Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μπορουσε τοτε να είχε δικο της widget για κλειδωμα της οθονης το οποιο να παρεχει την απαραιτητη ασφαλεια σε συνεργασια με το δακτυλικο αποτυπωμα. Στα κινητα της η huawei εχει τετοια εφαρμογή και κλειδωμα οθονης-αποτυπωμα λειτουργουν αψογα!

Το βρισκω πολυ αβολο να χρησιμοποιω το κουμπι για κλειδωμα... συν οτι απο την πολυ χρηση καποια στιγμη θα βγαλει προβλημα (το ειχα παθει σε s6 edge plus)

Το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει και σε άλλες συσκευές android και θεωρώ ότι είναι περιορισμός της google.

Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε double tap to sleep.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εννοείται ότι πρέπει να ξεκλειδώνει ενόσω φορτίζει, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Αυτό που δεν είναι πολύ γνωστό, είναι πως η γρήγορη φόρτιση σταματάει (!) όταν ο χρήστης παίζει με το τηλέφωνο.

Δεν μπορείς να το εχεις στη γρήγορη φόρτιση δηλαδή και να το ψαχουλεύεις. Αυτό συνέβαινε και στα προηγούμενα S ΑΛΛΑ, στα εγχειρίδια το ανέφερε η Samsung. Στο s8 δε λέει τίποτα, το κρατάει κρυφό..

me > you

Αυτό το ξέρω το διάβασα.μιλησα μόλις με Samsung θα με πάρουν τηλ.τωρα που το προσπαθώ ξεκλειδώνει μερικές φορές με μεγάλη καθυστέρηση όμως . Μπορεί να έχω το δάχτυλο για 5 Δευτέρολεπτα πσνω και μετά.αλλες πάλι Όχι. Με το που το βγάλω απ τη φόρτιση σε κλάσματα ανοίγει. Σίγουρα κάποιο προβλημα θα έχει Εκτός λογο της φόρτισης αν καθυστερήσει να διαβάσει ό αισθητήρας.

Ο Fingerprint sensor δεν ξεκλειδωνει το τηλεφωνο αν το εχουμε κλειδωσει με εφαρμογη κλειδωματος οθονης (πχ Screen off) αλλα ζηταει να βαλουμε pin.

Αν το εχουμε κλειδωσει κανονικα απο το power button λειτουργει σωστα. Μετα απο λιγο ψαξιμο διαβασα οτι απλα η samsung εχει κοψει την προσβαση σε τετοιου ειδους εφαρμογες στο fingerprint sensor.

Tο βρισκω αρκετα ενοχλητικο καθως με βολευει απιστευτα να κλειδωνω την οθονη αγγιζοντας απλα ενα εικονιδιο απο το να χρησιμοποιω το κουμπι.

Μηπως το εχει ψαξει κανεις και εχει βρει καποια λυση?

Ο λόγος είναι καθαρά λόγος ασφάλειας και πολύ καλά κάνει.

Ακόμα και widget δικό της να χρησιμοποιούσε όπως λες πιο κάτι, θα μπορούσε (αι εύκολα) να γίνει emulate άρα bypass.

Καλό ειναι να σκεφτόμαστε την ασφάλεια.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Ο λόγος είναι καθαρά λόγος ασφάλειας και πολύ καλά κάνει.

Ακόμα και widget δικό της να χρησιμοποιούσε όπως λες πιο κάτι, θα μπορούσε (αι εύκολα) να γίνει emulate άρα bypass.

Καλό ειναι να σκεφτόμαστε την ασφάλεια.

Συμφωνώ ότι γίνεται για λόγους ασφαλείας, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αυτό συνίσταται.

Γιατί δηλαδή έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο κλείδωσα το κινητό ?? (με το κουμπί ή με άλλη εφαρμογή ή gesture). Οπως και αν το κλείδωσα, αυτό τώρα έχει κλειδώσει και η ασφάλεια έγκειται στο ότι χρειάζεται δακτυλικό αποτύπωμα για το ξεκλείδωμα. Και εκεί, αντί για δακτυλικό, ζητάει κωδικό.

Δεν το πιάνω....

Συμφωνώ ότι γίνεται για λόγους ασφαλείας, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αυτό συνίσταται.

Γιατί δηλαδή έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο κλείδωσα το κινητό ?? (με το κουμπί ή με άλλη εφαρμογή ή gesture). Οπως και αν το κλείδωσα, αυτό τώρα έχει κλειδώσει και η ασφάλεια έγκειται στο ότι χρειάζεται δακτυλικό αποτύπωμα για το ξεκλείδωμα. Και εκεί, αντί για δακτυλικό, ζητάει κωδικό.

Δεν το πιάνω....

Η αληθεια ειναι οπως ουτε εγω το πιανω και γι αυτο και εγραψα αυτη την απορια μου.

Την εντολη ενος hardware κουμπιου μπορει να την εκτελεσει και ενα software εικονιδιο. Προγραμματιστικα δε μου καθεται!

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

μπορει καποιος να με βοηθησει στο παρακατω προβλημα?

συνδεω με Bluetooth το s8+ με το αυτοκινητο και κανω streaming μουσικης - ολα οκ αλλα με μια διαφορα με το προηγουμενο τηλεφωνο που ειχα (iphone 7 plus) . τωρα βλεπω μονο το τραγουδι που παιζει και τιποτα αλλο. με το ιφονε εβλέπα τα παντα μεσα στο τηλεφωνο . λιστεσ, τραγουδια και πληροφοριες. Μηπως υπαρχει τροπος να δω και με το samsung αυτες τισ πληροφοριες? γιατι αν δεν γινεται τοτε το streaming ειναι αχρηστο αφου θα πρεπει να αλλαζεις τα παντα μεσω τηλεφωνου - ειναι σαν να εχεις συνδεσει το τηλεφωνο με καλωδιο καρφι και απλα ακουσ στο αυτοκινητο οτι παιζει το τηλεφωνο

Δεν το πιάνω....

Γιαννη, πιθανον καταλαβαινει οτι το κλειδωμα γινεται με τριτη εφαρμογη, αρα ισως για το συστημα ασφαλειας που διαθετει, θεωρει οτι δεν εχει γινει σωστα το κλειδωμα. Ενα κλειδωμα, περα απο την οθονη σημαινει πολλα παραπανω. Εφοσον λοιπον εχει αντιληφθει οτι κλειδωθηκε με τριτο τροπο, σου ζηταει και κωδικο για εξτρα ασφαλεια στο ξεκλειδωμα καθως μπορει πχ να υπαρχει εφαρμογη-ιος που να στο κλειδωνει επιτηδες για να σου παρει το fingerprint στο ξεκλειωμα κτλ. Ποτε δεν ξερεις!

Προσωπικα αυτα τα θεωρω μικρης σημασιας οταν προκειται για ασφαλεια, απο την αλλη, κατι τετοια κανουν τη ζωη μας πιο ευκολη. Εγω δεν βαζω καθολου κλειδωμα και ειμαι σιγουρος! :lol::p

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γιαννη, πιθανον καταλαβαινει οτι το κλειδωμα γινεται με τριτη εφαρμογη, αρα ισως για το συστημα ασφαλειας που διαθετει, θεωρει οτι δεν εχει γινει σωστα το κλειδωμα. Ενα κλειδωμα, περα απο την οθονη σημαινει πολλα παραπανω. Εφοσον λοιπον εχει αντιληφθει οτι κλειδωθηκε με τριτο τροπο, σου ζηταει και κωδικο για εξτρα ασφαλεια στο ξεκλειδωμα καθως μπορει πχ να υπαρχει εφαρμογη-ιος που να στο κλειδωνει επιτηδες για να σου παρει το fingerprint στο ξεκλειωμα κτλ. Ποτε δεν ξερεις!

Προσωπικα αυτα τα θεωρω μικρης σημασιας οταν προκειται για ασφαλεια, απο την αλλη, κατι τετοια κανουν τη ζωη μας πιο ευκολη. Εγω δεν βαζω καθολου κλειδωμα και ειμαι σιγουρος! :lol::p

Αυτό είναι πολύ επιστημονική φαντασία που λες ρε Νίκο και δεν νομίζω να παίζει.

Όσο για το αν θα βάλεις ή όχι, ειναι καθαρά θέμα βολέματος. Αν σε βολεύει, θα βάλεις, αν το fingerprint είναι δίπλα στην κάμερα, δεν θα βάλεις. Λογικό. Αν το fingerprint αργεί ή πιάνει τις μισές φορές, πάλι δεν θα βάλεις. Εγώ έχω βάλει επειδή με βολεύει, όχι επειδή συνειδητά ενδιαφέρομαι για την ασφάλεια. (αν και θα έπρεπε).

Αυτό είναι πολύ επιστημονική φαντασία που λες ρε Νίκο και δεν νομίζω να παίζει.

Όσο για το αν θα βάλεις ή όχι, ειναι καθαρά θέμα βολέματος. Αν σε βολεύει, θα βάλεις, αν το fingerprint είναι δίπλα στην κάμερα, δεν θα βάλεις. Λογικό. Αν το fingerprint αργεί ή πιάνει τις μισές φορές, πάλι δεν θα βάλεις. Εγώ έχω βάλει επειδή με βολεύει, όχι επειδή συνειδητά ενδιαφέρομαι για την ασφάλεια. (αν και θα έπρεπε).

Επιστημονικη φαντασια? τοτε δωσε μια εξηγηση εσυ. Εγω σου ειπα τι μπορει να παιζει και αν ξερεις 5 πραγματα απο προγραμματισμο, ξερεις οτι ειναι πολυ πιθανο.

Απο εκει και περα, εγω δεν βαζω γιατι βαριεμαι καθε φορα που θελω να δειξω κατι, να κλειδωνει και να μου λενε βαλε δαχτυλο. Ουτε εχω κρατικα μυστικα..

Ο καθε ενας εχει αλλα κριτηρια και διαφορετικο τροπο σκεψης.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επιστημονικη φαντασια? τοτε δωσε μια εξηγηση εσυ. Εγω σου ειπα τι μπορει να παιζει και αν ξερεις 5 πραγματα απο προγραμματισμο, ξερεις οτι ειναι πολυ πιθανο.

Απο εκει και περα, εγω δεν βαζω γιατι βαριεμαι καθε φορα που θελω να δειξω κατι, να κλειδωνει και να μου λενε βαλε δαχτυλο. Ουτε εχω κρατικα μυστικα..

Ο καθε ενας εχει αλλα κριτηρια και διαφορετικο τροπο σκεψης.

Εγώ δεν έχω εξήγηση να δώσω. Εγώ έδωσα τον προβληματισμό. :confused:

Και η εξήγηση που έδωσες μου φάνηκε από τη μια υπερβολικά πολύπλοκη και από την άλλη μάλλον άσκοπη γιατί, ακόμη και έτσι να είναι, όπως το λές, και πάλι θα δώσεις το αποτύπωμά σου, απλά μετά σου ζητάει να δώσεις και κωδικό (δηλαδή να στα υποκλέψει όλα τελικά ?? - δεν ξέρω, λέω...). Τι να σου πώ....

Πάντως, το αποτύπωμα, αν το συνηθίσεις, δεν μπορείς χωρίς αυτό μετά... είναι εθιστικό. ;)

Εγώ δεν έχω εξήγηση να δώσω. Εγώ έδωσα τον προβληματισμό. :confused:

Και η εξήγηση που έδωσες μου φάνηκε από τη μια υπερβολικά πολύπλοκη και από την άλλη μάλλον άσκοπη γιατί, ακόμη και έτσι να είναι, όπως το λές, και πάλι θα δώσεις το αποτύπωμά σου, απλά μετά σου ζητάει να δώσεις και κωδικό (δηλαδή να στα υποκλέψει όλα τελικά ?? - δεν ξέρω, λέω...). Τι να σου πώ....

Πάντως, το αποτύπωμα, αν το συνηθίσεις, δεν μπορείς χωρίς αυτό μετά... είναι εθιστικό. ;)

τι να πω, ισως να μην μαθουμε ποτε.

Οσο για το αποτυπωμα, ειδικα εσυ που εχεις παιδια απορω. Εγω που δειχνω τη μπεμπα και τις φωτο στα 5 λεπτα που εβαλα αποτυπωμα, το σουταρα. Σιγα μην καθεται η γυναικα μου, οι φιλοι μου να βαζουν κωδικο καθε φορα που δινω συσκευη ή να βαζω και της γυναικας μου το αποτυπωμα μεσα ή να παιδευομαι.

Πιο εθιστικο απο το ξεκλειδωτο δεν υπαρχει.

τι να πω, ισως να μην μαθουμε ποτε.

Οσο για το αποτυπωμα, ειδικα εσυ που εχεις παιδια απορω. Εγω που δειχνω τη μπεμπα και τις φωτο στα 5 λεπτα που εβαλα αποτυπωμα, το σουταρα. Σιγα μην καθεται η γυναικα μου, οι φιλοι μου να βαζουν κωδικο καθε φορα που δινω συσκευη ή να βαζω και της γυναικας μου το αποτυπωμα μεσα ή να παιδευομαι.

Πιο εθιστικο απο το ξεκλειδωτο δεν υπαρχει.

Τέσπα, ξεφεύγουμε λίγο, αλλά όταν δίνω το κινητό να δουν φωτογραφίες, δεν το αφήνουν να κλειδώσει (το έχω στα 2 λεπτά) γιατί ρολλάρουν τις φώτο συνεχώς. Επίσης, το κινητό μου έχει μόνο το δικό μου αποτύπωμα, κανενός άλλου. :devil::devil: Άκου εκεί, της γυναίκας μου λέει...... :X

Μια χαρα ασφαλεια ειναι το fingerprint και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικο feature.Το εκτιμησα οταν εχασα το s7 edge.Και ακομα πιο σημαντικο που δεν μπορει καποιος να κανει restart ή shut down το κινητο οταν ειναι κλειδωμενο χωρις τη χρηση του fingerprint ή του pin

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Με το wifi calling ξερει κανεις τι παιζει; Αγορασμενο απο κοτσωβολο με cosmote δεν μου εχει την επιλογη για wifi calling.

Με το wifi calling ξερει κανεις τι παιζει; Αγορασμενο απο κοτσωβολο με cosmote δεν μου εχει την επιλογη για wifi calling.

τιποτα!! το εχει μονο αν το πάρεις απο αυτούς η σου αλλάξουν λογισμικό και μετα χάνεις την εγγύηση..

Φανταζομαι αυτο το εχεις κανει ε?

2. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία;

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling αρκεί να στείλεις δωρεάν SMS στο 1333

γράφοντας «WIFICALL».

Να υποθεσω οτι δεν εχεις ρομ της cosmote.

τιποτα!! το εχει μονο αν το πάρεις απο αυτούς η σου αλλάξουν λογισμικό και μετα χάνεις την εγγύηση..

Ειναι επιβεβαιωμενο οτι χανεις την εγγυηση? Γιατι με αλλαγη επισημης ρομ δεν εχω δει να γραφει ο knox

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

ναι σίγουρα, μίλησα με την Samsung και μου το είπαν. Αυτό το πείσμα της κοσμοτε ειναι περίεργο, στο iphone με την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει μια χαρά, τι να πω..

μπορουνε να κάνουν ενα μικρο αρχείο να το βαζει ο καθένας και να δουλεύει νομίζω αλλα δεν θέλουν.

ναι σίγουρα, μίλησα με την Samsung και μου το είπαν. Αυτό το πείσμα της κοσμοτε ειναι περίεργο, στο iphone με την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει μια χαρά, τι να πω..

μπορουνε να κάνουν ενα μικρο αρχείο να το βαζει ο καθένας και να δουλεύει νομίζω αλλα δεν θέλουν.

Συμφωνω οτι θα μπορουσε να ερθει ως carrier update οπως ηρθε στο αϊφονι και να τελειωνει η ιστορια αλλα η δηλωση οτι χανεις εγγυηση αν φλασαρεις επισημη ρομ μου ακουγεται καπως.

Για αυτό αγοράζεις από αμαζον και τελειώνεις.

Σιγά μη χάνεις την εγγύηση επειδή περνάς επίσημη rom της Samsung για EU σε EU τηλέφωνο. Έχουν χάσει το μέτρο στο Ελλαδιστάν.

Are you with Us?

Δεν ξέρω τι να πω, αυτή την απάντηση πήρα απο το 800 κατι σε επικοινωνία μου με την samsung, οποιος θελει να καλεσει να δει αν αλλαξε κατι, εγω ειχα παρει τηλ οταν το εβαλε η κοσμοτε που ηθελα να το ειχα τοτε στο S7 edge.

Δεν ξέρω τι να πω, αυτή την απάντηση πήρα απο το 800 κατι σε επικοινωνία μου με την samsung, οποιος θελει να καλεσει να δει αν αλλαξε κατι, εγω ειχα παρει τηλ οταν το εβαλε η κοσμοτε που ηθελα να το ειχα τοτε στο S7 edge.

Φιλε Μανωλη κατα 99% σου απαντησαν μπουρδες.Ξεχνα οτι μπορει ο καθενας μας να περασει την επισημη μεσω odin.Η ιδια η cosmote ειχε βγει και ειπε οτι οποιος δεν εχει τη ρομ της μπορει να παει σε ενα καταστημα Γερμανος και να την περασει.Δεν πιστευω η cosmote να εκανε μια τοσο μεγαλη βλακεια.

Απο το δελτιο τυπου

"Σε περίπτωση που η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από το Δικτύο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπάρχει η δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού χωρίς χρέωση στα Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ"

Δεν το πιάνω....

Είμαι συγκινημένος που δεν σου απαντάω για να σε πειράξω..

Το είχα και γω αυτό το θέμα με εφαρμογή όταν κλειδωνα το s7edge με το double tap εφαρμογή απτό playstore και δουλεύει κομπλέ μου ζητούσε κωδικό αλλά έδωσα κάποια άδεια στις ρυθμίσεις όπου μου ζήτησε εφαρμογής και συσκευής και δουλεύει κανονικά μόνο με το αποτύπωμα. Επίσης συμφωνώ ότι με το αποτύπωμα είναι εθιστικο. Αν κ θα προτιμούσα να μη ζητάει κωδικό όταν δεν πιάνει λόγω νερών

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μπορει κάποιος να μου πει αν το δάχτυλικο αποτύπωμα ξεκλειδώνει το ίδιο γρήγορα Όταν είναι και στη φόρτιση το κινητό του ?Εγώ έχω τουλάχιστον 4 Δευτέρα με 5 καθυστέρηση Όταν είναι στη φόρτιση.μερικες φορές κολλάει κιόλας και δε ξεκλειδώνει. Έχω DOA ακόμα, μήπως να πάω για αλλαγή ;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορει κάποιος να μου πει αν το δάχτυλικο αποτύπωμα ξεκλειδώνει το ίδιο γρήγορα Όταν είναι και στη φόρτιση το κινητό του ?Εγώ έχω τουλάχιστον 4 Δευτέρα με 5 καθυστέρηση Όταν είναι στη φόρτιση.μερικες φορές κολλάει κιόλας και δε ξεκλειδώνει. Έχω DOA ακόμα, μήπως να πάω για αλλαγή ;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως φοράς σχετικά χοντρή back cover case που θέλει λίγη προσπάθεια για να ακουμπήσει όλο το αποτύπωμα στον αισθητήρα? Πάντως να ξέρεις δεν είναι και από τα καλύτερα. Καμία σχέση με την αμεσότητα του δακτυλικού αποτυπώματος π.χ. των Huawei ή των LG...

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)