stelakis1914 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ή έχεις κάποια εφαρμογή τύπου screen filtering/colors κλπ ενεργοποιημένη. Απενεργοποίησε των και ξαναδοκίμασε. Τρομερός είσαι φίλε, πως το κατάλαβες; Σε ευχαριστώ πάντως με έκανες και έλυσα τόσο εύκολα, ένα πρόβλημα που θα έβρισκα πολύ δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Τρομερός είσαι φίλε, πως το κατάλαβες; Σε ευχαριστώ πάντως με έκανες και έλυσα τόσο εύκολα, ένα πρόβλημα που θα έβρισκα πολύ δύσκολα. Παθών.. και μου πήρε 4,5 μέρες να το βρω, δεν πάει το μυαλό σου και εγώ τυχαία το ανακάλυψα. Screen adjuster είναι μια από τις εφαρμογές που το προκαλεί, σε περίπτωση που κάποιος το ψάξει μελλοντικά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παθών.. και μου πήρε 4,5 μέρες να το βρω, δεν πάει το μυαλό σου και εγώ τυχαία το ανακάλυψα. Screen adjuster είναι μια από τις εφαρμογές που το προκαλεί, σε περίπτωση που κάποιος το ψάξει μελλοντικά. Εμένα μου το προκαλούσε μια αντίστοιχη εφαρμογή που λέγεται Easy Eyes Πραγματικό πολύ δύσκολο να βρεθεί η αιτία του κακού σε τέτοια περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παθών.. και μου πήρε 4,5 μέρες να το βρω, δεν πάει το μυαλό σου και εγώ τυχαία το ανακάλυψα. Screen adjuster είναι μια από τις εφαρμογές που το προκαλεί, σε περίπτωση που κάποιος το ψάξει μελλοντικά. Nicht mode σε εμένα αλλά ήμουν τυχερός, έτυχε να μου το κάνει μoλις την είχα εγκαταστήσει και την ψυλιάστηκα. Αντε να βγάλουμε άκρη γιατί συμβαίνει αυτό... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Θα αργήσω όμως. Έλλειψη χρόνου... Δεν πειράζει, όποτε μπορέσεις, δεν βιαζόμαστε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Δεν χρειάζεται απεγκατάσταση η εφαρμογή πάντως, αρκεί μια εναλλαγή σε off, εγκατάσταση ότι θέλετε και έπειτα ξανά ενεργοποίηση. Για κάποιο περίεργο λόγο υπάρχει διένεξη σε τέτοιου είδους εφαρμογές με τη διεργασία του Install package manager γι'αυτό και η όλη ιστορία. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 σε κατι τετοια περιεργα αποδικνυεται η χρησιμοτητα αυτου του φορουμ και η καλη συνεργασια των μελων του! :D Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 το usb debugging οταν θελουμε απλα να συνδεσουμε το κινητο με το πισι και να το δει σαν "εξωτερικο δισκο" για να μεταφερουμε αρχεια πειραζει να ειναι ενεργοποιημενο?πρεπει? Δεν παίζει ρόλο, μπορείς να το έχεις ανοιχτό ή κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εδώ και αρκετό καιρό μου εμφανίζει στο play store το εικονίδιο της εφαρμογής σε μαύρο φόντο, δεν το έχω δει σε κανένα άλλο κινητό. Τι έχει πάθει; http://s29.postimg.org/8havb42xf/Screenshot_2014_08_20_00_20_25.jpg Είναι γνωστό bug στις τελευταίες 2 εκδόσεις του Play Store, εμφανίζεται σε ορισμένες μόνο συσκευές με JΒ - κυρίως tablet απ οτι διαβάζω στο ίντερνετ. Κάποιοι λένε ότι με clear cache ή/και επανεγκατάσταση του apk στρώνει. Αλλιώς υπομονή μέχρι να αναβαθμιστεί το Play Store ξανά, μήπως και το διορθώσουνε από τη Google.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για fb σε android παρόμοια με το fave feeds ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έχω ρίξει ένα αρχείο .apk στον αρχικό (θεωρώ αρχικό το drive που δημιουργείται όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή) φάκελο στο Android κινητό μου και δεν το βρίσκω με την εφαρμογή 01Filemanager που έχω. Άλλους φακέλους βλέπω από τον υπολογιστή όταν το συνδέω και άλλους από τον 01Filemanager. Πως μπορώ να το βρώ, ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έχω ρίξει ένα αρχείο .apk στον αρχικό (θεωρώ αρχικό το drive που δημιουργείται όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή) φάκελο στο Android κινητό μου και δεν το βρίσκω με την εφαρμογή 01Filemanager που έχω. Άλλους φακέλους βλέπω από τον υπολογιστή όταν το συνδέω και άλλους από τον 01Filemanager. Πως μπορώ να το βρώ, ξέρει κανείς; δεν βοηθάς οπως αναφέρεις το πρόβλημα σου;;;;;;;; ξαναδοκίμασε να το περάσεις δες σε ποιο φάκελο το αντιγραφής! αναζήτησε το ίδιο φάκελο απο το κινητό , χρησιμοποίησε κάποιο άλλο file manager (es εξερεύνηση πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 δεν βοηθάς οπως αναφέρεις το πρόβλημα σου;;;;;;;; ξαναδοκίμασε να το περάσεις δες σε ποιο φάκελο το αντιγραφής! αναζήτησε το ίδιο φάκελο απο το κινητό , χρησιμοποίησε κάποιο άλλο file manager (es εξερεύνηση πχ)Στα mac με το που συνδέεις το κινητό εμφανίζεται ένα drive στο desktop, μέσα εκεί το βάζω χύμα! Ξέρει κανείς που βρίσκεται το συγκεκριμένο path του drive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Στα mac με το που συνδέεις το κινητό εμφανίζεται ένα drive στο desktop, μέσα εκεί το βάζω χύμα! Ξέρει κανείς που βρίσκεται το συγκεκριμένο path του drive? Λογικά /data/media/0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Στα mac με το που συνδέεις το κινητό εμφανίζεται ένα drive στο desktop, μέσα εκεί το βάζω χύμα! Ξέρει κανείς που βρίσκεται το συγκεκριμένο path του drive? Ο drive που εμφανίζεται είναι άδειος; τι κινητό εχεις. κάνε αυτά που γράφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Είναι γνωστό bug στις τελευταίες 2 εκδόσεις του Play Store, εμφανίζεται σε ορισμένες μόνο συσκευές με JΒ - κυρίως tablet απ οτι διαβάζω στο ίντερνετ. Κάποιοι λένε ότι με clear cache ή/και επανεγκατάσταση του apk στρώνει. Αλλιώς υπομονή μέχρι να αναβαθμιστεί το Play Store ξανά, μήπως και το διορθώσουνε από τη Google.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δοκίμασα clear cache αλλά δεν άλλαξε. Δεν με ενοχλεί οπότε θα περιμένω μήπως το λύσουν με update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δοκίμασα clear cache αλλά δεν άλλαξε. Δεν με ενοχλεί οπότε θα περιμένω μήπως το λύσουν με update. εαν εισαι ροοτ σβηστό και ξανά καντο εγκατάσταση .ποια έκδοση play store εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 εαν εισαι ροοτ σβηστό και ξανά καντο εγκατάσταση .ποια έκδοση play store εχεις Όχι δεν είμαι root, 4.9.13 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Όχι δεν είμαι root, 4.9.13 έχω. περίεργο.. . μια χαρα μου δουλεύει και στο κινητό,ταβλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν με ενοχλεί αλλά το ανέφερα γιατί ούτε εγώ το είχα ξαναδεί σε κανένα άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Λοιπόν έχω και εγώ πρόβλημα με Playstore στο LG της γυναίκας.:mad: Ενώ ανοίγει κανονικά και μπορώ να κάνω αναζήτηση όταν πατάω πάνω αριστερά για να κάνει swipe και να μου βγάλει το μενού του , κλείνει και μου βγάζει ένα παραθυράκι με ''com.procces.google έχει σταματήσει'' Το τηλέφωνο είναι 20 ημερών δεν έχει γίνει ποτέ root και δεν θέλω και να γίνει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Λοιπόν έχω και εγώ πρόβλημα με Playstore στο LG της γυναίκας.:mad: Ενώ ανοίγει κανονικά και μπορώ να κάνω αναζήτηση όταν πατάω πάνω αριστερά για να κάνει swipe και να μου βγάλει το μενού του , κλείνει και μου βγάζει ένα παραθυράκι με ''com.procces.google έχει σταματήσει'' Το τηλέφωνο είναι 20 ημερών δεν έχει γίνει ποτέ root και δεν θέλω και να γίνει. Ευχαριστώ σβησε Google account απο ρυθμίσεις και μετα κανε προσθήκη λογαριασμού (με τα ίδια στοιχεία μου ειχες ) το ιδιο πρόβλημα παρουσιαζεται σε πολλά κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Λογικά /data/media/0 Δεν είναι εκεί, το δείχνει πως είναι empty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν είναι εκεί, το δείχνει πως είναι empty! Ψάξε τους φακέλους που υπάρχουν στο /data/media κάπου εκεί θα το βρεις. Άσχετο αλλά τι έκδοση android έχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ο drive που εμφανίζεται είναι άδειος; τι κινητό εχεις. κάνε αυτά που γράφω Όχι δεν είναι άδειος ο drive, περιέχει τα εξής folders: Android, DCIM, LOST.DIR, media, MyDocuments Τι να κάνω, δεν βλέπω να μου έχεις γράψει κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts