broxopios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 έχεις ενεργοποιημενο το miui optimization στα developer settings, έτσι; εάν ναι τότε το κάνει μάλλον στην beta μόνο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι με ενεργοποιημένο το miui optimization. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Ναι με ενεργοποιημένο το miui optimization. άρα είναι θέμα της beta, ok Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 άρα είναι θέμα της beta, ok Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εμένα πάντως δε με ενοχλεί.. Δε τα πολυχρησιμοποιω τα κουμπιά αυτά. Έχουν τα ακουστικά ενσωματωμένα κουμπιά για αυξομειωση ήχου οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Γειά σας παιδιά. Και καλή εβδομάδα. Πέρασα στην 8.8.2 Global Beta, και με το MIUI 10, δε μπορώ να ενεργοποιήσω πλέον το Camera 2 API διαμέσω του buildprop editor γιά την Google camera. Ενώ με τη Global Stable, ακολουθούσα τη πεπατημένη διαμέσω της γνωστής διαδικασίας γιά όσους το έχουν κάνει, και όλα έτρεχαν ρολόι. Έχει βρεθεί η λύση παιδιά; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 έχω ενεργοποιημένο το να ηχογραφεί τις κλήσεις αλλά είδα ότι αν μιλάς από bluetooth δεν τις ηχογραφεί... δεν αλλάζει αυτό; ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Στην beta αντί για weekly γιατί λέει top secret? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Γειά σας παιδιά. Και καλή εβδομάδα. Πέρασα στην 8.8.2 Global Beta, και με το MIUI 10, δε μπορώ να ενεργοποιήσω πλέον το Camera 2 API διαμέσω του buildprop editor γιά την Google camera. Ενώ με τη Global Stable, ακολουθούσα τη πεπατημένη διαμέσω της γνωστής διαδικασίας γιά όσους το έχουν κάνει, και όλα έτρεχαν ρολόι. Έχει βρεθεί η λύση παιδιά; Από όσο ξέρω, όχι ακόμα... Ο μόνος λόγος που δεν τη βάζω ακόμα... Πλέον δεν μπορώ να διανοηθώ άλλη κάμερα. Το παρακολουθώ συνέχεια, μπαίνω και στο 4pda, ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Από όσο ξέρω, όχι ακόμα... Ο μόνος λόγος που δεν τη βάζω ακόμα... Πλέον δεν μπορώ να διανοηθώ άλλη κάμερα. Το παρακολουθώ συνέχεια, μπαίνω και στο 4pda, ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση... Ευχαριστώ γιά την απάντησή. Οπότε δεν υπάρχει λύση ακόμα. Κι εγώ το παρακολουθώ γιατί με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, κι εγώ θέλω πολύ την εν λόγω κάμερα και είναι το μοναδικό που με χαλάει στη 10, αναμένουμε τη λύση από όλο και κάποιον developer πιστεύω πως θα βρεθεί. Edited August 7, 2018 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Στην 10 πάντως έχουν προσθέσει στη μαμά εφαρμογή κάμερας και video recording σε 1080p60fps. Λίγο που το δοκίμασα αρκετά καλό μου φάνηκε. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Ωραίο νέο αλλά τώρα που το δοκίμασα σε χαμηλό φωτισμό είναι σκοτάδια μαύρα. Το ίδιο πρόβλημα έχω με το open camera που ενώ τραβάει 4K αν μπεις σε δωμάτιο η είναι λίγο σκοτεινά τότε δεν φαίνεται τίποτα στο video. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με google camera η με το app που κυκλοφορεί στο mi forum και σου δίνει 4k μέσα απο την μαμά εφαρμογή τι συμβαίνει? βγαίνουν και με τους 2 αυτούς τρόπους περισσότερο σκοτεινά απο την μαμά εφαρμογή? Edited August 7, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Αν όχι σήμερα, αύριο θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, καθώς τις προάλλες χρειαστηκα την fastboot rom + οδηγο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μπορεις να με κατευθύνεις,θα ηταν μεγαλη βοήθεια Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) έχει μια λειτουργία που με διπλό ταπ στην οθόνη ενεργοποιείται η οθόνη θυμάται κανείς από που το κάνουμε? έψαξα τις ρυθμίσεις και δεν το είδα α οκ το βρήκα Edited August 7, 2018 by freemind11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Καλησπέρα, σκέφτομαι να μεταβώ σε κάποια custom rom αλλά πριν λιγο καιρο διάβαζα οτι ολες εχουν ενα πρόβλημα με λήψη video που ειναι σκοτεινή. Γνωρίζει κάποιος αν έχει λυθεί το θέμα αυτο? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 έχει μια λειτουργία που με διπλό ταπ στην οθόνη ενεργοποιείται η οθόνη θυμάται κανείς από που το κάνουμε? έψαξα τις ρυθμίσεις και δεν το είδα α οκ το βρήκαΡυθμίσεις >οθόνη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Καλησπέρα, σκέφτομαι να μεταβώ σε κάποια custom rom αλλά πριν λιγο καιρο διάβαζα οτι ολες εχουν ενα πρόβλημα με λήψη video που ειναι σκοτεινή. Γνωρίζει κάποιος αν έχει λυθεί το θέμα αυτο? Έβγαλε ένας Ρώσος ζιπακι που το διορθώνει. Κυκλοφορεί στα thread του xda. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Έβγαλε ένας Ρώσος ζιπακι που το διορθώνει. Κυκλοφορεί στα thread του xda. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΘα το ψάξω, ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 παιδια καλησπερα, θυμηστε μου σας παρακαλω πολυ. Το κινητο μας υποστηριζει Fast Charge ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 παιδια καλησπερα, θυμηστε μου σας παρακαλω πολυ. Το κινητο μας υποστηριζει Fast Charge ?Ο επεξεργαστης μας ναι.....ο kernel του κινητου οχι.Δηλαδη με λιγα λογια ΟΧΙ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μόλις πέρασα την σημερινή dev. Δεν βλέπω αλλαγές ούτε βέβαια portrait Mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας? Εντελώς ξαφνικά αργεί να φορτίσει το κινητό... Κάνει δηλαδή γύρω στο πεντάωρο! Δεν έχει καιρό που το είχα στείλει για σέρβις λόγω κιτρινιλας στην οθόνη... Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας? Εντελώς ξαφνικά αργεί να φορτίσει το κινητό... Κάνει δηλαδή γύρω στο πεντάωρο! Δεν έχει καιρό που το είχα στείλει για σέρβις λόγω κιτρινιλας στην οθόνη... Τι μπορεί να φταίει? Το καλώδιο. Δοκίμασε κάποιο άλλο. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας? Εντελώς ξαφνικά αργεί να φορτίσει το κινητό... Κάνει δηλαδή γύρω στο πεντάωρο! Δεν έχει καιρό που το είχα στείλει για σέρβις λόγω κιτρινιλας στην οθόνη... Τι μπορεί να φταίει? εγώ είχα τέτοιες σκέψης χτες αλλα μάλλον ήταν επειδή χρησιμοποιουσα το κινητό με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταριά αλλά και να ζεσταίνεται. εκεί νομίζω ρίχνει την φόρτιση για προστασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δοκιμάσα και καλώδιο από καινούργιο φορτιστή.. πάλι το ίδιο .. το πρωί ήταν στο 15% και μου έλεγε ότι χρειάζεται 5 ώρες για να φτάσει το 100%.. ενώ το προηγούμενο διάστημα σε 3-3.5 ώρες φόρτιζε εντελώς... άλλαξα μέχρι και πρίζα.. πάλι τα ίδια.. έκλεισα το κινητό να φορτίζει χωρίς να το χρησιμοποιώ.. πάλι τα ίδια.. Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Μήπως χάλασε η μπαταρία? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Μήπως χάλασε η μπαταρία? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό θα έλεγα και εγώ. Παρατήρησε το πολύ καλά μήπως έχει φουσκώσει η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts