blkik Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 δεν νομίζω. Η εσωτερικη μνήμη είναι η ενσωματμένη στο τηλεφωνο. Σε εμένα π.χ είναι 4gb και επειδη δεν ε΄χω βάλει σχεδόν τίποτε ακόμα τα 3,8 έιναι άδεια. Η εξωτερική είναι η microSD και είναι σε έμενα 8gb Εχω βγάλει την sd τωρα και μπορώ πάλι να μεταφέρω μεταξύ εσωτερικής και τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 δεν νομίζω. Η εσωτερικη μνήμη είναι η ενσωματμένη στο τηλεφωνο. Σε εμένα π.χ είναι 4gb και επειδη δεν ε΄χω βάλει σχεδόν τίποτε ακόμα τα 3,8 έιναι άδεια. Η εξωτερική είναι η microSD και είναι σε έμενα 8gb Εχω βγάλει την sd τωρα και μπορώ πάλι να μεταφέρω μεταξύ εσωτερικής και τηλεφώνου Η εσωτερική μνήμη φίλε μου αναφέρεται συχνά ώς SD.Δεν περνούν όλες οι συσκευές εξωτερική μνήμη.Εσύ έψαχνες την εξωτερική (microSD).Οκ.Παρανόηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπέρα! Πήγα πριν μερικές μέρες στα public και είδα σε ένα stand κάτι που πρέπει να ήταν προπληρωμένες κάρτες, για αγορές κομματιών, εφαρμογών κλπ. Υπάρχει κάτι ανάλογο για το Google Play Store; Θα την πολύ πιο βολικό από το να πρέπει να γεμίζεις στην τράπεζα τη χρεωστική. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 δεν παιζουν βιντεο του youtube.κατεβασα flash player 11. xperia ray με custom rom forsakenGB 3.5final Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τελικά μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές σε εξωτερική microsd ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 φυσικα,οι 9 στις 10. πανε SD. γραψε στο market "2sd" και εγκατεστησε το. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τελικά μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές σε εξωτερική microsd ή όχι; είναι πολύ καλύτερα να τις αφήσεις στην εσωτερική μνήμη, λόγω ταχύτητας κυρίως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Για το play, και το πως φορτωνει ολο και περισσοτερο το τηλεφωνο μας με δεκαδες mb, δεν ειδα και πολλα σχολια...(μονο ενα νομιζω) Μαλλον εχετε καινουρια τηλεφωνα με μεγαλη μνημη, οποτε δεν πειραζει να μας 'πιασει' η google με το play, καποιες δεκαδες mb... (προς το παρον ειναι καμια 15αρια νομιζω, μαζι με το google services...)(μπραβο google, να τα εκατοστησεις) Και να το σχολιάσει κανένας τι θα βγεί; Προσωπικά, κάνω απεγκατάσταση (επιστροφή στην αρχική έκδοση) κάθε φορά που τελειώνω το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής και έτσι επιστρέφω στα αρχικά ΜΒ. Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση που προτείνει ο φίλος ΖΧR (δεν είμαι ψαγμένος:)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Και να το σχολιάσει κανένας τι θα βγεί; Προσωπικά, κάνω απεγκατάσταση (επιστροφή στην αρχική έκδοση) κάθε φορά που τελειώνω το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής και έτσι επιστρέφω στα αρχικά ΜΒ. Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση που προτείνει ο φίλος ΖΧR (δεν είμαι ψαγμένος:)). Κι εγω το ιδιο κανω, εκει εχω καταληξει...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisisss Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 καλησπέρα..πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές της sim στο τηλέφωνο(samsung galaxy advance s)????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Όπως είσαι στις "Επαφες" πάτησε το μενού (αριστερά από το home button) , σου εμφανίζει ένα μενού, επέλεξε το "Εισαγωγή-Εξαγωγή" και από εκεί και πέρα κάνε ότι θες! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Και να το σχολιάσει κανένας τι θα βγεί; Προσωπικά, κάνω απεγκατάσταση (επιστροφή στην αρχική έκδοση) κάθε φορά που τελειώνω το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής και έτσι επιστρέφω στα αρχικά ΜΒ. Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση που προτείνει ο φίλος ΖΧR (δεν είμαι ψαγμένος:)). Επειδη Δεν καταλαβα.τι ακριβως κανεις? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Επειδη Δεν καταλαβα.τι ακριβως κανεις? εγώ από τα λίγα που γνωρίζω τα mb κάθε εφαρμογή μετά το update δεν πάνε προσθετικα,δηλαδή όταν κατεβάζεις μία πχ 5 mb και μετά το update που είναι πχ 5,2 mb η εφαρμογή δεν είναι πλέον 10,2 mb, αλλά τα 5,2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Και να το σχολιάσει κανένας τι θα βγεί; Προσωπικά, κάνω απεγκατάσταση (επιστροφή στην αρχική έκδοση) κάθε φορά που τελειώνω το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής και έτσι επιστρέφω στα αρχικά ΜΒ. Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση που προτείνει ο φίλος ΖΧR (δεν είμαι ψαγμένος:)). Εγω αναρωτιεμαι, αφου δεν θελεις να κρατησεις τις αναβαθμισεις οποιων εφαρμοργων εσυ δεν θελεις, τοτε γιατι τις ενημερωνεις στο μαρκετ (μπαινοντας ετσι στην διαδικασια να τις ξανααπεγκαταστησεις) ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εγω αναρωτιεμαι, αφου δεν θελεις να κρατησεις τις αναβαθμισεις οποιων εφαρμοργων εσυ δεν θελεις, τοτε γιατι τις ενημερωνεις στο μαρκετ (μπαινοντας ετσι στην διαδικασια να τις ξανααπεγκαταστησεις) ???? Μαλλον ο φιλος εννοει οτι -αφου κανει τις ενημερωσεις στις εφαρμογες του- επιστρεφει στην αρχικη εκδοση το Google Play μονο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μαλλον ο φιλος εννοει οτι -αφου κανει τις ενημερωσεις στις εφαρμογες του- επιστρεφει στην αρχικη εκδοση το Google Play μονο..;) Και πάλι, χάνεις την διασκέδαση του απλά να μπαίνεις στο κατάστημα για να χαζέψεις ... Θα πρότεινα root, άμεσα κιόλας :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Και πάλι, χάνεις την διασκέδαση του απλά να μπαίνεις στο κατάστημα για να χαζέψεις ... Θα πρότεινα root, άμεσα κιόλας :) Δεν διαφωνώ καθόλου αλλά υποθέτω ότι για να το αναφέρουν τα παιδιά μάλλον θα έχουν πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής τους, και κάπου εδώ επεμβαίνει το root βέβαια..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εγώ τέτοιο προβλημα δεν είχα ουτε με το huawei u8120 (Vodafone joy 845) που χε 175ΜΒ ROM. Πώς έχουν τόση έλλειψη χώρου, αλλά μπορούν να εγκαθιστουν το play store όταν θελουν να περασουν νέα εφαρμογή?! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 To play store, εγκαθίσταται στο /system, το οποίο είναι διαφορετικό διαμέρισμα από to /data στο οποίο εγκαθίστανται οι εφαρμογές που εγκαθιστά ο χρήστης. Στο system βρίσκονται όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές της ρομ, ενώ για να εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή στο system πρέπει να έχει κατάλληλα δικαιώματα τα οποία προφανώς οι εφαρμογές της google έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisisss Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 εχω μερικές απορίες:D 1)γιατί δε με αφήνει να διαγράψω τις επαφές απο τη sim? 2)επίσης οι επαφές δεν είναι σε αλφαβητική σειρά καθώς πάει Α-Β-Γ-ξανα Α- Ζ-ξανα Γ και γενικώς στην αναζήτηση των επαφών γίνεται το έλα να δεις!!!!!!:( να θυμίσω έχω το samsung advance s αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο!!! χρόνια πολλά,καλές γιορτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 To play store, εγκαθίσταται στο /system, το οποίο είναι διαφορετικό διαμέρισμα από to /data στο οποίο εγκαθίστανται οι εφαρμογές που εγκαθιστά ο χρήστης. Στο system βρίσκονται όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές της ρομ, ενώ για να εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή στο system πρέπει να έχει κατάλληλα δικαιώματα τα οποία προφανώς οι εφαρμογές της google έχουν. αν έχεις δικαιώματα root βάζεις ότι θες όπου θες και ησυχάζεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει εφαρμογή για να σε βοηθάει να κουρδιζεις μπουζούκι κυρίως αλλά κ κιθάρα. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Κάποιες free εκδόσεις https://play.google.com/store/apps/details?id=org.cohortor.gstrings&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bork.dsp.datuna&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=tutorial.DrawSample&feature=search_result υπάρχουν και αντίστοιχες επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλημέρα ! Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να έχω τόσο λίγη μνήμη ? Η συσκευή είναι xperia s . https://www.dropbox.com/s/0jpl3nhrvrej67p/Screenshot_2012-12-29-09-32-41.png Βεβαία από το go taskmanager βλέπω αυτό . https://www.dropbox.com/s/6nxl7ydjvkqspbq/Screenshot_2012-12-29-10-13-12.png Τι μπορεί να σημάνει αυτό ? Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η διεργασία «ρυθμίσεις» - που πρέπει να ανοίξει για να πάω στο μενού τις πρώτης φωτο - δεσμεύει γύρο στα 50 MB . Τα φώτα σας αδέρφια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPN Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά!!!! Έχω την εξής απορία κάθομαι και ψάχνω αρκετές ώρες στο Internet αλλά δεν έχω βρει τίποτα!!!!!!!!!:wacko: Έχω κατεβάσει την εφαρμογή Hotmail κάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις μπορώ να λάβω και να στείλω email από το κινητό. Το πρόβλημα βέβαια που αντιμετωπίζω είναι πως αλλάζοντας φάκελο δε μπορώ να δω τα email που περιέχει μέσα ενώ στο σταθερό υπολογιστή εμφανίζονται :blink::blink: Συγχρονισμό έχω κάνει αν κατάλαβα σωστά γίνεται μόνο για επαφές ημερολόγιο οι φάκελοι μήπως δε συγχρονίζονται μήπως δεν κάνω κάτι σωστά ή microsoft έχει δώσει την εξής δυνατότητα μόνο σε Windows Mobile μη κάθομαι και ψάχνω τσάμπα:dizzy::dizzy::dizzy: το κινητό μου είναι το S2 Ευχαριστώ Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts