karib Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Εχω βαλει μεμβρανη προστασιας στην οθονη, και παντα την ακουμπω με καθαρα χερια. Ωστοσο, μαλλον εχει 'λαδωσει'. Πως την καθαριζουμε; (χωρις να χαλασουμε ουτε το κινητο, ουτε τη μεμβρανη) Με νερο μονο, νομιζω οτι απλα θα ανακατεψω το 'λαδι', διχως καλο αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Εχω βαλει μεμβρανη προστασιας στην οθονη, και παντα την ακουμπω με καθαρα χερια. Ωστοσο, μαλλον εχει 'λαδωσει'. Πως την καθαριζουμε; (χωρις να χαλασουμε ουτε το κινητο, ουτε τη μεμβρανη) Με νερο μονο, νομιζω οτι απλα θα ανακατεψω το 'λαδι', διχως καλο αποτελεσμα. δες με οινοπνευμα που εξατμιζεται. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλησπερα Εχω το x8 και δεν ηξερα αμα επρεπε να ρωτησω καπου εδω ή στην ενοτητα του κινητου αλλα νομιζω ταιριαζει καλυτερα εδω Του εχω περασει μια custom rom(δε θυμαμαι ποια ακριβως αλλα νομιζω μπορω να την βρω αν χρειαστει:p) Εβαλα το handset sms και επειδη θελω να κλεισω τελειως το original προγραμμα για μηνυματα που εχει η rom αναρωτιομουν αμα πειραζει να το σβησω τελειος..? δεν είναι σωστό ούτε να το κλείσεις αλλά ουτε και να του κάνεις delete ή απεγκατάσταση. το πιο σωστό και απλό είναι να αφαιρέσεις το εικονίδιο απο τη αρχική οθόνη και να μείνει μόνο το handset. η συσκευή θα ε ρωτήσει ποιό πρόγραμα θέλεις να χρησιμοποιείς τσεκάρεις να θυμάται την επιλογή σου και ξεμπέρδεψες:rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Παιδιά τη βοήθεια σας. Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί νωρίτερα, αλλά θα ήθελα να ξέρω, πως μπορούμε ( σε ένα τηλέφωνο που αλλάζει χέρι από γιο σε πατέρα ), να αφαιρέσουμε τον παλιό λογαριασμό google/market και να φαίνεται μόνο o καινούριος, χωρίς reset για να μη χαθούν οι εγκατεστημένες εφαρμογές;;; Το τηλέφωνο είναι ένα Samsung galaxy ace 2.3.3. Edited February 8, 2012 by gusm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Παιδιά τη βοήθεια σας. Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί νωρίτερα, αλλά θα ήθελα να ξέρω, πως μπορούμε ( σε ένα τηλέφωνο που αλλάζει χέρι από γιο σε πατέρα ), να αφαιρέσουμε τον παλιό λογαριασμό google/market και να φαίνεται μόνο o καινούριος, χωρίς reset για να μη χαθούν οι εγκατεστημένες εφαρμογές;;; Το τηλέφωνο είναι ένα Samsung galaxy ace 2.3.3. Σε όποιων λογαριασμό ειναι αγορασμένες η εφαρμογές αυτών το λογαριασμό όπου των περάσεις (συσκευή) θα έχεις και της αγορασμένες και όχι μόνο εφαρμογές.!!;) με λίγα λόγια αν αλλάξεις λογαριασμό (G-mail) στην συσκευή χάνεις και της εφαρμογές..! Τώρα, για να καταργήσεις ένα λογαριασμό πας, > Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και συγχρονισμός > πατάς πάνω στο λογαριασμό g-mail και μετά κατάργηση λογαριασμού..!! Edited February 8, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) gmail is free και by far το καλύτερο mail που έχω εως τώρα. +100000000:) Σεβαστά αυτά που λες. Πάντως, δεν είναι ότι δεν συγχρονίζει με το outlook. Αν θέλεις, συγχρονίζει. Επομένως, δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος. Απλά, όσοι δοκίμασαν τον άλλον τρόπο, τους βόλεψε περισσότερο. Προσωπικά, είχα αφήσει το outlook καιρό πριν πάρω κάποιο android. To gmail με βόλευε περισσότερο γιατί είχα 2 κινητά (ένα symbian και ένα hd τότε )και έπρεπε: Να συγχρονίζω το hd με το outlook, μετά να συγχρονίζω και το E71 με το outlook , ώστε να είναι ενημερωμένο στις επαφές, το ημερολόγιο κλπ. Και αυτό κάθε μέρα. Ενώ με το gmail, και τα 2 κινητά είναι πάντα απολύτως ενημερωμένα και συγχρονισμένα, χωρίς να κάνω τίποτα εγώ. Ότι αλλαγές κάνω στο ένα (πχ προσθέτω μια επαφή ή κάτι στο ημερολόγιο) , εμφανίζονται και στο άλλο αμέσως και αυτόματα, γιατί και τα 2 συγχρονίζουν με τον σέρβερ της google. Αυτό για εμένα είναι μεγάλη ευκολία και πλέον είμαι ήσυχος ότι δεν θα πάρω ένα από τα δυο κινητά και θα λείπουν κάποιες επαφές που πρόσθεσα πρόσφατα. Και ουσιαστικά, αυτό που με έσπρωξε στο android ήταν η ευκολία του gmail. Δεν έγινε το αντίθετο. Δεν αναγκάστηκα να φτιάξω gmail επειδή αγόρασα android. Από την άλλη, κοίτα το hotmail της MS. Ούτε imap πρόσβαση δεν σου προσφέρει, ώστε να μπορείς να βλέπεις από ένα κινητό και άλλους φακέλους πλήν των εισερχομένων.... Η διαφορά είναι τεράστια.... ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ANDROID :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited February 9, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 παιδια αν και ειμαι παλιος στο android αντιμετωπιζω το εξης προβλημα πηρα προχθες το Galaxy Xcover S5690 που εχει εσωτερικη μνημη 130mb το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αποθηκευσω σε αυτη γιατι οταν παω στα αρχεια μου μου δειχνει μονο αυτα που εχω στην καρτα μνημης δηλαδη δεν εχει πουθενα το external Sd που εχει το S2 μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmgiorgio24 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 καλησπέρα ,αυτο πού θελω να κανω ειναι να μπορω να βλέπω απο το pc (windows 7) την καρτα του κινητου,μέσω ασύρματου δικτύου, θέλω δήλαδη να μπορώ να αντιγράφω αρχεία απο το pc στην καρτα δικτύου σαν να είναι οποιοδήποτε φακελος δικτύου.Γίνεται; κ αν είναι εφικτό να εμφανίζεται η κάρτα μόλις ανοίγο το wifi χωρίς να χρείαζετε να κανω κάποια αλλη ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 οταν εχω αναπαντητη μου βγαζει μονο τον αριθμο που με πηρε και οχι το ονομα .ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 οταν εχω αναπαντητη μου βγαζει μονο τον αριθμο που με πηρε και οχι το ονομα .ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Μήπως έχεις βάλει το ίδιο νούμερο σε άλλη επαφή ?? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Μήπως έχεις βάλει το ίδιο νούμερο σε άλλη επαφή ?? οχι.το μονο που εχω ενα ονομα με 2 η 3 τηλεφωνα. μηπως πρεπει να αποθηκεύσω τις επαφες στο τηλεφωνο η κατι τετοιο? τωρα ειδα οτι η αναπαντητη μου ηρθε σαν μηνυμα γιατι δεν ειχα σημα.αλλα και παλι δεν θα επρεπε να μου βγαζει το ονομα? Edited February 9, 2012 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 στο μήνυμα όχι δεν βγάζει όνομα παρά μόνο νούμερο όπως είπε ο φίλος αν είναι διπλογραμμένο κάτι τότε βγάζει τον αριθμό Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 στο μήνυμα όχι δεν βγάζει όνομα παρά μόνο νούμερο όπως είπε ο φίλος αν είναι διπλογραμμένο κάτι τότε βγάζει τον αριθμό αυτο ειναι θεμα συσκευης η θεμα anroid? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 αυτο ειναι θεμα συσκευης η θεμα anroid? το μηνυμα ειναι θεμα του παροχου σου .Τωρα αν είναι διπλογραμμένο νομιζω ετσι ειναι ολα τα κινητα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 παιδια αν και ειμαι παλιος στο android αντιμετωπιζω το εξης προβλημα πηρα προχθες το Galaxy Xcover S5690 που εχει εσωτερικη μνημη 130mb το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αποθηκευσω σε αυτη γιατι οταν παω στα αρχεια μου μου δειχνει μονο αυτα που εχω στην καρτα μνημης δηλαδη δεν εχει πουθενα το external Sd που εχει το S2 μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο σε file manager η μεσω υπολογιστη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 αυτο ειναι θεμα συσκευης η θεμα anroid? θεμα android Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σε αυτό το θέμα γράψετε τις εφαρμογές τις οποιες , είτε χρησιμοποιείτε καθημερινά , ειτε ειναι απαραίτητες για σας , είτε οπωσδήποτε μετά από ένα hardreset, αλλαγής rom θα τις ξαναβάλετε στο κινητό σας.Πιστεύω με άυτο το θέμα πολλοί θα βρούμε εφαρμογές που δεν γνωρίζαμε.Eπίσης θα δούμε ποίες εφαρμογές χρησιμοποιούν οι περισσότεροι είτε για internet, chatting, μουσική κτλ... Ξεκινάω με τις δικες μου .AdFree .Barcode Scanner .Beautiful Widgets .Facebook .Flashlight .HandcentSMS .FacebookMessenger .SourceNews Cyprus .Pocket .PowerAMP .Skype .SoundHound .Tapatalk .Viber .TuneIn radio pro .Titanium Backup .DropBox .ADW Launcher Αv υπάρχει παρόμοιο θέμα παρακαλώ τους Moderators να το διαγράψουν Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Έχω κολλήσει, πως μπορώ να απενεργοποιησω την διπλή ειδοποιήση στην μπάρα των μαιλ μου (Gmail - k9) Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) καλησπέρα ,αυτο πού θελω να κανω ειναι να μπορω να βλέπω απο το pc (windows 7) την καρτα του κινητου,μέσω ασύρματου δικτύου, θέλω δήλαδη να μπορώ να αντιγράφω αρχεία απο το pc στην καρτα δικτύου σαν να είναι οποιοδήποτε φακελος δικτύου.Γίνεται; κ αν είναι εφικτό να εμφανίζεται η κάρτα μόλις ανοίγο το wifi χωρίς να χρείαζετε να κανω κάποια αλλη ενέργεια. Πες μας σε πρώτη φάση για ποιο κινητό μιλάς και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Edited February 10, 2012 by zxr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmgiorgio24 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Πες μας σε πρώτη φάση για ποιο κινητό μιλάς και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. desire s ,android 2.3.3 ,το κατάφερα με το swiftp, thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Έχω κολλήσει, πως μπορώ να απενεργοποιησω την διπλή ειδοποιήση στην μπάρα των μαιλ μου (Gmail - k9) Sent from my MB525 Ανάλογα από ποιά εφαρμογή δε θες να βλέπεις τις ειδοποιήσεις, σβήνεις τις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις της ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 θελω οπως πληκτρολογω μια λεξη να μου βγαζει τις πιθανες λεξεις αυτοματα και να τις επιλεγω αναλογα για να μπουν στο κειμενο.γινετε αυτο?δεν ξερω αν ειναι θεμα λειτουργικου η συσκευης. στο htc trophy με w7 που ειχα γινοταν. τωρα εχω το samsung nexus s Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 τ9 θέλεις δηλαδή. υπάρχει σε πολλά πληκτρολόγια. ποιο έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 τ9 θέλεις δηλαδή. υπάρχει σε πολλά πληκτρολόγια. ποιο έχεις τώρα; Greek Keyboard .εχει ρυθμίσεις? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 από το λίγο που το ψαξα μόλις τώρα δε βρήκα ρυθμίσεις αν θέλεις δοκίμασε το smart keyboard αλλά κατέβασε και το greek for smart keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts