CineFreak Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 θα πω για την τελευταία που γέλασα με την ψυχή μου: Knocked Up ... τέτοια γέλια είχα καιρό να κάνω ... τι να πρωτοθυμηθώ - όταν του είπε ότι είναι έγγυος ? όταν προσπαθούσαν να κάνουν σεξ και δε βολεύονταν με τίποτα ? όταν έβριζε το γυναικολόγο ( You are Tupac ... You are Biggie !!!)? η σκηνή με τις καρέκλες ? άπαιχτο ... πάντως, για να πω ποια είναι η αγαπημένη μου κωμωδία όλων των εποχών ... YOUNG FRANKENSTEIN (Φρανκενστάιν Τζούνιορ) του Μελ Μπρουκς ... ακόμα θυμάμαι τον εγκέφαλο "Abby Normal" και γελάω (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...) Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 από ελληνικές: - Παριζιάνα - Μια ελληνίδα στο χαρέμι - Δεσποινίς Διευθυντής - Μιά τρελή τρελή οικογένεια Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 ειδα χτές την Σιωπη των Αχαμνων!!! επικη ταινία!! οι διαλογοι ειναι ολα τα λεφτα. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ζηκος με θουβου...... the best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ζηκος με θουβου...... the bestναι ναι..ο μπακαλογατος ειναι ολα τα λεφτα...:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 ζηκος με θουβου...... the best +1000000;) Eιδικα ''της κακομοιρας'' (μπακαλογατος)με το ζηκο ειναι κορυφη!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireball1977 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Me, Myself & Irene (2000), +100000000000 Ειδικά τα παιδιά του Κάρεϊ είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 ksrei kaneis pou mporo na vro ypotitlous gia to Little Nicky? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 καμια καλη προταση σε κωμωδια για σημερα το βραδυ υπαρχει παιδια??θελω κατι πολυ ξεκαρδιστικο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 καμια καλη προταση σε κωμωδια για σημερα το βραδυ υπαρχει παιδια??θελω κατι πολυ ξεκαρδιστικο!!!! Ρίξε μια ματιά και πάρε καμμιά ιδέα από παλαιότερο post μου. Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 ευχαριστω φιλε...δεν το ειχα παρατηρησει...τελικα ειδα μια που λεγεται hot fuzz.Δεν ηταν και η top κωμωδια αλλα ειχε ωραιο σεναριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 1. Το τέρας (μπενίνι) 2. Το πάρτυ 3. Ένα ψάρι που το λέγανε Γουάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 θα πω για την τελευταία που γέλασα με την ψυχή μου: Knocked Up ... τέτοια γέλια είχα καιρό να κάνω ... τι να πρωτοθυμηθώ - όταν του είπε ότι είναι έγγυος ? όταν προσπαθούσαν να κάνουν σεξ και δε βολεύονταν με τίποτα ? όταν έβριζε το γυναικολόγο ( You are Tupac ... You are Biggie !!!)? η σκηνή με τις καρέκλες ? άπαιχτο ... πάντως, για να πω ποια είναι η αγαπημένη μου κωμωδία όλων των εποχών ... YOUNG FRANKENSTEIN (Φρανκενστάιν Τζούνιορ) του Μελ Μπρουκς ... ακόμα θυμάμαι τον εγκέφαλο "Abby Normal" και γελάω (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...) και αυτές πολύ καλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Το αυστηρώς κατάλληλο:p βέβαια το χιούμορ τ δε το καταλαναίνεις εύκολα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Το αυστηρώς κατάλληλο:p βέβαια το χιούμορ τ δε το καταλαναίνεις εύκολα Είναι πολύ υψηλού επιπέδου; Εγώ που έχω βγάλει ένα γυμνάσιο, θα το καταλάβω; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Εσύ ειδικά, ούτε με το πτυχίο σου :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Μαδαγασκάρη!!!!Παιδικό αλλά πολύ φάση :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Εχει δει κανεις το borat?εχω ακουσει οτι ειναι καλο αλλα δεν μου γεμιζει το ματι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Εμένα δε μου άρεσε καθόλου πάντως...Δε θα πρότεινα σε κάποιον να το δει με τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Εχεί δει κανείς σας το Happy Feat?Μου έχουν πει ότι είναι ωραίο.Οι πιο ξεκαρδιστικές ταινίες που έχω δει μέχρι στιγμής είναι:''Mr.Bean:Η υπέρτατη ταινία καταστροφής'' και το ''Ο Mr.Bean πάει διακοπές''.Πολύ ωραίο και ας μην το έχω δει όλο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Ναι ναι πολύ καλό το happy feet!!!!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Εχεί δει κανείς σας το Happy Feat?Μου έχουν πει ότι είναι ωραίο.Οι πιο ξεκαρδιστικές ταινίες που έχω δει μέχρι στιγμής είναι:''Mr.Bean:Η υπέρτατη ταινία καταστροφής'' και το ''Ο Mr.Bean πάει διακοπές''.Πολύ ωραίο και ας μην το έχω δει όλο.:p Ο Mr. Βean παει διακοπες δεν μου πολυαρεσε για να ειμαι ειλικρινης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Από σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, με τις μοναδικές ταινίες κωμικού περιεχομένου που γέλασα και θέλω να βλέπω διαρκώς (ξανά και ξανά χωρίς να τις βαριέμαι) είναι το Ένας και Ένας (με Καλογερόπουλο και Κιμούλη) και το Αυστηρώς Κατάλληλο. Με την ευκαιρία, το Ένας και Ένας δεν το βρίσκω σε video club πουθενά, μήπως ξέρετε εάν μπορώ να το δω κάπου online; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Λοχίας Bilko...τρελό γέλιο,ο Steve Martin δίνει ρέστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Απο ελληνικες: Λουφα και απαλλαγη I-4,Νησος 1 και 2, ο Ηλιας του 16ου(το remake με τον Φιλιππιδη) Απο ξενες: Mr bean,Mr bean's holiday,ολες του Sacha Baron Cohen(borat,bruno,the dictator),ολα τα American pie,Scary movie 1-4,the Hangover 1-3,Meet the spartans,South Park : bigger,longer and uncut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts