tsiv Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 @geioannou πες στον άλεξ ποιό tablet έχεις να δω τον τρόπο που θα σου πει για custom recovery χωρίς root...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εγώ τουλάχιστον δεν μαλώνω με κανέναν... μεγάλωσα αρκετά για χαζο-ιντερνετικά καυγαδάκια:D Στο Samsung... ok ας το δεχτώ αφού το λες (αν και δεν το έχω κάνει) Στα υπόλοιπα? Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση . Σε κάποιες χρειάζεται root και σε κάποιες οχι...εξαρτάται Πάντα από την συσκευή...:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Δεν μαλώνουμε :D ...για το χαβαλέ...κουβέντα να γίνεται να περάσει η ώρα .. Ποιο είναι το ταβλετ; (να ξέρεις ότι θα χάσεις εγγύηση ...και υπάρχει ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά και πάθεις soft η hard brick...) το tablet ειναι το smart tab 6. πριν το παω στο service εκανα εγκαταστασγ της ROM του και ετσι εφυγε και το root που ειχα κανει παλαιωτερα κλπ. Εχω δηλαδη την rom του tablet. επειδη εχω την αισθηση ομως οτι εχουν βαλει καποια νεα version (εγραφε το χαρτι της αντικαταστασης οτι εκαναν αναβαθμηση λογισμικου) θελω να παρω ενα backup απο την κατασταση που ειναι ΤΩΡΑ. οπως τα image που περνουμε στα PC, ετσι ωστε εαν χρειαστει να το επαναφερω να μην μπω στην διαδικασια να ψαχνω για νεες version ROM κλπ. απλα να του τρεξω το backup και τελος και να μην εχω και υποψιες οτι μπορει να εχει αφησει μεσα στοιχεια του root μιας και ετσι οπως ειναι τωρα ειναι μαμα εντελως. οποτε, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ BACKUP σε unroot συσκευη ????? Edited February 10, 2016 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση . Σε κάποιες χρειάζεται root και σε κάποιες οχι...εξαρτάται Πάντα από την συσκευή...:rotfl: Τώρα μου τα λες σωστά... συμφωνώ:D:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @geioannou δεν γίνεται αυτό που λες... Όταν κάνεις root τότε αυτό μένει εκτός και αν περάσεις πάλι τη μαμά ρομ όπως είχες κάνει... Απλά αν χρειαστείς πάλι service θα του περάσεις τη ρομ που έχει τώρα Edited February 10, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 το tablet ειναι το smart tab 6. πριν το παω στο service εκανα εγκαταστασγ της ROM του και ετσι εφυγε και το root που ειχα κανει παλαιωτερα κλπ. Εχω δηλαδη την rom του tablet. επειδη εχω την αισθηση ομως οτι εχουν βαλει καποια νεα version (εγραφε το χαρτι της αντικαταστασης οτι εκαναν αναβαθμηση λογισμικου) θελω να παρω ενα backup απο την κατασταση που ειναι ΤΩΡΑ. οπως τα image που περνουμε στα PC, ετσι ωστε εαν χρειαστει να το επαναφερω να μην μπω στην διαδικασια να ψαχνω για νεες version ROM κλπ. απλα να του τρεξω το backup και τελος και να μην εχω και υποψιες οτι μπορει να εχει αφησει μεσα στοιχεια του root μιας και ετσι οπως ειναι τωρα ειναι μαμα εντελως. οποτε, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ BACKUP σε unroot συσκευη ????? Αυτό έχεις http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-tab-prime-6 ; Σε τέτοιου είδους ταβλετ είναι δύσκολο να βρεις υποστήριξη...(συνήθως είναι clone από αλλες συσκευές..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αυτό έχεις http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-tab-prime-6 ; Σε τέτοιου είδους ταβλετ είναι δύσκολο να βρεις υποστήριξη...(συνήθως είναι clone από αλλες συσκευές..) ναι, αυτο ειναι το tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πρόσεξε αν το κάνεις root να είναι η ίδια έκδοση android με αυτή που το είχες πριν ή να ψάξεις αν γίνεται και πως πριν προχωρήσεις... Αλλιώς... θα μπρικάρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Πρόσεξε αν το κάνεις root να είναι η ίδια έκδοση android με αυτή που το είχες πριν ή να ψάξεις αν γίνεται και πως πριν προχωρήσεις... Αλλιώς... θα μπρικάρεις... δεν καταλαβα καθολου τι ειπες !! νομιζω κατι που υπηρχε στο μυαλο σου δεν περασε στο μήνυμα Edited February 10, 2016 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 το tablet ειναι το smart tab 6. πριν το παω στο service εκανα εγκαταστασγ της ROM του και ετσι εφυγε και το root που ειχα κανει παλαιωτερα κλπ. Εχω δηλαδη την rom του tablet. επειδη εχω την αισθηση ομως οτι εχουν βαλει καποια νεα version (εγραφε το χαρτι της αντικαταστασης οτι εκαναν αναβαθμηση λογισμικου) θελω να παρω ενα backup απο την κατασταση που ειναι ΤΩΡΑ. οπως τα image που περνουμε στα PC, ετσι ωστε εαν χρειαστει να το επαναφερω να μην μπω στην διαδικασια να ψαχνω για νεες version ROM κλπ. απλα να του τρεξω το backup και τελος και να μην εχω και υποψιες οτι μπορει να εχει αφησει μεσα στοιχεια του root μιας και ετσι οπως ειναι τωρα ειναι μαμα εντελως. οποτε, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ BACKUP σε unroot συσκευη ????? Γι' αυτο μιλάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) ναι, αυτο ειναι το tablet Δεν βρήκα κάπου . Δεν έχουν βγάλει custom recovery για το τάβλετ που έχεις .Γενικά τέτοιου είδους συσκευές...Vodafone σκέτο...turbo X ..να τα αποφεύγουμε...έχουν 0 υποστήριξη ...(Ούτε τις official rom δεν σου δίνουν οι εταιρείες!) Edited February 10, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 H ROM που του περασα πριν παω στο servise ηταν μια μαμα ROM που βρηκα μετα απο υποδειξη καποιου μελους εδω στο φορουμ. απο εδω και το εκανα αυτο για να ειμαι 100% σιγουρος οτι θα φυγει το root (αρχικη σκεψη ηταν να επεγκαταστησω το root αλλα οπως μου ειπαν θα υπηρχε τροπος να φανει). Ετσι λοιπον βρηκα μια μαμα γνησια ROM και ξαμπερδεψα. το backup που θελω να κανω τωρα ειναι γιατι θελω να εχω με αυτο τον τροπο στο tablet καποια πιθανη νεα ROM η νεα version που μπορει να εχουν περασει στο servise. εαν ηξερα δηλαδη, οτι η μαμα γνησια ROM που εχω ειναι ιδια με αυτη που φοραει το ολοκαινουριο tablet που μου δωσαν, δεν θα το εψαχνα καθολου. απλα σε οποια μελλοντικη μου αναγκη για επαναφορα, απλα θα ξαναχρησιμοποιουσα την ιδια. εαν ειχα δει τα χαρακτηριστικα και την version του παλαιου tablet, επισης θα ηξερα το τι γινεται. α) με καταλαβες ? β) εχεις να προσθεσεις κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 α)Κατάλαβα από την αρχή τι ήθελες να κάνεις... β)Ότι λέει ο alex222800 παρακάτω συμφωνώ απολύτως... Δεν βρήκα κάπου . Δεν έχουν βγάλει custom recovery για το τάβλετ που έχεις .Γενικά τέτοιου είδους συσκευές...Vodafone σκέτο...turbo X ..να τα αποφεύγουμε...έχουν 0 υποστήριξη ...(Ούτε τις official rom δεν σου δίνουν οι εταιρείες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 H ROM που του περασα πριν παω στο servise ηταν μια μαμα ROM που βρηκα μετα απο υποδειξη καποιου μελους εδω στο φορουμ. απο εδω και το εκανα αυτο για να ειμαι 100% σιγουρος οτι θα φυγει το root (αρχικη σκεψη ηταν να επεγκαταστησω το root αλλα οπως μου ειπαν θα υπηρχε τροπος να φανει). Ετσι λοιπον βρηκα μια μαμα γνησια ROM και ξαμπερδεψα. το backup που θελω να κανω τωρα ειναι γιατι θελω να εχω με αυτο τον τροπο στο tablet καποια πιθανη νεα ROM η νεα version που μπορει να εχουν περασει στο servise. εαν ηξερα δηλαδη, οτι η μαμα γνησια ROM που εχω ειναι ιδια με αυτη που φοραει το ολοκαινουριο tablet που μου δωσαν, δεν θα το εψαχνα καθολου. απλα σε οποια μελλοντικη μου αναγκη για επαναφορα, απλα θα ξαναχρησιμοποιουσα την ιδια. εαν ειχα δει τα χαρακτηριστικα και την version του παλαιου tablet, επισης θα ηξερα το τι γινεται. α) με καταλαβες ? β) εχεις να προσθεσεις κατι ? Η rom είναι από Alcatel OT POP 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Η rom είναι από Alcatel OT POP 2 5 ναι και οπως λεει και στο site που σας εδειξα οτι την βρηκα, λεεο οτι ειναι η version 5.0.2. ακριβως αυτη που λεει και το ταμπλετ τωρα. αρα αυτο σημαίνει οτι το "αναβαθμηση λογισμικου" που γραφει το χαρτι του service εχει να κανει με update στο λειτουργικο και οχι νεωτερη version στην rom. τουλάχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω. μακαρι να μπορουσα να σηκωσω καπου ενα vitrual android καπου με την rom που ειχε αυτο που τους εδωσα, ουτως ωστε να το συγκρινω με αυτο που εχω τωρα. ολα τα ερωτηματα μου θα τελειωναν Edited February 10, 2016 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ναι και οπως λεει και στο site που σας εδειξα οτι την βρηκα, λεεο οτι ειναι η version 5.0.2. ακριβως αυτη που λεει και το ταμπλετ τωρα. αρα αυτο σημαίνει οτι το "αναβαθμηση λογισμικου" που γραφει το χαρτι του service εχει να κανει με update στο λειτουργικο και οχι νεωτερη version στην rom. τουλάχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω. μακαρι να μπορουσα να σηκωσω καπου ενα vitrual android καπου με την rom που ειχε αυτο που τους εδωσα, ουτως ωστε να το συγκρινω με αυτο που εχω τωρα. ολα τα ερωτηματα μου θα τελειωναν Το Vodafone είναι clone (είναι branded ...) Εχουν το ίδιο hardware (δεν έχει σχέση με την έκδοση του Android) .. τυπικές κινεζιες... αντί να φτιάξουν μια δικιά τους συσκευή (τα ίδια κάνει και το plaisio) ....διαλέγουν από τις έτοιμες ...κολλάνε και την επωνυμία τους.. Vodafone,turbo X κτλ ..και στο πουλάνε με καπέλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Kαι την custom recovery πως την περνάς ρε φίλε διότι και εγώ θα ξεχάσω αυτά που ξέρω...:wacko::blink: Πες μου τον τρόπο...:confused: Ναι οκ στις κινεζιές που αγοράζει η μάζα μπορεί να χρειάζεται, στις σοβαρές εταιρίες όμως με μια απλή εντολή μέσω fastboot περνάς ότι recovery θες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τώρα μας τα λες σωστά... Και επειδή είμαστε στο νήμα "Γενικές απορίες" απαντώ: Πρώτα root και μετά recovery... Aν ήμασταν σε νήμα για Samsung κ.λ.π εκεί είναι πιό εξειδικευμένα τα πράγματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τώρα μας τα λες σωστά... Και επειδή είμαστε στο νήμα "Γενικές απορίες" απαντώ: Πρώτα root και μετά recovery... Aν ήμασταν σε νήμα για Samsung κ.λ.π εκεί είναι πιό εξειδικευμένα τα πράγματα :) Δεν είναι θέμα samsung . Σε cubot ας πούμε , περνάς πολύ εύκολα recovery με flashtool . Μάλλον είναι εξαίρεση οι συσκευές που χρειάζονται root για να περάσεις recovery . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Παρέλαβα σήμερα ένα κινεζοτηλέφωνο, vkworld λέγεται, και δεν ανοίγει. Πατάω power button τίποτα. Το βάζω στο φορτιστή του ο οποίος δουλεύει (τον δοκίμασα στο δικό μου), καμιά ώρα θα κοντεύει συνδεδεμένο αλλά τίποτα πάλι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν τους το επιστρέψω; Ευχαριστώ. Edited February 11, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παρέλαβα σήμερα ένα κινεζοτηλέφωνο, vkworld λέγεται, και δεν ανοίγει. Πατάω power button τίποτα. Το βάζω στο φορτιστή του ο οποίος δουλεύει (τον δοκίμασα στο δικό μου), καμιά ώρα θα κοντεύει συνδεδεμένο αλλά τίποτα πάλι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν τους το επιστρέψω; Ευχαριστώ. Από περιέργεια ...Σε κάποια κινέζικα στην μπαταρία ..στις επαφές υπάρχει μια ζελατίνα .Υπάρχει ;την έχεις αφαίρεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Από περιέργεια ...Σε κάποια κινέζικα στην μπαταρία ..στις επαφές υπάρχει μια ζελατίνα .Υπάρχει ;την έχεις αφαίρεση; Είναι ενσωματωμένη η μπαταρία του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παρέλαβα σήμερα ένα κινεζοτηλέφωνο, vkworld λέγεται, αλλά πατάω power button τίποτα. Το βάζω στο φορτιστή του ο οποίος δουλεύει (τον δοκίμασα στο δικό μου), καμιά ώρα θα κοντεύει συνδεδεμένο αλλά τίποτα πάλι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν τους το επιστρέψω; Ευχαριστώ. Φιλε μου επειδή την έχω πατήσει έτσι άνοιξε το καπάκι πίσω,βγάλε την μπαταρία και κοίτα μήπως εχει ζελατίνη στην μπαταρια πανω εκει που κανει ένωση και βγαλε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Φιλε μου επειδή την έχω πατήσει έτσι άνοιξε το καπάκι πίσω,βγάλε την μπαταρία και κοίτα μήπως εχει ζελατίνη στην μπαταρια πανω εκει που κανει ένωση και βγαλε την. Νομίζω πως δεν ανοίγει, να το πιέσω λες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Η κάρτα sim - sd πως μπαίνει? Έχει συρταράκια στα πλάγια? Αν ναι τότε είναι ενσωματωμένη η μπαταρία , αν όχι άνοιξέ το και κοίτα ότι σου είπαν παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Η κάρτα sim - sd πως μπαίνει? Έχει συρταράκια στα πλάγια? Αν ναι τότε είναι ενσωματωμένη η μπαταρία , αν όχι άνοιξέ το και κοίτα ότι σου είπαν παραπάνω Κι εγώ όταν αναρωτήθηκα πως μπαίνει η sim είδα ότι δεν έχει πλαινό συρταράκι και τελικά ανοίγει το καπάκι. Όντως έχετε δίκιο. Είχε ζελατίνα στις επαφές. Όλα κομπλέ, άνοιξε κανονικά. Σας ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts