SERS1612 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Χρησιμοποιώ το go locker για κλείδωμα/ξεκλείδωμα οθόνης.Αλλά μερικές φορές κολλάει (?) και μου εμφανίζει πρώτα την μαμισια οθόνη κλειδώματος και μετά αυτή του go locker.ψάχνω από το titanium την μαμισια εφαρμογή για να την παγώσω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι. Ξέρει κανείς ποιά εφαρμογή πρέπει να παγώσω ; Κανεις εδω παιδια?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ρε παιδια πηρα το μοτορολα razr i με ics ειναι αλλα στις επαφες μου δε βλεπω επιλογη για video call.που ειναι?δεν υποστηρίζει 3G βιντεοκλήση Δέν βρίσκω την επιλογή για τις επαφές ώστε να αποθηκεύονται στον google λογαριασμό μου. Επειδή την πάτησα με αρκετές επαφές που έχασα στην αναβάθμιση που έκανα δεν θέλω να ξαναγίνει. Τρέχω την cm10.Στις ρυθμίσεις στο συγχρονισμο λογαριασμών Στον stock browser του ice πως μπορώ να εμφανίσω τα κουμπιά για το zoom που έχει στην έκδοση του 2.3.7 ?Δεν γίνεται. Δοκίμασε τον ICS browser plus αν θες κατι τετοιο Για το play, και το πως φορτωνει ολο και περισσοτερο το τηλεφωνο μας με δεκαδες mb, δεν ειδα και πολλα σχολια...(μονο ενα νομιζω) Μαλλον εχετε καινουρια τηλεφωνα με μεγαλη μνημη, οποτε δεν πειραζει να μας 'πιασει' η google με το play, καποιες δεκαδες mb... (προς το παρον ειναι καμια 15αρια νομιζω, μαζι με το google services...)(μπραβο google, να τα εκατοστησεις) 12ΜΒ είναι, και ναι, είναι ψίχουλα. Βάλε όλες τις άλλες εφαρμογές στην καρτα μνήμης αν έχεις συσκευή με τόση λίγη εσωτερική. Αλλιώς βρες την πετσοκομμένη εκδοση του play store στο xda αν είσαι ψαγμένος Κανεις εδω παιδια?:(δεν γίνεται να παγώσεις την στοκ lockscreen. Μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις απ τις ρυθμίσεις ασφαλείας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 δεν γίνεται να παγώσεις την στοκ lockscreen. Μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις απ τις ρυθμίσεις ασφαλείας Σωστος! Ευχαριστω. Καμια φορα τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα οσο φαινονται:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδια απο που ρυθμιζεις αν θες να εγκαταστησεις την οποια εφαρμογη στο κινητο ή στην καρτα μνημης? Εχω την εκδοση android 4.0.3 στο samsung galaxy s2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλησπέρα χρησιμοποιώ το handcent για αποστολή sms, αλλά ορισμένα μηνύματα δεν στέλνονται ποτέ αλλά παραμένουν για μέρες και εβδομάδες "σε αποστολή" (με το εικονιδιάκι δίπλα να μένει στην κυκλική κίνηση) μέχρι να τα σβήσω. Δεν μου το κάνει σε όλα τα μηνύματα που στέλνω, αλλά με προτίμηση σε συγκεκριμένες επαφές. Το μόνο κοινό στοιχείο που παρατήρησα είναι ότι στις επαφές αυτές το τηλέφωνο είναι αποθηκευμένο με μορφή +3069ΧΧΧΧΧΧΧΧ, αλλά από την άλλη έχω και σε άλλες επαφές αποθηκευμένο το τηλέφωνο με όμοια μορφή χωρίς έχω πρόβλημα στην αποστολή sms. Έχει κανείς κάποια ιδέα που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα; Ευχαριστώ Cosmote έχεις ε? Ναι Στην cosmote οφείλεται; εγώ νόμιζα ότι κάτι λάθος είχα κάνει στο κινητό μου ή στις ρυθμίσεις του handcent. Ξέρεις μήπως ποια είναι η λύση; Απλά να πάρω τηλέφωνο και να παραπονεθώ; Θα βγάλω άκρη ή θα ακούσω τρελές δικαιολογίες; Σε άλλες εταιρείες το κάνει; Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acetico303 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 ο φιλος ειχε κανει την ερωτηση και στο τοπικ για το ideos x5 pro , ποστ #1537 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317280&page=103 , στα ideos x5 και x5 pro υπαρχει με ελληνικα :) Παιδιά έκανα root το Alcatel 918D έβαλα άλλη ROM, όλα καλά μόνο που έχασα το TouchPal με ελληνικό curve (swype δηλαδή). Αυτό που έχει το θέμα που λέει το παληκάρι δυστυχώς δεν έχει curve. Έχει κανείς αυτό που είχε η μαμήσια ROM?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ναι Στην cosmote οφείλεται; εγώ νόμιζα ότι κάτι λάθος είχα κάνει στο κινητό μου ή στις ρυθμίσεις του handcent. Ξέρεις μήπως ποια είναι η λύση; Απλά να πάρω τηλέφωνο και να παραπονεθώ; Θα βγάλω άκρη ή θα ακούσω τρελές δικαιολογίες; Σε άλλες εταιρείες το κάνει; κλασσικά προβλήματα της κοσμοτέ αυτές τις μερες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 κλασσικά προβλήματα της κοσμοτέ αυτές τις μερες Δεν μου το κάνει μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά αρκετό καιρό (ειδικά σε έναν γνωστό μου, δεν παίρνει μηνύματά μου για πάνω από ένα μήνα, ίσως και δύο) Λες να περιμένω-ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα από τον νέο χρόνο; ΥΓ: Ξέχασα να πω "ευχαριστώ" Sorry :O Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Δεν μου το κάνει μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά αρκετό καιρό (ειδικά σε έναν γνωστό μου, δεν παίρνει μηνύματά μου για πάνω από ένα μήνα, ίσως και δύο) Λες να περιμένω-ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα από τον νέο χρόνο; δοκίμασε με άλλη sim, καθώς και τη sim σε άλλο τηλέφωνο, ωστε να σαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφωνου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 δοκίμασε με άλλη sim, καθώς και τη sim σε άλλο τηλέφωνο, ωστε να σαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφωνου Θα δοκιμάσω μέσα στα Χριστούγεννα, που θα έχω περισσότερο χρόνο Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Θα δοκιμάσω μέσα στα Χριστούγεννα, που θα έχω περισσότερο χρόνο Και πάλι ευχαριστώ τίποτα:) . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minaspl Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδιά είμαι νέος στο android και έχω ένα πρόβλημα. Έχω το galaxy s duos και έχει 2gb sd card και έχει λειτουργικό android 4.0.4. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές απευθείας στην κάρτα μνήμης ή μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών στο τηλέφωνο να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης? Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή app2sd αλλά οι οδηγίες που λέει για την μεταφορά δεν υπάρχουν στο μενού της έκδοσης 4.0.4. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Καλώς ήρθες! Έχε υπόψη σου ότι κάποιες εφαρμογές όταν εγκατασταθούν στην sd ενδέχεται να μην δουλεύουν σωστά. Θα συμβούλευα λοιπόν να τις όλες στην μνήμη του κινητού ώστε να γίνεται η διαδικασία σωστά και να αποφύγεις εκπλήξεις και στη συνέχεια να τις μεταφέρεις στην sd, αφού φυσικά το επιτρέπει η εφαρμογή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδιά είμαι νέος στο android και έχω ένα πρόβλημα. Έχω το galaxy s duos και έχει 2gb sd card και έχει λειτουργικό android 4.0.4. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές απευθείας στην κάρτα μνήμης ή μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών στο τηλέφωνο να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης? Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή app2sd αλλά οι οδηγίες που λέει για την μεταφορά δεν υπάρχουν στο μενού της έκδοσης 4.0.4. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? δεν χρειάζεσαι το app2sd. Απ τις ρυθμίσεις->εφαρμογές->κάρτα μνήμης επιλέγεις ποιες να ειναι στην κάρτα μνήμης. αλλά όπως κ πάνω ο zxr, καλύτερα οι εφαρμογές να είναι στην εσωτερική μνήμη. Αν δεν επαρκεί ο χώρος, φρόντισε να έχεις μια ταχύτατη κατα μνήμης, πχ class10 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Φιλε απο τη στιγμη που εχεις τη νεα εκδοση android 4.x.x τοτε μπορεις πηγαινωντας απλα στο μενου Ρυθμησεις -> εφαρμογες και αφου πατησεις πανω στην εφαρμογη που θελεις να μεταφερεις στην καρτα sd τοτε σου βγαζει εκτος των αλλων και την επιλογη "Μετακ. στην καρτα sd" απλα πατας αυτο και αυτο ητανε. EDIT: Τωρα οτι σου εχει απαντησει ηδη ο gerstavros2 Edited December 22, 2012 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδια μολις πηρα κινητο με ics android.για να του βαλω hd ταινια περνω το mkv αρχειο κ το μεταφερω οπως ειναι σπτο pc στο κινητο ή πρεπει να το μετατρεψω σε αλλη μορφη πρωτα πουθαναι και μικροτερο σε μεγεθος? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδια μολις πηρα κινητο με ics android.για να του βαλω hd ταινια περνω το mkv αρχειο κ το μεταφερω οπως ειναι σπτο pc στο κινητο ή πρεπει να το μετατρεψω σε αλλη μορφη πρωτα πουθαναι και μικροτερο σε μεγεθος?όπως θες, δεν υπάρχει περιορισμος. Αρκεί να έχεις γρήγορη κάρτα μνήμης, τουλάχιστον class6 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Στην καρτα μνημης υπαρχει ο περιορισμος των 4gb ανα αρχειο λογω fat32 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Στην καρτα μνημης υπαρχει ο περιορισμος των 4gb ανα αρχειο λογω fat32 google exFAT Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδια οταν αποθηκευω μια νεα επαφη και γραφω και ημερομηνια γενεθλιων,οταν ερθει η μερα των γενεθλιων θα με ειδοποιιησει καπως? Αν οχι, υπαρχει καποιο προγραμμα προεγκατεστημενο που να το κανει? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδια οταν αποθηκευω μια νεα επαφη και γραφω και ημερομηνια γενεθλιων,οταν ερθει η μερα των γενεθλιων θα με ειδοποιιησει καπως? Αν οχι, υπαρχει καποιο προγραμμα προεγκατεστημενο που να το κανει? Νομίζω δεν χτυπάει, δες για το my calendar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Νομίζω δεν χτυπάει, δες για το my calendar. Mηπως το ημερολογιο πουχει μεσα προεγκατεαστημενοτ ο λειτουργικο κανει την ιδια δουλεια? ωστε να μη γεμιζω με εφαρμογες. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Κανεις εδω παιδια?:( 1) Αν εισαι Root μπορεις να διαγραψεις τη μαμισια εφαρμογη, δεν θυμαμαι το ονομα της γιατι τη εχω διαγραψει. Αν τη διαγραψεις η οθονη ξεκλειδωματος θα ειναι της μαμας google ics, ενας κυκλος χαμηλα στη μεση της οθονης. 2) Μενου>ρυθμισεις>ασφαλεια>κλειδωμα οθονης = κανενα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) μπορω να κανω το ιστορικο κλησεων να σβηνει μετα απο χ μερες?Ics εχω ουδεις? και κατι αλλο... με ποια εφαρμογη μπορω να δω που καταναλωνεται η ραμ?να δειχνει και ποσα τρωει το sense ομως. Edited December 24, 2012 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδια καλησπερα πηρα ενα γκαλαχυ ς3 32αρι!!και θελω να σβησω κατι αχρηστες προγκατεστημενες εφαρμογες τις βονταφον που ειναι μεσα περασμενες.Κατεβασα εναν ανισταλερερ!!αλλα δυστυχως δεν μου εμφανιζει και τις υπολοιπες για να της σβησω.Υπαρχει κατι καλυτερο που να μπορει να σβηνει οτι εφαρμογη προεγκατεστημενη η μη μεσα απο το κινητο σου?Χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts