yian Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Ναι βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 :mad: TI THA GINEI KYRIA TELEPASSPORT?? THA PERIMENOUME GIA POLI AKOMA TIN MEIOSI TON PAGION STHN DSL???? :mad: Ante giati poli stin trella to exoume rixei tora teleftaia... :mad: :mad: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 :mad: TI THA GINEI KYRIA TELEPASSPORT?? THA PERIMENOUME GIA POLI AKOMA TIN MEIOSI TON PAGION STHN DSL???? :mad: Ante giati poli stin trella to exoume rixei tora teleftaia... :mad: :mad: Τυχόν γνωρίζεις μήπως αν και ποιές θα είναι οι νέες τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Τυχόν γνωρίζεις μήπως αν και ποιές θα είναι οι νέες τιμές; Tin meiosi tin akoume mines tora.... Kati xero alla den leo tipota giati ta logia tous den einai na ta ebistevesai. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Tin meiosi tin akoume mines tora.... Kati xero alla den leo tipota giati ta logia tous den einai na ta ebistevesai. Από ποιόν την ακούς Γιατί, όταν τους πήρα μου είπαν ακριβώς το αντίθετο. Ότι έχουν κάνει, και δεν σκέφτονται να κάνουν κάτι. 2 φορές που έχω πάρει, έχω ακούσει την ίδια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Από ποιόν την ακούς Γιατί, όταν τους πήρα μου είπαν ακριβώς το αντίθετο. Ότι έχουν κάνει, και δεν σκέφτονται να κάνουν κάτι. 2 φορές που έχω πάρει, έχω ακούσει την ίδια απάντηση. An ennoeis oti zhthses plirofories apo to 13899.... Ekei pera vrexei :whistle: Kanonika mesa ston Oktwvrio prepei na exoume nea. Gia na doume. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 1) μια ερώτηση ρε παιδιά, πίσω από το cpg moy έχει μια επιλογή, διακοπτάκι σε voip και pstn, τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό? 2) κατάφερα να ρησιμοποιώ το bluetooth headset μου και msn ή skype άψογα. μπορώ να κάνω το ίδιο και για να παίρνω απλά τηλέφωνα χρησιμοποιώντας τα μηχανηματάκια που μας έδωσαν ή δεν γίνεται? Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 2) κατάφερα να ρησιμοποιώ το bluetooth headset μου και msn ή skype άψογα. μπορώ να κάνω το ίδιο και για να παίρνω απλά τηλέφωνα χρησιμοποιώντας τα μηχανηματάκια που μας έδωσαν ή δεν γίνεται? Όχι δεν γίνεται. Είναι κλειδωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 1) μια ερώτηση ρε παιδιά, πίσω από το cpg moy έχει μια επιλογή, διακοπτάκι σε voip και pstn, τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό? Νομίζω πρεπει να είναι γυρισμένο στο voip. Διαφορετικά δεν θα λειτουργεί η τηλεφωνία σου. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Μήπως θυμάτει κανείς, πότε έκανε τις τελευταίες μειώσεις η Telepassport; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Μήπως θυμάτει κανείς, πότε έκανε τις τελευταίες μειώσεις η Telepassport; Πάει χρόνος και βάλε.... Δεν έχω να πω πολλά. Λίγο υπομονή. Αναμένονται ΒΡΟΝΤΕΡΕΣ εξελίξεις... Χαρές θα είναι;; Κλάματα τα είναι ;;; ΩΩΩ ΩΩΩ ΩΩΩ Ολα παίζουν... :whistle: Προς το παρόν :secret: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πάει χρόνος και βάλε.... Ντροπή τους. Όλες οι εταιρείες πάνω στον χρόνο κάνουν αναπροσαρμογή, συνήθως προς τα κάτω. Αυτοί κολλήσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 από χτες βράδυ στισ 19:00 μόλις τώρα 9:50 συνδέθηκα ξανά (γουδί), αντιμετωπίσατε και άλλοι πρόβλημα από χτες? είπαν ότι έπεσε ο server λόγω κακοκαιρίας............χμ............. :) και δεν κάνουν και μειώσεις! (άντε γιατί τα έχω πάρει με την πάρτη τους και έχω και 512) Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 από χτες βράδυ στισ 19:00 μόλις τώρα 9:50 συνδέθηκα ξανά (γουδί), αντιμετωπίσατε και άλλοι πρόβλημα από χτες? είπαν ότι έπεσε ο server λόγω κακοκαιρίας............χμ............. :) και δεν κάνουν και μειώσεις! (άντε γιατί τα έχω πάρει με την πάρτη τους και έχω και 512) Και σε μένα τα ίδια Πρέπει να είμαστε στο ίδιο κέντρο Από την στιγμή που η γραμμή είναι όλες τις ώρες εντάξει, αυτό δεν με ενόχλησε. Άλλο με ενοχλεί, ....... οι τιμές τους. Ίσως είναι η μόνη εταιρεία που δεν έχει ρίξει τις τιμές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Επιτέλους πέσαν!!!! :yahoo: 128 €39 -> €29 256 €49 -> €39 384 €55 -> €45 512 €79 -> €65 Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdsl_21 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Οι νέες τιμές ξεκινάνε από 1/12/2005. Μέχρι 15-20 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η παροχή της υπηρεσίας Φορητότητα Αριθμού....και ενημερώθηκα ότι θα είναι free!!! Οπότε θα μπορείς να μεταφέρεις τον αριθμό σου από το δίκτυο του ΟΤΕ στην Tp(Telepassport). Με 29€/μήνα για Internet και φωνή με τηλέφωνο 210... μια χαρά μου φαίνονται! Άργησε λίγο αλλά νομίζω ότι επανέρχεται δυναμικά! Για να δούμε...... Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 oi times na ipotheso den isxioun mono gia neous sindromites alla kai gia emas tous palious e??? giati to 79 me etsouze tora to 65 kapos paei kai erxetai! ante epitelous tis meiosane!!!!!!!!!! Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdsl_21 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Οι νέες τιμές θα ισχύουν και για τους ήδη πελάτες της υπηρεσίας. Το πλεονέκτημα για τους παλιούς είναι ότι θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τον δωρεάν χρόνο ομιλίας, κάτι που για τους νέους δεν ισχύει.... Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Θα συνεχίσει να ισχύει η βλακεία με την πιστωτική κάρτα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!Μόνο αν έχεις πιστωτική μπορείς να μπεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Θα συνεχίσει να ισχύει η βλακεία με την πιστωτική κάρτα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!Μόνο αν έχεις πιστωτική μπορείς να μπεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!ΕΛΕΟΣ! Δεν σε υποχρεώνει για πιστωτική. Μπορείς να πληρώνεις και με πάγια εντολή. Κι εγώ είμαι κατά των πιστωτικών. Ωστόσο ρίξε μια ματιά εδω: http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=239790&lang=1&nt=96%20&sid= Κατα την γνώμη μου είναι η πιο συμφέρουσα και εγκρίνεται πολύ εύκολα. Αυτή έχω εγώ. Αν θές περισσότερα στείλε PM Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Περα απο τις μειώσεις παγίων που αναφέρθηκαν ήδη να προσθέσω κι εγώ την Δωρεάν Εθνική Κλήση αναμεσα σε όλους τους πελάτες με sdsl απο 1/12/05 μεχρι 30/11/06... Καλο μου ακούγεται αν και δεν εχω sdsl ακομα, δέν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη στο forum... Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdsl_21 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Μια μικρή διόρθωση.... Η επιλογή να πληρώνεις με πάγια εντολή αφορά τους ήδη συνδρομητές της Tp, δηλ θα πρέπει να έχεις ήδη συνδέσει τον τηλεφωνικό σου αριθμό στην υπηρεσία 1787.(με λίγα λόγια θα πρέπει να έχει ανοιχτεί καρτέλα με τα στοιχεία σου στο πελατολόγιο της Tp) :O Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Εγώ είμαι ήδη πελάτης εδώ και ΠΟΛΥ καιρό!Άρα θα μπορώ να πληρώνω με πάγια εντολή;Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω κάρτα για αυτό μου την έσπαγε! Κάτι ακόμα.....ελπίζω να βάλει κάνα κόμβο στην Νέα Σμύρνη.Αν ναι τότε είμαι από τους πρώτους που θα το ενεργοποιήσει απευθείας!Ξέρει κανείς σας τίποτα; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Εγώ είμαι ήδη πελάτης εδώ και ΠΟΛΥ καιρό!Άρα θα μπορώ να πληρώνω με πάγια εντολή;Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω κάρτα για αυτό μου την έσπαγε! Κάτι ακόμα.....ελπίζω να βάλει κάνα κόμβο στην Νέα Σμύρνη.Αν ναι τότε είμαι από τους πρώτους που θα το ενεργοποιήσει απευθείας!Ξέρει κανείς σας τίποτα; Μπορείς να το ρυθμίσεις απο τώρα να πληρώνεις το 1787 με πάγια εντολή. Οταν έρθει η ωρα να βάλεις sDSL δεν θα χρειαστεί να δηλώσεις πιστωτική. Κάτι ψήνεται με τους κόμβους... εμαθα οτι κάτι καλο ετοιμάζεται. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Άντε να δούμε!!!Ελπίζω να βάλουν και κόμβο εδώ γιατί το μόνο που βλέπω είναι διαφημίσεις τις Telepassport στην Νέα Σμύρνη ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και παρόλαυτά μας έχει εντελώς γραμμένους!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts