gerstavros2 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλημέρα ! Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να έχω τόσο λίγη μνήμη ? Η συσκευή είναι xperia s . https://www.dropbox.com/s/0jpl3nhrvrej67p/Screenshot_2012-12-29-09-32-41.png Βεβαία από το go taskmanager βλέπω αυτό . https://www.dropbox.com/s/6nxl7ydjvkqspbq/Screenshot_2012-12-29-10-13-12.png Τι μπορεί να σημάνει αυτό ? Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η διεργασία «ρυθμίσεις» - που πρέπει να ανοίξει για να πάω στο μενού τις πρώτης φωτο - δεσμεύει γύρο στα 50 MB . Τα φώτα σας αδέρφια !έτσι δουλεύει το android, και καλά κάνει. όταν χρειαστείς μνήμη, θα ελευθερώσει μόνο του. αρα αν παμε εφαρμογες στο /system θα κερδισουμε χωρο! πως γινεται αυτο? (αν μπορει να γινει) βάλε το link2sd να δεις πού εχεις χώρο, κι αν είσε root μεταφέρεις τις εφαρμογές όπου θες.(τις εφαρμογές συστήματος τις αφήνεις στο /system αλλιώς μπορεί να χουν πρόβλημα) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 δεν βρηκα ειδικο τοπικ για root για αυτο ρωταω εδω. τωρα εχω την μαμα ρομ ics.εχω περασμενες 50 εφαρμογες.αν το κανω root 1--σβηνονται τα παντα απο την μνημη του κινητου? 2--παραμενει μαμα η ρομ η πρεπει να ξαναπερασω αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 δεν βρηκα ειδικο τοπικ για root για αυτο ρωταω εδω. τωρα εχω την μαμα ρομ ics.εχω περασμενες 50 εφαρμογες.αν το κανω root 1--σβηνονται τα παντα απο την μνημη του κινητου? 2--παραμενει μαμα η ρομ η πρεπει να ξαναπερασω αλλη? Rootάροντάς το απλά αποκτάς δικαιώματα root (διαχειριστή). Δεν αλλάζει τίποτα άλλο απολύτως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Rootάροντάς το απλά αποκτάς δικαιώματα root (διαχειριστή). Δεν αλλάζει τίποτα άλλο απολύτως Ευχαριστώ Το s off είναι άλλο η είναι το root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ευχαριστώ Το s off είναι άλλο η είναι το root ? s-off είναι η απενεργοποίηση της ασφάλειας της εσωτερικής μνήμης, που δίνει δυνατότητα εγγραφής στους φακέλους του συστήματος. Γίνεται μαζί με το root, μην σε απασχολεί Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλημέρα ! Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να έχω τόσο λίγη μνήμη ? Η συσκευή είναι xperia s . https://www.dropbox.com/s/0jpl3nhrvrej67p/Screenshot_2012-12-29-09-32-41.png Βεβαία από το go taskmanager βλέπω αυτό . https://www.dropbox.com/s/6nxl7ydjvkqspbq/Screenshot_2012-12-29-10-13-12.png Τι μπορεί να σημάνει αυτό ? Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η διεργασία «ρυθμίσεις» - που πρέπει να ανοίξει για να πάω στο μενού τις πρώτης φωτο - δεσμεύει γύρο στα 50 MB . Τα φώτα σας αδέρφια ! έτσι δουλεύει το android, και καλά κάνει. όταν χρειαστείς μνήμη, θα ελευθερώσει μόνο του. Στο πρωτο ss βγαζει διαθεσιμα 17mb:cry: , δεν θα επρεπε να του ελευθερωνει ram πριν φτασει σε αυτη την κατασταση? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Στο πρωτο ss βγαζει διαθεσιμα 17mb:cry: , δεν θα επρεπε να του ελευθερωνει ram πριν φτασει σε αυτη την κατασταση? αν έχεις δικαιώματα root 1. μπορείς να μειώσεις το dalvik.vm.heapsize 2. μπορείς να αλλάξεις τις τιμές στο /system/moduls/lowmemorykiller ώστε να ελευθερώνει συντομότερα μνήμη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 αν έχεις δικαιώματα root 1. μπορείς να μειώσεις το dalvik.vm.heapsize 2. μπορείς να αλλάξεις τις τιμές στο /system/moduls/lowmemorykiller ώστε να ελευθερώνει συντομότερα μνήμη Το δευτερο,το εχω κανει. το πρωτο δεν ξερω τι ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Το δευτερο,το εχω κανει. το πρωτο δεν ξερω τι ειναι!!! το πρώτο ειναι στο /system/build.prop Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 παιδια αυτα που προτεινετε γινονται μεσα απο καποιο εργαλειο tweek ;Εχετε υποψιν καποιο αξιοπιστο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 παιδια αυτα που προτεινετε γινονται μεσα απο καποιο εργαλειο tweek ;Εχετε υποψιν καποιο αξιοπιστο ; root και x-plore για επεξεργασία του αρχείου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 εννοεις να ειναι ροοτ η συσκευη και το x-plore ειναι προγραμμα ,ετσι; Με το ES file explorer που χρησιμοποιω υπαρχει η δυνατοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 εννοεις να ειναι ροοτ η συσκευη και το x-plore ειναι προγραμμα ,ετσι; Με το ES file explorer που χρησιμοποιω υπαρχει η δυνατοτητα; φυσικα και με το ES file explorer, όποιο σε βολεύει. το x-plore το θεωρώ πιο χρηστικό κι ευχρηστο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλησπέρα,πρόσφατα πέρασα custom ics κ έβαλα τον launcher του Xperia t.Δεν έχει στα widget το πλαίσιο εικόνας,σε wallpaper να βάλω μικρότερη εικόνα.έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 δοκίμασε με άλλη sim, καθώς και τη sim σε άλλο τηλέφωνο, ωστε να σαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφωνου Δοκίμασα με την ίδια sim σε άλλο τηλέφωνο και έστειλα ένα sms σε έναν γνωστό μου, που ξέρω ότι ποτέ δεν παίρνει sms από εμένα, και το πήρε. Μετά ξαναέβαλα την sim στο κανονικό κινητό, έστειλα sms στον γνωστό μου και δεν το πήρε. λές να φταίει κάτι στο κινητό; ΥΓ: Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το κανονικό κινητό είναι Samsung 551 και χρησιμοποιώ το Handcent, ενώ η συσκευή δοκιμών ήταν μία παλιά Nokia 6303 Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δοκίμασε με την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 φοβερο.διαβασα το αρθο που εχεις βαλει κ εχω παθει πλακα. μπορεις ν βαλεις καποιο λινκ που ν ειναι συμβατο με τ siii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Παιδια ισχυει οφτι στο ics δε σαφηνει να εγκαθιστας εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης? Ισχυσι το ιδιο στο jelly bean? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Κανονικά σε αφήνει και στην ics και στην jb. Πού είδες ότι δεν σε αφήνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Αν η συσκευή έχει εσωτερική μνήμη όπως π.χ. τα galaxy ,πράγματι δε σε αφήνει χωρίς πείραγμα.Δες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 στην ενότητα Γιατί δε μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα τους στην SD card; επίσης κυκλοφορούν πολλές συσκευές τώρα τελευταία με ics κυρίως που έχουν 4gb εσωτερική μνήμη και παίρνουν και έξτρα κάρτα μνήμης αλλά οι εφαρμογές πάνε μόνο στην εσωτερική μνήμη των 4gb που δεν ειναι 4 για το χρήστη αλλά κάτω από 3gb.Οπως γράφει και στο λινκ που δίνω,ουσιαστικά πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις μόνο με μεγάλα παιχνίδια (όπου τα 16gb κάπου 11 ελεύθερα παλεύονται κάπως αλλά τα 4 με τίποτε). Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλά πόσο τραγικό;;; Παίρνει εξωτερική μνήμη το τηλέφωνο και δεν σε αφήνει να τις μεταφέρεις εκεί;! Δεν το ήξερα αυτό. Οκ, έχει λογική να τις αφήνεις στην εσωτερική για λόγους ταχύτητας/ομαλότητας, αλλά και πάλι επιλογή του χρήστη θα έπρεπε να είναι κατά τη γνώμη μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ακριβως.στο κινητο μοτορολα razr i που πηρα πουχει 8gb εσωτεριξη μνημη νομιζω,δεν αφηνει να εγκαταστησω εφαρμογη σε εξωτερικη sd. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynick13 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Γιατί τα περισσότερα smartphone δεν έχουν 3g βίντεο-κλήση?? και δεν εννοώ μέσω skype κτλ, Παρά μόνο καποια galaxy??? Ακόμα και κάποια νεα μοντέλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 σε galaxy s2 παντως εγκατεστησα το igo primo μια χαρα στην -εξωτερικη- sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 οταν μου στελνουν μια φωτογραφια μεσω email πως την αποθηκευω στο κινητο; και απο το facebook το ιδιο. πως μπορω να την αποθηκευσω; στο iphone πχ παταγες πανω στην εικονα παρατεταμενα και σου εβγαινε επιλογη αποθηκευση, τωρα; Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts