Jump to content

Νεο Εταιρικο High End

undeadpunk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μου αγορασουν εταιρικο,

μου προτεινουν μεταξυ s7 edge και iPhone 7 αλλα η αληθεια ειναι πως θα προτιμουσα καποια τριτη εταιρεια κατα προτιμηση κινεζικη.

Υπαρχει καποιο κινητο που να ριχνει σε αυτα τα 2; Εστω να ειναι στα ιδια ποιοτικα.

Σκεφτομουν Huawei αλλα εχουν καλη καμερα;

Τωρα εχω ενα Honor 5x και αν και εχει συμπαθητικη καμερα δεν πιανει μια μπροστα στο s7 edge.

Τι προτεινεται σε high end κατηγορια;

Αν θες huawei τσεκαρε και αυτα τα 2 αναλογως το μεγεθος οθονης που θες

https://www.skroutz.gr/s/10271610/Huawei-Mate-9-Dual-64GB.html

https://www.skroutz.gr/s/11407671/Huawei-P10-64GB.html

Εχει αναβαθμιστει αρκετα σε καμερα η huawei, καλυτερη απο iphone 7 αλλα οχι καλυτερη απο s7 edge. Ισως εχει λιγο καλυτερο OIS το s7edge που του επιτρεπει χαμηλοτερο shutter οποτε και καλυτερη λεπτομερια στα σκοταδια. Αλλα μιλαμε για μικρες διαφορες που μονο σε 100% ζουμ θα τις δεις. Δες εδω και ενα συγκριτικο σε χαμηλο φωτισμο http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8073&idPhone2=7945&idPhone3=8514

Για καμερα θα σου προτεινα το pixel αλλα δεν ξερω αν σου καλυπτουν τοσο υψηλη τιμη https://www.skroutz.gr/s/10010229/Google-Pixel-32GB.html

Edited by Antretng

OK thanks, εστειλα στον ανθρωπο να παραγγειλει Samsung.

Δεν εχω φωτογραφικη σπιτι και οτι βγαζω ειναι απο το κινητο οποτε ειναι για εμενα πολυ σημαντικο.

OK thanks, εστειλα στον ανθρωπο να παραγγειλει Samsung.

Δεν εχω φωτογραφικη σπιτι και οτι βγαζω ειναι απο το κινητο οποτε ειναι για εμενα πολυ σημαντικο.

Αμα σου καλυπτουν το pixel αυτο εχει οντως τη καλυτερη καμερα...

Αν θες huawei τσεκαρε και αυτα τα 2 αναλογως το μεγεθος οθονης που θες

https://www.skroutz.gr/s/10271610/Huawei-Mate-9-Dual-64GB.html

https://www.skroutz.gr/s/11407671/Huawei-P10-64GB.html

Εχει αναβαθμιστει αρκετα σε καμερα η huawei, καλυτερη απο iphone 7 αλλα οχι καλυτερη απο s7 edge. Ισως εχει λιγο καλυτερο OIS το s7edge που του επιτρεπει χαμηλοτερο shutter οποτε και καλυτερη λεπτομερια στα σκοταδια. Αλλα μιλαμε για μικρες διαφορες που μονο σε 100% ζουμ θα τις δεις. Δες εδω και ενα συγκριτικο σε χαμηλο φωτισμο http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8073&idPhone2=7945&idPhone3=8514

Για καμερα θα σου προτεινα το pixel αλλα δεν ξερω αν σου καλυπτουν τοσο υψηλη τιμη https://www.skroutz.gr/s/10010229/Google-Pixel-32GB.html

Καλύτερη κάμερα από το iPhone 7 ένα huawei?

Τι ώρα;

Μάλλον δεν εχεις δει αποτελέσματα και το λες έτσι επειδή τυχαίνει κάπου κάτι να πήρε το αυτί σου

Nokia 8800 Scirocco

Τι ώρα;

Μάλλον δεν εχεις δει αποτελέσματα και το λες έτσι επειδή τυχαίνει κάπου κάτι να πήρε το αυτί σου

Μπα, μια χαρά τα λέει https://www.dxomark.com/Mobiles 87 το p10 και 86 το iPhone 7

Τι ώρα;

5.20 περιπου; (ετσι μελισταλακτος εισαι παντα :p)

Εγω απο τις φωτογραφιες που ειδα αυτο εχω καταλαβει. Αντε πες οτι ειναι εφαμιλλα. Τωρα αν εσυ εχεις δουλεψει και τις 2 συσκευες παραλληλα και ειδες οτι ειναι καλυτερο το iphone 7 παω πασο.

Edited by Antretng

Πάνε στο Huawei P10 που πρότεινε και ο φίλος από πάνω, δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου η κάμερα, και δεν θα εχεις να ζηλέψεις σε τίποτα το Iphone 7 ή το Sammy

5.20 περιπου; (ετσι μελισταλακτος εισαι παντα :p)

Εγω απο τις φωτογραφιες που ειδα αυτο εχω καταλαβει. Αντε πες οτι ειναι εφαμιλλα. Τωρα αν εσυ εχεις δουλεψει και τις 2 συσκευες παραλληλα και ειδες οτι ειναι καλυτερο το iphone 7 παω πασο.

Έχω δει από p9 δίπλα δίπλα και στα μάτια μου είναι καλύτερη του iPhone 7

Ειδικά η μπροστά

Nokia 8800 Scirocco

Έχω δει από p9 δίπλα δίπλα και στα μάτια μου είναι καλύτερη του iPhone 7

Ειδικά η μπροστά

Μα δεν προτεινα p9 :blink: Για p10 και mate9 μιλησα. Απο οσες φωτογραφιες εχω δει, το p10 μου φαινεται κατα μεσο ορο καλυτερο απο το iphone7

Το p9 οντως υστερει απο iphone 7 οπως αλλωστε θα ηταν και αναμενομενο ως παλαιοτερο μοντελο.

Οπως και να χει χωρις sd card στο iphone δεν πας... θα χρειαστει να παει στην ακριβοτερη εκδοση που εκει παιρνεις pixel που εχει την καλυτερη καμερα αυτη τη στιγμη ;)

Edited by Antretng

Μα δεν προτεινα p9 :blink: Για p10 και mate9 μιλησα. Απο οσες φωτογραφιες εχω δει, το p10 μου φαινεται κατα μεσο ορο καλυτερο απο το iphone7

Το p9 οντως υστερει απο iphone 7 οπως αλλωστε θα ηταν και αναμενομενο ως παλαιοτερο μοντελο.

Οπως και να χει χωρις sd card στο iphone δεν πας... θα χρειαστει να παει στην ακριβοτερη εκδοση που εκει παιρνεις pixel που εχει την καλυτερη καμερα αυτη τη στιγμη ;)

Το διάβασες. Δεν τα είδες δίπλα δίπλα

Έχει ούτε 10 μέρες που βγήκε το p10

Δεν κάνουμε κόντρα. Εγώ είδα δίπλα δίπλα p9 και iPhone 7 και αυτά ανέφερα.

Επειδή δεν έχει μέρες που κυκλοφόρησε το p10 θεώρησα ότι εννοούσες το p9

Για τα αποτελέσματα του p10 δεν μπορώ να μιλήσω

Αυτά που γράφονται και λέγονται σε τεχνολογικά Πληρωμένα site δεν τα πιστεύω

Για τον λόγο ότι είναι πληρωμένα.

Nokia 8800 Scirocco

Το διάβασες. Δεν τα είδες δίπλα δίπλα

Έχει ούτε 10 μέρες που βγήκε το p10

Δεν κάνουμε κόντρα. Εγώ είδα δίπλα δίπλα p9 και iPhone 7 και αυτά ανέφερα.

Επειδή δεν έχει μέρες που κυκλοφόρησε το p10 θεώρησα ότι εννοούσες το p9

Για τα αποτελέσματα του p10 δεν μπορώ να μιλήσω

Αυτά που γράφονται και λέγονται σε τεχνολογικά Πληρωμένα site δεν τα πιστεύω

Για τον λόγο ότι είναι πληρωμένα.

Δεν διαβασα. Ειδα samples. Και σιγουρα ειναι πολυ λογικοτερο να συγκρινεις 2 συσκευες μεταξυ τους εστω απο samples παρα απο το πως τα πηγαινε το περσυνο του μοντελο. :wacko::X

Τωρα το αν ειναι προωρο και κανω λαθος αλλο αυτο... αλλωστε δεν απεκλεισα το ενδεχομενο να ειναι εφαμιλλα. Σε καθε περιπτωση επειδη με ρωτησες "τι ωρα" στα λεω ολα αυτα. Εσυ απο την αλλη δηλαδη πως εισαι τοσο σιγουρος και απαντας με ειρωνια μαλιστα;

Παντως για την ιστορια, οσο fake και να ειναι τα reviews, ακομα και photoshop να εχουν οι φωτογραφιες μην ξεχναμε οτι το φετινο μοντελο εχει OIS οποτε ceteris paribus, ακομα και να μην εγινε καμια αλλη βελτιωση, ενδεχεται να παιζει ενα στοπ κατω σε iso.

Edited by Antretng

Δεν διαβασα. Ειδα samples. Και σιγουρα ειναι πολυ λογικοτερο να συγκρινεις 2 συσκευες μεταξυ τους εστω απο samples παρα απο το πως τα πηγαινε το περσυνο του μοντελο. :wacko::X

Τωρα το αν ειναι προωρο και κανω λαθος αλλο αυτο... αλλωστε δεν απεκλεισα το ενδεχομενο να ειναι εφαμιλλα. Σε καθε περιπτωση επειδη με ρωτησες "τι ωρα" στα λεω ολα αυτα. Εσυ απο την αλλη δηλαδη πως εισαι τοσο σιγουρος και απαντας με ειρωνια μαλιστα;

Παντως για την ιστορια, οσο fake και να ειναι τα reviews, ακομα και photoshop να εχουν οι φωτογραφιες μην ξεχναμε οτι το φετινο μοντελο εχει OIS οποτε ceteris paribus, ακομα και να μην εγινε καμια αλλη βελτιωση, ενδεχεται να παιζει ενα στοπ κατω σε iso.

Για το p9 μίλησα το ξανά αναφέρω

Nokia 8800 Scirocco

Η αρχικη σου απαντηση ομως ηταν για το p10 το οποιο τεκμηριωσες αργοτερα λεγοντας για το p9. ;)

Τεσπα, περασε η ωρα. Καλο βραδυ.

Η αρχικη σου απαντηση ομως ηταν για το p10 το οποιο τεκμηριωσες αργοτερα λεγοντας για το p9. ;)

Τεσπα, περασε η ωρα. Καλο βραδυ.

Λάθος κανείς

Νόμιζα ότι εννοείς το p9 γιατί δεν μπήκα στα λινκ να δω ότι λες για το p10

Και όλο αυτό γιατί είναι πολύ φρέσκο το p10 και θεώρησα δεδομένο ότι εννοείς το p9

Τέλος πάντων δεν έκανα κάποια προσωπική επίθεση απλά μερικές αλήθειες να λέγονται γιατί κατηγοραμε συσκευές και τις δυνατότητες τους χωρίς να τις έχουμε καν πιάσει στο χέρι

Nokia 8800 Scirocco

Θα μου αγορασουν εταιρικο,

μου προτεινουν μεταξυ s7 edge και iPhone 7 αλλα η αληθεια ειναι πως θα προτιμουσα καποια τριτη εταιρεια κατα προτιμηση κινεζικη.

Υπαρχει καποιο κινητο που να ριχνει σε αυτα τα 2; Εστω να ειναι στα ιδια ποιοτικα.

Σκεφτομουν Huawei αλλα εχουν καλη καμερα;

Τωρα εχω ενα Honor 5x και αν και εχει συμπαθητικη καμερα δεν πιανει μια μπροστα στο s7 edge.

Τι προτεινεται σε high end κατηγορια;

Να σου δίνουν iPhone 7 ή s7 και να θες κάποιο άλλο κινεζικό δεν το βλέπω και τόσο λογικό

Δεν θα κερδίσεις κάτι από αυτή την κίνηση

Μιλάμε για 2 top συσκευές με κορυφαία χαρακτηριστικά.

Γιατί να πας σε κάτι άλλο;

Nokia 8800 Scirocco

Λάθος κανείς

Νόμιζα ότι εννοείς το p9 γιατί δεν μπήκα στα λινκ να δω ότι λες για το p10

Και όλο αυτό γιατί είναι πολύ φρέσκο το p10 και θεώρησα δεδομένο ότι εννοείς το p9

Τέλος πάντων δεν έκανα κάποια προσωπική επίθεση απλά μερικές αλήθειες να λέγονται γιατί κατηγοραμε συσκευές και τις δυνατότητες τους χωρίς να τις έχουμε καν πιάσει στο χέρι

Ε πες το ντε με χεις και γραφω τοση ωρα :lol:

Οπως και να χει δεν το γραψα για να μειωσω το iphone7. Απλα εγραψα τη γνωμη μου με βασει οτι εχω δει μεχρι στιγμης και στα πλαισια οτι ο φιλος προτιμα huawei και διατηρωντας παντα μια αμφιβολλια μηπως ειναι απλα εφαμιλλα (και ας λενε τα reviews). Προσωπικα δεν θα παιρνα p10 στη παρουσα στιγμη μιας και οπως λες και συ δεν εχουμε δει ακομα πολλα πραγματα (ενα κινητο δεν ειναι μονο καμερα).

Edited by Antretng

Να σου δίνουν iPhone 7 ή s7 και να θες κάποιο άλλο κινεζικό δεν το βλέπω και τόσο λογικό

Δεν θα κερδίσεις κάτι από αυτή την κίνηση

Μιλάμε για 2 top συσκευές με κορυφαία χαρακτηριστικά.

Γιατί να πας σε κάτι άλλο;

Απλα γιατι δεν εχω χειριστει ποτε iphone οποτε ειναι εκτος - επισης δεν θελω να μπλεξω με ενα τοσο ακριβο οικοσυστημα,

και το σαμσουνγ s7 ειναι "παλιο", δεν ειναι; Κυκλοφορει 12 μηνες αν δεν κανω λαθος.

Εχω εδω και χρονια κινεζικα κινητα και τα εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια μιας και δεν εχουν βγαλει το παραμικρο προβλημα.

Οποτε ελεγα αφου εχω την ευκαιρια να παρω "ακριβο" κινεζικο και να το εκμεταλλευτω.

Εντωμεταξυ καποια απο αυτα βγηκαν αρκετους μηνες πιο μετα απο το s7 edge.

Αλλα τελοσπαντων, πηγα στο σαμσουνγκ και ας βγαινει το s8 σε λιγες μερες.

thread closed.

Ευχαριστω

Απλα γιατι δεν εχω χειριστει ποτε iphone οποτε ειναι εκτος - επισης δεν θελω να μπλεξω με ενα τοσο ακριβο οικοσυστημα,

και το σαμσουνγ s7 ειναι "παλιο", δεν ειναι; Κυκλοφορει 12 μηνες αν δεν κανω λαθος.

Εχω εδω και χρονια κινεζικα κινητα και τα εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια μιας και δεν εχουν βγαλει το παραμικρο προβλημα.

Οποτε ελεγα αφου εχω την ευκαιρια να παρω "ακριβο" κινεζικο και να το εκμεταλλευτω.

Εντωμεταξυ καποια απο αυτα βγηκαν αρκετους μηνες πιο μετα απο το s7 edge.

Αλλα τελοσπαντων, πηγα στο σαμσουνγκ και ας βγαινει το s8 σε λιγες μερες.

thread closed.

Ευχαριστω

Καλορίζικο

Nokia 8800 Scirocco