resurection_boy Δημοσιεύτηκε March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2005 Καλυσπερα παιδια. Εχω πολλα βιντεακια με τους KISS και θελω καπια απο αυτα να τα συνδεσω μεταξυ τους και καπια αλλα να αποκοψω καμματια τους. Με πιο προγραμμα μπορω να το κανω;;;Θελω ενα προγραμμα που να ειναι απλο στην χρηση του καθος δεν χερω απο τετια πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Πρέπει να το έχουμε πει... γίνεται με το Virtualdub αρκεί να το ρυθμίσεις σε: Video --> Direct stream copy. Για να ενώσεις δύο η περισσότερα αρχεία, χρησιμοποίησε το append avi segment. Υπάρχουν και άλλα παρόμοια utilities, που είναι χρήσιμα αν τα αρχεία που θέλεις να τροποποιήσεις δεν είναι avi. Για παράδειγμα τα AVI/MPEG/ASF/WMV Splitter και Joiner. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Gia na enwneis video: Easy Video Joiner, kai gia na xwrizeis: Easy Video Splitter. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALI_13 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 φιλε δεv ξερω απαντηση για αυτο που θες απλα μπορεις να μου στεiλεις το clip "I was made for loving you baby"; (φανταζομαι πως το εχεις) στο demo_osama@hotmail.gr ευχαριστω!! Παράθεση IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 σας ευχαριστω ολους. Θα κοιταξω της λυσις που μου λετε. DALI_13 ευχαριστω αλλα το θεμα δεν ειναι για 1-2 τετια βιντεακια αλλα για καπου 15 συναβλιες που εχω σε κομματια και θελω να τα κανω ενα και το αντιθετο. Βεβεα αμα εχω το προγραμα μπορει να κανω τπτ και με απλα τετια μικρα βιντεακια. Το εχω και αυτο. Αμα το θες απλα πες το και θα στο στειλω. Εχω τρις 5 εκδοσης. στειλε πμ να σινενοηθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 movie splitter gia des to... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Εκανα δύο video mp4 με το Nero,από dvd. Στο WinAmp ακούγεται η μουσική αλλά δεν φαίνεται το video,ενώ είναι επιλεγμένα τα File Types. Στο Media Player παίζουν κανονικά. Τι λάθος έχω κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts