hatzisnik Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Έχεις κάνεις ενημέρωση ποτέ θα πάρουμε την MIUI 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Έχεις κάνεις ενημέρωση ποτέ θα πάρουμε την MIUI 10; Γιατί ποια έχεις τώρα;; Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Γιατί ποια έχεις τώρα;; μάλλον μιλάει για stable global που αναμένεται ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 με την τελευταία beta η διαχείριση μνήμης είναι χειρότερη από πριν. αντί για 1.9 μίνιμουμ ελεύθερα από τα 4 τώρα με το ζόρι 1.6 ελεύθερα και αυτό φαίνεται επειδή αργούν να ανοίξουν οι εφαρμογές πιο πολύ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 τι είναι αυτό το πράγμα τώρα με την εφαρμογή games της xiaomi που τις τελευταίες 2 μέρες ανέβηκε πολύ στην χρήση μπαταρίας; μπορώ να την κλείσω εντελώς κάπως χωρίς ρουτ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk εννοείται δεν παίζω καθόλου παιχνίδια ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 με την τελευταία beta η διαχείριση μνήμης είναι χειρότερη από πριν. αντί για 1.9 μίνιμουμ ελεύθερα από τα 4 τώρα με το ζόρι 1.6 ελεύθερα και αυτό φαίνεται επειδή αργούν να ανοίξουν οι εφαρμογές πιο πολύ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εγω που έχω την 3/32 η διαχείριση συνεχίζει στο 1.6-1.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εγω που έχω την 3/32 η διαχείριση συνεχίζει στο 1.6-1.7ναι τελικά κάποιες φορές ανεβαίνει στα 1.9 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 παρατηρώ 2 κινητά το ενα με stable και το άλλο με dev οπου και τα 2 εμφανίζουν σημάδια κόπωσης.. ειδικά με το home button . Το stable είναι ελαφρώς φορτωμένο και το dev πολύ. Τι γίνεται μας "σπρώχνουν" να πάρουμε καινούργιο κινητό, είναι σύμπτωση.. η τίποτα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 παρατηρώ 2 κινητά το ενα με stable και το άλλο με dev οπου και τα 2 εμφανίζουν σημάδια κόπωσης.. ειδικά με το home button . Το stable είναι ελαφρώς φορτωμένο και το dev πολύ. Τι γίνεται μας "σπρώχνουν" να πάρουμε καινούργιο κινητό, είναι σύμπτωση.. η τίποτα άλλο?τι εννοείς με το home button? τι έχει πάθει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 παρατηρώ 2 κινητά το ενα με stable και το άλλο με dev οπου και τα 2 εμφανίζουν σημάδια κόπωσης.. ειδικά με το home button . Το stable είναι ελαφρώς φορτωμένο και το dev πολύ. Τι γίνεται μας "σπρώχνουν" να πάρουμε καινούργιο κινητό, είναι σύμπτωση.. η τίποτα άλλο? Δε δουλεύει σωστά το touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Καλημερα σε ολους. Πριν λιγο καιρο αγορασα τα Wireless Bluetooth 4.2 + EDR In-ear Headphone απο TomTop μεσο ενος μειλ που ελαβα απο την xiaomi-miui hellas , δουλευουν πολυ καλα και σε μουσικα κομματια και σε τηλεφωνικες κλησεις, το μονο προβλημμα που εχω (και ειναι σημαντικο) ειναι οτι αυτος με τον οποιο συνομιλω στο τηλεφωνο ακουει και την δικη μου και την δικη του την φωνη και μαλιστα σε επαναληψη (σαν αντιλλαλο). Δεν ξερω αν καποιος εχει συναντησει κατι παρομοιο και μπορει να βοηθησει..... και συγνωμη αν η ερωτηση δεν βρισκετε σε σωστο μερος αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο στην αναζητηση!!!Δοκίμασε να χαμηλώσεις την ένταση στ ακουστικό σου όσο πιο χαμηλά γίνεται και δοκίμασε να μιλήσεις με κάποιον. Είναι πιθανό ο ήχος από τ ακουστικά να φτάνει στο μικρόφωνο και γι αυτό ν ακούει ο συνομιλητής και τη δική του φωνή Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Το παιδί πιο πάνω εννοει σημάδια κόπωσης ότι έχει αρχίσει κ γίνεται αργό το κινητό μάλλον... Και σε μένα με την τελευταία stable το παρατηρώ αυτό, κ όχι μόνο στην τελευταία αλλά και σε 4-5 προηγούμενες. Πιάνω στα χέρια μου το rn2 της γυναίκας μου και νομίζω ότι είναι πιο σβέλτο από το δικό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 αυτό που λες έχει αρχίσει και είναι λίγο αργό και το ένα και το άλλο.. και πες οτι για το ένα μπορεί να δικαιολογηθει με την dev και τις επαναφορές... στο άλλο στο stable δεν έχει μπει "ούτε" εφαρμογή πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Αν σου φαινεται αργο ισως ειναι καιρος για ενα καθαρο φλασαρισμα απο fastboot με mi flash να σβηστουν ολα να καθαρισει.Και δε μιλαω για factory reset. Με τον καιρο μαζευεται σαβουρα απο παλια cache και υπολειμματα apps κλπ και αρχιζει και γινεται πιο αργο.Επισης μπορουν να υπαρχουν conflicts για το ιδιο λογο που να το κανουν επισης αργο. Σε ολα τα τηλεφωνα γινεται αυτο.Ειναι ακριβως το ιδιο οπως στα windows,καπου καπου ενα format χρειαζεται. Αλλα υπαρχει και το αλλο,αν το ενα που εχεις ειναι 3/32 και το αλλο 4/64 τοτε τα πραγματα ειναι απλα γιατι το 4/64 ειναι πιο γρηγορο εκ κατασκευης,εχει πιο γρηγορο storage. Edited October 26, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Από χτες το απόγευμα και με την χρήση ενός Nokia 8 φίλου ενεργοποίησα κανονικά το VoLTE, το οποίο και δουλεύει άψογα. Έβαλα την Sim μου στο κινητό του, έστειλα το γνωστό WIFICALL στο 1333 και 2-3 λεπτά αργότερα ενεργοποιήθηκε. Μετά ξανά την κάρτα στο κινητό μου και όλα κομπλέ. Για μένα ίσως ένα από τα πιο χρήσιμα features. Πάροχος Cosmote εννοείται. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Από χτες το απόγευμα και με την χρήση ενός Nokia 8 φίλου ενεργοποίησα κανονικά το VoLTE, το οποίο και δουλεύει άψογα. Έβαλα την Sim μου στο κινητό του, έστειλα το γνωστό WIFICALL στο 1333 και 2-3 λεπτά αργότερα ενεργοποιήθηκε. Μετά ξανά την κάρτα στο κινητό μου και όλα κομπλέ. Για μένα ίσως ένα από τα πιο χρήσιμα features. Πάροχος Cosmote εννοείται. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 καλημερα αυτο το volte τι κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Εφόσον είσαι σε 4g διατηρεί το 4g και κατά τη διάρκεια της κλήσης. Voice over LTE. καλημερα αυτο το volte τι κανει? From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Εφόσον είσαι σε 4g διατηρεί το 4g και κατά τη διάρκεια της κλήσης. Voice over LTE. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 ok και πως ενεργοποιειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 ok και πως ενεργοποιειτε?Δεν ενεργοποιείται απευθείας στη συσκευή μας. Εγώ το έκανα με τον τρόπο που περιέγραψα. Άλλοι σε διπλανό νήμα πήρανε στην Cosmote και δήλωσαν ότι έχουν άλλη συσκευή, από αυτές που υποστηρίζει επίσημα η Cosmote. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλησπέρα. Και εγώ ενεργοποίησα το volte. Έβαλα απλώς την κάρτα μου σε ένα Α8 ενός φίλου και έστειλα SMS wificall και έτοιμος σε 2 λεπτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Δεν ενεργοποιείται απευθείας στη συσκευή μας. Εγώ το έκανα με τον τρόπο που περιέγραψα. Άλλοι σε διπλανό νήμα πήρανε στην Cosmote και δήλωσαν ότι έχουν άλλη συσκευή, από αυτές που υποστηρίζει επίσημα η Cosmote. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4Αλλαξες και region για να σου βγαλει την επιλογη η συσκευη μας για volte;Εγω το εχω Ελλαδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλαξες και region για να σου βγαλει την επιλογη η συσκευη μας για volte;Εγω το εχω Ελλαδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕκανα το "κόλπο" που περιεγραψες και μου εχει ερθει το μηνυμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλαξες και region για να σου βγαλει την επιλογη η συσκευη μας για volte;Εγω το εχω Ελλαδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα το "κόλπο" που περιεγραψες και μου εχει ερθει το μηνυμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλα οταν ξαναεβαλα την καρτα sim στην συσκευη μας δεν μου εβγαλε στο μενου την επιλογη volte. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 δεν μπορώ πλέον με τίποτα να έχω το νούμερο των νέων μηνυμάτων στο εικονίδιο του viber με nova launcher. και επανεγκατάσταση έκανα του νοβα και του TeslaUnread. τίποτα. είμαι με dev εάν έχει σημασία. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Παιδια ολα οκ με το volte cosmote.Βρηκα οδηγο στο miui hellas κι ολα δουλευουν αψογα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Τελικα το miui optimization το έχουμε ενεργοποιημενο η όχι? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) η επιλογή 1080 60fps video καταργήθηκε πάλι? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν σου φαινεται αργο ισως ειναι καιρος για ενα καθαρο φλασαρισμα απο fastboot με mi flash να σβηστουν ολα να καθαρισει.Και δε μιλαω για factory reset δεν εχω κανει ποτέ.. είναι απλό χωρίς κωδικούς κλπ? θα έχει λες διάφορα από το hard reset..? Αλλά φαντάζομαι αν κανω επαναφορά απο backup θα ειναι δώρο άδωρο..? Αν και αυτό που καίει περισσότερο ειναι να του ενεργοποιήσω το Eis αλλά ειναι ιστορία.. Edited October 27, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts