Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 το supersuυπηρχε σαν αρχειοzip στον αποθηκαυτικο χωρο του κινητου μετα την προτελευταια xtrv, οποτε δεν κατεβαζω καποια αλλη. ΟΚ το περασα μεσω recovery, αν χρειαστει να κανω update το supesu, πως γινεται? Ή μηπως δεν χρειαζεται? Περιμενω τωρα να κανει επανεκινηση και θα σας πω για την μπαντα τι μου βγαζει.. Λες τωρα που εγινε root ,να μου αναγνωριζει και το χειριστηριο του ps3 που εως τωρα δεν το εκανε? Μου αρεσει που φοβοσουν για εγγυηση οταν οχι απλα εχεις ξεκλειδωσει αλλα εχεις βαλει και custom rom :lol: Λοιπον μετα οταν θα μπεις supersu θα σου μιλησει για ενημερωση. Αν δεις οτι αποτυγχανει το αυτοματο επελεξε την "μεσω twrp" επιλογη που θα βγαλει. Μην σε ανησυχει, θα τα κανει ολα αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 https://we.tl/d60Z9Ouv64 Αυτο βγαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 https://we.tl/d60Z9Ouv64 Αυτο βγαζει.. Προς το παρον δεν βλεπω B20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση που μπορω να αλλαξω για να το δουμε, ή το βγαζει αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 https://we.tl/d60Z9Ouv64 Αυτο βγαζει.. προφανώς είσαι Αθήνα....... Τσεκάρεις μέσω της εφαρμογής σε διαφορετικά σημεία που κινήσε, Νέα Ιωνία πχ έχω δει B20, όπως και στο Πικέρμι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Σε κλειστους χωρους σε ψηλα κτιρια ή υπογεια θα στο γυρισει σιγουρα σε B20 αν υπαρχει καθοτι δεν φτανουν οι αλλες μπαντες. Νομιζω εχει και επιλογη να ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις μπαντες. Αν ναι θα στην εχει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Πηγα στις ρυθμισεις και απενεργοποιησα ολες τις μπαντες εκτος απο την Β20 και μου βγαζει αυτο. Μας κανει? https://we.tl/qvTNnarkiA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Πηγα στις ρυθμισεις και απενεργοποιησα ολες τις μπαντες εκτος απο την Β20 και μου βγαζει αυτο. Μας κανει? https://we.tl/qvTNnarkiA είσαι οκ λοιπόν :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Πηγα στις ρυθμισεις και απενεργοποιησα ολες τις μπαντες εκτος απο την Β20 και μου βγαζει αυτο. Μας κανει? https://we.tl/qvTNnarkiA Αντε μας εσκασες :lol: Κομπλε εισαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εγω το ηξερα απο την αρχη οτι ειμαι οκ, μερικοι μερικοι να τα βλεπουν αυτα... Φαντασου ποσο ασχετως ειμαι Ανδρεα, που δεν ηξερα αν ημουν root και ειχα περασει custom rom εεε? Τωρα νομιζω ηρθε η ωρα να στο πουλησω, εινια ετοιμο το κινητο.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) ----------- Edited May 17, 2017 by sundance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εγω το ηξερα απο την αρχη οτι ειμαι οκ, μερικοι μερικοι να τα βλεπουν αυτα... Φαντασου ποσο ασχετως ειμαι Ανδρεα, που δεν ηξερα αν ημουν root και ειχα περασει custom rom εεε? Τωρα νομιζω ηρθε η ωρα να στο πουλησω, εινια ετοιμο το κινητο.. :p Αν αναφερεσαι σε μενα, θυμασαι με τι τροπο το ελεγα; Δεν ειχε παρει και αλλος συσκευη απο καταστημα που ο μαγαζοτορας απανταγε οτι δεν εχει b20. Οποτε καποιες αμφιβολλιες τις ειχα. Ποσο μαλλον οταν υπηρχε εναλλακτικη επιλογη με μολις 5 ευρω διαφορα. Μετα ομως απο καποια post και παιδια που ειχαν παρε δωσε με επαρχια φυγαν και οι τελευταιες αμφιβολλιες. Οσον αφορα το root, προσεξες που σου γραψα "δεν πας παρακατω απο αυτο το βημα" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλησπέρα...πως στέλνουμε μήνυμα με 160 χαρακτήρες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλησπέρα...πως στέλνουμε μήνυμα με 160 χαρακτήρες;;;; Αν δεν εχεις ρουταρει, απλα βαλε αλλη εφαρμογη (πχ google messenger). Αν παλι εχεις ρουταρει υπαρχει mod που διορθωνει το προβλημα στο μαμα app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Αν δεν εχεις ρουταρει, απλα βαλε αλλη εφαρμογη (πχ google messenger). Αν παλι εχεις ρουταρει υπαρχει mod που διορθωνει το προβλημα στο μαμα app. Ευχαριστώ για την απάντηση...Δεν έχω ρουταρει ακόμα.... Βασικά σκεφτόμουν να το σουτάρω αλλά σίγουρα θα το κρατήσω μεχρι το καλοκαίρι,μιας και περιμένω το ΟΡ5 με το που θα βγει θα το έχω....Εκ των έσω....Μάλλον 3 συσκευές θα μου στείλουν από την πρώτη μέρα διάθεσης του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση...Δεν έχω ρουταρει ακόμα.... Βασικά σκεφτόμουν να το σουτάρω αλλά σίγουρα θα το κρατήσω μεχρι το καλοκαίρι,μιας και περιμένω το ΟΡ5 με το που θα βγει θα το έχω....Εκ των έσω....Μάλλον 3 συσκευές θα μου στείλουν από την πρώτη μέρα διάθεσης του.... Ρουταρε και βαλε και την ελληνικη rom. Συνηθως εχουν πιο σβελτη εμπειρια χρησης και καλυτερη αυτονομια. Επιπλεον εχει και καποια καλουδια (πχ dolby atmos) και φυσικα προβληματα οπως 160 χαρακτηρες ειναι ηδη διορθωμενα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχουν ota updates και περνας χειροκινητα την rom απο twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ρουταρε και βαλε και την ελληνικη rom. Συνηθως εχουν πιο σβελτη εμπειρια χρησης και καλυτερη αυτονομια. Επιπλεον εχει και καποια καλουδια (πχ dolby atmos) και φυσικα προβληματα οπως 160 χαρακτηρες ειναι ηδη διορθωμενα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχουν ota updates και περνας χειροκινητα την rom απο twrp. Βασικα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω υπολογιστή ή laptop και γι'αυτό δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα....Έχω μείνει με ένα lenovo ideapad 10'του 2009 με ΧΡ,και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να κάνω δουλειά με αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Λογικα δεν θα χεις θεμα αλλα οκ, αμα βρεις ενα πιο καινουργο pc το κανεις. Παντως δεν ειναι κανα βαρυ task για να μην μπορει να το σηκωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Λογικα δεν θα χεις θεμα αλλα οκ, αμα βρεις ενα πιο καινουργο pc το κανεις. Παντως δεν ειναι κανα βαρυ task για να μην μπορει να το σηκωσει. Αν δεις πως σέρνεται από το άνοιγμα και μόνο πίστεψε με ακόμα και εσύ θα το παραταγες....χαχα δεν υπάρχει σου λέω....άσε που δεν το βλέπει με του το κινητό....Το S7 αλλα και το ΟΡ3 μια χαρά τα βλέπει....το Νote 4 αρνείται ....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Προλαβε να κανει εγκατασταση drivers οταν το συνδεσες; Φανταζομαι το ειχες σε διαμοιρασμο αρχειων και οχι φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Προλαβε να κανει εγκατασταση drivers οταν το συνδεσες; Φανταζομαι το ειχες σε διαμοιρασμο αρχειων και οχι φορτιση. Φυσικά σε διαμοιρασμό αρχείων το έχω αλλά τπτ....μένει κολλημένο στην α αζητηση για drivers και μετά από αρκετή ώρα λέει αδυναμία....το ίδιο είχα και στο Nexus 5x... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Αν αναφερεσαι σε μενα, θυμασαι με τι τροπο το ελεγα; Δεν ειχε παρει και αλλος συσκευη απο καταστημα που ο μαγαζοτορας απανταγε οτι δεν εχει b20. Οποτε καποιες αμφιβολλιες τις ειχα. Ποσο μαλλον οταν υπηρχε εναλλακτικη επιλογη με μολις 5 ευρω διαφορα. Μετα ομως απο καποια post και παιδια που ειχαν παρε δωσε με επαρχια φυγαν και οι τελευταιες αμφιβολλιες. Οσον αφορα το root, προσεξες που σου γραψα "δεν πας παρακατω απο αυτο το βημα" :p Ναι ρε σε εσενα (και οχι μονο), αναφερθηκα, αλλα παντα καλοπροαιρετα και μονο για πειραγμα. Αυτο μας ελειπε, να μας βοηθανε καποιοι εδωμεσα και να τους την λεμε και απο πανω. Και εννοειτε αν ενδιαφερεσαι για το κινητο ακομα, το συζηταμε.. Εδω κατω τι εννοας? Οσον αφορα το root, προσεξες που σου γραψα "δεν πας παρακατω απο αυτο το βημα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ναι ρε σε εσενα (και οχι μονο), αναφερθηκα, αλλα παντα καλοπροαιρετα και μονο για πειραγμα. Αυτο μας ελειπε, να μας βοηθανε καποιοι εδωμεσα και να τους την λεμε και απο πανω. Και εννοειτε αν ενδιαφερεσαι για το κινητο ακομα, το συζηταμε.. Εδω κατω τι εννοας? Οσον αφορα το root, προσεξες που σου γραψα "δεν πας παρακατω απο αυτο το βημα...??? Και οπως βλεπεις με το που ηρθαν οι πρωτες επιβεβαιωσεις σταματησα να το λεω που παντα το γραφα με ερωτηματικο και οχι κατηγορηματικα. Μα ειναι δυνατον οι μαγαζατορες να μην ξερουν τι εχουν, ελεος... μου αρεσει που ανησυχουσες μην βρουν οτι ξανακλειδωσες και χασεις εγγυηση :lol: Παντως εχω επιβεβαιωσει και απο φιλους οτι και αλλα καταστηματα εχουν με 800αρα οποτε γενικα πλεον βρισκεις πανω κατω στα 190 ευρω αν δεν σε νοιαζει η επισημη εγγυηση Αν στη λεξη κατω εννοουσες το "παρακατω" λεω οτι σε ειχα προσεξει και σου χα πει στον οδηγο παραπανω να μην προχωρησεις περα απο εκει αλλιως θα αλλαξεις rom :p Οσον αφορα για το αν ενδιαφερομαι στειλε καλυτερα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Αν στη λεξη κατω εννοουσες το "παρακατω" λεω οτι σε ειχα προσεξει και σου χα πει στον οδηγο παραπανω να μην προχωρησεις περα απο εκει αλλιως θα αλλαξεις rom :p Και οπως ειδες, δεν αλλαξα rom... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Και οπως ειδες, δεν αλλαξα rom... :p Ναι... με την ιδια custom εμεινες :lol: Γενικα εη ελληνικη rom ειναι καλυτερη οποτε μην σε απασχολει. Μονο που ειναι πιο μπελαλιδικα τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts