Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230 *Pre-release*

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ,καντε υπομονή για το 6680,6681,6682.Σιγουρα πιο πλήρεις συσκευές και κάτι μου λεει ότι σύντομα θα είναι στα μαγαζιά......Αποψη μου,μην παρεξηγείστε.

• Απαντήσεις 920
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ,καντε υπομονή για το 6680,6681,6682.Σιγουρα πιο πλήρεις συσκευές και κάτι μου λεει ότι σύντομα θα είναι στα μαγαζιά......Αποψη μου,μην παρεξηγείστε.

Τα κινητα που αναφερεις θα ειναι και ακριβοτερα τουλαχιστον 100€,θα ερθουν σε ενα μηνα.Και οσοι εχουν αποφασισει να παρουν το 3230(οπως και εγω) γιατι εχει 2 χαρακτηριστηκα που τα κινητα που ανεφερες δεν εχουν.Ραδιο και IrDA.Αν εσενα δεν σου χρειαζονται καλως.Αλλα να δωσω τωρα επιπλεον χρηματα για 3G(6680) το βρισκω περιττο λογω χρεωσεων και καλυψης δικτυου, καθως και να παρω symbian 8 συσκευη τωρα οταν τελος του χρονου θα ανακοινωθουν symbian 9 και η ενοποιημενη πλατφορμα απο τη Nokia.Αρα παιρνω 3230.Πληρες symbian 7 κινητο,με χαμηλη τιμη γι'αυτα που προσφερει και μονο αρνητικο το μονοφωνικο mp3.Και σε ενα χρονο παιρνω ενα καλυτερο.Κοιταω τις αναγκες μου τωρα.Αλλιως δεν θα παρω ποτε κινητο αν περιμενω κατι καλυτερο για τον επομενο μηνα.Και απο που συμπερανες οτι θα ερθουν γρηγορα τα κινητα? Απο το dummy του 6680 στα nokia shop? Η Nokia ειπε Απριλιο.Δηλαδη Μαϊο.. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εγω το σκεφτομαι να το χτυπησω αλλα ειδα οτι εχει κατι ελλειψεις και ξενερωνω. Λειτουργικο FP1, oxi 2, μνημη 6ΜΒ, μικρη μπαταρια. Κατι δεν μου αρεσει.

tha sumfoniso kai ego, mas douleuoun ligoulaki mou fainetai!! poso duskolo tha tous itan na vazan kainourgio leitourgiko -pio grigoro kai sumvato me efarmoges kai games- kai fusika parapano mnimi :mad:

Me 6 Mb mnimi pali ta idia tha exoume, ante na steileis apo kinito se kinito kati megalo se megethos! oso gia tin mpataria, me tetoia othonara to kinito tha thelei kathe mera fortisi!!

Einai sigouro oti i Nokia to evgale gia na 'arpaksei' ena xartzilikaki mexri na kukloforisei ta 'kala' tis (6680 ktl...)

Μου τη δινει που ενω τα 6680/1, 6630, 7610, 6670 εχουν 900-αρα μπαταρια, το 6600 850-αρα, στο 3230 βαζουν 760-αρα. Στα χαρτια λεει 100-150 ωρες αναμονη. Αυτο στη πραξη ειναι δεν ειναι 1 μερα. Και εχει και ραδιοφωνο που τα αλλα δεν εχουν. Ποιος ανωμαλος εγκεφαλος τα σκεφτεται ολα αυτα; Ασε η μνημη. Στο 7650 ειχε 4ΜΒ πριν απο χρονια, φτασαμε σημερα για να βαζουν 6ΜΒ; Φανταστεται να βγει PC με 64ΜΒ RAM. Θα το επαιρνε κανεις; Οχι βεβαια. Ολα με το σταγονιμετρο. Λες και τα 350 ευρω ειναι ψιχουλα.

Mα αν ειχε αυτα τα παραπανω που λετε δεν θα ειχε αυτη την χαμηλη τιμη.

Σωστά. Αν είχε τα παραπάνω θα ήταν και πιό ακριβό και πάλι θα διαμαρτυρόμασταν κάποιοι. Και η πίτα ολόκληρη....Ε, δεν γίνεται!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mα αν ειχε αυτα τα παραπανω που λετε δεν θα ειχε αυτη την χαμηλη τιμη.

Σωστος.Φανταστειτε το 6680 με ραδιο,IrDA,32Mb εσωτερικη μνημη.Στην εκπληκτικη τιμη των 650€ :rolleyes:

Οσο για την καταναλωση της μπαταριας,σκεψουν τη ιδια οθοναρα αλλα και εναν επεξεργαστη διπλασιας ισχυς ποσο κρατανε.Ασε που αμα ειναι και σε 3G δικτυο "γονατιζει".Ρωτα και τα παλικαρια με 6630 ποσο κραταει η μπαταρια.Η μπαταρια του 3230 θα ειναι στα ανεκτα επιπεδα των series 60, δηλαδη 2 μερες...

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Μου τη δινει που ενω τα 6680/1, 6630, 7610, 6670 εχουν 900-αρα μπαταρια, το 6600 850-αρα, στο 3230 βαζουν 760-αρα. Στα χαρτια λεει 100-150 ωρες αναμονη. Αυτο στη πραξη ειναι δεν ειναι 1 μερα. Και εχει και ραδιοφωνο που τα αλλα δεν εχουν. Ποιος ανωμαλος εγκεφαλος τα σκεφτεται ολα αυτα; Ασε η μνημη. Στο 7650 ειχε 4ΜΒ πριν απο χρονια, φτασαμε σημερα για να βαζουν 6ΜΒ; Φανταστεται να βγει PC με 64ΜΒ RAM. Θα το επαιρνε κανεις; Οχι βεβαια. Ολα με το σταγονιμετρο. Λες και τα 350 ευρω ειναι ψιχουλα.

Nomizo oti to munima auto ta leei ola..... ! mpravo file :!: !!!!

p.s. tha sou proteina na to steileis kai stin Nokia :D

Nα σημειωσω οτι το 7650 ειχε 4Mb σε μια εποχη που η μνημη και τα κινητα ηταν πανακριβα,καθως και οτι δεν δεχοταν καρτες MMC...Το 3230 ομως ,οπως και καθε smartphone, εχει υποδοχη MMC,αυξανοντας την διαθεσιμη μνημη.Οντως το 3230 εχει μικρη μπαταρια για smartphone,αλλα μιας και ειναι το τελευταιο(?) symbian7 μηπως ειναι βελτιωμενο και ως προς την καταναλωση? Εξαλου μην ξεχναμε οτι και η σωστη χρηση της μπαταριας παιζει ρολο,απο την πρωτη φορτιση κιολας. πχ.Εχω το 6210.Οταν εβαλα την μπαταρια του 6310 ενος φιλου μου δεν ειχα την ιδια αναμονη με αυτον.Συγκεκριμενα 2 μερες λιγοτερο αναμονης, χωρις χρηση των κινητων,Απλως αναμενα για να δουμε διαφορες.Και εχει το 6310 και μεγαλυτερη και φωτινοτερη οθονη(απο τη στιγμη που δεν τα χρησιμοποιησαμε δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο :O ).Αρα περιμενουμε να το κανουμε test drive και βλεπουμε.

Οντως δεν είναι λίγα τα 350€.(αν και δεν αποκλείεται να κοστιζει και παραπάνω).Σ αυτή την τιμή έπρεπε και στερεοφωνικό mp3 νάχε και μεγαλύτερη μπαταρία.Ας ήταν 6 ΜΒ η μνήμη και κατώτερο το λειτουργικό.Διότι για να λέμε και του στραβού το δίκιο κάπου θάπρεπε να διαφέρει από τα μεγαλύτερα(6681)που είναι και ακριβότερα.Δεν θάταν δα και τόσο μεγάλη η οικονομική επιβάρυνση γαι την ΝΟΚΙΑ.Απλά η πολιτική της είναι η ίδια από τότε που πρωτοαγόρασα το πρώτο μου 2110.Πάντα κάτι θα λείπει...Γνώμη μου ότι δεν θάπρεπε να κοστίζει πάνω από 300€.Όχι βέβαια ότι δεν θα πουλήσει.Χαμός θα γίνει...Εγώ και μερικοί άλλοι βέβαια ;) θα περιμένουμε πρώτα να τα δοκιμάσουν άλλοι (και το 3230 και το 6681 και το 6680)και μετά αποφασίζουμε ποιο θα αγοράσουμε.Ενα μήνα μπορούμε να περιμένουμε.Θα μας καλύψει αυτό που έχουμε μέχρι τότε(6230). :) :)

Nα σημειωσω οτι το 7650 ειχε 4Mb σε μια εποχη που η μνημη και τα κινητα ηταν πανακριβα,καθως και οτι δεν δεχοταν καρτες MMC...Το 3230 ομως ,οπως και καθε smartphone, εχει υποδοχη MMC,αυξανοντας την διαθεσιμη μνημη.Οντως το 3230 εχει μικρη μπαταρια για smartphone,αλλα μιας και ειναι το τελευταιο(?) symbian7 μηπως ειναι βελτιωμενο και ως προς την καταναλωση? Εξαλου μην ξεχναμε οτι και η σωστη χρηση της μπαταριας παιζει ρολο,απο την πρωτη φορτιση κιολας. πχ.Εχω το 6210.Οταν εβαλα την μπαταρια του 6310 ενος φιλου μου δεν ειχα την ιδια αναμονη με αυτον.Συγκεκριμενα 2 μερες λιγοτερο αναμονης, χωρις χρηση των κινητων,Απλως αναμενα για να δουμε διαφορες.Και εχει το 6310 και μεγαλυτερη και φωτινοτερη οθονη(απο τη στιγμη που δεν τα χρησιμοποιησαμε δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο :O ).Αρα περιμενουμε να το κανουμε test drive και βλεπουμε.

Σωστός...Από το test drive θα βγάλουμε τελειωτικό συμπέρασμα.

Οντως δεν είναι λίγα τα 350€.(αν και δεν αποκλείεται να κοστιζει και παραπάνω).Σ αυτή την τιμή έπρεπε και στερεοφωνικό mp3 νάχε και μεγαλύτερη μπαταρία.Ας ήταν 6 ΜΒ η μνήμη και κατώτερο το λειτουργικό.Διότι για να λέμε και του στραβού το δίκιο κάπου θάπρεπε να διαφέρει από τα μεγαλύτερα(6681)που είναι και ακριβότερα.Δεν θάταν δα και τόσο μεγάλη η οικονομική επιβάρυνση γαι την ΝΟΚΙΑ.Απλά η πολιτική της είναι η ίδια από τότε που πρωτοαγόρασα το πρώτο μου 2110.Πάντα κάτι θα λείπει...Γνώμη μου ότι δεν θάπρεπε να κοστίζει πάνω από 300€.Όχι βέβαια ότι δεν θα πουλήσει.Χαμός θα γίνει...Εγώ και μερικοί άλλοι βέβαια ;) θα περιμένουμε πρώτα να τα δοκιμάσουν άλλοι (και το 3230 και το 6681 και το 6680)και μετά αποφασίζουμε ποιο θα αγοράσουμε.Ενα μήνα μπορούμε να περιμένουμε.Θα μας καλύψει αυτό που έχουμε μέχρι τότε(6230). :) :)

Και εγω 6230 εχω και θα περιμενω. Παντως με τα ευρω εχουμε χασει λιγο την αισθηση του χρηματος. 350 ευρω=120.000 δρχ. Καθολου λιγα.

to 3230 tha kostizei gyrw sta 350 syn 30 gia to kalwdio,pame sta 380.egw rwtaw twra,emena pou den me endiaferei to radiofwno sto kinhto,giati na mhn dwsw 400 kai na parw to 6670??oi diafores stis imaging epidwseis twn kinhtwn einai mhdamines,oso afora omws ta alla xarakthristika twn 2 syskeuwn to 6670 einai safws kalytero.ti na kanw?eimai provlhmatismenos...anyway tha perimenw na dw apo konta to 3230 gia na apofasisw.alla kati mou leei oti kati den paei kala m'auto to 3230... :X

Aν θυμαστε τα κινητα ηταν πιο ακριβα παλια.και δεν ειναι ακριβο για αυτα που προσφερει,και μην ξεχναμε οτι ειναι Smartphone,ξερετε κανενα αλλο Smartphone που εχει αυτα τα χαρακτηριστικα και ειναι pio οικονομικο?

Τις εφαρμογες θα τις αποθηκευει στην μνημη του τηλ.???

Τις εφαρμογες θα τις αποθηκευει KΑΙ στην μνημη του τηλεφωνου

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

to 3230 tha kostizei gyrw sta 350 syn 30 gia to kalwdio,pame sta 380.egw rwtaw twra,emena pou den me endiaferei to radiofwno sto kinhto,giati na mhn dwsw 400 kai na parw to 6670??oi diafores stis imaging epidwseis twn kinhtwn einai mhdamines,oso afora omws ta alla xarakthristika twn 2 syskeuwn to 6670 einai safws kalytero.ti na kanw?eimai provlhmatismenos...anyway tha perimenw na dw apo konta to 3230 gia na apofasisw.alla kati mou leei oti kati den paei kala m'auto to 3230... :X

? Mα το 6670 εχει μονο 2Mb περισσοτερη εσωτερικη μνημη.Δεν εχει Irda.Και λιγο μικροτερης αναλυση καμερα.Πως το θεωρεις καλυτερο?Το κοστος του 6670 οφειλεται και στο πακετο του.Εχει και το καλωδιο και μεγαλυτερη καρτα MMC + τον ανταπτορα.Και cd με το νοκια pc suite.

Κανενα smarτ δεν ειναι τοσο ολοκληρομενο οσο το 3230. Σε ολά κατι συμαντικο θα λιπει(π.χ. ιρντα) ενω στο 3230 δεν λιπει σχεδον τοιποτα!!!

Εγω παντος σκοπευω αυριο να παω να το παραγκηλω.

re magkes, kala ola auta pou leme ....kai o kathenas mas exei dikio fusika!oloi parathetoume sxolia kai paratiriseis pou fusika an eimastan oloi euxaristimenoi tha milagame kai gia ena teleio kinito!ena 'test drive' tha mas lusei polles apories-

allo einai to koufo gia mena, psaxno sto web na vro reviews (me ANALYTIKA sxolia kai photo apo to menu tou kinitou ktl) , alla den uparxoun pouthena!pos einai dunaton.. ola ta kinita pou vgainoun stin Ellada ta exo dei se reviews, 1 kai 2 mines prin, apo ksena site!kai otan leo review, ennoo na to analuoun pliros!

An auto erthei , i exei erthei idi...tha einai apokleistika prota stin Ellada! plaka mas kanoun?kati mou vromaei :confused:

ama kserei kaneis kanena site me review , i esto kati pou na deixnei oti kukloforei as to steilei :!: (min valei Preview, giati apo tetoia xamos ginetai)!

deite kai ena video me to kinito, megaloutsiko mou fainete!

http://previews.thenewsmarket.com/Previews/NOK/VideoAssets/ASF/NOK_2013_13371.wmv

P.s. gia paradeigma to Samsung SGH-D500, pou kukloforise stin ellada prin meres, to eixa dei se analutika reviews 2-3 mines prin, me photo apo to menu, me sxolia, me photo-video pou vgazei to kinito ktl....

Τις εφαρμογες θα τις αποθηκευει KΑΙ στην μνημη του τηλεφωνου

Με τα 6ΜΒ, προτεινεται να τις αποθηκευσεις ΜΟΝΟΝ στη μνημη της καρτας.

Panos277 Κανενα smarτ δεν ειναι τοσο ολοκληρομενο οσο το 3230. Σε ολά κατι συμαντικο θα λιπει(π.χ. ιρντα) ενω στο 3230 δεν λιπει σχεδον τοιποτα!!!

Εγω παντος σκοπευω αυριο να παω να το παραγκηλω.

Εγώ είμαι απο τους αγοραστές που δεν πορώνονται με το κινητό που θέλουν , ή έχουν αγοράσει.Βλέπω τα αρνητικά , τα θετικά , και αν με ικανοποιεί , τοτε το αγοράζω.Το να καθομαστε να λέμε καθε 1 μήνα περίπου , οτι βγήκε το τάδε κινητό που τα κάνει όλα και να το συγκρίνουμε με μοντέλα προηγούμενα και επόμενα , είναι το λιγότερο ... ανούσιο .

Δεν ξέρω αν είναι "σωστό" να γράφουμε ολόκληρα κατεβατά , όλοι μας , στο κάθε topic για το κάθε νέο μοντέλο της nokia κλπ.

Η αποψη μου για το 3230 και τη nokia γενικότερα είναι η εξής:Το τηλέφωνο μοιάζει με κατι αρχαίες φωτογραφικές μηχανές kodak που τις αγόραζες με ενα πεντοχίλιαρο απο κατι πλανώδιους στην Αθήνα το 1990.

(Περιμενω να δώ πόσοι θα πέσετε να με φάτε... :p )

Δεν έχω προβλημα κανένα.Ο καθενας είναι ελευθερος να αγοράζει οποιο κινητό θέλει και οπως όλοι μας γνωρίζουμε ... ότι είναι άσχημο για μένα , είναι όμορφο για σένα , και αντίστροφα.Εξ άλλου και εγώ που έχω το 6630 δεν το θεωρώ απ τα πιο ωραία κινητά , και ξερω και τα μείον του , και τα δέχομαι.

Για να μην γεμίσω το forum με τις απόψεις μου , πιστεύω πως η nokia είναι μια απ τις πιο "έξυπνες" εταιρίες (αν όχι η πιο "έξυπνη") αφού προσφέρει στους πελάτες της αυτό που θέλει , τη στιγμή που θέλει , στην τιμή που θέλει.

Τελειώνοντας όσοι θέλετε να παρετε το 3230 μην λέτε οτι τα έχει όλα , είναι τέλειο , κλπ κλπ

Δείτε και αυτά...

1.Μπαταρία 760 mAh

2.Εσωτερική μνημη 6 Mb

2.Κάρτα Nokia 32 MB RS MultiMediaCard (MMC)

irda ... απο πότε είναι τόσο σημαντικό ;;;

(Πανος277 μην το πάρεις προσωπικά το μήνυμά μου)

Εγώ είμαι απο τους αγοραστές που δεν πορώνονται με το κινητό που θέλουν , ή έχουν αγοράσει.Βλέπω τα αρνητικά , τα θετικά , και αν με ικανοποιεί , τοτε το αγοράζω.Το να καθομαστε να λέμε καθε 1 μήνα περίπου , οτι βγήκε το τάδε κινητό που τα κάνει όλα και να το συγκρίνουμε με μοντέλα προηγούμενα και επόμενα , είναι το λιγότερο ... ανούσιο .

Δεν ξέρω αν είναι "σωστό" να γράφουμε ολόκληρα κατεβατά , όλοι μας , στο κάθε topic για το κάθε νέο μοντέλο της nokia κλπ.

Η αποψη μου για το 3230 και τη nokia γενικότερα είναι η εξής:Το τηλέφωνο μοιάζει με κατι αρχαίες φωτογραφικές μηχανές kodak που τις αγόραζες με ενα πεντοχίλιαρο απο κατι πλανώδιους στην Αθήνα το 1990.

(Περιμενω να δώ πόσοι θα πέσετε να με φάτε... :p )

Δεν έχω προβλημα κανένα.Ο καθενας είναι ελευθερος να αγοράζει οποιο κινητό θέλει και οπως όλοι μας γνωρίζουμε ... ότι είναι άσχημο για μένα , είναι όμορφο για σένα , και αντίστροφα.Εξ άλλου και εγώ που έχω το 6630 δεν το θεωρώ απ τα πιο ωραία κινητά , και ξερω και τα μείον του , και τα δέχομαι.

Για να μην γεμίσω το forum με τις απόψεις μου , πιστεύω πως η nokia είναι μια απ τις πιο "έξυπνες" εταιρίες (αν όχι η πιο "έξυπνη") αφού προσφέρει στους πελάτες της αυτό που θέλει , τη στιγμή που θέλει , στην τιμή που θέλει.

Τελειώνοντας όσοι θέλετε να παρετε το 3230 μην λέτε οτι τα έχει όλα , είναι τέλειο , κλπ κλπ

Δείτε και αυτά...

1.Μπαταρία 760 mAh

2.Εσωτερική μνημη 6 Mb

2.Κάρτα Nokia 32 MB RS MultiMediaCard (MMC)

irda ... απο πότε είναι τόσο σημαντικό ;;;

(Πανος277 μην το πάρεις προσωπικά το μήνυμά μου)

Ας είμαστε και λίγο εγκρατείς βέβαια με την αυστηρή κριτική μας.Μόλις το αγοράσει ο πρώτος τότε θα λυθούν πολλές απορίες μας.Ισως στην πράξη νάναι διαφορετικά τα πράγματα.

INDYJONES την μόνη παρατήρηση που θάθελα να κάνω (χωρίς να πέσω να σε φάω... :) )είναι ότι το σχεδιο του κάθε τηλεφώνου η κάθε εταιρία το μελετάει πολύ πριν το εγκρίνει για παραγωγή.Στη αγορά σ άλλους θα αρέσει πολύ και σε άλλους όχι.(το λες κι εσυ εξάλλου).Εσένα δεν σου αρέσει οπότε δεν θα το πάρεις.Αλλά είναι σίγουρο ότι καποιες άλλες χιλιάδες άνθρωποι θα το αγοράσουν.Δεν νομίζω όλοι αυτοί νάναι τόσο κακόγουστοι...Περι ορέξεως ουδείς λόγος... ;)

Τα κινητα που αναφερεις θα ειναι και ακριβοτερα τουλαχιστον 100€,θα ερθουν σε ενα μηνα.Και οσοι εχουν αποφασισει να παρουν το 3230(οπως και εγω) γιατι εχει 2 χαρακτηριστηκα που τα κινητα που ανεφερες δεν εχουν.Ραδιο και IrDA.Αν εσενα δεν σου χρειαζονται καλως.Αλλα να δωσω τωρα επιπλεον χρηματα για 3G(6680) το βρισκω περιττο λογω χρεωσεων και καλυψης δικτυου, καθως και να παρω symbian 8 συσκευη τωρα οταν τελος του χρονου θα ανακοινωθουν symbian 9 και η ενοποιημενη πλατφορμα απο τη Nokia.Αρα παιρνω 3230.Πληρες symbian 7 κινητο,με χαμηλη τιμη γι'αυτα που προσφερει και μονο αρνητικο το μονοφωνικο mp3.Και σε ενα χρονο παιρνω ενα καλυτερο.Κοιταω τις αναγκες μου τωρα.Αλλιως δεν θα παρω ποτε κινητο αν περιμενω κατι καλυτερο για τον επομενο μηνα.Και απο που συμπερανες οτι θα ερθουν γρηγορα τα κινητα? Απο το dummy του 6680 στα nokia shop? Η Nokia ειπε Απριλιο.Δηλαδη Μαϊο.. :rolleyes:

το ραδιόφωνο δεν είναι FM όπως του 6260.Δες εδω

http://www.nokia.com/nokia/0,,65363,00.html (3230) και εδώ

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,58691,00.html (6260).Η αναφορά FM radio δεν υπάρχει πουθενά ευδιάκριτη για το 3230,ούτε και ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ(IrDA) αναφέρεται(Connectivity:Bluetooth wireless...).Η μόνη ειδοποιός διαφορά που μπόρεσα να εντοπίσω σε σχέση με άλλα S60 είναι η αναμενόμενη χαμηλή τιμή(αμφίβολη μέχρι να βγει) και το σίγουρο μειώμένο βάρος(110 gr).

http://www.forum.nokia.com/main/0,,016-2229,00.html?model=3230

edo leei kathara oti exei FM Radio Stereo & IrDA.

Και εμενα να με συγχωρεσετε αλλα ειμαι πολυ κριτικος απεναντι στις εταιρειες. Δεν θα τους δινω ετσι για πλακα τα λεφτακια μου.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...