z125dragmachine Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 plaka plaka palikaria o kapnos den palevete... egw tyflonome k me tsouzoun ta matia.. den leei, ektos k an odigeis esy pou tote allazei to prama !!! i sixronila pantws einai palia patenta, ta tetraxrona einai pio ekseligmena kai magiorika.!! episis ikonomika !!!! ti einai pio exeligmena den to nomizo file auto pou les einai megalo lathos mallon epidh den exeis psaxtei sou leo kai kati allo gia na xereis to dyxrono einai to mellon ton sigxronon kinitiron alla kapos pio diaforopihmena ta pragmata den einai ligia dika mou alla apo thn lotus. Παράθεση MINE:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 τιιιιιιιιιι λες.......?????????? Οι δυχρονοι κινητηρες σε 2-3 χρονια θα καταργηθουν!!! μονο ξυλοκοφτικα θα ειναι διχρονα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125dragmachine Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 steile minima sthn lotus kai pesta ths sou eipa den einai dika mou logia auta alla auton.otan ena 125tetraxrono vgalei ta aloga pou vgazei ena dyxrono tote na mou miiliseis gia pio exeligmena moter dld otan ena tetraxrono 125 vgalei 45 aloga gia na mhn sou po perissotera tote nai tha einai pio exeligmena alla mexri tote ase me na pisteuo oti to dyxrono einai texnologia apiasth kai dyskola na na xeperastei. filika panta etsi. http://w1.bikepics.com/pics/2006/10/28/bikepics-711337-320.jpg http://w1.bikepics.com/pics/2006/10/28/bikepics-711338-320.jpg TUNING BY TOGIAS Παράθεση MINE:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Εγω με την σειρα μου θελω ευχαριστησω τον φιλο z125 dragmachine Για την βοηθεια του.. Και μια συμβουλη ο φιλος mine τρεχει σε αγωνες drag κατι θα ξερει παραπανω απο μας.. Φιλικα παντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125dragmachine Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 oxi den exei na leei tipota oti trexo sta dragster oloi xeroume oti ta dyxrona einai apiasta diti kanoun auto pou kanoun ta tetraxrona se dyo xronous eilikrina edo sthn ellada den exoume dei ti mporei na kanei ena dyxrono edo vgazoume 45 aloga se 230 kivika kai ta theoroume polla kai adynato na to kanei opisdhpote alla sth pragmatikothta einai poly liga gia ta kivika dioth den exoume psaxei polu to thema giati eimaste texnognosiaka piso san xora alla kai h monh pou asxolite me papia sta dragster. Παράθεση MINE:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Mine θα κανουμε και το δικο μου απιαστο??... Γιατι τωρα ειναι.......................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125dragmachine Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 tha thn psaxoume na doume ti mpenei pano gia na ginei kalo giati akoma kalo dynamik den exo dei oute sta oneira mou afto einai alhtheia tha dixei tha kanoume rizikh alagh tha doume kai ti tha pei o diko mou kai vlepontas kai kanontas.tha kanoniso mazi tou kai tha se paro thl mporei kai pio arga apo ths 7 na xereis e? Παράθεση MINE:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 συμφωνω, αλλα οταν αγοραζεις ενα μηχανακι δεν το αγοραζεις μονο γιατι ειναι δυνατο, αλλα κοιτας το ποσο καει, την αξιοπιστια του, και την μακροζωϊα του κινητηρα. τα διχρονα οπως ειπες και εσυ κανουν κυκλο καυσης σε 2 χρονους, και αυτο τους δινει παραπανω δυναμη, αλλα δεν χρησιμοποιουν ολο το καυσιμο, και οσο καιει ενα 125 διχρονο που βγαζει 30 αλογα, ενα 250 τετραχρονο στα ιδια αλογα καει τα μισα. καταλαβαινεις.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ειναι καλυτερο να το κανεις σε δυο χρονους παρα σε τεσσερις σκεψου το λιγο αυτο... Οσο για οικονομια δεν το ζηζηταμε αφου σκεφτομαι τωρα τα χριστουγεννα να παω να πω τα καλαντα μπας και μαζεψω κανενα ε να βαζω βενζινη...:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remwin2 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ειναι καλυτερο να το κανεις σε δυο χρονους παρα σε τεσσερις σκεψου το λιγο αυτο... Οσο για οικονομια δεν το ζηζηταμε αφου σκεφτομαι τωρα τα χριστουγεννα να παω να πω τα καλαντα μπας και μαζεψω κανενα ε να βαζω βενζινη...:lol: :lol: Aσε μην τα ρωτας στο θεμα βενζινες,εγω εχω και βενζιναδικο και ξερω τι παιζει λιγο καλυτερα,εμεις με τα modenas δεν πρεπει να μιλαμε καθολου.Τα παλλικαρια με τα z τα κωλοπειραγμενα τι να πουν που καθε ανοιγμα στο γκαζι θελει μισο λιτρο βενζινα.(οχι πως τα modenas δεν καινε...).Kαι μην πει κανεις: τον ****** τον remwin τι αναγκη εχει,αφου εχει βενζιναδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ειναι καλυτερο να το κανεις σε δυο χρονους παρα σε τεσσερις σκεψου το λιγο αυτο... Οσο για οικονομια δεν το ζηζηταμε αφου σκεφτομαι τωρα τα χριστουγεννα να παω να πω τα καλαντα μπας και μαζεψω κανενα ε να βαζω βενζινη...:lol: :lol: και εγω αυτο λεω, ειναι καλυτερα τα διχρονα απο δυναμη, αλλα σκευτομαστε και καταναλωση-αξιοπιστια Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Η επομενη αγορα μου θα ειναι μηχανη αρα ειμαστε οκ.. Τα λεφτα να βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Η επομενη αγορα μου θα ειναι μηχανη αρα ειμαστε οκ.. Τα λεφτα να βρω... mexri tote exeis kairo.. pros to paron ftiakse oti mporeis sto dinamik;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Αμα κανω αυτα που ηθελα στο dinamik θα πεταξει θα γινει αεροπλανο και θα σπασει... Θα κινηθω σε normal πλαισια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Η επομενη αγορα μου θα ειναι μηχανη αρα ειμαστε οκ.. Τα λεφτα να βρω... Και εγω γι αυτο τον λογο δεν κανω τιποτα μα τιποτα απολυτως...ειμαι σε αναμονη...:D :rolleyes: ...ερχεται η ωρα!!!Καθησα και σκεφτηκα οτι ειναι τζαμπα λεφτα να καθομαι να φτιαχνω το παπι...αλλα ειναι τζαμπα λεφτα γιατι εγω εχω στα αμμεσα σχεδια μου μια μηχανη...!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Και εγω σχεδια φιλε μου αλλα οχι λεφτα... Υπομονη τι αλλο να κανω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Και εγω γι αυτο τον λογο δεν κανω τιποτα μα τιποτα απολυτως...ειμαι σε αναμονη...:D :rolleyes: ...ερχεται η ωρα!!!Καθησα και σκεφτηκα οτι ειναι τζαμπα λεφτα να καθομαι να φτιαχνω το παπι...αλλα ειναι τζαμπα λεφτα γιατι εγω εχω στα αμμεσα σχεδια μου μια μηχανη...!!! Ναι σωστα τα λες. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 pw... an eixa dixrono 125 to miso kero tha to eixa spiti giati de tha eixa benzini.me to dikou bgazw me 5euro 10 meres k bale. analoga pws to paw. Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Καλα τα λες.... 5 εμενα δεν μου φτανουνε για μια βολτα να παω και να γυρισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 ontws an kserw gw den exeis mia kathimerini douleia wste na vgazeis lefta to na sintireis ena tos spatalo mixanaki einai poli diskolo. xwris plaka ton perissotero kero mesa tha to eixa. paw sxoleio ap'ti douleia mou teliwsan ola gia to mixanaki k ti vgazw mw psila, oti ksemeni.. prwta eixa tou patera to town mate. 5euro 2 me 3 evdomades... ola ta lefta. ksexnoyses pws einai to banzinadiko Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Και γω τι νομιζεις συνεχεια σχεδον μεσα το εχω....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 :)) oreos Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 2t ----> venzines kai ladia sto full:p poso mallon an einai kai peiragmeno:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 τι να πει και ο φιλος μου με το yz μιση ωρα, 5 ευρω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts