Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Textra κορυφη!!

Υπάρχουν πολλές... Και το gosms λένε ότι είναι καλό αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Είμαι με textra 1 χρονο γιατί μου αρέσει και η εμφάνιση του.

Αν μπεις στο Google play και γράψεις στην αναζήτηση sms θα σου βγάλει πολλά.

Τα sms που στέλνεις από αυτές τις εφαρμογές τα χρεώνεσαι κανονικά σαν να στέλνεις από την μαμισια εφαρμογή για sms. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Δηλαδή με μια τέτοια εφαρμογή στέλνεις sms από ένα 3g tablet? Κι αν βάλεις και έναν dialer? Μπορείς να κάνεις και κλήσεις?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Δηλαδή με μια τέτοια εφαρμογή στέλνεις sms από ένα 3g tablet? Κι αν βάλεις και έναν dialer? Μπορείς να κάνεις και κλήσεις?

Δεν νομίζω να γινοντε αυτά που λες. Το ταμπλετ δεν είναι τηλέφωνο.

Αν έχει κάρτα 3g το ταμπλετ είναι μονο για να μπορείς να μπαίνεις ίντερνετ μέσω 3g data (Δεδομένα δηλαδη). Δεν λειτουργεί σαν τηλέφωνο.

Είτε βάλεις είτε δεν βάλεις Δεν λειτουργούν.

Edited by lek88

Αν έχει κάρτα 3g το ταμπλετ είναι μονο για να μπορείς να μπαίνεις ίντερνετ μέσω 3g data (Δεδομένα δηλαδη). Δεν λειτουργεί σαν τηλέφωνο.

που μπορεις να δεις αν ενα tablet δουλευει και σαν τηλεφωνο?

εξαρτάται το ταβλες! σε note 10.1 2014 lte κανονικότατα!! τηλέφωνα,μηνύματα ....τα πάντα όλα! (με κανονική sim )

εξαρτάται το ταβλες! σε note 10.1 2014 lte κανονικότατα!! τηλέφωνα,μηνύματα ....τα πάντα όλα! (με κανονική sim )

Λίγο δύσκολο να δοκιμάσουμε όλα τα 3g/lte που μας ενδιαφέρουν... Να υπάρχει κανένας τρόπος να μάθουμε ποια μπορούν να το κάνουν?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Λίγο δύσκολο να δοκιμάσουμε όλα τα 3g/lte που μας ενδιαφέρουν... Να υπάρχει κανένας τρόπος να μάθουμε ποια μπορούν να το κάνουν?

αυτα με dialer σίγουρα.... για τα υπόλοιπα θέλει ψάξιμο (εαν παίρνουν καποιο mod...)

η εφαρμογη DubsMash δεν λειτουργει σε ολα τα android ?

εχω ενα tablet Cube και ενω εγγραφει κανονικα το video , δεν μπορω να το κανω Share.

εχω κανει log in κανονικα

Καλημερα σε μη root ταμπλετ τι μπορούμε να βάλουμε για να κόβει τις διαφημίσεις; Θυμάμαι είχαν προταθεί παλαιότερα κάτι λύσεις αλλά επειδή στα κινητά μου ήμουνα παντα root δεν εδεινα πολύ σημασία.

Καλημερα σε μη root ταμπλετ τι μπορούμε να βάλουμε για να κόβει τις διαφημίσεις; Θυμάμαι είχαν προταθεί παλαιότερα κάτι λύσεις αλλά επειδή στα κινητά μου ήμουνα παντα root δεν εδεινα πολύ σημασία.

https://adblockplus.org/en/android-install (δες και pm )

Παρακαλω τη βοηθεια σας!

Χρησιμοποιω τη συγκεκριμενη εφαρμογη πολυ και εχω το εξης προβλημα.

Ενω στο παλιο μου κινητο ετρεχε μια χαρα, στο νεο (Meizu mx4 pro) σταματαει μετα απο καποια λεπτα και εφοσον η οθονη ειναι σβηστη.

Δεν ακουω Online, αλλα εχω ηχογραφησει καποιες ωρες εκπομπων.

Επισης δεν εχω καποιον task manager κλπ που να το κλεινει αυτοματα!

Παρακαλω τη βοηθεια σας!

Χρησιμοποιω τη συγκεκριμενη εφαρμογη πολυ και εχω το εξης προβλημα.

Ενω στο παλιο μου κινητο ετρεχε μια χαρα, στο νεο (Meizu mx4 pro) σταματαει μετα απο καποια λεπτα και εφοσον η οθονη ειναι σβηστη.

Δεν ακουω Online, αλλα εχω ηχογραφησει καποιες ωρες εκπομπων.

Επισης δεν εχω καποιον task manager κλπ που να το κλεινει αυτοματα!

Κάποια εφαρμογή όπως clean master, greenify κλπ. μπορεί επίσης να σου κάνει τη δουλειά.

Αν δεν έχεις κάποια τέτοιου είδους εφαρμογή ίσως το ίδιο το σύστημα του Meizu να το βλέπει ως περιττό service (πολύ περίεργο) και να στη κλείνει σαν διεργασία.

Μπορείς είτε να ψάξεις για τυχόν ρύθμιση μέσα από την εφαρμογή η οποία να αποτρέπει κάτι τέτοιο (πχ. PowerAmp κλπ. έχουν επιλογή για παραμονή της διεργασίας στο background) ή να ενημερώσεις τους δημιουργούς για το πρόβλημα σου με την εν λόγω συσκευή.

θέλω να ρωτήσω την ομάδα αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω διεγραμένα αρχεία ή αρχεία μετά από factory reset έστω με κάποιο πρόγραμμα ρεκόβει από το pc ;;;

Αν ήταν σε κάρτα sd θα σου έλεγα πως ναι έχεις πιθανότητες, τώρα αν μιλάς για την εσωτερική μνήμη είναι λίγο δύσκολο. Αν είσαι root και μπορεί ο υπολογιστής σου να δει τη συσκευή σαν εξωτερικό δίσκο τότε ίσως κάτι να γίνεται.

Για μία πιο ολοκληρωμένη λύση ίσως κάτι τέτοιο να είναι πιο κοντά σε αυτό που ζητάς (χωρίς να ξέρω αν κάνει δουλειά).

Edited by Sofos_5

καλησπέρα.

έχω dual sim συσκευή όπου έχω το viber πάνω. βλέπει μόνο το 1 νούμερο.

υπάρχει τρόπος να μπορέσω να έχω και το 2ο αριθμό?

Δυστυχώς απ' όσο γνωρίζω δεν το έχουν προσθέσει ακόμα επίσημα σαν δυνατότητα.

Με μία πρόχειρη αναζήτηση είδα πως υπάρχει μία εφαρμογή (προϋποθέτει root) που ίσως κάνει δουλειά αλλά προσωπικά εφόσον δεν είναι κάτι επίσημο δεν θα το συνιστούσα.

Κανονικότατα, το έχω εδώ και 2 μέρες και το χρησιμοποιώ ως κινητό συνέχεια, όταν έχω αρκεί στον καναπέ :)

Γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια με κάτι που συμβαίνει με το κινητό μου. Βγάζω φωτογραφίες τα παιδιά μου, και ξαφνικά όλο το σύμπαν συνωμοτεί και συγχρονίζεται οι φωτογραφίες να φαίνονται στο google λογαριασμό μου. Κάτι που κατηγορηματικά δεν θέλω. Δεν μπορούν απλά, να αποθηκεύονται στο κινητό μου? Τι πρέπει να κάνω? Δεν θέλω το smartphone μου να είναι τόσο σμαρτ.

ΔΕΝ φαίνονται δημόσια. Να θυμάσαι ότι αν πάθει κάτι το κινητό, τότε θα ευχόσουν ο συγχρονισμός να ήταν ανοιχτός. ;-)

Γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια με κάτι που συμβαίνει με το κινητό μου. Βγάζω φωτογραφίες τα παιδιά μου, και ξαφνικά όλο το σύμπαν συνωμοτεί και συγχρονίζεται οι φωτογραφίες να φαίνονται στο google λογαριασμό μου. Κάτι που κατηγορηματικά δεν θέλω. Δεν μπορούν απλά, να αποθηκεύονται στο κινητό μου? Τι πρέπει να κάνω? Δεν θέλω το smartphone μου να είναι τόσο σμαρτ.

Υπάρχει μία εφαρμογή στο τηλέφωνο σού πού λέγετε φωτογραφίες ( με εικονίδιο έναν πολύχρωμο μύλο) θα την ανοίξεις, θα πας ρυθμίσεις και θα απενεργοποιησεις την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Αλλά συμφωνώ απολύτως με τον overpower .

Είναι μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα.

Ρε παιδιά πως νόμιζα ότι με την lollipop κατήργησε η Google τον περιορισμό να μην μπορούν οι εφαρμογές να εγγράψουν στην κάρτα μνήμης; όπως ήταν δηλαδή στην jelly bean.παρατηρώ όμως ότι παραμένει ο περιορισμός! Έτσι είναι όντως; μιλάω πάντα για κινητό που ΔΕΝ είναι ρουτ!

Ρε παιδιά πως νόμιζα ότι με την lollipop κατήργησε η Google τον περιορισμό να μην μπορούν οι εφαρμογές να εγγράψουν στην κάρτα μνήμης; όπως ήταν δηλαδή στην jelly bean.παρατηρώ όμως ότι παραμένει ο περιορισμός! Έτσι είναι όντως; μιλάω πάντα για κινητό που ΔΕΝ είναι ρουτ!

Εδώ κανένας;

Εδώ κανένας;

πρεπει και οι εφαρμογες να ενσωματωσουν την αλλαγη αυτη.δηλαδη ο es file explorer γραφει κανονικα στην καρτα μνημης,αλλοι file explorers οχι.

η google δεν το καταργησε απλα το ρυθμισε ετσι ωστε η καθε εφαρμογη να ζηταει αδεια για εγγραφη στη external sd και ο χρηστης να το επιτρεπει αν θελει.αν ομως η εφαρμογη δεν εχει αναβαθμιστει ωστε να ζηταει την αδεια,δεν γινεται τιποτα

εννοειται χωρις ρουτ ολα αυτα που λεω.

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλησπέρα σας.Θέλω να ρωτήσω ποιό λειτουργικό είναι πιο γρήγορο και λιγότερο ενεργοβόρο το kit kat ή το Lolipop;

Καλησπέρα σας.Θέλω να ρωτήσω ποιό λειτουργικό είναι πιο γρήγορο και λιγότερο ενεργοβόρο το kit kat ή το Lolipop;

Η γνώμη μου είναι ότι η λολλιποπ είναι πιο γρήγορη αλλά η κιτκατ είναι λιγότερο ενεργοβόρα. Είμαι με λολλιποπ ένα μήνα και κάτι και η μπαταρία του κινητού μου φεύγει νεράκι. Με κιτκατ ήταν πολύ πιο καλά από θεμα μπαταρίας. Σε άλλα παιδιά που έχουν την ίδια συσκευή η μπαταρία είναι μια χαρά λένε κ ότι έχει μεγάλη αυτονομία! Δεν ξέρω τι πάει στραβά.....

Το λειτουργικό είναι ένα,android.Aυτά που λες είναι εκδόσεις του.

πρεπει και οι εφαρμογες να ενσωματωσουν την αλλαγη αυτη.δηλαδη ο es file explorer γραφει κανονικα στην καρτα μνημης,αλλοι file explorers οχι.

η google δεν το καταργησε απλα το ρυθμισε ετσι ωστε η καθε εφαρμογη να ζηταει αδεια για εγγραφη στη external sd και ο χρηστης να το επιτρεπει αν θελει.αν ομως η εφαρμογη δεν εχει αναβαθμιστει ωστε να ζηταει την αδεια,δεν γινεται τιποτα

εννοειται χωρις ρουτ ολα αυτα που λεω.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Βασικά θέλω μια εφαρμογή που σε lollipop να μπορεί να μεταφέρει αρχεία από και προς το πισι προς το κινητό.Μέχρι τώρα είχα το wifi file transfer pro και έστελνα αρχεία στην κάρτα μνήμης του κινητού όσο είχε jelly bean.Τώρα με kitkat, lollipop δεν στέλνει με τίποτα.Έχω δοκιμάσει 3 εφαρμογές παρόμοιες και καμία δεν στέλνει/ γράφει το αρχείο στην κάρτα μνήμης του κινητού! Μόνο στην εσωτερική μπορώ να το στείλω!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Βασικά θέλω μια εφαρμογή που σε lollipop να μπορεί να μεταφέρει αρχεία από και προς το πισι προς το κινητό.Μέχρι τώρα είχα το wifi file transfer pro και έστελνα αρχεία στην κάρτα μνήμης του κινητού όσο είχε jelly bean.Τώρα με kitkat, lollipop δεν στέλνει με τίποτα.Έχω δοκιμάσει 3 εφαρμογές παρόμοιες και καμία δεν στέλνει/ γράφει το αρχείο στην κάρτα μνήμης του κινητού! Μόνο στην εσωτερική μπορώ να το στείλω!

εγω χρησιμοποιώ es Explorer,και δεν χρειάζοται αλλα προγράμματα..ειναι πολυ εργαλείο,και δωρεάν,τα κάνει όλα... (είμαι root) ...για μεταφορά ,streaming..(copy paste...και φυσικά στην εξωτερική ) με pc και με kitkat,lollipop

Καλημέρα.

Το titanium μού βγάζει αυτό ...

[ATTACH]61197[/ATTACH]

Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να δει ότι το έχω αγοράσει την εφαρμογή.

Άν απεγκαταστήσω το pro key ανοίγει κανονικά η εφαρμογή .

Χωρίς τις δυνατότητες της pro έκδοσης.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Το λειτουργικό είναι ένα,android.Aυτά που λες είναι εκδόσεις του.

Εκδόσεις διαφορετικές είναι , λειτουργικά όμως είναι και τα δύο. Και αφού κατάλαβες πες μας και την γνώμη σου για αυτό που ρωτάω

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned