celtic1453 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 OK γράψε αν μπορέσεις κατ ευθείαν μήπως και προλάβω το προμοσιον του μπανγκγκουουτν δες και γκικ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) δες και γκικ Μεταξύ Banggood, Vickmall, Gearbest & Geekbuying, προτιμώ με διαφορά τα δύο πρώτα, για να έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο σε περίπτωση προβλήματος. Συνήθως ψωνίζω από τα δύο τελευταία, αν κάτι δε μπορώ να το βρω στα δύο πρώτα και είναι σχετικά μικρό το ποσό. Edited May 6, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μεταξύ Banggood, Vickmall, Gearbest & Geekbuying, προτιμώ με διαφορά τα δύο πρώτα, για να έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο σε περίπτωση προβλήματος. Συνήθως ψωνίζω από τα δύο τελευταία, αν κάτι δε μπορώ να το βρω στα δύο πρώτα και είναι σχετικά μικρό το ποσό. Παντως το gearbest το εχει στα 73€. Καλη φαση. Περιμενω απο τον φιλο ενα review να δουμε τι ψαρια πιανη. Παντως απο βιντεακια στο youtube δειχνη αρκετα vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εξαιρετικο κινητό για 78€ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΝ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΚΑΛΉ ΣΗΜΑ WIFI ΚΑΙ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΛΗΣΕΩς ΨΙΛΟlags έχει, αλλά 78€.... Οθονη κομπλέ Σήμα καλό 4G Αυτονομία δεν ξέρω ακόμα Δεν έχει Notification led Κάμερες ότι καλύτερο έχω δει για 78€..... Θα σας πω στο.μελλον τα λοιπά Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Εξαιρετικο κινητό για 78€ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΝ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΚΑΛΉ ΣΗΜΑ WIFI ΚΑΙ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΛΗΣΕΩς ΨΙΛΟlags έχει, αλλά 78€.... Οθονη κομπλέ Σήμα καλό 4G Αυτονομία δεν ξέρω ακόμα Δεν έχει Notification led Κάμερες ότι καλύτερο έχω δει για 78€..... Θα σας πω στο.μελλον τα λοιπά Thanks. Πες μας και για την αυτονομία και μάλλον το παραγγέλνω. (Φαντάζομαι να βγάζει σχετικά άνετα τη μέρα.) ... Και άνοιξε και ένα καινούργιο θέμα για το pro. Edit Τελικά το παρήγγειλα. Και 3500 να μην είναι η μπαταρία, 2800 ελπίζω να είναι. Το θέμα άνοιξε το πάντως! Edited May 9, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εξαιρετικο κινητό για 78€ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΝ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΚΑΛΉ ΣΗΜΑ WIFI ΚΑΙ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΛΗΣΕΩς ΨΙΛΟlags έχει, αλλά 78€.... Οθονη κομπλέ Σήμα καλό 4G Αυτονομία δεν ξέρω ακόμα Δεν έχει Notification led Κάμερες ότι καλύτερο έχω δει για 78€..... Θα σας πω στο.μελλον τα λοιπά Αντε καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midl Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Έχω αγοράσει 1 Leagoo m8 και 1 Leagoo m8 pro.Το πίσω ηχείο είναι φοβερό. Έχω θέμα όμως με το μπροστινό ηχείο και στα 2 κινητά.Η φωνή του καλούντος είναι χαμηλή,άρα δεν ακούγεται καλά.Μόνο εγώ έχω το θέμα αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι για να επιδιορθώσω το πρόβλημα χωρίς να το κάνω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Έχω αγοράσει 1 Leagoo m8 και 1 Leagoo m8 pro.Το πίσω ηχείο είναι φοβερό. Έχω θέμα όμως με το μπροστινό ηχείο και στα 2 κινητά.Η φωνή του καλούντος είναι χαμηλή,άρα δεν ακούγεται καλά.Μόνο εγώ έχω το θέμα αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι για να επιδιορθώσω το πρόβλημα χωρίς να το κάνω root? ΜΤΚ tools ....... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Kαμια επιπλεον ιδεα για το συγκεκριμενο κινητο. Ρωταω γιατι το γλυκοκοιταζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Kαμια επιπλεον ιδεα για το συγκεκριμενο κινητο. Ρωταω γιατι το γλυκοκοιταζω. MH δωσεις για αυτο πανω απο 80Ε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 MH δωσεις για αυτο πανω απο 80Ε Ok. Το εχει το gearbest προσφορα στα 71€ και λεω να το τσιμπησω. Τι λες εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Ok. Το εχει το gearbest προσφορα στα 71€ και λεω να το τσιμπησω. Τι λες εσυ; Κωστα για προσφορα δεν το λες! Αν εννοεις το προ και το γουσταρεις ομως, χτυπα το ! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Κωστα για προσφορα δεν το λες! Αν εννοεις το προ και το γουσταρεις ομως, χτυπα το ! Nαι το θελω τρελα. Απο το gearbest το εχει 72€. Μεθοδο αποστολης nl post, η dhl για σιγουρια τε.....οιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Nαι το θελω τρελα. Απο το gearbest το εχει 72€. Μεθοδο αποστολης nl post, η dhl για σιγουρια τε.....οιου. dhl=customi NL=????????????????? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 dhl=customi NL=?????????????????[/quote Τι ενοη ο ποιητης; επειδη ειμαι νεος στης αγορες απο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Επανερχομαι για το leagoo Μ8 μετά από κάμποσο καιρό χρήσης από την γυναίκα. Δεν έχει βγάλει το παραμικρό θέμα. Ή οθόνη έχει εκπληκτική φωτεινότητα. Ή γυναίκα μου έχει μαγαζί με ρούχα και το δουλεύει "επαγγελματικά" ΟΛΗ ΜΕΡΑ.Το πηραμε για προσωρινή λύση και δεν θέλει αλλο! Δουλευει όπως την πρώτη μέρα σε ταχυτητα.(φυσικά εχω μπλοκαρει τις αναβαθμίσεις). Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Επανερχομαι για το leagoo Μ8 μετά από κάμποσο καιρό χρήσης από την γυναίκα. Δεν έχει βγάλει το παραμικρό θέμα. Ή οθόνη έχει εκπληκτική φωτεινότητα. Ή γυναίκα μου έχει μαγαζί με ρούχα και το δουλεύει "επαγγελματικά" ΟΛΗ ΜΕΡΑ.Το πηραμε για προσωρινή λύση και δεν θέλει αλλο! Δουλευει όπως την πρώτη μέρα σε ταχυτητα.(φυσικά εχω μπλοκαρει τις αναβαθμίσεις). Το απλο η το pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 dhl=customi NL=?????????????????[/quote Τι ενοη ο ποιητης; επειδη ειμαι νεος στης αγορες απο εξωτερικο. Οτι ακριβως εχει γραψει! NL ισον ερωτηματικο. (εννοει για το αν θα περασει customi). Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Οτι ακριβως εχει γραψει! NL ισον ερωτηματικο. (εννοει για το αν θα περασει customi). Aρα περνω το ρισκο με nl και οτι κατση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Το εχει ρουταρη κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis79 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Με το τελευταίο update έρχετε και Triada Trojan δωράκι ( Image ). Η εφαρμόγη com.chunmei.calculator-1/base.apk μεταμφιέζετε σε "Settings" και οσες φορές την κάνεις απεγκατασταση μετα απο λίγο ξανα κανει εγκατάσταση μόνη της. Σε επικοινωνία με το support τις Leagoo μου απάντησαν "this software comes with the new version, he did not pass the antivirus software, but he was safe". Απο την απάντηση αυτη και μονο καταλαβαίνετε. Απο κει και πέρα δεν ξανα απάντησαν σε εμαιλ μου. Image Edited June 7, 2017 by Alexis79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ρουταρετε το κινητό αυτό; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis79 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Ρουταρετε το κινητό αυτό; Ναι ρίξε μια ματιά εδώ Edited June 8, 2017 by Alexis79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Στα 67€ στο gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastina Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Και μενα μου βγαζει αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα..Τελικα ξερει κανενας αν φευγει και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts