steliosamos Δημοσιεύτηκε March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2017 Καλησπέρα παιδια, Γνωρίζω ότι κάνω κατάχρηση χώρου ανοίγοντας νέο θέμα, αλλά ελπίζω να με συγχωρήσετε! Το μπάτζετ για νέο κινητό είναι στα 250 ευρώ και για διαφόρους λόγους (πιθανή αγορά με δόσεις, service και γρηγοροτερη παραλαβη) αποφάσισα η αγορά να γίνει από Ελλάδα. .Γνωριζω βέβαια οτι αυτό θα εχει επιπτωση στην επιλογή λογω αυξημενων τιμων. Πιστευω οτι αναποφευκτα θα κινηθω στα xiaomi και huawei κυριως.Δεν αποκλειω βεβαια καποιο αλλο. Θα ηθελα τη γνωμη σας για ποιο απ ολα απ τα xiaomi θεωρείται καλύτερο και ποιές είναι οι διαφορες τους(redmi note 3 pro, redmi note 4, MiMax, Mi 5 standard). Θα ηθελα το Μι5 s, αλλά εκτος του οτι δεν το βρισκω Ελλαδα, νομιζω οτι ξεφευγει και σε τιμη αν δεν κανω λαθος. Επίσης, απ τα Huawei, να παω για το P8 ή το P9 lite? Και σε σύγκριση με τα Xiaomi? Και τελευταια ερωτηση: Το Moto X style αξιζει να ασχοληθώ ή είναι ξεπερασμενο? Όπως πάντα περιμένω τη βοήθειά σας Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 steliosamos said: Καλησπέρα παιδια, Γνωρίζω ότι κάνω κατάχρηση χώρου ανοίγοντας νέο θέμα, αλλά ελπίζω να με συγχωρήσετε! Το μπάτζετ για νέο κινητό είναι στα 250 ευρώ και για διαφόρους λόγους (πιθανή αγορά με δόσεις, service και γρηγοροτερη παραλαβη) αποφάσισα η αγορά να γίνει από Ελλάδα. .Γνωριζω βέβαια οτι αυτό θα εχει επιπτωση στην επιλογή λογω αυξημενων τιμων. Πιστευω οτι αναποφευκτα θα κινηθω στα xiaomi και huawei κυριως.Δεν αποκλειω βεβαια καποιο αλλο. Θα ηθελα τη γνωμη σας για ποιο απ ολα απ τα xiaomi θεωρείται καλύτερο και ποιές είναι οι διαφορες τους(redmi note 3 pro, redmi note 4, MiMax, Mi 5 standard). Θα ηθελα το Μι5 s, αλλά εκτος του οτι δεν το βρισκω Ελλαδα, νομιζω οτι ξεφευγει και σε τιμη αν δεν κανω λαθος. Επίσης, απ τα Huawei, να παω για το P8 ή το P9 lite? Και σε σύγκριση με τα Xiaomi? Και τελευταια ερωτηση: Το Moto X style αξιζει να ασχοληθώ ή είναι ξεπερασμενο? Όπως πάντα περιμένω τη βοήθειά σας http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html Το εχω 10 μερες και εχω παθει πλακα φιλε.Θα παρει και την 7.Εσυ τις λες αξιζει να ασχοληθεις;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Βαλε μου σε σειρα προτιμησης καμερα, χρωματα/φωτεινοτητα οθονης, μεγεθος οθονης, αυτονομια, ταχυτητα και παιχνιδια Επειδη βεβαια μου βαζεις το mi max των 6,44 ιντσων και το mi5 των 5.15 καταλαβαινω οτι το μεγεθος δεν σε νοιαζει. Αν θες καμερα παρε p9 lite. Αν θες ολα τα αλλα παρε redmi note 4x (δεν εχει κακη καμερα απλα το p9 lite εχει καλυτερη). Αν μαλιστα περιμενεις λιγο, συντομα θα ρθει και η global εκδοση με 800αρα μπαντα (σημαντικο αν θες 4g επαρχια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. March 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Antretng said: Βαλε μου σε σειρα προτιμησης καμερα, χρωματα/φωτεινοτητα οθονης, μεγεθος οθονης, αυτονομια, ταχυτητα και παιχνιδια Επειδη βεβαια μου βαζεις το mi max των 6,44 ιντσων και το mi5 των 5.15 καταλαβαινω οτι το μεγεθος δεν σε νοιαζει. Αν θες καμερα παρε p9 lite. Αν θες ολα τα αλλα παρε redmi note 4x (δεν εχει κακη καμερα απλα το p9 lite εχει καλυτερη). Αν μαλιστα περιμενεις λιγο, συντομα θα ρθει και η global εκδοση με 800αρα μπαντα (σημαντικο αν θες 4g επαρχια) Εννοείτε ότι με νοιάζει η global εκδοση.Απλα δε ξερω ποσο ακομα μπορω να περιμένω.Για μεγεθος οθονης δεν εχω θεμα,αν και δε θα ηθελα υπερβολες.Το mi max παραείναι μεγαλο οντως..Θα ηθελα να μην ξεφυγω πανω απο 6.Παιχνιδια δε παιζω, αυτονομια αν βγαζει μια μερα ειμαι κομπλε, καμερα θα ηθελα καλή, αλλά όχι οτι θα παιξει το πρωτο ρολο.Με νοιαζει κυριως το multitasking και η ταχυτητα, και καλουτσικα χρωματα οθονης. Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ρίξε μια ματιά και στο Huawei Nova. Νομίζω έχει από τις καλύτερες κάμερες για τα λεφτά του.. Έχοντας το συγκρίνει με Honor 8, αρκετά Xiaomi (ίσως μόνο το 5s ήταν κάπου κοντά, αλλά και πάλι για την γνώμη μου κέρδιζε το Nova... Βγαίνει (θα βγει) και σε plus, αν δε σε νοιάζει το μέγεθος. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Νομιζω κανει καπου 275 ευρω. Αν ανεβει τοσο πολυ θεωρω πως ειναι καλυτερο το xperia x. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- steliosamos said: Εννοείτε ότι με νοιάζει η global εκδοση.Απλα δε ξερω ποσο ακομα μπορω να περιμένω.Για μεγεθος οθονης δεν εχω θεμα,αν και δε θα ηθελα υπερβολες.Το mi max παραείναι μεγαλο οντως..Θα ηθελα να μην ξεφυγω πανω απο 6.Παιχνιδια δε παιζω, αυτονομια αν βγαζει μια μερα ειμαι κομπλε, καμερα θα ηθελα καλή, αλλά όχι οτι θα παιξει το πρωτο ρολο.Με νοιαζει κυριως το multitasking και η ταχυτητα, και καλουτσικα χρωματα οθονης. Εφοσον εχεις ταβανι 250 μονο αυτες τις δυο εναλλακτικες εχεις. Redmi 4x και p9 lite (3GB). Αλλα δυστυχως ειναι χωρις 800αρα μπαντα. Αν θες αμεσα κινητο και μονο με 800αρα ειτε πας στο οικονομικο redmi note 3 pro απο infoquest 199 ευρω (αλλα με κακη καμερα τη νυχτα) ειτε p9 lite. Για οτιδηποτα αλλο θα πρεπει να υπερβεις τα 250 (οπως το huawei nove που προτεινε ο φιλος παραπανω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Επειδή και εγώ είμαι σε αυτή τη φάση. Υπάρχει και η επιλογή του p8 lite 2017. Αν είχε παραπάνω μνήμη θα το έπαιρνα αλλά τώρα θα πρέπει να διαλέξω είτε να μην έχω την 800αρα (αν και ειμαι με vodafone αλλά κινούμαι Αθήνα σε μέρη με θέμα) είτε μικρή μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 enigma84 said: Επειδή και εγώ είμαι σε αυτή τη φάση. Υπάρχει και η επιλογή του p8 lite 2017. Αν είχε παραπάνω μνήμη θα το έπαιρνα αλλά τώρα θα πρέπει να διαλέξω είτε να μην έχω την 800αρα (αν και ειμαι με vodafone αλλά κινούμαι Αθήνα σε μέρη με θέμα) είτε μικρή μνήμη. Δεν εχει διαφορα απο το p9 lite (3GB). Ιδιος επεξεργαστης ειναι ουσιαστηκα με υπερχρονισμενους σε 2.1 αντι 2 τους πρωτους 4. Καμερα ιδια αποδοση... πανω κατω ιδια οθονη... Η σημαντικοτερη διαφορα ειναι η εμφανιση που ειναι υποκειμενικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Antretng said: Δεν εχει διαφορα απο το p9 lite (3GB). Ιδιος επεξεργαστης ειναι ουσιαστηκα με υπερχρονισμενους σε 2.1 αντι 2 τους πρωτους 4. Καμερα ιδια αποδοση... πανω κατω ιδια οθονη... Η σημαντικοτερη διαφορα ειναι η εμφανιση που ειναι υποκειμενικο. Τιμολογιακά είναι στα ίδια ίσως και φθηνότερο από το p9 lite. Και όπως και να το κάνεις το νεότερο μοντέλο είναι πιο πιθανό να πάρει αναβάθμιση από το παλιότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. March 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Δυστυχώς μένω επαρχία, το σήμα σε κάποιες περιοχές είναι δύσκολο ακόμα και 3G.Αυτο για το band δεν το ξερα, να άλλος ένας λόγος που σας ρωτάω εδω μέσα. Το να έχω κι αυτή την υποστήριξη το θεωρώ στα συν, ασχετα αν δεν μπορω τωρα πιθανοτατα να το χρησιμοποιήσω.Το βλέπω λοιπόν για μονόδρομο το P9 lite.Βασικά έχω πάρει στη γυναίκα με επιδότηση το p8 lite, και ειναι αξιοπρεπέστατο το λιγότερο!!Προσωπικά μου αρέσει και εμφανισιακά το P9.Σε υποθετική περίπτωση που ξεχειλώσω το μπατζετ στα 300 ευρώ, αυξάνονται οι επιλογές ποιοτικά?Αξίζει το κόπο δηλαδή? Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Υπαρχει το xperia x, lg g5 se και το honor 8. Το g5 se εχει τη καλυτερη καμερα ολων αλλα δεν ρουταρετε, πιθανοτατα να μην παρει ποτε Nougat και η οθονη εχει image retention (ghost... μπορει να αφηνει σκιες για λιγα λεπτα τυχον εικονιδια που μειναν πολυ ωρα στην οθονη οταν ζεσταινεται). Το honor 8 ειναι το πιο τιμιο κινητο ολων αλλα υστερει σε καμερα (καλυτερη βεβαια απο p9 lite). Το xperia x υστερει καπως σα συσκευη αλλα εχει καπου 280 ευρω οταν το Honor 8 εχει 320. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. March 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Tα sony ενώ τα θεωρω αξιόπιστα, ποτέ δεν μου άρεσαν. Τα lg τωρα, ενώ είχα πολύ θετική άποψη, (ειχα προτείνει και σε ενα φιλο μου το g2 και τρεχει ακόμα αξιοπρεπώς,) πρόσφατα ένας φίλος μου είχε άσχημη εμπειρία με το G4, κι έπεσαν λίγο στην εκτίμηση μου. Αν το honor ηταν λιγάκι οικονικότερο, μαλλον θα το χτυπούσα άμεσα. Αλλά νομίζω οτι τείνω P9 lite και Moto X style.. και ως κάτοχος nexus tablet, το Pure android παντα με γοήτευε, νομίζω ότι αυτό το προσφέρει το Μοτορολα, σωστά? Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Antretng said: Νομιζω κανει καπου 275 ευρω. Αν ανεβει τοσο πολυ θεωρω πως ειναι καλυτερο το xperia x. . Στο θέμα φωτογραφίας, τουλάχιστον στις συνθήκες σύγκρισης του gsmarena.com το xperia x είχε απαράδεκτα (για τη δυναμική του) αποτελέσματα. Λίγη λεπτομέρεια, πολύς θόρυβος και κακή απόδοση χρωμάτων. Το nova μου άρεσε σε σχέση με όλα τα κινητά γύρω απο την τιμή του (εκτος του Lumia 950xl στα , που σαφώς έχει εξαιρετική κάμερα). Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε χαμηλό φωτισμό είχε λίγο θόρυβο στις άκρες, άλλα όχι το πανηγυρι που γινόταν στα Xiaomi redmi 4 prime/mi5 (το mi5s τα πηγαινε καλύτερα σε σχέση με το mi5, αλλά όχι σε σχεση με τα λεφτά που κάνει) ή ακόμη και στο sony που προανέφερα. Εγώ πήγα αυτά τα λέω για την κάμερα, χωρίς να ξέρω στα άλλα θέματα ποιο υπερτερεί.. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Στα 250-260€ υπάρχει και το honor 6x. Και θεωρητικά η honor έχει υποσχεθεί καλη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 steliosamos said: Tα sony ενώ τα θεωρω αξιόπιστα, ποτέ δεν μου άρεσαν. Τα lg τωρα, ενώ είχα πολύ θετική άποψη, (ειχα προτείνει και σε ενα φιλο μου το g2 και τρεχει ακόμα αξιοπρεπώς,) πρόσφατα ένας φίλος μου είχε άσχημη εμπειρία με το G4, κι έπεσαν λίγο στην εκτίμηση μου. Αν το honor ηταν λιγάκι οικονικότερο, μαλλον θα το χτυπούσα άμεσα. Αλλά νομίζω οτι τείνω P9 lite και Moto X style.. και ως κάτοχος nexus tablet, το Pure android παντα με γοήτευε, νομίζω ότι αυτό το προσφέρει το Μοτορολα, σωστά? Σωστα. Πολυ ομορφη και καλη συσκευη. Σε καμερα πανω κατω ιδια με p9 lite. Υστερει σε αυτονομια. Εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη. Αν θες κινητο >5.5 ιντσων ή γρηγοροτερο επεξεργαστη πας με κλειστα ματια. Αν θες μεγαλυτερη αυτονομια πας p9 lite. Ελπιζω να βοηθησα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- enigma84 said: Στα 250-260€ υπάρχει και το honor 6x. Και θεωρητικά η honor έχει υποσχεθεί καλη υποστήριξη. Καλυτερο το nova που προτεινες πριν. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Dihnekis300 said: Στο θέμα φωτογραφίας, τουλάχιστον στις συνθήκες σύγκρισης του gsmarena.com το xperia x είχε απαράδεκτα (για τη δυναμική του) αποτελέσματα. Λίγη λεπτομέρεια, πολύς θόρυβος και κακή απόδοση χρωμάτων. Το nova μου άρεσε σε σχέση με όλα τα κινητά γύρω απο την τιμή του (εκτος του Lumia 950xl στα , που σαφώς έχει εξαιρετική κάμερα). Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε χαμηλό φωτισμό είχε λίγο θόρυβο στις άκρες, άλλα όχι το πανηγυρι που γινόταν στα Xiaomi redmi 4 prime/mi5 (το mi5s τα πηγαινε καλύτερα σε σχέση με το mi5, αλλά όχι σε σχεση με τα λεφτά που κάνει) ή ακόμη και στο sony που προανέφερα. Εγώ πήγα αυτά τα λέω για την κάμερα, χωρίς να ξέρω στα άλλα θέματα ποιο υπερτερεί.. Sent from mTalk Η καμερα του xperia x ειναι κοντα στο honor 8 τη νυχτα. Τη μερα μαλιστα ειναι καλυτερο. Μην κοιτας μια και μοναδικη φωτογραφια... κοιτα καλυτερα συγκριτικα στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Γενικά επειδή κι εγώ τώρα στο ψάξιμο είμαι, έδωσα άκυρο στο Sony από αυτό που είδα κι από εκείνα που έχω ακούσει.. Γενικά βλεπω πως αρκετοί χρηστες είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την απόδοση της κάμερας του. ΔΕΝ είμαι και κανένας ειδικος βέβαια και ούτε έχω καμία τεράστια εμπειρία... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Παντως με μια ματια που εριξα και στο gsmarena βλεπω οτι πανω κατω ισχυει οτι σου ειπα http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=7948&idPhone2=8284&idPhone3=8195 Αν ριξεις την αναλυση σε 12 mpixels (για να ειναι δικαιη η συγκριση) εχει μεν καπως χειροτερη ποιοτητα αλλα δεν θα δεις χαωδης διαφορες. Αυτο ομως που δεν λαμβανεις υποψιν σου ειναι το εξης. Το xperia ειναι σε iso 400 ενω το nova ειναι iso 1000. Απο συγκριτικα που ειδα το nova ακομα και τερμα σκοταδια δεν ριχνει το shutter χαμηλοτερα απο 1/17 (προφανως χαμηλοτερα βγαινει κουνημμενη). Οποτε σε χαμηλο φωτισμο οπου θα τερματιζουν iso3200 να υπολογιζεις οτι το nova θα βγαζει αρκετα σκοτεινοτερες φωτογραφιες απο οτι το xperia x. Ενα συγκριτικο σε youtube ή flickr θα σε κατατοπισει. Το xperia x γενικα τα παει καλυτερα απο nova ενω απο honor 8 δεν διαφερει ιδιαιτερα. Αλλωστε μια ξερη φωτογραφια του gsmarena δεν λεει τιποτα για white balance, focus, dynamic range, lens flare κλπ. ;) Γενικα τη νυχτα πανω κατω ειναι ιδιο επιπεδο με honor 8 (με διαφορετικα δυαντα σημεια) ενω τη μερα οπου παιζουν σε base iso ειναι καλυτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες εδω. Ειναι στα ισπανικα αλλα απο 9:52 ως 12:35 οπου δειχνουν δειγματα θα δεις οτι δεν εχουν τρελες διαφορες απο το p9 (παρομοιο του honor8) με εξαιρεση δυο φωτογαφιες που ειχε πιο ευστοχο white balance το p9 (αλλα υπεφερε απο lens flare). Αρα το xperia x δεν μπορει να ειναι χειροτερο απο το nova στη καμερα ;) Edited March 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Είδες αυτές τις ειδικές γνώσεις δεν τις έχω.. Όμως μιλάμε για ποιο xperia; Για αυτό; https://www.skroutz.gr/s/9815039/Sony-Xperia-XZ-32GB.html (439€) ή για αυτό https://www.skroutz.gr/s/9595109/Sony-Xperia-XA-Ultra-16GB.html#specs (το οποίο προσωπικά αποκλείω λόγω μεγέθους) ;;; Γενικά καλύτερα Sony ή Huawei; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Για αυτο εδω λεω https://www.skroutz.gr/s/8414311/Sony-Xperia-X-32GB.html Αν μιλαγαμε για τοσα λεφτα τοτε s7 προφανως ;) Παντως δες και το βιντεο που εβαλα και θα καταλαβεις τι εννοω. Βεβαια και το nova ειναι πολυ καλη επιλογη ειδικα αν σε νοιαζει η αυτονομια (εχει μεν κατωτερο επεξεργαστη αλλα πιο αποδοτικο σε μπαταρια). ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω θα λεγα να πας να τα δεις απο ενα καταστημα και να αποφασισεις. Ειναι και τα 2 καλες επιλογες. Απλα η καμερα του xperia x στα σκοταδια θα τα πηγαινει καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Αν ειναι αυτη η τιμή είναι όντως ελκυστικό. Αν και βλέπω κακά σχόλια για την αυτονομια... Δηλαδή στο θέμα κάμερας θεωρείς θα είναι καλύτερο και την ημέρα; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Dihnekis300 said: Αν ειναι αυτη η τιμή είναι όντως ελκυστικό. Αν και βλέπω κακά σχόλια για την αυτονομια... Δηλαδή στο θέμα κάμερας θεωρείς θα είναι καλύτερο και την ημέρα; Sent from mTalk Απο το nova πρεπει να ναι καλυτερο τοσο τη μερα οσο και τη νυχτα. Ναι ο 625 που εχει ο nova ειναι πολυ efficient επεξεργαστης. Απο την αλλη ειναι πιο αδυναμος απο τον 650. Για μενα μεταξυ των 2 αυτων συσκευων περισσοτερο θα με επηρρεαζε αυτο παρα η καμερα. Απλα ηθελα να πω οτι καθε αλλο παρα χειροτερη καμερα εχει :) Ποιο κινητο εχεις τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Lumia 735 :P Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Dihnekis300 said: Lumia 735 :P Sent from mTalk Ασε και εδωσα το δικο μου και εμεινα με καβατζα το 730 και μετραω τις μερες. :P Πως τη παλευεις; :O Οποιο και να παρεις θα το χαρεις. Απλα το Nova τη νυχτα θα χει καπως πιο σκοτεινες φωτογραφιες απο το 735 αλλα κατα τα αλλα ειναι σε ολα καλυτερα. Για μενα αποφασισε αν προτιμας ταχυτητα ή μπαταρια. Αλλα σε ταχυτητα θα σου φανουνε και τα 2 πυραυλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. March 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Eγώ παίδες τελικά λέω να κοτσάρω ένα 50αρακι στο μπάτζετ και να πάω για το Honor 8.Νομίζω ότι αξίζει το κόπο..Ή δεν συμφωνείτε? Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 steliosamos said: Eγώ παίδες τελικά λέω να κοτσάρω ένα 50αρακι στο μπάτζετ και να πάω για το Honor 8.Νομίζω ότι αξίζει το κόπο..Ή δεν συμφωνείτε? Οτι αξιζει αξιζει. Αλλα το honor 8 εχει σχεδον 320... 70 ευρω πανω απο το οριο που ειπες. Θες οντως να δωσεις τοσα; Εισαι οντως τοσο power user? Ουσιαστηκα μετα απο οσα ειπαμε παιζεις μεταξυ p9 lite (3gb) στα 220, nova στα 270 ή xperia x στα 290 (αναλογως αν ριχνεις περισσοτερο βαρος σε μπαταρια ή καμερα και αποδοση αντιστοιχα) και τελος honor 8 στα 320. Γνωμη μου, επειδη πεφτουμε συχνα σε αυτο το τρυπακι να ανεβαινουμε σε χρηματα και να μας δημιουργουνται αναγκες απο το πουθενα, μην πας σε ακριβοτερο απο το nova. Μια χαρα θα σε καλυψει. Δεν ξερω κιολας ποιο κινητο ειχες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts