Jump to content

Επιλογη κινητου μετα απο lg g2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...εχω 3-4 χρονια κοντα το lg g2...τα βγαλε τα λεφτα του πια...καθε μηνα του κανω restore...κολλαει...σερνεται...μια ταλαιπωρια...

Και ηρθε η ωρα για αλλαγη...

Εχω καταληξει στο huawei p9 lite 3 gb.θα με βολεψει;;;διαβαζω οτι ειναι μπομπα...υπαρχει κατι εξισου αξιολογο στα 200-250 ευρω;;;;

Καλησπερα...εχω 3-4 χρονια κοντα το lg g2...τα βγαλε τα λεφτα του πια...καθε μηνα του κανω restore...κολλαει...σερνεται...μια ταλαιπωρια...

Εχω καταληξει στο huawei p9 lite 3 gb.θα με βολεψει;;;διαβαζω οτι ειναι μπομπα...υπαρχει κατι εξισου αξιολογο στα 200-250 ευρω;;;;

Μπορείς να πας λίγο στις ρυθμίσεις/εφαρμογές και στις εφαρμογές που εκτελούνται να δεις αν λένε πολλές από αυτές "γίνεται επανεκκίνηση"

Nokia 8800 Scirocco

Μια απο τα ιδια, αφου εβαλα την lollipop κολαγε περισσοτερο. Το p9 το εχει ενας φιλος δεν κραταει πολυ μπαταρια μην περιμενεις να ειναι σαν το g2.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mια χαρά είναι γενικά σα συσκευή το P9 Lite 3gb... Aξιόλογες εναλλακτικές που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό, Huawei Nova, εννοείται Redmi Note 4, αλλά και Moto X Style... :)

Καλυτερα το p8 lite 2017. Ιδια συσκευη αλλα 30 ευρω φτηνοτερο ;) Βεβαια επειδη ειχα τοσο το g2 οσο και το p9 lite (2GB), οσο και αν σου κανει εντυπωση το g2 ηταν ελαφρως πιο γρηγορο. Του ειχα βαλει βεβαια custom kernel που φυσαγε.

Πες μας καλυτερα τις προτεραιοτητες σου σε καμερα (φωτογραφιες/βιντεο), αυτονομια, ταχυτητα, παιχνιδια και μεγεθος οθονης. Ακομα πες μας μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις, αν εισαι επαρχια και αν ειναι σημαντικο για σενα η 800αρα μπαντα

Οι προτασεις του Σπυρου ειναι καποιες καλες εναλλακτικες αναλογως τις προτεραιοτητες σου.

Edited by Antretng

Μπορείς να πας λίγο στις ρυθμίσεις/εφαρμογές και στις εφαρμογές που εκτελούνται να δεις αν λένε πολλές από αυτές "γίνεται επανεκκίνηση"

Καμια δε λεει γινεται επανεκκινηση....

Καλυτερα το p8 lite 2017. Ιδια συσκευη αλλα 30 ευρω φτηνοτερο ;) Βεβαια επειδη ειχα τοσο το g2 οσο και το p9 lite (2GB), οσο και αν σου κανει εντυπωση το g2 ηταν ελαφρως πιο γρηγορο. Του ειχα βαλει βεβαια custom kernel που φυσαγε.

Πες μας καλυτερα τις προτεραιοτητες σου σε καμερα (φωτογραφιες/βιντεο), αυτονομια, ταχυτητα, παιχνιδια και μεγεθος οθονης. Ακομα πες μας μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις, αν εισαι επαρχια και αν ειναι σημαντικο για σενα η 800αρα μπαντα

Οι προτασεις του Σπυρου ειναι καποιες καλες εναλλακτικες αναλογως τις προτεραιοτητες σου.

Οθονη απο 5 και πανω....προτεραιοτητα μου η ταχυτητα....παιχνιδια ελαχιστα.2-3 μη απαιτητικα....καμερα χρησιμοποιω αλλα οχι πολλα πραγματα...

Παρα παρα πολυ σερφαρισμα..βιντεο κλπ κλπ κλπ

Αθηνα ειμαι....800αρα μπαντα means;;καλυτερο 4g;;γτ λιγο που διαβαδα δεν καταλαβα..

Χρηματα απο 200-250...δε θελω να μπλεξω με αλλαγες rom κλπ..

800αρα σημαινει 4g σε περισσοτερες περιοχες. Στην Αθηνα δεν θα χεις προβλημα.. ισως εντος κτηριων και υπογειων να εισαι με 3g. Αλλα επαρχια το 4g παιζει αποκλειστικα στην 800αρα. Οι προτασεις μου ειναι οι εξης:

- mi5 στις 5.15 ιντσες με το τερας snapdragon 820, πολυ καλη οθονη και αρκετα τιμια καμερα https://www.skroutz.gr/s/8490920/Xiaomi-Mi-5-Standard-32GB.html . Δεν εχει 800αρα μπαντα ομως.

- note 4x στις 5.5 ιντσες και τεραστια αυτονομια (εχει 10+ sot) http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172040-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-gold . Εχει καπως κατωτερη καμερα (ειδικα στο βιντεο σε χαμηλο φωτισμο ριχνει καρε) και σε τυχον βαρια παιχνιδια μπορει να κολλαει λιγο (αλλα ειπες οτι δεν παιζεις οποτε κομπλε). Απο την αλλη εχει 800αρα μπαντα η εκδοση που σου βαλα. Αν δεν σε νοιαζει βεβαια η 800αρα, το βρισκεις σε σκρουτζομαγαζα στα 190 ευρω.

- zuk z2 στις 5 ιντσες με snapdragon 820 και 4 GB Ram https://www.skroutz.gr/s/9374090/ZUK-Z2-64GB.html . Ουσιαστικα ειναι ενα mi5 με εξτρα 1 GB Ram αλλα κατωτερη οθονη και πολυ κατωτερη καμερα ολων. Δεν εχει 800αρα.

- nova στις 5 ιντσες με λιγο μικροτερη αυτονομια απο το 4x αλλα καμερα παρομοια με το mi5 https://www.skroutz.gr/s/10844371/Huawei-Nova-32GB.html . Ειναι μια ας πουμε ενδιαμεση επιλογη μεταξυ mi5 και note 4x. Επιπλεον εχει 800αρα μπαντα

Edited by Antretng

2 αποριες εχω.....γτ το 4χ note θα κολλαει λιγο σε παιχνιδια;;;αν δεν ειδα κατι λαθος ειναι ελαφρως καλυτερο απο το mi5;;;;;

Δευτερη γτ απορριπτεις τελειως το p9 lite;;;λογω του οτι υστερει σε ολα προφανως η παιζει κ τπτ αλλο;;;

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια γενικα.

2 αποριες εχω.....γτ το 4χ note θα κολλαει λιγο σε παιχνιδια;;;αν δεν ειδα κατι λαθος ειναι ελαφρως καλυτερο απο το mi5;;;;;

Δευτερη γτ απορριπτεις τελειως το p9 lite;;;λογω του οτι υστερει σε ολα προφανως η παιζει κ τπτ αλλο;;;

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια γενικα.

Που ακριβώς το είδες ότι το Note 4x, είναι καλύτερο από το Mi5; Διαφορετικές συσκευές και από διαφορετικές κατηγορίες... Το Mi5 είναι ανώτερο/ισχυρότερο, το Note 4X είναι πιο καινούργιο... Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι το Note είναι κακή συσκευή ή ότι θα σε απογοητεύσει... Απλά ο Snap 820 του Mi5 είναι καλύτερος από τον 625 του Note 4X... Πάντως μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα για κολλήματα σε εφαρμογές και games ακόμα και με τον 625 του Note 4x...

Απ' ότι κατάλαβα ο φίλος δεν απέρριψε το P9 Lite απλά πρότεινε το παρεμφερές P8 Lite 2017 που είναι και φθηνότερο, ως καλύτερο VFM... ;)

Που ακριβώς το είδες ότι το Note 4x, είναι καλύτερο από το Mi5; Διαφορετικές συσκευές και από διαφορετικές κατηγορίες... Το Mi5 είναι ανώτερο/ισχυρότερο, το Note 4X είναι πιο καινούργιο... Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι το Note είναι κακή συσκευή ή ότι θα σε απογοητεύσει... Απλά ο Snap 820 του Mi5 είναι καλύτερος από τον 625 του Note 4X... Πάντως μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα για κολλήματα σε εφαρμογές και games ακόμα και με τον 625 του Note 4x...

Απ' ότι κατάλαβα ο φίλος δεν απέρριψε το P9 Lite απλά πρότεινε το παρεμφερές P8 Lite 2017 που είναι και φθηνότερο, ως καλύτερο VFM... ;)

Ακριβως. Ο 820 ειναι ανωτερος του 625 αλλα τις διαφορες τους τις καταλαβαινεις μονο σε βαρια παιχνιδια. Οχι οτι ο 625 ειναι ψοφιος, μια χαρα ειναι. Αλλα δεν θα μπορεις να παιζεις το ιδιο smooth ολα τα βαρια παιχνιδια με ρυθμισεις γραφικων στο τερμα οσο στο Mi5. Αλλωστε πως θα μπορουσε η ναυαρχιδα της xiaomi να χει κατωτερο επεξεργαστη απο μια οικονομικη της συσκευη redmi; Αλλα εφοσον ειπες οτι δεν παιζεις τι αγχωνεσαι; :)

Το p9 lite δεν αξιζει εφοσον με ενα 30αρη κατω παιρνεις το p8 lite 2017 που εχει παρεμφερη χαρακτηριστικα. Πιο vfm οπως λεει και ο Σπυρος. Αλλα επειδη ερχεσαι απο g2 και σε νοιαζει περισσοτερο ταχυτητα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η μεταβαση. Μονο η Ram το κανει καλυτερο οσον αφορα το multitasking. Αλλα δεν θεωρω καλυτερο τον kirin 650 απο το snapdragon 800. Εμενα παντως το g2 με custom rom και kernel το "ετρωγε" το p9 lite.

Edited by Antretng

Καταλαβα...δλδ π καταληξαμε;;;;και αν δεν αξιζει η μεταβαση απο g2 σε p8lite 2017 η note 4x κλπ....τοτε τι να κανω;;;;εξωτερικα το g2 ειναι σε αριστη κατασταση....οθονη πισω του κουτιου ολα....

Απλα χωρις λογο σερνεται...οπως προειπα καθε μηνα κανω restore κ ξανα τα ιδια...πραγμα αξιοπεριεργο...το μονο π με ενδιαφερει ειναι γρηγορο multitasking και σερφαρισμα με 70 80 καρτελες πχ ταυτοχρονα....σκεψου οτι 2 παιχνιδια εχω ολα κ ολα κ αυτα γνωσεων...

Να υποθεσω θα προτεινες να αλλαξω rom κλπ ε;;;

Μα δεν ειπα οτι δεν αξιζει το Note 4X... ισα ισα στο προτεινα κιολας. Σου προτεινα 4 συσκευες που ειναι πολυ καλες για τα λεφτα τους, οπου οι 2 εχουν τον 820 και οι αλλες 2 εχουν τον 625 και καποια εχουν καλη καμερα (nova και μετα mi5), το ενα μετρια (Note 4x) ή και το αλλο κακη (zuk2). Ακομη καποια εχουν την 800αρα και καποια οχι... στα χω γραψει αναλυτικα. Εσυ ξερεις τις αναγκες σου καλυτερα... αποφασισε :)

Οσον αφορα τη rom, βρες το θεμα τροποποιησεις του g2 και ψαξε για google edition 1.5, xceed 14 και fastanimation. Εγω αυτα ειχα βαλει και ελαφρως ετρωγε το p9 lite.

Edited by Antretng

• 11 months later...

Ξανα φερνω λιγο στην επιφανεια το θεμα..

Καλησπερα παιδια! Κατοχος του g2 οπου εκλεισα 3 χρονια. Ειλικρινα για μενα το καλυτερο κινητο που χω πιασει ποτε, δε ζηλεψε ποτε τιποτα απο κανενα κινητο. Ομως οπως και του φιλου, πλεον τα φαγε τα ψωμια του. Εχω αλλαξει 10δες roms σε συνδιασμο με kernels, εχω παλεψει αλλα πλεον το κινητο εχει θεματα που ειναι ενοχλητικα. Τωρα του εχω cloudy 2.2 + dorimanx, με πεταμενο ολο το blotware + καποιες υπηρεσιες που δε χρησιμοποιω και τρωει σκαλωματα, freezαρει και κλεινει μονο του, κλεινουν εφαρμογες λες και δεν εχει ελευθερη ram αλλα εχει καμια 400ρια κλπ..

Λοιπον.. Ειμαι φοιτητης και πριν 2 μερες εκανα το καρτοκινητο καρτοσυμβολαιο και δικαιουμαι 150€ επιδοτηση απο γερμανο.

Πανω κατω που ειδα τις τιμες εκει περα μιας και δεν με ενοχλει να δωσω και κανα 50ρι παραπανω για κινητο ειδα τα εξης διαθεσιμα που κινουνται σε τιμες που μπορω να διαθεσω:

Redmi 4x dual

Redmi 5a dual

samsung j3 2017

p9 light

Το θεμα ειναι οτι δε ξερω ποιο μπορει να συγκριθει με το g2 και να ειναι καλυτερο.

Δεν ειμαι και τοσο fan της samsung..

(Βεβαια θα παω δευτερα παλι να δω αν εχει καποιο αλλο γιατι κοιταξα προχειρα)

Προτεραιοτητες που δινω στο κινητο ειναι:

-Αυτονομια

-μουσικη

-ιντερνετ

-οθονη

-καμερα

Παιχνιδια δε παιζω. Ειμαι ο τυπος που ψαχνει στο ιντερνετ, βλεπει βιντεο, ακουει μουσικη και πανω απ ολα το πειραζει.

Θελω να μπορω να αλλαζω roms ευκολα και γενικα να μπορει να τροποποιειται χωρις πολλα πολλα.. και να μη brickαρει ευκολα :D

Edited by PanosDanis