fonzi Δημοσιεύτηκε March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2017 (edited) Έπεσε και χάλασε η οθόνη. Πρόκειται για το Α3 του 2015. Είναι της συζύγου και θέλει πάλι κάτι παρόμοιο (να έχει δηλαδή το interface της samsung που έχει συνηθίσει, ή κάτι αρκετά όμοιο με αυτό). Τι να κοιτάξουμε; Να μην περάσουμε τα 220 ευρώ. Παιχνίδια κλπ δεν ενδιαφέρουν. Να είναι εύχρηστο (και όμορφο... ). Edited March 31, 2017 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το j5 ποσο κοστίζει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) p8 lite 2017 https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P8-Lite-2017-16GB.html#specs Αν εξαιρεσουμε οτι ειναι λιγο μεγαλυτερο (5.2 ιντσες) απο αυτο που ειχε, η τιμη του αυτη τη στιγμη το κανει λουκουμι. Ιδιο κινητο με το p9 lite (3GB) αλλα 30 ευρω λιγοτερο Τωρα αν επιμενει σε πιο μαζεμενη συσκευη και δεν θες να περασεις τα 220 ευρω, ας παρει το a3 (2016). https://www.skroutz.gr/s/8221631/Samsung-Galaxy-A3-2016-16GB.html Edited March 31, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Φοβάμαι ότι η οθόνη του P8 lite θα της φανεί κάπως μετά από την amoled του Α3... Edited March 31, 2017 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Εγω προσωπικα την θεωρω καλυτερη του p8 lite 2017 λογω αναλυσης. Ειναι full HD με 424 ppi ενω του a3 HD Ready με 312 ppi. Για τα χρηματα που δινεις και εφοσον μιλαμε για γυναικα (αρα μας νοιαζει καμερα και ιντσες max 5.2) ειναι η καλυτερη επιλογη. Αλλα ας το δει και σε κανενα καταστημα. Το a3 παντως ειναι πολυ μετρια συσκευη απο καθε αποψη. Μονο η εμφανιση και το μεγεθος το κανει ισως οκ για γυναικα. Edited March 31, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το παλιό P8 lite λέει τίποτα; Σκέφτομαι και αυτό σε σχέση με samsung galaxy j3 2016 μήπως γλυτώσουμε κάποια ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) A5 2016 ως καλύτερη επιλογή,J5 2016,Xperia xa,A3 2016..Νομίζω πως οποίο και να πάρεις,θα σε καλύψει απόλυτα..Ναι και το j3 2016 για τη χρήση που το θέλεις,είναι μια χαρά..Πάνω κάτω στα ίδια με αυτό που είχε..Να ξέρεις πως όλα τα huawei,έχουν μεγάλο δείκτη ακτινοβολίας(Sar)..Αυτά :) Edited March 31, 2017 by Giannis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-idol-4-dark-grey-vr-1188735.html Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πήγε και έριξε μια ματιά σε όσα υπήρχαν διαθέσιμα και της άρεσε πολύ το Xiaomi Redmi 4 Pro. Στα λεφτά μας είναι αλλά δεν βρίσκω πουθενά δείκτη SAR γι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/85b03e02 εκει που οι μοαρεςνεχουν χρατα ειναι το συγκεκριμενο μοντελο.δεν ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρο το site. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/85b03e02 εκει που οι μοαρεςνεχουν χρατα ειναι το συγκεκριμενο μοντελο.δεν ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρο το site. σίγουρα το συγκεκριμένο μοντέλο είναι; Το Redmi 4 Pro; Νομίζω ότι το redmi note δεν είναι ακριβώς το ίδιο (5,5" vs 5") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Πήγε και έριξε μια ματιά σε όσα υπήρχαν διαθέσιμα και της άρεσε πολύ το Xiaomi Redmi 4 Pro. Στα λεφτά μας είναι αλλά δεν βρίσκω πουθενά δείκτη SAR γι αυτό! Μια χαρά είναι το Redmi4 Pro... Σε θέμα ταχύτητας/επιδόσεων/αυτονομίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην την καλύψει και δεν ξέρω και αν θα βρεις εύκολα κάτι καλύτερο... Για SAR δεν ξέρω και επίσης δεν ξέρω και τι απαιτήσεις έχει από την κάμερα... Τα Xiaomi δε φημίζονται για τις επιδόσεις τους στον συγκεκριμένο τομέα για αυτό το αναφέρω... Εναλλακτική όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, στα ίδια λεφτά πάνω-κάτω, το P9 Lite με τα 3 Gb ram από skroutz... σίγουρα το συγκεκριμένο μοντέλο είναι; Το Redmi 4 Pro; Νομίζω ότι το redmi note δεν είναι ακριβώς το ίδιο (5,5" vs 5") Διαφορετικά είναι... Όντως το Note είναι 5.5, το Redmi 4 Pro 5άρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Βρίσκω και το Α3 του 2016 στα 189 ευρώ από vodafone. Δυστυχώς το Α5 του 2016 δεν το βρίσκω σε καλή τιμή. Κύριος λόγος για να πάμε σε galaxy πάλι είναι η amoled οθόνη. Κατά τα λοιπά θα προτιμούσαμε σαφώς το Redmi 4 Pro αρκεί να ξέραμε το SAR του. Λίγο περίεργο που δεν το βρίσκω πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Βρίσκω και το Α3 του 2016 στα 189 ευρώ από vodafone. Δυστυχώς το Α5 του 2016 δεν το βρίσκω σε καλή τιμή. Κύριος λόγος για να πάμε σε galaxy πάλι είναι η amoled οθόνη. Κατά τα λοιπά θα προτιμούσαμε σαφώς το Redmi 4 Pro αρκεί να ξέραμε το SAR του. Λίγο περίεργο που δεν το βρίσκω πουθενά! Όπως έχει αντιληφθεί, είναι θέμα προτεραιοτήτων... Στη σειρά Α πληρώνεις οθόνη, design, κατασκευή και κάμερα... Για μένα το Α3 ξέχνα το τελείως με το 1.5 gb ram και γενικά όπως σου είπε και άλλος από πάνω είναι μια μέτρια συσκευή... Στο Redmi δε νομίζω να σε απογοητεύσει η οθόνη, Full Hd είναι και γενικά πολύ καλή... Σε σχέση με το Α5 η κάμερα είναι χειρότερη... Για αυτό και εγώ σου είπα για το P9 Lite που Overall είναι μια εξαιρετική συσκευή... Για το SAR του Redmi4 βρήκα αυτό, χωρίς να ξέρω αν είναι επίσημο/έγκυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Για αυτό και εγώ σου είπα για το P9 Lite που Overall είναι μια εξαιρετική συσκευή... Το p8 lite 2017 που προτεινα παραπανω ειναι ιδια συσκευη με p9 lite αλλα 30 ευρω κατω σε τιμη ;) σίγουρα το συγκεκριμένο μοντέλο είναι; Το Redmi 4 Pro; Νομίζω ότι το redmi note δεν είναι ακριβώς το ίδιο (5,5" vs 5") Μιλαμε για γυναικα. Γυναικα σημαινει καλη καμερα και το redmi 4 δεν την εχει... Μαλιστα, αν δεν κανω λαθος, δεν εχει εκδοση με 800αρα μπαντα. Βρίσκω και το Α3 του 2016 στα 189 ευρώ από vodafone. Δυστυχώς το Α5 του 2016 δεν το βρίσκω σε καλή τιμή. Κύριος λόγος για να πάμε σε galaxy πάλι είναι η amoled οθόνη. Κατά τα λοιπά θα προτιμούσαμε σαφώς το Redmi 4 Pro αρκεί να ξέραμε το SAR του. Λίγο περίεργο που δεν το βρίσκω πουθενά! Να μου πεις το A3 για μεγεθος να πω παρτο... αλλα το A5 γιατι; Και ακριβοτερο ειναι (παραπνω απο τα 220 που εβαλες οριο) και κατωτερη συσκευη ειναι σε σχεση με p8 lite 2017. Τοσο πολυ πια θελει amoled? Και αν θελει amoled που κολλαει το redmi 4 prime? Edited April 1, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Δεν έχει 800ρα το redmi 4 pro αλλά έχουμε vodafone οπότε μπορεί και να μην πειράζει. Δεν έχει amoled αλλά από εξωτερική εμφάνιση σκίζει. Το P8 lite δεν το βρίσκω ακόμα σε κάποιο κατάστημα (είμαι επαρχία) και θα προτιμούσα να αποφύγω τα ιντερνετομάγαζα. Το P9 lite (που το βρίσκω εδώ) είναι αδικαιολόγητα ακριβότερο. Επίσης βλέπω υψηλό sar. Edited April 1, 2017 by fonzareli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ακομη και με μεταφορικα λιγοτερα θα σου ρθει το p8 lite 2017 και σιγουρα για γυναικα ειναι προτιμοτερο ενα κινητο με καλη καμερα... αλλα απο εκει και περα δικα σου τα λεφτα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 και το Xiaomi Redmi Note 3 Pro στο παιχνίδι. Στα 199 ευρώ με εγγύηση infoquest και έχει 800ρα μπάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Κινητο για γυναικα ψαχνεις ή απλα λεμε στη τυχη συσκευες; :blink: :lol: Κακη καμερα και τεραστιο μεγεθος για γυναικα. Κατα τα αλλα πολυ καλο κινητο αλλα δεν θα το χαρακτηριζα με τιποτα "κινητο για γυναικα". ;) Edited April 2, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts