Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το supersuυπηρχε σαν αρχειοzip στον αποθηκαυτικο χωρο του κινητου μετα την προτελευταια xtrv, οποτε δεν κατεβαζω καποια αλλη.

ΟΚ το περασα μεσω recovery, αν χρειαστει να κανω update το supesu, πως γινεται? Ή μηπως δεν χρειαζεται?

Περιμενω τωρα να κανει επανεκινηση και θα σας πω για την μπαντα τι μου βγαζει..

Λες τωρα που εγινε root ,να μου αναγνωριζει και το χειριστηριο του ps3 που εως τωρα δεν το εκανε?

Μου αρεσει που φοβοσουν για εγγυηση οταν οχι απλα εχεις ξεκλειδωσει αλλα εχεις βαλει και custom rom :lol:

Λοιπον μετα οταν θα μπεις supersu θα σου μιλησει για ενημερωση. Αν δεις οτι αποτυγχανει το αυτοματο επελεξε την "μεσω twrp" επιλογη που θα βγαλει. Μην σε ανησυχει, θα τα κανει ολα αυτοματα.

https://we.tl/d60Z9Ouv64

Αυτο βγαζει..

προφανώς είσαι Αθήνα.......

Τσεκάρεις μέσω της εφαρμογής σε διαφορετικά σημεία που κινήσε, Νέα Ιωνία πχ έχω δει B20, όπως και στο Πικέρμι

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε κλειστους χωρους σε ψηλα κτιρια ή υπογεια θα στο γυρισει σιγουρα σε B20 αν υπαρχει καθοτι δεν φτανουν οι αλλες μπαντες.

Νομιζω εχει και επιλογη να ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις μπαντες. Αν ναι θα στην εχει εκει.

Πηγα στις ρυθμισεις και απενεργοποιησα ολες τις μπαντες εκτος απο την Β20 και μου βγαζει αυτο. Μας κανει?

https://we.tl/qvTNnarkiA

Πηγα στις ρυθμισεις και απενεργοποιησα ολες τις μπαντες εκτος απο την Β20 και μου βγαζει αυτο. Μας κανει?

είσαι οκ λοιπόν :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αντε μας εσκασες :lol: Κομπλε εισαι :)

Εγω το ηξερα απο την αρχη οτι ειμαι οκ, μερικοι μερικοι να τα βλεπουν αυτα...

Φαντασου ποσο ασχετως ειμαι Ανδρεα, που δεν ηξερα αν ημουν root και ειχα περασει custom rom εεε?

Τωρα νομιζω ηρθε η ωρα να στο πουλησω, εινια ετοιμο το κινητο.. :p

Εγω το ηξερα απο την αρχη οτι ειμαι οκ, μερικοι μερικοι να τα βλεπουν αυτα...

Φαντασου ποσο ασχετως ειμαι Ανδρεα, που δεν ηξερα αν ημουν root και ειχα περασει custom rom εεε?

Τωρα νομιζω ηρθε η ωρα να στο πουλησω, εινια ετοιμο το κινητο.. :p

Αν αναφερεσαι σε μενα, θυμασαι με τι τροπο το ελεγα; Δεν ειχε παρει και αλλος συσκευη απο καταστημα που ο μαγαζοτορας απανταγε οτι δεν εχει b20. Οποτε καποιες αμφιβολλιες τις ειχα. Ποσο μαλλον οταν υπηρχε εναλλακτικη επιλογη με μολις 5 ευρω διαφορα. Μετα ομως απο καποια post και παιδια που ειχαν παρε δωσε με επαρχια φυγαν και οι τελευταιες αμφιβολλιες.

Οσον αφορα το root, προσεξες που σου γραψα "δεν πας παρακατω απο αυτο το βημα" :p

Καλησπέρα...πως στέλνουμε μήνυμα με 160 χαρακτήρες;;;;

Αν δεν εχεις ρουταρει, απλα βαλε αλλη εφαρμογη (πχ google messenger). Αν παλι εχεις ρουταρει υπαρχει mod που διορθωνει το προβλημα στο μαμα app.

Αν δεν εχεις ρουταρει, απλα βαλε αλλη εφαρμογη (πχ google messenger). Αν παλι εχεις ρουταρει υπαρχει mod που διορθωνει το προβλημα στο μαμα app.

Ευχαριστώ για την απάντηση...Δεν έχω ρουταρει ακόμα....

Βασικά σκεφτόμουν να το σουτάρω αλλά σίγουρα θα το κρατήσω μεχρι το καλοκαίρι,μιας και περιμένω το ΟΡ5 με το που θα βγει θα το έχω....Εκ των έσω....Μάλλον 3 συσκευές θα μου στείλουν από την πρώτη μέρα διάθεσης του....

Ευχαριστώ για την απάντηση...Δεν έχω ρουταρει ακόμα....

Βασικά σκεφτόμουν να το σουτάρω αλλά σίγουρα θα το κρατήσω μεχρι το καλοκαίρι,μιας και περιμένω το ΟΡ5 με το που θα βγει θα το έχω....Εκ των έσω....Μάλλον 3 συσκευές θα μου στείλουν από την πρώτη μέρα διάθεσης του....

Ρουταρε και βαλε και την ελληνικη rom. Συνηθως εχουν πιο σβελτη εμπειρια χρησης και καλυτερη αυτονομια. Επιπλεον εχει και καποια καλουδια (πχ dolby atmos) και φυσικα προβληματα οπως 160 χαρακτηρες ειναι ηδη διορθωμενα.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχουν ota updates και περνας χειροκινητα την rom απο twrp.

Ρουταρε και βαλε και την ελληνικη rom. Συνηθως εχουν πιο σβελτη εμπειρια χρησης και καλυτερη αυτονομια. Επιπλεον εχει και καποια καλουδια (πχ dolby atmos) και φυσικα προβληματα οπως 160 χαρακτηρες ειναι ηδη διορθωμενα.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχουν ota updates και περνας χειροκινητα την rom απο twrp.

Βασικα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω υπολογιστή ή laptop και γι'αυτό δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα....Έχω μείνει με ένα lenovo ideapad 10'του 2009 με ΧΡ,και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να κάνω δουλειά με αυτό....

Λογικα δεν θα χεις θεμα αλλα οκ, αμα βρεις ενα πιο καινουργο pc το κανεις.

Παντως δεν ειναι κανα βαρυ task για να μην μπορει να το σηκωσει.

Λογικα δεν θα χεις θεμα αλλα οκ, αμα βρεις ενα πιο καινουργο pc το κανεις.

Παντως δεν ειναι κανα βαρυ task για να μην μπορει να το σηκωσει.

Αν δεις πως σέρνεται από το άνοιγμα και μόνο πίστεψε με ακόμα και εσύ θα το παραταγες....χαχα δεν υπάρχει σου λέω....άσε που δεν το βλέπει με του το κινητό....Το S7 αλλα και το ΟΡ3 μια χαρά τα βλέπει....το Νote 4 αρνείται ....:rolleyes:

Προλαβε να κανει εγκατασταση drivers οταν το συνδεσες; Φανταζομαι το ειχες σε διαμοιρασμο αρχειων και οχι φορτιση.

Προλαβε να κανει εγκατασταση drivers οταν το συνδεσες; Φανταζομαι το ειχες σε διαμοιρασμο αρχειων και οχι φορτιση.

Φυσικά σε διαμοιρασμό αρχείων το έχω αλλά τπτ....μένει κολλημένο στην α αζητηση για drivers και μετά από αρκετή ώρα λέει αδυναμία....το ίδιο είχα και στο Nexus 5x...

Αν αναφερεσαι σε μενα, θυμασαι με τι τροπο το ελεγα; Δεν ειχε παρει και αλλος συσκευη απο καταστημα που ο μαγαζοτορας απανταγε οτι δεν εχει b20. Οποτε καποιες αμφιβολλιες τις ειχα. Ποσο μαλλον οταν υπηρχε εναλλακτικη επιλογη με μολις 5 ευρω διαφορα. Μετα ομως απο καποια post και παιδια που ειχαν παρε δωσε με επαρχια φυγαν και οι τελευταιες αμφιβολλιες.

Οσον αφορα το root, προσεξες που σου γραψα "δεν πας παρακατω απο αυτο το βημα" :p

Ναι ρε σε εσενα (και οχι μονο), αναφερθηκα, αλλα παντα καλοπροαιρετα και μονο για πειραγμα. Αυτο μας ελειπε, να μας βοηθανε καποιοι εδωμεσα και να τους την λεμε και απο πανω.

Και εννοειτε αν ενδιαφερεσαι για το κινητο ακομα, το συζηταμε..

Εδω κατω τι εννοας?

Οσον αφορα το root, προσεξες που σου γραψα "δεν πας παρακατω απο αυτο το βημα...???

Ναι ρε σε εσενα (και οχι μονο), αναφερθηκα, αλλα παντα καλοπροαιρετα και μονο για πειραγμα. Αυτο μας ελειπε, να μας βοηθανε καποιοι εδωμεσα και να τους την λεμε και απο πανω.

Και εννοειτε αν ενδιαφερεσαι για το κινητο ακομα, το συζηταμε..

Εδω κατω τι εννοας?

Οσον αφορα το root, προσεξες που σου γραψα "δεν πας παρακατω απο αυτο το βημα...???

Και οπως βλεπεις με το που ηρθαν οι πρωτες επιβεβαιωσεις σταματησα να το λεω που παντα το γραφα με ερωτηματικο και οχι κατηγορηματικα. Μα ειναι δυνατον οι μαγαζατορες να μην ξερουν τι εχουν, ελεος... μου αρεσει που ανησυχουσες μην βρουν οτι ξανακλειδωσες και χασεις εγγυηση :lol:

Παντως εχω επιβεβαιωσει και απο φιλους οτι και αλλα καταστηματα εχουν με 800αρα οποτε γενικα πλεον βρισκεις πανω κατω στα 190 ευρω αν δεν σε νοιαζει η επισημη εγγυηση

Αν στη λεξη κατω εννοουσες το "παρακατω" λεω οτι σε ειχα προσεξει και σου χα πει στον οδηγο παραπανω να μην προχωρησεις περα απο εκει αλλιως θα αλλαξεις rom :p

Οσον αφορα για το αν ενδιαφερομαι στειλε καλυτερα pm.

Αν στη λεξη κατω εννοουσες το "παρακατω" λεω οτι σε ειχα προσεξει και σου χα πει στον οδηγο παραπανω να μην προχωρησεις περα απο εκει αλλιως θα αλλαξεις rom :p

Και οπως ειδες, δεν αλλαξα rom... :p

Και οπως ειδες, δεν αλλαξα rom... :p

Ναι... με την ιδια custom εμεινες :lol:

Γενικα εη ελληνικη rom ειναι καλυτερη οποτε μην σε απασχολει. Μονο που ειναι πιο μπελαλιδικα τα updates.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)