GTHOM Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) απο android 4.3.x δεν επιτρέπεται σε εφαρμογές 3ων να παίζουν με το flight mode μα φιλε μου με την official 4.4.4 που ειχα πριν δουλευε πολυ καλα μαλιστα, το auto airplane mode. Τωρα με την 5.0.1 και την 5.0.2 δεν δουλευει γμτ. ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες Edited December 25, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 μα φιλε μου με την official 4.4.4 που ειχα πριν δουλευε πολυ καλα μαλιστα, το auto airplane mode. Τωρα με την 5.0.1 και την 5.0.2 δεν δουλευει γμτ. ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες Google removed the ability for a third party widget to put the phone in Airplane Mode starting with 4.2 Εκτός και αν είσαι root και τρέχεις κανένα Plugin για Xposed framework... ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 παιδια καλησπερα και Χρονια Πολλα υπαρχει καμια εφαρμογη που να κλεινει και να ανοιγει το airplane οταν θες εσυ?? οσες ειχα και δουλευαν μια χαρα καμια δεν δουλευει στην cm12 lollipop ευχαριστω Tasker και secure settings Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια με ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον DW επαφές & τηλέφωνο. Πήρε το τηλέφωνο κάποιος φίλος γιά να το δεί, και όταν δοκίμασε να πάρει τηλέφωνο "πετάχθηκε" το CM seciurity και ζήτησε έγκριση να "διαβάζει" τις επαφές. Εκέινος πάτησε το "όχι" και από εκείνη την ώρα το DW "αρνείται" να πάρει τηλέφωνα. Υπάρχει λύση;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια με ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον DW επαφές & τηλέφωνο. Πήρε το τηλέφωνο κάποιος φίλος γιά να το δεί, και όταν δοκίμασε να πάρει τηλέφωνο "πετάχθηκε" το CM seciurity και ζήτησε έγκριση να "διαβάζει" τις επαφές. Εκέινος πάτησε το "όχι" και από εκείνη την ώρα το DW "αρνείται" να πάρει τηλέφωνα. Υπάρχει λύση;;; Λογικά η CM θα έχει κάπου στις ρυθμίσεις, μία επιλογή για το τι access rights έχει κάθε εφαρμογή, τουλάχιστον έτσι είναι στο EMUI της Huawei. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Δεν εχει supersu ή superuser? Θα πας στις ρυθμίσεις του που εχει ολες τις εφαρμογές και θα του χορηγήσεις άδεια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Tasker και secure settings τα κατεβασα και τα εγκατεστησα και τα δυο αλλα απο εκει και μετα ..... το χαος :) μια βοηθεια?? ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια με ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον DW επαφές & τηλέφωνο. Πήρε το τηλέφωνο κάποιος φίλος γιά να το δεί, και όταν δοκίμασε να πάρει τηλέφωνο "πετάχθηκε" το CM seciurity και ζήτησε έγκριση να "διαβάζει" τις επαφές. Εκέινος πάτησε το "όχι" και από εκείνη την ώρα το DW "αρνείται" να πάρει τηλέφωνα. Υπάρχει λύση;;; Πετάχτε το και εσείς... Δεν χρειάζονται τέτοιες εφαρμογές στο android ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Καλησπερα κ χρονια πολλα. Γινεται να μην μου εμφανιζονται οι ενημερωσεις καποιων εφαρμογων οταν ανοιγω το playstore ? Εχω "ξετικάρει" απο τις "εφαρμογες" το "εμφανιση ειδοποιησεων" αλλα όταν ανοιγω το playstore συνεχίζει να μου λεει πως υπαρχουν ενημερωσεις για καποιες εφαρμογες. Να πω πως καμια συσκευη μου δεν ειναι root Edited December 25, 2014 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αυτο δυστυχως δε γινεται. Θα μπορουσες να το κανεις ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ μεσα απο το Titanium backup, αλλα μετα απο επανεκκίνηση πάλι θα εβγαζε ανανεωσεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Oκ σε ευχαριστώ. Οποτε θα παραμεινουν στην λιστα "και ανενημερωτες" καποιεε εφαρμογες google Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπερα κ χρονια πολλα. Γινεται να μην μου εμφανιζονται οι ενημερωσεις καποιων εφαρμογων οταν ανοιγω το playstore ? Εχω "ξετικάρει" απο τις "εφαρμογες" το "εμφανιση ειδοποιησεων" αλλα όταν ανοιγω το playstore συνεχίζει να μου λεει πως υπαρχουν ενημερωσεις για καποιες εφαρμογες. Να πω πως καμια συσκευη μου δεν ειναι root Play store > ρυθμίσεις > ξετικάρεις την πρώτη επιλογή και στη δεύτερη το βάζεις χωρίς αυτόματη ενημέρωση Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Kαλημέρα και χρόνια πολλά.Έχω rootαρισμένο το Lenovo A536 και εγκατεστημένο το CWM.Μπορώ να το αναβαθμίσω μέσω UPDATE.ZIP χωρίς να χάσω το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Play store > ρυθμίσεις > ξετικάρεις την πρώτη επιλογή και στη δεύτερη το βάζεις χωρίς αυτόματη ενημέρωση pisons διάβασε καλά την ερώτηση και μετά απάντα... Καλησπερα κ χρονια πολλα. Γινεται να μην μου εμφανιζονται οι ενημερωσεις καποιων εφαρμογων οταν ανοιγω το playstore ? Εχω "ξετικάρει" απο τις "εφαρμογες" το "εμφανιση ειδοποιησεων" αλλα όταν ανοιγω το playstore συνεχίζει να μου λεει πως υπαρχουν ενημερωσεις για καποιες εφαρμογες. Να πω πως καμια συσκευη μου δεν ειναι root Ο Roid_rage πολύ σωστά είπε πως δεν γίνεται. Αυτο δυστυχως δε γινεται. Αυτό που λες εσύ είναι για τη notification bar , να μην έρχονται ειδοποιήσεις το δεύτερο που του λες είναι να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις... Δεν ρώτησε όμως τίποτα από αυτά...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeniaris Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 ναι αλλα παλι τιποτα...Απο το research που εκανα επειδη λειτουργουν στην ιδια συχνοτητα κυματων (2.4 GHz) wi fi και mouse ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει προβλημα με το wi fi . Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ειτε να αγορασεις bluetooth mouse ειτε να αλλαξεις το καναλι του ρουτερ. :/ Κλαψτε Παράθεση Nothing is true, everything is permitted - Altaïr Ibn-La'Ahad - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Kαλημέρα και χρόνια πολλά.Έχω rootαρισμένο το Lenovo A536 και εγκατεστημένο το CWM.Μπορώ να το αναβαθμίσω μέσω UPDATE.ZIP χωρίς να χάσω το root; Αν το update είναι νέα ρομ για το κινητό σου, τότε θα πρέπει να είναι ήδη ρουτ.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εχω το galacy S4 και στον υπολογιστη μου στο σπιτι εμφανιζεται και ενα δικτυο ADB Πως γινεται να μην εμφανιζεται ? Απο οτι καταλαβα εχει σχεση με το android κινητο .Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εχω το galacy S4 και στον υπολογιστη μου στο σπιτι εμφανιζεται και ενα δικτυο ADB Πως γινεται να μην εμφανιζεται ? Απο οτι καταλαβα εχει σχεση με το android κινητο .Ευχαριστω. αν δεν κανω λαθος ειναι οι drivers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εχω το galacy S4 και στον υπολογιστη μου στο σπιτι εμφανιζεται και ενα δικτυο ADB Πως γινεται να μην εμφανιζεται ? Απο οτι καταλαβα εχει σχεση με το android κινητο .Ευχαριστω. αν δεν κανω λαθος ειναι οι drivers... Ευχαριστω.Τελικα ειναι το router της Cyta http://www.cyta.gr/el/support/supportmaterial/odigoiegatastasis Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ξερετε που αποθηκευεται η ταπετσαρια ενος θεματος? Θελω να το απεγκαταστησω και να το αλλαξω με κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Σε tablet Android, θέλω να αλλάξω το εικονίδιο συντόμευσης που έβαλα για κάποια σελίδα, πχ Facebook, στην αρχική οθόνη. Πως μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Πίεσε σταθερά την συντόμευση και θα σου βγάλει τον κάδο. Σύρε την και ρίξτην στον κάδο και θα φύγει. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Θέλει να το αλλάξει λέει και όχι να το σβήσει... Σε tablet Android, θέλω να αλλάξω το εικονίδιο συντόμευσης που έβαλα για κάποια σελίδα, πχ Facebook, στην αρχική οθόνη. Πως μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Θέλει να το αλλάξει λέει και όχι να το σβήσει... Πες του τότε πως γίνεται ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αν ήξερα θα του έλεγα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts