ) δεν μπορει να τρεξει περισσοτερο απο 15 λεπτα, και πριν λιγο μου έσβησε πανω στο browsing!!! Περιττό να πω πως εχω δοκιμάσει τις "homemade" λυσεις΄, οπως το να το τοποθετήσω πανω σε σχάρα :rolleyes: για να αερίζεται καλύτερα, χωρίς όμως ιδιαίτερα αποτελέσματα. Έχω ηδη αποφασίσει να το πάω για service στα πλαίσια της εγκύησης και το μόνο που μενει ειναι να βρω που έχει εξουσιοδοτημένο service στη θεσσαλονίκη (αν κανείς ξερει θα με υποχρεώσει ;) ) Πάντως όπως εψαχνα λύσεις στο δικτυο, βρηκα καποιον που προτεινε να το καθαρίσω με σπρέυ συμπιεσμένου αέρα (compressed air spray) για να φύγει η σκονη. Και ιδού η απορία μου : ξερει κανείς τι είναι αυτο, αν το έχουμε στην Ελλάδα και που μπορώ να το βρω? Με ενδιαφέρει γιατι το οτι τα laptop μαζεύουν σκονη ειναι γεγόνος και δεν μπορώ οποτε μαζεύει λίγη να το τρεχω για service. αλλωστε θα τελειώσει και η εγκυηση καποτε... Υ.Γ. καποιος αλλος πρότεινε να το καθαρίσω με εκείνα τα ξυλακια με το βαμβάκι στις άκρες που χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε τα αυτια, και άλλος ένας να χρησιμοποιήσω πιστολάκι αντι για συμπιεσμένο αέρα (έλεος) !!! Ελπίζω να μην το έχει κάνει κανεις :O . ΕDIT: Παρελειψα να αναφέρω οτι τα δυο ανεμιστηρακια που φαινονται γυριζουν. δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικα, αλλα γυριζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Θα έλεγα να το πας για σέρβις. Μάλλον θα έχει καεί κάποιο ανεμιστήρι, ή έχει ξεκολλήσει κάποια ψύκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Το θέμα μεταφέρεται στην ενότητα Hardware... Το σπρέι που ψάχνεις είναι αυτό. Πάντως μην παραλείψεις το service πριν λήξει η εγγύηση... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 και για το αρχείο ποιο μοντέλο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Γεια-χαρά παίδες , Έχω ηδη αποφασίσει να το πάω για service στα πλαίσια της εγκύησης και το μόνο που μενει ειναι να βρω που έχει εξουσιοδοτημένο service στη θεσσαλονίκη (αν κανείς ξερει θα με υποχρεώσει ;) ) To service της Siemens οσον αφορά ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι κοντά στο ΙΚΕΑ στις εγκαταστάσεις που έχει εκεί η Siemens... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Αν δεν διορθώνεται μπορείς να δουλέυεις κάτω από ένα αρκουδίσιον!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Μία δοκιμασμένη στα δικά μου laptops (Toshiba) είναι να βάλεις μία σκούπα ηλεκτρική μόνο τον σωλήνα εκεί που είναι η ψύκτρα και να τραβήξεις τυχόν σκόνη. Επίσης βάλε ένα προγραμματάκι παρακολούθησης των ανεμιστηριών σου και της θερμοκρασίας της cpu και του πλαισίου γενικότερα. Ενα καλό είναι το Speedfan. Tέτοια εποχή για να έχεις μία βάση λειτουργώ στο case με 34 εώς 40 βαθμούς και στην cpu 50 εώς και 56-57 βαθμούς (εξαρτάται από την εργασία που κάνεις) Το καλοκαίρι λειτουργώ με 44-45 στο case και 55 εώς και 60-61 στην cpu. To ένα toshiba μου δουλεύει 2,5 χρόνια έτσι και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Το άλλο είναι καινούριο ακόμα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Πάρε αυτό http://www.checkmate.gr/products.php?cid=40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 ...υπάρχει κ αυτό στα 20 ευρώ με φπα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1079&Catalog_Id=6&Product_Id=152698&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=205 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts