Alexpag Δημοσιεύτηκε March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2017 Όπως λέει και το τίτλος έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για αγορά samsung S7 (μαύρο χρώμα) με δόσεις; Στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων η τιμή είναι γύρω στα 600 ευρώ. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ! Y.Γ. Είχα βρει μια καλή τιμή με άτοκες δόσεις στο you.gr στα 580 ευρώ αλλά δυστυχώς το μαύρο χρώμα έχει εξαντληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Μου έχουν κάνει δώρο smartphone samsung απο electrocrete Δεν ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά ιταλικό. To συγκεκριμένο μαγαζί το ξέρω, είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πολύ γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών με έδρα το Ηράκλειο. Το μαύρο που ζητάς ίσως να μην το έχει ετοιμοπαράδοτο και ίσως να πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις. Επίσης, έχει μόνο 4 άτοκες δόσεις (ίσως να ζητάς περισσότερες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Y.Γ. Είχα βρει μια καλή τιμή με άτοκες δόσεις στο you.gr στα 580 ευρώ αλλά δυστυχώς το μαύρο χρώμα έχει εξαντληθεί. Aν τα 580 σου φαίνονται ΟΚ, 599 το έχει ο Κωτσόβολος σε μαύρο και σε αρκετές δόσεις απ' όσο είδα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Aν τα 580 σου φαίνονται ΟΚ, 599 το έχει ο Κωτσόβολος σε μαύρο και σε αρκετές δόσεις απ' όσο είδα... ;) Δικό μου λάθος 480 ήθελα να πω. Τελικά το πήρα από το you.gr , ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Aν τα 580 σου φαίνονται ΟΚ, 599 το έχει ο Κωτσόβολος σε μαύρο και σε αρκετές δόσεις απ' όσο είδα... ;) Να φανταστω ειναι μονο με πιστωτικη ε? ( δεν γίνεται πια με το εκκαθαριστικό και την ταυτοτητα οπως παλιά? Κ δε λεω προ κρισης , εποχη galaxy s2 λεω ) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts