RogerFederer_7 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Μεταχειρισμένο? Τι τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Έχεις πμ. Ευχαριστω Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Από βδομάδα πάω να το αγοράσω υπάρχει κάτι να προσέξω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Όσοι είστε στην 9.2.3.0 περάστε την επόμενη oreo λινκ που διορθώνει τα διπλά notifications, animation lags, battery drain κλπ. Δεν είναι σαν την 9.2.2.0 αλλά καμία σχέση με την απαράδεκτη 9.5.3.0 Αφού κατέβει, για την εγκατάσταση πάμε Settings->About phone->System update-> 3 τελείες πάνω δεξιά και μετά Choose update package. Έχω την 9.2.3 stable και αυτή λέει οτι είναι 9.5.3 global θα έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Πως μπορω να γυρισω απο την 9.2.3 ζρην τελευταια ρομ με 7.1.1;;;; Νομιζω την 9.0.2 κατι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) σκεφτομαι να το παρω σαν αντικαταστατη του s7 που εχω. αυτο ή τo huawei p20 Lite που ειναι στα ιδια λεφτα και σιγουρα απο κανονικο καταστημα. αξιζει σαν αναβαθμιση? προβληματα..? ευχαριστω Edited April 14, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 σκεφτομαι να το παρω σαν αντικαταστατη του s7 που εχω. αυτο ή τo huawei p20 Lite που ειναι στα ιδια λεφτα και σιγουρα απο κανονικο καταστημα. αξιζει σαν αναβαθμιση? προβληματα..? ευχαριστω Έχω το S7 και η κοπέλα μου το Mi6 οπότε έχω εμπειρία και από τα 2. Προσωπικά αν και είναι πολύ ωραίο κινητό το Mi6 δεν πιστεύω πως αξίζει να αντικαταστήσεις το S7 που έχεις. Η διαφορά στη χρήση και στην ταχύτητα δεν είναι τόσο μεγάλη και η κάμερα του Mi6 δε συγκρίνεται με αυτή του S7. Γενικότερα η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει, τώρα αν απλά θες κάτι νεότερο και πιο φρέσκο οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Έχω το S7 και η κοπέλα μου το Mi6 οπότε έχω εμπειρία και από τα 2. Προσωπικά αν και είναι πολύ ωραίο κινητό το Mi6 δεν πιστεύω πως αξίζει να αντικαταστήσεις το S7 που έχεις. Η διαφορά στη χρήση και στην ταχύτητα δεν είναι τόσο μεγάλη και η κάμερα του Mi6 δε συγκρίνεται με αυτή του S7. Γενικότερα η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει, τώρα αν απλά θες κάτι νεότερο και πιο φρέσκο οκ. εχεις δικιο.κι`εγω απο καποια reviews που διαβαζα εχθες τα 2 τηλεφωνα ειναι πολυ κοντα. το huawei το ξεχναω και απλα περιμενω να πεσει το s8. ευχαριστω πολυ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εβαλα την 9.5.3.0 και παρατηρησα ενα θεματακι μονο. Επειδή μπαίνω απο τον chrome στο facebook οταν παω να κανω κοινοποίηση παρουσιας και παταω να ανεβασω φωτογραφια και πατησω τα αρχεία με πεταει στην αρχικη οθονη δε με παει στις φωτογραφιες και έτσι δε μπορω να ανεβασω. Βεβαια επειδη ειναι beta μαλλον θα το διορθώσουν τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εβαλα την 9.5.3.0 και παρατηρησα ενα θεματακι μονο. Επειδή μπαίνω απο τον chrome στο facebook οταν παω να κανω κοινοποίηση παρουσιας και παταω να ανεβασω φωτογραφια και πατησω τα αρχεία με πεταει στην αρχικη οθονη δε με παει στις φωτογραφιες και έτσι δε μπορω να ανεβασω. Βεβαια επειδη ειναι beta μαλλον θα το διορθώσουν τι να πω. Είχες stable ή global γιατί εγώ έχω την stable και αυτή που έχουν βάλει στο λινκ λέει global και δεν ξέρω αν μπορώ να την βάλω ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Είχες stable ή global γιατί εγώ έχω την stable και αυτή που έχουν βάλει στο λινκ λέει global και δεν ξέρω αν μπορώ να την βάλω ή όχι. Την stable ειχα κανονικα και με το λινκ τη κατεβασα και εγω μια χαρα παει δε θερμενεται πλεον και η μπαταρία εχει βελτιωθεί και στη διαρκεια φορτισης και στην αντοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Με την 9.2.3 έστρωσε καθόλου ή πάλι Μπακς γεμάτο είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Με την 9.2.3 έστρωσε καθόλου ή πάλι Μπακς γεμάτο είναι ? Δεν υπάρχει χειρότερη απο την 9.2.3.0. Ειχα αγανακτήσει απο ολες τις αποψεις εβαλα την dev 8.3.29 εστρωσε κάπως αλλα η καλύτερη ειναι η 9.5.3.0 την εχει σε λινκ καποιο παιδι εδω πατα το κατεβασε την και πηγαινε στον updater πατα επιλογη πακετου ενημερωσης και επελεξε το zip και τελος θα στρωσει το κινητο και εχει τα notifications 9.2.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Έχω το S7 και η κοπέλα μου το Mi6 οπότε έχω εμπειρία και από τα 2. Προσωπικά αν και είναι πολύ ωραίο κινητό το Mi6 δεν πιστεύω πως αξίζει να αντικαταστήσεις το S7 που έχεις. Η διαφορά στη χρήση και στην ταχύτητα δεν είναι τόσο μεγάλη και η κάμερα του Mi6 δε συγκρίνεται με αυτή του S7. Γενικότερα η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει, τώρα αν απλά θες κάτι νεότερο και πιο φρέσκο οκ. Φίλε μιας και έχεις και τα 2 κινητά, η κάμερα του mi6 τι λέει; είναι κατά πολύ κατώτερη από το s7; Με κουπόνι στο banggood βγαίνει το mi6 στα 270. Αξίζει η αγορά του ή να περιμένω να πέσει λίγο το s8 και να κινηθώ προς τα εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Προσπαθώ να βάλω την 9.5.3 αλλά όταν του λέω να κάνει την αναβάθμιση απο το zip αρχείο μου λέει "it's not allowed to upgrade to unofficial ROM package." Το κινητό είναι με την 9.2.3.0 stable. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 9.5.3 ή 9.5.3.0. Που τη βρήκες τη ρομ? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 9.5.3 ή 9.5.3.0. Που τη βρήκες τη ρομ? 9.5.3.0 απο εδώ την κατέβασα που την έβαλε ο hristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 9.5.3.0 απο εδώ την κατέβασα που την έβαλε ο hristoΑν είσαι με official stable τώρα και αυτή που θα βάλεις είναι πάλι official stable κανονικά θα έπρεπε να την πάρει. Αρχικά θα προσπαθούσα να κατεβάσω ξανά το zip μήπως δεν έχει κατέβει σωστά. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Η 9.5.3 είναι καλύτερη από την 9.2.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Αν είσαι με official stable τώρα και αυτή που θα βάλεις είναι πάλι official stable κανονικά θα έπρεπε να την πάρει. Αρχικά θα προσπαθούσα να κατεβάσω ξανά το zip μήπως δεν έχει κατέβει σωστά. Την κατέβασα και τώρα μου βγάζεια αυτό το μνμν ROM is in beta testing,make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Την κατέβασα και τώρα μου βγάζεια αυτό το μνμν ROM is in beta testing,make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account.Απ ότι βλέπω η τελευταία Global stable για Mi6 είναι η 9.2.3.0, τώρα που τη βρήκες αυτή που λες δεν ξέρω. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) http://bigota.d.miui.com/V9.5.3.0.OC...395ad8_8.0.zip αυτο ειναι απι το xda forum και εγω απο εκει την κατεβασα ξαναδοκιμαστε Και αν δε μπει και απο εδω παει να πει οτι η xiaomi δε το αφηνει γιατι ολοι κοινοποιησαν τον συνδεσμο στο miui forum και αυτο κσνονικα απαγορεύεται επειδη και καλα δεν το εχει βγαλει επισημα ota και το εδωσε σε τυχαιους χρηστες μόνο μεσω ota για να δωσουν feedback. Πειραματοζωα δηλαδη.. Παντος οσοι εχετε την 9.2.3.0 θα παθετε πλακα με την 9.5.3.0. Εγω για μια στιγμη προλαβα στο miui forum και την 9.5.6.0 που ανεβασε ενας χρήστης πριν τον κάνουν bannedhttps://imagizer.imageshack.com/v2/320xq90/r/924/CKxD3S.png Edited April 22, 2018 by Nikos302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 http://bigota.d.miui.com/V9.5.3.0.OC...395ad8_8.0.zip αυτο ειναι απι το xda forum και εγω απο εκει την κατεβασα ξαναδοκιμαστε Και αν δε μπει και απο εδω παει να πει οτι η xiaomi δε το αφηνει γιατι ολοι κοινοποιησαν τον συνδεσμο στο miui forum και αυτο κσνονικα απαγορεύεται επειδη και καλα δεν το εχει βγαλει επισημα ota και το εδωσε σε τυχαιους χρηστες μόνο μεσω ota για να δωσουν feedback. Πειραματοζωα δηλαδη.. Παντος οσοι εχετε την 9.2.3.0 θα παθετε πλακα με την 9.5.3.0. Εγω για μια στιγμη προλαβα στο miui forum και την 9.5.6.0 που ανεβασε ενας χρήστης πριν τον κάνουν bannedhttps://imagizer.imageshack.com/v2/320xq90/r/924/CKxD3S.png Δεν μπορώ να το κατεβάσω βγάζει not found μάλλον κλείδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 http://bigota.d.miui.com/V9.5.6.0.OCAMIFA/miui_MI6Global_V9.5.6.0.OCAMIFA_58d018e649_8.0.zip οσοι προλαβετε το κυριο δειτε. 9.5.6.0 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ να το κατεβάσω βγάζει not found μάλλον κλείδωσεhttp://bigota.d.miui.com/V9.5.6.0.OCAMIFA/miui_MI6Global_V9.5.6.0.OCAMIFA_58d018e649_8.0.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 http://bigota.d.miui.com/V9.5.6.0.OCAMIFA/miui_MI6Global_V9.5.6.0.OCAMIFA_58d018e649_8.0.zip οσοι προλαβετε το κυριο δειτε. 9.5.6.0 Ωραίος, ευχαριστούμε :D Τη δοκίμασες να μας πεις γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts