alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Όχι δεν είναι άδειος ο drive, περιέχει τα εξής folders: Android, DCIM, LOST.DIR, media, MyDocuments Τι να κάνω, δεν βλέπω να μου έχεις γράψει κάτι! αυτη ειναι η εσωτερική καρτα !!! αντέγραψε το αρχειο σε οποιο φάκελο θελεις πχ στο Android μετα μεσα απο το κινητό με κάποιο file explorer μπες στο φάκελο android και θα βρεις το αρχείο σου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ψάξε τους φακέλους που υπάρχουν στο /data/media κάπου εκεί θα το βρεις. Άσχετο αλλά τι έκδοση android έχεις? Δεν είναι σε αυτούς τους φακέλους. Η έκδοση είναι 2.3.5 Sense3 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτη ειναι η εσωτερική καρτα !!! αντέγραψε το αρχειο σε οποιο φάκελο θελεις πχ στο Android μετα μεσα απο το κινητό με κάποιο file explorer μπες στο φάκελο android και θα βρεις το αρχείο σου !! Δεν υπάρχει φάκεςλος Android! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν είναι σε αυτούς τους φακέλους. Η έκδοση είναι 2.3.5 Sense3 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει φάκεςλος Android! :O Όχι δεν είναι άδειος ο drive, περιέχει τα εξής folders: Android, DCIM, LOST.DIR, media, MyDocuments . Εσύ το γράφεις ,σε όποιο άλλο φάκελο θελεις εκεί κόλλησες ,φτιαξε ενα καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Το βρήκα βρε παιδιά, είναι μέσα στο φάκελο sdcard!!!!! Sorry και thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Το βρήκα βρε παιδιά, είναι μέσα στο φάκελο sdcard!!!!! Sorry και thanx! η sdcard= η εσωτερική μνήμη (που περιέχει τους ποιο πανω φακέλους !!! )αφου το αντέγραψες χύμα και οχι σε καποιο φάκελο εκει θα γινόταν η αντιγραφή (εισαι καινούργιος στο Android?) άλλαξε file manager. ο drive που σου εμφανιζόταν στο pc ηταν η sdcard (εσωτερική μνήμη) Edited August 24, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 η sdcard= η εσωτερική μνήμη (που περιέχει τους ποιο πανω φακέλους !!! )αφου το αντέγραψες χύμα και οχι σε καποιο φάκελο εκει θα γινόταν η αντιγραφή (εισαι καινούργιος στο Android?) άλλαξε file manager. ο drive που σου εμφανιζόταν στο pc ηταν η sdcard (εσωτερική μνήμη)Ναι έχεις δίκιο και ναι δεν έχω εμπειρία μεγάλη με τα smartphones. Να ρωτήσω... ποιόν file manager προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ναι έχεις δίκιο και ναι δεν έχω εμπειρία μεγάλη με τα smartphones. Να ρωτήσω... ποιόν file manager προτείνεις; es εξερεύνηση πολύ καλός και δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Και με τις ειδοποιησεις τι κανετε? εννοω πρεπει να μπαινεις και να τσεκαρεις χειροκινητα ε? Εμένα προσωπικά με βολεύει το εύκολο "sharing" όταν υπάρχει εγκατεστημένη η εφαρμογή, μέσω του browser γίνονται λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Άμα δείτε τι permissions έχετε δεχτεί ίσως αλλάξετε γνώμη. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim18703 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εχω ενα προβλημα με το κινητο :Samsung Galaxy S4 Active , προσπαθω να κανω ροοτ αλλα δεν γινεται , αν καποιος μπορει να με βοηθησει....:) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Εχω ενα προβλημα με το κινητο :Samsung Galaxy S4 Active , προσπαθω να κανω ροοτ αλλα δεν γινεται , αν καποιος μπορει να με βοηθησει....:) Ευχαριστω εαν εχεις snapdragon χρησιμοποίησε το https://towelroot.com/ μετα κατέβασε αυτο http://download.chainfire.eu/448/SuperSU/ ξεζιπαρε το και καντο εγκατάσταση (δεν χρειάζεται pc 2 λεπτα υπόθεση!!) Edited August 25, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εχω ενα προβλημα με το κινητο :Samsung Galaxy S4 Active , προσπαθω να κανω ροοτ αλλα δεν γινεται , αν καποιος μπορει να με βοηθησει....:) Ευχαριστω Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα της συσκευής σου μιας κι αυτό που ρωτάς δεν είναι κάτι γενικό αλλά κάτι ειδικά για την συγκεκριμένη συσκευή.. Θα το βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365911 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δοκιμασα το Clean Master...(σε Galaxy S5 oxι root) βρηκε 600 και κατι mb αχρηστα αρχεια,τα καθαρισα...ανοιγω το All in one toolbox ξαναβρισκει αλλα τοσα...τα καθαριζω...τα κανω απεγκατασταση και τα δοκιμαζω παλι...ξαναβρηκαν τα ιδια και λεγαν για καθαρισμα...τελικα μηπως ειναι μουφα οι εφαρμογες λενε οτι καθαριζουν και στην ουσια τιποτα δε κανουν...εβλεπα και το χωρο σε mb δεν αλλαζε...???:wacko: Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δοκιμασα το Clean Master...(σε Galaxy S5 oxι root) βρηκε 600 και κατι mb αχρηστα αρχεια,τα καθαρισα...ανοιγω το All in one toolbox ξαναβρισκει αλλα τοσα...τα καθαριζω...τα κανω απεγκατασταση και τα δοκιμαζω παλι...ξαναβρηκαν τα ιδια και λεγαν για καθαρισμα...τελικα μηπως ειναι μουφα οι εφαρμογες λενε οτι καθαριζουν και στην ουσια τιποτα δε κανουν...εβλεπα και το χωρο σε mb δεν αλλαζε...???:wacko: Στην ουσία τις περισσότερες φορές διαγράφουν αρχεία που δημιουργούνται ξανά από τις εγκατεστημένες εφαρμογές με σκοπό την προσωρινή απελευθέρωση της μνήμης, δώρον άδωρον δηλαδή. Είναι πολύ πιθανό βέβαια μέσα σε αυτά τα αρχεία να βρεθεί και κάτι που είναι άχρηστο πια αλλά μάλλον θα αφορά αρχείο από εφαρμογή που έχεις πια απεγκαταστήσει.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Επανέρχομαι μετά από καιρό γιατι και λύση δεν έχω βρει ακόμα αλλά και η προηγούμενη διατύπωσή μου μάλλον δεν ήταν κατανοητή. έχω ένα THL T11 με 4.2.2. Στην εφαρμογή του mail του κινητού έχω συνδέσει δύο λογαριασμούς (hotmail & Yahoo) από τον δεύτερο (τον Yahoo) στέλνω και λαμβάνω mail κανονικά. Από τον πρώτο (τον hotmail) ενώ λαμβάνω κανονικά όταν στέλνω μου στέλνει απάντηση failure delivery και φυσικά το mail δεν φτάνει στον αποδέκτη (στέλνω σε έγκυρες και ενεργές διευθύνσεις). Από τον browser στέλνω κανονικά από τον hotmail και από το desktop και από το κινητό (άρα δεν έχει πρόβλημα ο λογαριασμός του hotmail). Δηλαδή από αυτά που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού hotmail για τα εξερχόμενα. Έκανα κατάργηση λογαριασμου και προσθήκη από την αρχή αλλά το πρόβλημα παραμένει. καμμιά βοήθεια...:confused::confused: Να προσθέσω ότι στις ρυθμίσεις - ρυθμίσεις διακομιστή στον λογαριασμό του hotmail έχει επιλογή μόνο για ρυθμίσεις εισερχομένων, ενώ ο λογαριασμός yahoo έχει επιλογές για ρθθμίσεις εισερχομένων και εξερχομένων. Γιατί αυτό; Τι παίζει; Για τον λογαρισμό yahoo έκανα αυτόματη εγκατασταση, ενω για τον hotmail προσπάθησα πολλές φορές και με αυτόματη εγκατάσταση και με χειροκίνητη και πάλι δεν βγάζει ποτέ την ρύθμιση για τα εξερχόμενα και φυσικά δεν τα στέλνει! Edited August 26, 2014 by pan0s78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 @pan0s78 θα σου προτεινω μια εμμεση λυση.δοκιμασες την εφαρμογη outlook απο το playstore? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outlook.Z7 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 @pan0s78 θα σου προτεινω μια εμμεση λυση.δοκιμασες την εφαρμογη outlook απο το playstore? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outlook.Z7 σε αυτές τις εφαρμογές παίζει κανονικά (στο outlook και καναδυο που δοκίμασα ακόμα αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν με ενθουσίασε το layout τους). το θέμα μου είναι γιατί δεν παίζει στην προεγκατεστημένη στο τηλέφωνο εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχω αγορασμένο και δουλεύω το k@mail ...Πριν λίγο καιρό έκανα φορματ και το ξανακατεβασα,Πριν μου άνοιγε τα μηνύματα κατευθείαν με της εικόνες,Τώρα μου βγάζει ένα σπαστικό Προβολή εικόνων...Έχω επιλέξει να κατεβάζει τα πάντα Χωρίς όριο μεγέθους..από που θα το φτιάξω; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ποια site θεωρείται αξιόπιστα για κατέβασμα .apk; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluntrollerrr Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα στο φορουμ. Έχω το Kingzone SM-N9002 (http://www.everbuying.com/product521859.html) και αποπειράθηκα να κανω install ROM το Android 4.4 KitKat (http://www.needrom.com/download/am3-kk-v1-0-for-kingzone-sm-n9002/). Ενώ ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μόλις έκανα με το καλό το reboot για να δουλέψω το κινητό μου, μου έβγαλε το αντίστοιχο boot screen και μετά έκανε απλώς reboot όλη την ώρα, πάντα δείχνοντας το logo στο boot screen, έκλεινε και ξαναενεργοποιούταν επ' άπειρον!!! Έχω τρελαθεί!!!!! Ανοίγει ΜΟΝΟ το recovery mode, στο οποίο δεν μπορώ να κάνω restore (λέει no files found to restore) και ψάχνοντας στο ίντερνετ για το official ROM που είχα, βρήκα αυτό http://www.needrom.com/download/kingzone-sm-n9002-mt6582/ το οποίο όταν το χρησιμοποιώ με το Flash Tools μου λέει Incorrect scatter file format!! Βοήθεια παρακαλώ πολύ!! Να ενημερώσω ότι εφ'όσον κάνει συνέχεια reboot, δεν μπορώ πλέον να περάσω τίποτα στο κινητό για να κάνω install.... Μόνο μέσω του Flash Tools υποθέτω, αν βρεθεί valid ROM! Χρειάζομαι επειγόντως το κινητό, και η μόνη λύση για διόρθωση αν γίνεται είναι να το στείλω πίσω στην Κίνα, το οποίο θα μου πάρει πολύ χρόνο και ετοιμάζομαι να φύγω πίσω Σκωτία σε 2 βδομάδες! Σίγουρα θα υπάρχει λύση!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ποια site θεωρείται αξιόπιστα για κατέβασμα .apk; https://play.google.com/store Να υπενθυμίσω εδώ ότι οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομο λογισμικό απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ.. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα στο φορουμ. Έχω το Kingzone SM-N9002 (http://www.everbuying.com/product521859.html) και αποπειράθηκα να κανω install ROM το Android 4.4 KitKat (http://www.needrom.com/download/am3-kk-v1-0-for-kingzone-sm-n9002/). Ενώ ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μόλις έκανα με το καλό το reboot για να δουλέψω το κινητό μου, μου έβγαλε το αντίστοιχο boot screen και μετά έκανε απλώς reboot όλη την ώρα, πάντα δείχνοντας το logo στο boot screen, έκλεινε και ξαναενεργοποιούταν επ' άπειρον!!! Έχω τρελαθεί!!!!! Ανοίγει ΜΟΝΟ το recovery mode, στο οποίο δεν μπορώ να κάνω restore (λέει no files found to restore) και ψάχνοντας στο ίντερνετ για το official ROM που είχα, βρήκα αυτό http://www.needrom.com/download/kingzone-sm-n9002-mt6582/ το οποίο όταν το χρησιμοποιώ με το Flash Tools μου λέει Incorrect scatter file format!! Βοήθεια παρακαλώ πολύ!! Να ενημερώσω ότι εφ'όσον κάνει συνέχεια reboot, δεν μπορώ πλέον να περάσω τίποτα στο κινητό για να κάνω install.... Μόνο μέσω του Flash Tools υποθέτω, αν βρεθεί valid ROM! Χρειάζομαι επειγόντως το κινητό, και η μόνη λύση για διόρθωση αν γίνεται είναι να το στείλω πίσω στην Κίνα, το οποίο θα μου πάρει πολύ χρόνο και ετοιμάζομαι να φύγω πίσω Σκωτία σε 2 βδομάδες! Σίγουρα θα υπάρχει λύση!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! δεν εχω το συγκεκριμένο αλλά εαν μπορείς να μπεις recovery κανε ενα wipe Dalvik Cache και wipe cache ( και wipe data ,θα διαγράψει οτι πρόγραμματα ειχες κάνει εγκατάσταση + ρυθμίσεις) .ξανα κανε επανεκκίνηση .συνήθως φτιάχνει .restore κάνεις αφου εχεις κανει πρώτα backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluntrollerrr Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 δεν εχω το συγκεκριμένο αλλά εαν μπορείς να μπεις recovery κανε ενα wipe Dalvik Cache και wipe cache ( και wipe data ,θα διαγράψει οτι πρόγραμματα ειχες κάνει εγκατάσταση + ρυθμίσεις) .ξανα κανε επανεκκίνηση .συνήθως φτιάχνει .restore κάνεις αφου εχεις κανει πρώτα backup Τα έκανα όλα, ακόμη και ένα Wipe Battery Stats (κάπως έτσι), ώστε να μην έχει τίποτα!!! Δεν φτιάχνει όμως το ρημάδι.... Ναι, το κακό είναι πως δεν έκανα το back-up και τώρα το κινητό μόνο recovery mode μπαίνει... Υπάρχει καμία άλλη λύση; Δεν γίνεται να καταστράφηκε τόσο απλά το κινητό, κάπως πρέπει να σώζεται!!! :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τα έκανα όλα, ακόμη και ένα Wipe Battery Stats (κάπως έτσι), ώστε να μην έχει τίποτα!!! Δεν φτιάχνει όμως το ρημάδι.... Ναι, το κακό είναι πως δεν έκανα το back-up και τώρα το κινητό μόνο recovery mode μπαίνει... Υπάρχει καμία άλλη λύση; Δεν γίνεται να καταστράφηκε τόσο απλά το κινητό, κάπως πρέπει να σώζεται!!! :( :( πρέπει (ξαναδοκίμασε)να ξανά περάσεις την ρομ ( την αρχική ,την 4.4.2) ακολούθησε ξανα τα βήματα ,εαν δεν κανεις τιποτα ρώτα και στο site που βρήκες την 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluntrollerrr Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 πρέπει (ξαναδοκίμασε)να ξανά περάσεις την ρομ ( την αρχική ,την 4.4.2) ακολούθησε ξανα τα βήματα ,εαν δεν κανεις τιποτα ρώτα και στο site που βρήκες την 4.4.2 Ευτυχώς (ή δυστυχώς) υπάρχει ήδη αποθηκευμένη στην SD Card μου η ROM, οπότε το έχω δοκιμάσει γύρω στις 6-7 φορές σήμερα, πάντα με όλα τα απαραίτητα wipe... Στο site τώρα ρώτησα, αλλά δεν ασχολήθηκαν και πολύ. Μου πέταξαν εκεί το δεύτερο ROM που έβαλα εδώ, τους είπα (και κάποιος άλλος εδώ και μήνες τους έχει υποδείξει ότι ειναι invalid το scatter file format) αλλά δεν έδωσαν σημασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts