thodol200 Δημοσιεύτηκε March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2017 Kαλησπερα, μετα απο thl 4000 kai 5000, με το τελευταιο δεν εμεινα και ικανοποιημενος γενικα, λεω να χτυπησω το m8. διαβαζω οτι γενικα η εταιρεια ειναι αξιοπιστη, δυπαρχει στα 70ε στο gearbest και θελω αν το χει παρει καποιος να πει καμια κριτικη στο θεμα της ταχυτητας, αν εχει κολληματα κλπ ολα αυτα που χα με το thl5000, επισης σκεφτομαι και το θεμα του μεγεθους, ελεγα μεχρι 5,5 το πολυ και αυτο το 5,7 μου φαινεται ουτε στη τσεπη θα χωραει ποσο μαλιστα καλοκαιρι πανω σε μηχανακι με το κινητο σε μπροστινη τσεπη, φανταζομαι θα ναι ωρα για τσαντακι αναγκαστικα. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Kαλησπερα, μετα απο thl 4000 kai 5000, με το τελευταιο δεν εμεινα και ικανοποιημενος γενικα, λεω να χτυπησω το m8. διαβαζω οτι γενικα η εταιρεια ειναι αξιοπιστη, δυπαρχει στα 70ε στο gearbest και θελω αν το χει παρει καποιος να πει καμια κριτικη στο θεμα της ταχυτητας, αν εχει κολληματα κλπ ολα αυτα που χα με το thl5000, επισης σκεφτομαι και το θεμα του μεγεθους, ελεγα μεχρι 5,5 το πολυ και αυτο το 5,7 μου φαινεται ουτε στη τσεπη θα χωραει ποσο μαλιστα καλοκαιρι πανω σε μηχανακι με το κινητο σε μπροστινη τσεπη, φανταζομαι θα ναι ωρα για τσαντακι αναγκαστικα. Σαν συσκευη ειναι καλη, σαν λογισμικο αν συγκρινουμε απο τα προηγουμενα ειναι για κλωτσιες. Ζ5, Μ5 που περασαν απο τα χερια μου ηταν για κλωτσιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. March 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Σαν συσκευη ειναι καλη, σαν λογισμικο αν συγκρινουμε απο τα προηγουμενα ειναι για κλωτσιες. Ζ5, Μ5 που περασαν απο τα χερια μου ηταν για κλωτσιες. Οταν λες για κλωτσιες τι εννοεις? αργο? κολλαει? Το πρωτο thl ηταν καλουτσικο για την εποχη του(παντα για μενα), το 2ο εκλεινε μονο του, καθυστερουσε σε καποιες φασεις σα να μην ειχε μνημη, μιλαμε για 1gb ram βεβαια, σε εφαρμογες που ανοιγες κι απλα κολλαγε και επρεπε να την κλεισεις και να την ξανανοιξεις. Νομιζω με το μ5 εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και την ιδια μνημη, δε δουλευω πολλες εφαρμογες, τα βασικα, λιγο ιντερνετ καμια φορα αν ειμαι εξω και θελω να ψαξω κατι, φβ, μεσετζερ, βαιμπερ, σκαιπ, gwpa, καθολου μουσικη παιχνιδια κλπ Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Οταν λες για κλωτσιες τι εννοεις? αργο? κολλαει? Το πρωτο thl ηταν καλουτσικο για την εποχη του(παντα για μενα), το 2ο εκλεινε μονο του, καθυστερουσε σε καποιες φασεις σα να μην ειχε μνημη, μιλαμε για 1gb ram βεβαια, σε εφαρμογες που ανοιγες κι απλα κολλαγε και επρεπε να την κλεισεις και να την ξανανοιξεις. Νομιζω με το μ5 εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και την ιδια μνημη, δε δουλευω πολλες εφαρμογες, τα βασικα, λιγο ιντερνετ καμια φορα αν ειμαι εξω και θελω να ψαξω κατι, φβ, μεσετζερ, βαιμπερ, σκαιπ, gwpa, καθολου μουσικη παιχνιδια κλπ Θα αου πω το βασικο. Μαμα ρομ, χωρις να την πειραξω και μονο το Βαιμπερ μεσα. Οποτε ηθελε χτυπουσε η κληση. Μονο αυτο ειναι αρκετο. Επειχηρησα να κανω rom port το παρατησα και το εδωσα κοψοχρονια. Μιλαω για το Ζ5, στο Μ5 τα ιδια £"$"$ αλλα ενα κλικ καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 By the way, το m8 την Πέμπτη θα υπάρχει σε flash sale στο coolicool (40$) και στο efox (35€+μεταφορικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. March 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ισως τοτε ν αξιζει να περιμενω λιγες μερες το pro που χει καλυτερο επεξεργαστη αν και στα ιδια ghz και με 2gb ram Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. March 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Θα αου πω το βασικο. Μαμα ρομ, χωρις να την πειραξω και μονο το Βαιμπερ μεσα. Οποτε ηθελε χτυπουσε η κληση. Μονο αυτο ειναι αρκετο. Επειχηρησα να κανω rom port το παρατησα και το εδωσα κοψοχρονια. Μιλαω για το Ζ5, στο Μ5 τα ιδια £"$"$ αλλα ενα κλικ καλυτερο. Το μ5 ειχες το απλο η το plus? εχουν αντιστοιχα τους επεξεργαστες του μ8 και μ8 pro Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Το μ5 ειχες το απλο η το plus? εχουν αντιστοιχα τους επεξεργαστες του μ8 και μ8 pro Δεν πιστευω να ειναι θεμα επεξεργαστη, αλλα παραμετροποιησης και ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. March 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Δεν πιστευω να ειναι θεμα επεξεργαστη, αλλα παραμετροποιησης και ρομ η ρομ ομως μεγαλωνει αν μπει καρτα μνημης, η ραμ μενει μονο 2gb αν τα λεω σωστα, παραμετροποιηση δε ξερω τι σημαινει πρακτικα, δεν εχω ασχοληθει με κινητα καθολου, μονο τα τεχνικα ειδα γι αυτο ειπα οτι τεχνικα το μ8 μοιαζει με το ζ και το μ8pro μοιαζει με το μ5 Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 η ρομ ομως μεγαλωνει αν μπει καρτα μνημης, η ραμ μενει μονο 2gb αν τα λεω σωστα, παραμετροποιηση δε ξερω τι σημαινει πρακτικα, δεν εχω ασχοληθει με κινητα καθολου, μονο τα τεχνικα ειδα γι αυτο ειπα οτι τεχνικα το μ8 μοιαζει με το ζ και το μ8pro μοιαζει με το μ5 Οταν λεμε ρομ δεν εννουμε την μνημη του οπως σωστα θεωρησες. Αλλα την εκδοση του android που "καθετε" στο κινητο. Ερχεται η Λιγκο και σου λεει. Γιατι να βαλω την ετοιμη εκδοση android και δεν βαζω μια δικια μου; Θα κανω 2-3 δοκιμες, και δεν βαριεσαι μετα αν δουλευει καλα ή οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILAKOSGR Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Το πηρα απο ebay china και το παρελαβα την προηγουμενη εβδομαδαα μεσω γερμανιας!!Καλο ειναι για τα λεφτα του αλλα και αναλογα τις απαιτησεις που εχει καποιος!Εγω το πηρα στην γυναικα μου δωρο γιατι ακομη ηταν με ενα iphone 3gs 32 gb! Για αυτην ειναι πολυ καλο .Εγω εχω ενα huawei p9 και δεν μπορω να το συγκρινω φυσικα! Ηθελα να ρωτησω για την αναβαθμιση του ομως φοραει Android 6 και θελω να του περασω 6.1στο συστημα του εχει freeme os !! Παω στην ενημερωση και μου λεει ενημερωση online και διπλα local update τι πρεπει να κανω ,θα μπουν τα android η θα ενημερωθει το λογισμικο της συσκευης??Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 By the way, το m8 την Πέμπτη θα υπάρχει σε flash sale στο coolicool (40$) και στο efox (35€+μεταφορικά). Μην χαραμίζεις τον χρονο σου πιστεύοντας οτι θα προλαβεις! Οι .... Προσφορες αυτες, απλα δεν υπαρχουν καν, παρα μονο στα ε μαιλ που στελνουν. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μην χαραμίζεις τον χρονο σου πιστεύοντας οτι θα προλαβεις! Οι .... Προσφορες αυτες, απλα δεν υπαρχουν καν, παρα μονο στα ε μαιλ που στελνουν. Άποψή σου, διότι εγώ έχω πάρει δύο τηλέφωνα σε flash sale. Ένα vkworld στο εν λόγω site (coolicool) με 35€ και ένα cubot s168 με 30€ στο αδελφό του e-fox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. March 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Οταν λεμε ρομ δεν εννουμε την μνημη του οπως σωστα θεωρησες. Αλλα την εκδοση του android που "καθετε" στο κινητο. Ερχεται η Λιγκο και σου λεει. Γιατι να βαλω την ετοιμη εκδοση android και δεν βαζω μια δικια μου; Θα κανω 2-3 δοκιμες, και δεν βαριεσαι μετα αν δουλευει καλα ή οχι Γι αυτο σε ενα παλιο μοτορολα ανδροιντ ολα δουλευαν μια χαρα κι ας ηταν μικρος επεξεργαστης, και μετα στα thl ειχα σκατοκολληματα, μαλιστα, δε το ξερα αυτο, ευχαριστω, αρα μετραει και το τι λογισμικο εχει, αν και υποθετω οτι τα περισσοτερα κινεζικα μαλλον πανω κατω μικρη διαφορα εχουν Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Γι αυτο σε ενα παλιο μοτορολα ανδροιντ ολα δουλευαν μια χαρα κι ας ηταν μικρος επεξεργαστης, και μετα στα thl ειχα σκατοκολληματα, μαλιστα, δε το ξερα αυτο, ευχαριστω, αρα μετραει και το τι λογισμικο εχει, αν και υποθετω οτι τα περισσοτερα κινεζικα μαλλον πανω κατω μικρη διαφορα εχουν Αναλογος το κινεζικο. Υπαρχουν κινεζικα που εχουν απροβληματιση ρομ και δουλευουν ρολοι. Απλα θελει λιγο ψαξιμο. H Leagoo δεν ειναι μεσα σε αυτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. March 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αναλογος το κινεζικο. Υπαρχουν κινεζικα που εχουν απροβληματιση ρομ και δουλευουν ρολοι. Απλα θελει λιγο ψαξιμο. H Leagoo δεν ειναι μεσα σε αυτες αμα δεν ειναι σ αυτες, πες μερικες εταιρειες, απαιτησεις ιδιαιτερες δεν εχω, μονο τα βασικα, και να μη μου κανει κολληματα οπως το thl 5000, τουλαχιστον με 2γβ ραμ πιστευω οτι καλυπτομαι ανετα, οπως και με μεγαλη οθονη 5.5 να μη στραβωνομαι και μπαταρια να κραταει εστω ενα 24ωρο, πειτε μου οτι δεν ειναι πολλα αυτα που λεω. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 αμα δεν ειναι σ αυτες, πες μερικες εταιρειες, απαιτησεις ιδιαιτερες δεν εχω, μονο τα βασικα, και να μη μου κανει κολληματα οπως το thl 5000, τουλαχιστον με 2γβ ραμ πιστευω οτι καλυπτομαι ανετα, οπως και με μεγαλη οθονη 5.5 να μη στραβωνομαι και μπαταρια να κραταει εστω ενα 24ωρο, πειτε μου οτι δεν ειναι πολλα αυτα που λεω. Oukitel U20 Plus Ulefone Tiger Doogee X9 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. March 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Oukitel U20 Plus Ulefone Tiger Doogee X9 Pro ευχαριστω, θα ριξω μια ματια στις διαφορες και θ αποφασισω κατι, εχεις δοκιμασει προσωπικα καποιο απ αυτα? ειδες κατι αν τα δοκιμασες στην πραξη σαν διαφορα? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 ευχαριστω, θα ριξω μια ματια στις διαφορες και θ αποφασισω κατι, εχεις δοκιμασει προσωπικα καποιο απ αυτα? ειδες κατι αν τα δοκιμασες στην πραξη σαν διαφορα? Το tiger το έχω εγώ και μπορείς να διαβάσεις για αυτό στο σχετικό θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILAKOSGR Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Το πηρα απο ebay china και το παρελαβα την προηγουμενη εβδομαδαα μεσω γερμανιας!!Καλο ειναι για τα λεφτα του αλλα και αναλογα τις απαιτησεις που εχει καποιος!Εγω το πηρα στην γυναικα μου δωρο γιατι ακομη ηταν με ενα iphone 3gs 32 gb! Για αυτην ειναι πολυ καλο .Εγω εχω ενα huawei p9 και δεν μπορω να το συγκρινω φυσικα! Ηθελα να ρωτησω για την αναβαθμιση του ομως φοραει Android 6 και θελω να του περασω 6.1στο συστημα του εχει freeme os !! Παω στην ενημερωση και μου λεει ενημερωση online και διπλα local update τι πρεπει να κανω ,θα μπουν τα android η θα ενημερωθει το λογισμικο της συσκευης??Ευχαριστω παιδια υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 To πηρα και εγω για την συζυγο απο ελλαδα με 1 ετος εγγυση 96 ευρω. Οι πρωτες εντυπωσεις αριστες.και μιλαω ως κατοχος Ζ3,Ζ2,P8. Aρκετα γρηγορο.Πολυ καλη η οθονη και με γκοριλα 4. Φινιρισμα αψογο.Βεβαια αμα ανοιξεις το καπακι θα δεις τα .....96 ευρω.Σαμπως το lg g4 ειναι καλυτερο εσωτερικα?:lol: φωτογραφιες καλουτσικες,το ιδιο και το βιντεο.Ωραιες οι εφαρμογες της leagoo. Ηχος δυνατος,το ιδιο και η συνομιλειες.wifi συνδεετε σε χρονο ακαριαιο!Σημα καμπανα. Για την μπαταρια στην πορεια.παντως απο 50% που ειχε οταν το ανοιξα με σεταρισμα και πολυωρο ψαξιμο πηγε στο 38%!. Γενικα οτι κριτικες που διαβαζα ητανε σωστες και καθολου υπερβολικες. Πιο πισω καποιος το θαβει....μανιωδως,αλλα αν καταλαβα δεν το εχει καν πιασει στα χερια του .....:wacko: Θαχει θειο χαρισμα......:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 To πηρα και εγω για την συζυγο απο ελλαδα με 1 ετος εγγυση 96 ευρω. Οι πρωτες εντυπωσεις αριστες.και μιλαω ως κατοχος Ζ3,Ζ2,P8. Aρκετα γρηγορο.Πολυ καλη η οθονη και με γκοριλα 4. Φινιρισμα αψογο.Βεβαια αμα ανοιξεις το καπακι θα δεις τα .....96 ευρω.Σαμπως το lg g4 ειναι καλυτερο εσωτερικα?:lol: φωτογραφιες καλουτσικες,το ιδιο και το βιντεο.Ωραιες οι εφαρμογες της leagoo. Ηχος δυνατος,το ιδιο και η συνομιλειες.wifi συνδεετε σε χρονο ακαριαιο!Σημα καμπανα. Για την μπαταρια στην πορεια.παντως απο 50% που ειχε οταν το ανοιξα με σεταρισμα και πολυωρο ψαξιμο πηγε στο 38%!. Γενικα οτι κριτικες που διαβαζα ητανε σωστες και καθολου υπερβολικες. Πιο πισω καποιος το θαβει....μανιωδως,αλλα αν καταλαβα δεν το εχει καν πιασει στα χερια του .....:wacko: Θαχει θειο χαρισμα......:lol: ΠΗΡΑ ΤΟ Μ8 PRO για την ελλληνιδα μανα.... πιο πριν της ειχα παρει το Leagoo Alfa 5 το οποιο επεζησε και ζει ακομα απο την ελληνιδα μανα+ ελληνιδα εγγονη... τραβηξε τα πανδεινα επεσε και απο μπαλκονι και ζει το σκυλι... το τσιμπησα 77Ε καλη τιμη/τιμια με χαροποιησε η αξιολογηση σου... ειδικα οταν εκανες το αστειο (?) με το G4!!!!!!!!!!! το οποιο το ειχα για ενα φεγγαρι και ειχα μεινει ευχαριστημενος.... με προβληματιζει το μεγεθος...ειναι 5.7....ειναι ζορικο αυτο? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 ΠΗΡΑ ΤΟ Μ8 PRO για την ελλληνιδα μανα.... πιο πριν της ειχα παρει το Leagoo Alfa 5 το οποιο επεζησε και ζει ακομα απο την ελληνιδα μανα+ ελληνιδα εγγονη... τραβηξε τα πανδεινα επεσε και απο μπαλκονι και ζει το σκυλι... το τσιμπησα 77Ε καλη τιμη/τιμια με χαροποιησε η αξιολογηση σου... ειδικα οταν εκανες το αστειο (?) με το G4!!!!!!!!!!! το οποιο το ειχα για ενα φεγγαρι και ειχα μεινει ευχαριστημενος.... με προβληματιζει το μεγεθος...ειναι 5.7....ειναι ζορικο αυτο? Μήπως ήρθε; Αν ναι, εντυπώσεις; Το βρίσκω εδώ https://www.banggood.com/Leagoo-M8-Pro-5_7-Dual-Rear-Cameras-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6737-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1137608.html?rmmds=category Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μήπως ήρθε; Αν ναι, εντυπώσεις; Το βρίσκω εδώ https://www.banggood.com/Leagoo-M8-Pro-5_7-Dual-Rear-Cameras-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6737-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1137608.html?rmmds=category από μερα σε μερα το αναμενω :) Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 από μερα σε μερα το αναμενω :) OK γράψε αν μπορέσεις κατ ευθείαν μήπως και προλάβω το προμοσιον του μπανγκγκουουτν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts