Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον ο φιλος εννοει οτι -αφου κανει τις ενημερωσεις στις εφαρμογες του- επιστρεφει στην αρχικη εκδοση το Google Play μονο..;)

Και πάλι, χάνεις την διασκέδαση του απλά να μπαίνεις στο κατάστημα για να χαζέψεις ...

Θα πρότεινα root, άμεσα κιόλας :)

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Και πάλι, χάνεις την διασκέδαση του απλά να μπαίνεις στο κατάστημα για να χαζέψεις ...

Θα πρότεινα root, άμεσα κιόλας :)

Δεν διαφωνώ καθόλου αλλά υποθέτω ότι για να το αναφέρουν τα παιδιά μάλλον θα έχουν πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής τους, και κάπου εδώ επεμβαίνει το root βέβαια..:p

Εγώ τέτοιο προβλημα δεν είχα ουτε με το huawei u8120 (Vodafone joy 845) που χε 175ΜΒ ROM. Πώς έχουν τόση έλλειψη χώρου, αλλά μπορούν να εγκαθιστουν το play store όταν θελουν να περασουν νέα εφαρμογή?!

To play store, εγκαθίσταται στο /system, το οποίο είναι διαφορετικό διαμέρισμα από to /data στο οποίο εγκαθίστανται οι εφαρμογές που εγκαθιστά ο χρήστης.

Στο system βρίσκονται όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές της ρομ, ενώ για να εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή στο system πρέπει να έχει κατάλληλα δικαιώματα τα οποία προφανώς οι εφαρμογές της google έχουν.

εχω μερικές απορίες:D

1)γιατί δε με αφήνει να διαγράψω τις επαφές απο τη sim?

2)επίσης οι επαφές δεν είναι σε αλφαβητική σειρά καθώς πάει Α-Β-Γ-ξανα Α- Ζ-ξανα Γ και γενικώς στην αναζήτηση των επαφών γίνεται το έλα να δεις!!!!!!:(

να θυμίσω έχω το samsung advance s αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο!!!

χρόνια πολλά,καλές γιορτές...

To play store, εγκαθίσταται στο /system, το οποίο είναι διαφορετικό διαμέρισμα από to /data στο οποίο εγκαθίστανται οι εφαρμογές που εγκαθιστά ο χρήστης.

Στο system βρίσκονται όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές της ρομ, ενώ για να εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή στο system πρέπει να έχει κατάλληλα δικαιώματα τα οποία προφανώς οι εφαρμογές της google έχουν.

αν έχεις δικαιώματα root βάζεις ότι θες όπου θες και ησυχάζεις.

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει εφαρμογή για να σε βοηθάει να κουρδιζεις μπουζούκι κυρίως αλλά κ κιθάρα.

Ευχαριστώ!!

Καλημέρα !

Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να έχω τόσο λίγη μνήμη ?

Η συσκευή είναι xperia s .

https://www.dropbox.com/s/0jpl3nhrvrej67p/Screenshot_2012-12-29-09-32-41.png

Βεβαία από το go taskmanager βλέπω αυτό .

https://www.dropbox.com/s/6nxl7ydjvkqspbq/Screenshot_2012-12-29-10-13-12.png

Τι μπορεί να σημάνει αυτό ?

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η διεργασία «ρυθμίσεις» - που πρέπει να ανοίξει για να πάω στο μενού τις πρώτης φωτο - δεσμεύει γύρο στα 50 MB .

Τα φώτα σας αδέρφια !

αρα αν παμε εφαρμογες στο /system θα κερδισουμε χωρο! πως γινεται αυτο? (αν μπορει να γινει)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά!!!!

Έχω την εξής απορία κάθομαι και ψάχνω αρκετές ώρες στο Internet αλλά δεν έχω βρει τίποτα!!!!!!!!!:wacko:

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή Hotmail κάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις μπορώ να λάβω και να στείλω email από το κινητό.

Το πρόβλημα βέβαια που αντιμετωπίζω είναι πως αλλάζοντας φάκελο δε μπορώ να δω τα email που περιέχει μέσα ενώ στο σταθερό υπολογιστή εμφανίζονται :blink::blink:

Συγχρονισμό έχω κάνει αν κατάλαβα σωστά γίνεται μόνο για επαφές ημερολόγιο οι φάκελοι μήπως δε συγχρονίζονται μήπως δεν κάνω κάτι σωστά ή microsoft έχει δώσει την εξής δυνατότητα μόνο σε Windows Mobile μη κάθομαι και ψάχνω τσάμπα:dizzy::dizzy::dizzy: το κινητό μου είναι το S2

Ευχαριστώ

Κώστας

Καλημέρα !

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η διεργασία «ρυθμίσεις» - που πρέπει να ανοίξει για να πάω στο μενού τις πρώτης φωτο - δεσμεύει γύρο στα 50 MB .

Τα φώτα σας αδέρφια !

έτσι δουλεύει το android, και καλά κάνει. όταν χρειαστείς μνήμη, θα ελευθερώσει μόνο του.

αρα αν παμε εφαρμογες στο /system θα κερδισουμε χωρο! πως γινεται αυτο? (αν μπορει να γινει)
βάλε το link2sd να δεις πού εχεις χώρο, κι αν είσε root μεταφέρεις τις εφαρμογές όπου θες.(τις εφαρμογές συστήματος τις αφήνεις στο /system αλλιώς μπορεί να χουν πρόβλημα)

δεν βρηκα ειδικο τοπικ για root για αυτο ρωταω εδω.

τωρα εχω την μαμα ρομ ics.εχω περασμενες 50 εφαρμογες.αν το κανω root

1--σβηνονται τα παντα απο την μνημη του κινητου?

2--παραμενει μαμα η ρομ η πρεπει να ξαναπερασω αλλη?

δεν βρηκα ειδικο τοπικ για root για αυτο ρωταω εδω.

τωρα εχω την μαμα ρομ ics.εχω περασμενες 50 εφαρμογες.αν το κανω root

1--σβηνονται τα παντα απο την μνημη του κινητου?

2--παραμενει μαμα η ρομ η πρεπει να ξαναπερασω αλλη?

Rootάροντάς το απλά αποκτάς δικαιώματα root (διαχειριστή). Δεν αλλάζει τίποτα άλλο απολύτως

Rootάροντάς το απλά αποκτάς δικαιώματα root (διαχειριστή). Δεν αλλάζει τίποτα άλλο απολύτως

Ευχαριστώ

Το s off είναι άλλο η είναι το root ?

Ευχαριστώ

Το s off είναι άλλο η είναι το root ?

s-off είναι η απενεργοποίηση της ασφάλειας της εσωτερικής μνήμης, που δίνει δυνατότητα εγγραφής στους φακέλους του συστήματος. Γίνεται μαζί με το root, μην σε απασχολεί

Καλημέρα !

Τα φώτα σας αδέρφια !

έτσι δουλεύει το android, και καλά κάνει. όταν χρειαστείς μνήμη, θα ελευθερώσει μόνο του.

Στο πρωτο ss βγαζει διαθεσιμα 17mb:cry: , δεν θα επρεπε να του ελευθερωνει ram πριν φτασει σε αυτη την κατασταση?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Στο πρωτο ss βγαζει διαθεσιμα 17mb:cry: , δεν θα επρεπε να του ελευθερωνει ram πριν φτασει σε αυτη την κατασταση?

αν έχεις δικαιώματα root

1. μπορείς να μειώσεις το dalvik.vm.heapsize

2. μπορείς να αλλάξεις τις τιμές στο /system/moduls/lowmemorykiller ώστε να ελευθερώνει συντομότερα μνήμη

αν έχεις δικαιώματα root

1. μπορείς να μειώσεις το dalvik.vm.heapsize

2. μπορείς να αλλάξεις τις τιμές στο /system/moduls/lowmemorykiller ώστε να ελευθερώνει συντομότερα μνήμη

Το δευτερο,το εχω κανει.

το πρωτο δεν ξερω τι ειναι!!!

Το δευτερο,το εχω κανει.

το πρωτο δεν ξερω τι ειναι!!!

το πρώτο ειναι στο /system/build.prop

παιδια αυτα που προτεινετε γινονται μεσα απο καποιο εργαλειο tweek ;Εχετε υποψιν καποιο αξιοπιστο ;

root και x-plore για επεξεργασία του αρχείου

εννοεις να ειναι ροοτ η συσκευη και το x-plore ειναι προγραμμα ,ετσι; Με το ES file explorer που χρησιμοποιω υπαρχει η δυνατοτητα;

φυσικα και με το ES file explorer, όποιο σε βολεύει. το x-plore το θεωρώ πιο χρηστικό κι ευχρηστο

Καλησπέρα,πρόσφατα πέρασα custom ics κ έβαλα τον launcher του Xperia t.Δεν έχει στα widget το πλαίσιο εικόνας,σε wallpaper να βάλω μικρότερη εικόνα.έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned