dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 αυτος ο φορτιστης,ειναι οκ για το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) το πηρα σημερα,το ζορισα αρκετα περνωντας του οτι χρειαζομουν και το ειδα αρκετα ζεστο στο χερι μου...(η πλατη του). ετσι ειναι..? για πεστε ρε παιδια.. εβαλα το cpu monitor. σε idle(cpu 45%) κατασταση εχει 32 βαθμους. επαιξα λιγο score hero και πηγε στους 40. η πλατη του μου φαινεται ζεστη. ιδεα μου..? Edited July 11, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Καλησπερα παιδια. Κατοχος s4 μεχρι χθες...πηρα το s8+ ενταξει εχω μεινει πολυ πισω..μπας και υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος; εχω χαθει με τόσα που εχει... υπάρχει user manual και στο τηλέφωνο και στο σαιτ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 για πεστε ρε παιδια.. εβαλα το cpu monitor. σε idle(cpu 45%) κατασταση εχει 32 βαθμους. επαιξα λιγο score hero και πηγε στους 40. η πλατη του μου φαινεται ζεστη. ιδεα μου..? όταν έχεις ~30-35 θερμοκρασία περιβάλλοντος, πως είναι δυνατόν να σου φαίνονται περιέργες αυτές οι θερμοκρασίες??? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Φυσιολογικό είναι. Και το S8 plus και το iPhone X μου, ζεστενονται αυτό το διάστημα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 ok παιδια. απλα μου φανηκε ζεστη η πλατη του και ανησυχησα. το οτι η cpu ειναι σε Idle mode 40-45% ειναι νορμαλ,ή τρεχει κατι στο παρασκηνιο που πρεπει να κλεισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkonto Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εγώ το τηλ. το έχω την ημέρα που κυκλοφόρησε.Ποτέ δεν ζεσταινόταν.Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις ζεσταίνεται αρκετά ως πολύ.Δεν είναι ιδέα σας είναι γεγονός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) Εγώ το τηλ. το έχω την ημέρα που κυκλοφόρησε.Ποτέ δεν ζεσταινόταν.Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις ζεσταίνεται αρκετά ως πολύ.Δεν είναι ιδέα σας είναι γεγονός. μα λεω κι`εγω..ασχετος δεν ειμαι και μεχρι εχθες με ενα xiaomi redmi note 5,δεν ειχα τοσο ζεστη πλατη..:):) σημερα το πρωι πηρε και ενα Update 550mb. ισως με αυτο να ερθει στα ισα του. Edited July 11, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Προφανώς και είναι γεγονός. Το είπα και πιο πάνω. ΜΙλάμε για θερμοκρασίες και λοιπά, σε μία εποχή που είμαστε σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος 30+. Δεν πρόκειται να έρθει κάτι στα ίσα του. Το τηλέφωνο λειτουργεί μία χαρά. Αν το λειτουργήσεις σε κλειστό χώρο, με κλιματισμό και θερμοκρασία περιβάλλοντος στους 22 τότε δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ. Ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά. Ζεσταίνεται μέσα στα λογικά πλαίσια "παίζω παιχνίδι, άρα θέλει παραπάνω resources, άρα θα ανεβάσει χρήση cpu/gpu άρα θα ανέβουν οι θερμοκρασίες" Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Προφανώς και είναι γεγονός. Το είπα και πιο πάνω. ΜΙλάμε για θερμοκρασίες και λοιπά, σε μία εποχή που είμαστε σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος 30+. Δεν πρόκειται να έρθει κάτι στα ίσα του. Το τηλέφωνο λειτουργεί μία χαρά. Αν το λειτουργήσεις σε κλειστό χώρο, με κλιματισμό και θερμοκρασία περιβάλλοντος στους 22 τότε δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ. Ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά. Ζεσταίνεται μέσα στα λογικά πλαίσια "παίζω παιχνίδι, άρα θέλει παραπάνω resources, άρα θα ανεβάσει χρήση cpu/gpu άρα θα ανέβουν οι θερμοκρασίες" ok-ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Παίδες υπάρχει κανένα ad block που να μην θέλει root; Δεν με απασχολεί να κοβει απο Youtube η Browser. Εχω ολες τις εφαρμογες αγορασμενες αλλα ειναι κάποιες που δεν μδινουν επιλογή για αγορά (πχ chive, zedge κτλ) που ειναι πρακτικα unusable με τα συνεχομενα full screen ads η οταν η μιση οθονη ειναι ad banner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Υπάρχει σχετικό θέμα γι' αυτό...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316&page=33 Προσωπικά χρησιμοποιώ Adguard που κόβει από εφαρμογές και browsers αλλά και το Blokada είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Παίδες υπάρχει κανένα ad block που να μην θέλει root; Δεν με απασχολεί να κοβει απο Youtube η Browser. Εχω ολες τις εφαρμογες αγορασμενες αλλα ειναι κάποιες που δεν μδινουν επιλογή για αγορά (πχ chive, zedge κτλ) που ειναι πρακτικα unusable με τα συνεχομενα full screen ads η οταν η μιση οθονη ειναι ad banner http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465912 Πριν ρουταρω το S8 αυτό χρησιμοποιούσα.Απλά τέλειο Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγω στο S8 dual μου χρησιμοποιω το DNS66 εδω και κανενα διμηνο χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) αυτος ο φορτιστης,ειναι οκ για το τηλεφωνο? ειναι οκ αυτος ρε παλουκαρια..?:rolleyes::rolleyes::rolleyes: (με αντιστοιχο fast charge καλωδιο εννοειται..). Edited July 13, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 ειναι οκ αυτος ρε παλουκαρια..?:rolleyes::rolleyes::rolleyes: (με αντιστοιχο fast charge καλωδιο εννοειται..). Γιατί δεν παίρνεις τον γνήσιο να είσαι και σίγουρος και να μην περιμένεις και τόσο καιρό για να έρθει? https://www.skroutz.gr/s/12710614/Samsung-USB-Type-C-Cable-Wall-Adapter-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-EP-TA20EBE-EP-DG950CBE-Bulk.html?from=drop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Γιατί δεν παίρνεις τον γνήσιο να είσαι και σίγουρος και να μην περιμένεις και τόσο καιρό για να έρθει? https://www.skroutz.gr/s/12710614/Samsung-USB-Type-C-Cable-Wall-Adapter-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-EP-TA20EBE-EP-DG950CBE-Bulk.html?from=drop τον εχω ηδη παραλαβει. απλα θελω να ξερω εαν τα χαρακτηριστικα του ειναι οκ για να μην γινει ζημια στο τηλεφωνο..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 τον εχω ηδη παραλαβει. απλα θελω να ξερω εαν τα χαρακτηριστικα του ειναι οκ για να μην γινει ζημια στο τηλεφωνο..:O στην περιγραφή γραφει Quick Charge 3.0 Compatible Devices: Letv Max Pro / Samsung S7 / Samsung S7 Edge / LG G5 άρα αφού κάνει για s7 edge κάνει και για s8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 στην περιγραφή γραφει Quick Charge 3.0 Compatible Devices: Letv Max Pro / Samsung S7 / Samsung S7 Edge / LG G5 άρα αφού κάνει για s7 edge κάνει και για s8 το ειδα-απλα για επειβεβαιωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 το ειδα-απλα για επειβεβαιωση.. κάνει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 κάνει κανονικά οκ Ανδρεα-thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 στην περιγραφή γραφει Quick Charge 3.0 Compatible Devices: Letv Max Pro / Samsung S7 / Samsung S7 Edge / LG G5 άρα αφού κάνει για s7 edge κάνει και για s8 Παρότι κάνει για το κινητό μας, να σημειωθεί ότι αυτό που γράφει ο φορτιστής είναι η μισή αλήθεια. Ή μάλλον καλό είναι να αναλυθεί λίγο παραπάνω. Αυτό που αναφέρει για υποστήριξη QC 3.0 και την υποστήριξη τν μοντέλων, αναφέρεται σε αυτά που έχουν snapdragon. Το QC είναι της qualcom. Στην Ελλάδα επίσημα έχουμε τα Exynos αν δεν κάνω λάθος. Αυτά έχουν το Samsung Adaptive Fast Charge που ουσιαστικά αυτό είναι νομίζω το QC 2.0. Επειδή υπάρχει συνήθως συμβατότητα με παλαιότερες εκδόσεις, ένας συμβατός QC 3.0 θα υποστηρίξει κανονικά και QC 2.0. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Παρότι κάνει για το κινητό μας, να σημειωθεί ότι αυτό που γράφει ο φορτιστής είναι η μισή αλήθεια. Ή μάλλον καλό είναι να αναλυθεί λίγο παραπάνω. Αυτό που αναφέρει για υποστήριξη QC 3.0 και την υποστήριξη τν μοντέλων, αναφέρεται σε αυτά που έχουν snapdragon. Το QC είναι της qualcom. Στην Ελλάδα επίσημα έχουμε τα Exynos αν δεν κάνω λάθος. Αυτά έχουν το Samsung Adaptive Fast Charge που ουσιαστικά αυτό είναι νομίζω το QC 2.0. Επειδή υπάρχει συνήθως συμβατότητα με παλαιότερες εκδόσεις, ένας συμβατός QC 3.0 θα υποστηρίξει κανονικά και QC 2.0. αρα ειναι στα κυβικα του "μαμα" φορτιστη η κατωτερος..??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 αρα ειναι στα κυβικα του "μαμα" φορτιστη η κατωτερος..??:) Ανώτερος είναι όχι κατώτερος. Αγορά για μέλλον ας πούμε για κινητά που υποστηρίζουν QC 3.0 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ανώτερος είναι όχι κατώτερος. Αγορά για μέλλον ας πούμε για κινητά που υποστηρίζουν QC 3.0 προφανως θες να μου πεις οτι ειναι τουματς για το s8 και ουσιαστικα πεφτει στα επιπεδα του μαμα φορτιστη γιατι το s8 δεν υποστηριζει την συγκεκριμενη φορτιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts