Jump to content

4ψηφιος κωδικός

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά!

Εχω βάλει προεπιλογη φορέα 4ψηφιο. Οταν σηκώνω το ακουστικο παίρνει αυτόματα τον 4ψηφιο. Πως μπορω αν θέλω καποιες στιγμες να παίρνω και απο ενα φορέα (π.χ. ΟΤΕ) αφου εξακολουθω να είμαι με προεπιλογη;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Προεπιλογη μεσω ΟΤΕ εχεις κανει ετσι?Οχι με τπτ συσκευες? Το 1777 παιρνεις για να παρεις μεσω ΟΤΕ. Αν εχεις αλλο παροχο το αντιστοιχο προθεμα.

Μαλλον δεν τα εγραψα σωστα. Ειμαι με ενα φορεα (πχ Α) και εχω προεπιλογη. Ξερω τον 4ψηφιο. Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω και ενα αλλο φορέα (πχ Β) που συνδεθει αλλα χωρις προεπιλογη.

ρωταω πως μπορω να παρω τηλ μεσω του Β αφου οταν σηκωνω το ακουστικο χρησιμοποιει το προθεμα του Α.

Τα μπερδεψα παλι ε;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Μαλλον δεν τα εγραψα σωστα. Ειμαι με ενα φορεα (πχ Α) και εχω προεπιλογη. Ξερω τον 4ψηφιο. Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω και ενα αλλο φορέα (πχ Β) που συνδεθει αλλα χωρις προεπιλογη.

ρωταω πως μπορω να παρω τηλ μεσω του Β αφου οταν σηκωνω το ακουστικο χρησιμοποιει το προθεμα του Α.

Τα μπερδεψα παλι ε;

Αν έχεις προεπιλογή και θέλεις να χρησιμοποιήσεις άλλον φορέα με το τετραψήφιό του σηκώνεις το ακουστικό, πληκτρολογείς το τετραψήφιο και τον αριθμό που θέλεις. Δηλαδή είναι σαν να μην έχεις προεπιλογή αν πληκτρολογήσεις ένα τετραψήφιο πριν το νούμερο που θέλεις να καλέσεις.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Τα μπερδεψα παλι ε;

Τον κωδικό της προεπιλογής δεν τον παίρνει αυτόματα με το που σηκώνεις το ακουστικό! Άρα μπορείς να βάζεις όποιον κωδικό θες πριν το νούμερο που θες να πάρεις. :)

Τον κωδικό της προεπιλογής δεν τον παίρνει αυτόματα με το που σηκώνεις το ακουστικό! Άρα μπορείς να βάζεις όποιον κωδικό θες πριν το νούμερο που θες να πάρεις. :)

Δεν ξερω αλλα σε εμενα με το που σηκώνω το τηλ (ή οταν παω να πληκτρολογησω) παίρνει και αυτο ακουγεται τον 4ψηφιο. Εξάλλου ποια η σημασια του αν δεν τον παίρνει αυτόματα!

Δεν ξερω αλλα σε εμενα με το που σηκώνω το τηλ (ή οταν παω να πληκτρολογησω) παίρνει και αυτο ακουγεται τον 4ψηφιο. Εξάλλου ποια η σημασια του αν δεν τον παίρνει αυτόματα!

Γι'αυτο σε ρωτησα πιο πριν αν εχεις προεπιλογη μεσω ΟΤΕ (με αιτηση δλδ) ή μεσω καποιας συσκευης. Αφου παιρνει η συσκευη αυτοματα το 4ψηφιο φοβαμαι πως δεν μπορεις να καλεσεις μεσω αλλου εναλλακτικου ή ΟΤΕ εκτος αν οπως την εβαλες τη συσκευη να παιρνει αυτοματα,τη βγαλεις :)

Γι'αυτο σε ρωτησα πιο πριν αν εχεις προεπιλογη μεσω ΟΤΕ (με αιτηση δλδ) ή μεσω καποιας συσκευης. Αφου παιρνει η συσκευη αυτοματα το 4ψηφιο φοβαμαι πως δεν μπορεις να καλεσεις μεσω αλλου εναλλακτικου ή ΟΤΕ εκτος αν οπως την εβαλες τη συσκευη να παιρνει αυτοματα,τη βγαλεις :)

Το κακο είναι οτι την συσκευη μου την εστειλαν απο τον εναλλ.φορεα και δεν ξερω πως βγαίνει ο 4ψηφιος καθε φορα που θέλω.

Το κακο είναι οτι την συσκευη μου την εστειλαν απο τον εναλλ.φορεα και δεν ξερω πως βγαίνει ο 4ψηφιος καθε φορα που θέλω.

Μια απλη συσκευουλα 5-6 ευρω εχει. :)

Μια απλη συσκευουλα 5-6 ευρω εχει. :)

Δικιο εχεις αλλα και απο αλλη συσκευη που εχω νομιζω το ιδιο γινεται. λες να.... :w00t:

Δικιο εχεις αλλα και απο αλλη συσκευη που εχω νομιζω το ιδιο γινεται. λες να.... :w00t:

Αν ειναι και αυτη εναλλακτικου τοτε λογικο. Αν δεν ειναι και το κανει,μηπως εχεις συνδεσει κανενα μαραφετι αναμεσα στη πριζα και το τηλεφωνο?

οχι δεν εχει μπει μπει μαραφει. Θα τα κοιταξω γιατι εχει δικιο σε αυτα που λες. Ευχαριστω. Εμμμμ..... δεν ειχα μυαλο να το σκεφτω κι εγω

Δεν μας διευκρίνησες απο την αρχή ότι έχεις συσκευή απο τον εναλλακτικό φορέα..αυτές είναι προγραμματισμένες να παίρνουν μόνο τον δικό τους κωδικό.Γιατί η κανονική προεπιλογή μέσω ΟΤΕ και δικής σου συσκευής σου επιτρέπει ακόμα και αν έχεις προεπιλογή να βάλεις άλλον κωδικό ή και του ΟΤΕ.Ναι μεν παίρνει αυτόματα το νούμερο μαζί με τον κωδικό αλλά αφού ολοκληρώσεις την πληκτρολόγηση.