chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Επίσημη είναι μέσω ota δίνεται κάθε βδομάδα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι χαζή η όχι η ερώτηση έχω το νοτε 4χ πίσω γράφει 2016101 μιουι κλομπαλ σταθερή λεει 9.0.5.0 1 έχω την β20 λτε? 2 ότι γράφετε εδώ ισχύει και για το δικό μου τηλεφωνώ? 3 για της εκδώσεις που λέτε δεν έρχονται αυτόματα? 7.11 που λέτε τι ειναι ευχαριστώ εκ των πρότερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 1. Β20 δεν έχει 2. Ίδια τηλέφωνα είναι μόνο στην Β20 διαφέρει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι χαζή η όχι η ερώτηση έχω το νοτε 4χ πίσω γράφει 2016101 μιουι κλομπαλ σταθερή λεει 9.0.5.0 1 έχω την β20 λτε? 2 ότι γράφετε εδώ ισχύει και για το δικό μου τηλεφωνώ? 3 για της εκδώσεις που λέτε δεν έρχονται αυτόματα? 7.11 που λέτε τι ειναι ευχαριστώ εκ των πρότερων Σίγουρα γράφει 2016101 κι όχι 2016102; Αυτό που λες δεν έχει Β20 αλλά αν είσαι σε αστικό κέντρο ή ο πάροχός σου υποστηρίζει όλες τις άλλες μπάντες σε επαρχία, είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 ευχαριστώ βασικά σε γουιντ δεν είναι το πρόβλημα με την β20? έχω βονταφονε και είμαι επαρχία δεν εχω δει θέμα προς το παρόν και τούς είχα πάρει τηλεφωνώ πριν το πάρω και είπαν ναι ευρωπαϊκό είναι δεν έχεις θέμα ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ βασικά σε γουιντ δεν είναι το πρόβλημα με την β20? έχω βονταφονε και είμαι επαρχία δεν εχω δει θέμα προς το παρόν και τούς είχα πάρει τηλεφωνώ πριν το πάρω και είπαν ναι ευρωπαϊκό είναι δεν έχεις θέμα ναι 101 γράφει την πάτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Για τσέκαρε με speedtest στα δεδομένα πόσο κατεβάζεις. Αν είσαι λαγός, μια χαρά. Με γουίντ συνήθως πάει χελώνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Για τσέκαρε με speedtest στα δεδομένα πόσο κατεβάζεις. Αν είσαι λαγός, μια χαρά. Με γουίντ συνήθως πάει χελώνα.[/QUOT speedtest download 34,10 vodafone 28,1 speedtest upload 18,57 voda 13,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Από την στιγμή που ρώτησες και σου είπαν ευρωπαϊκό είναι σου είπαν ψέματα τους το πας πίσω και παίρνεις το global. Για να ήσουν σίγουρος έπρεπε να ρωτήσεις κωδικό μοντέλου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 1. Β20 δεν έχει 2. Ίδια τηλέφωνα είναι μόνο στην Β20 διαφέρει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαφέρει και ως προς τον επεξεργαστή, φοράει MTK. Ο οποίος είναι πιο ενεργοβόρος και με κάπως μικρότερη υποστήριξη σε updates. Τώρα τέλος του χρόνου θα πάρει το update για τη MIUI 9. (Σε developer την έχει πάρει ήδη). Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Snapdragon φοράει και το 4χ αλλά για να είμαστε σίγουροι ας ανεβάσει ο φίλος ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Από την στιγμή που ρώτησες και σου είπαν ευρωπαϊκό είναι σου είπαν ψέματα τους το πας πίσω και παίρνεις το global. Για να ήσουν σίγουρος έπρεπε να ρωτήσεις κωδικό μοντέλου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την πάτησα λόγο δουλειάς δεν έδωσα πολύ σημασία και νόμιζα οτι το 101 είναι το κάλο χαχαχα το έχω πάνω απο μηνά όποτε τώρα δυσκολο αλλιώς θα το είχα πάει πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Πώς το ανεβάζω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Κάτι τέτοιο θέλουμε. Αν δε μπορείς πες τι λέει στο cpu. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Κάτι τέτοιο θέλουμε. Αν δε μπορείς πες τι λέει στο cpu. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εκδοση 7.0NRD90M MIUI GLOBAL 9.0 ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟΣ MAX 2,0GHZ RAM 3 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μια χαρά είσαι με snapdragon επεξεργαστή. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μια χαρά είσαι με snapdragon επεξεργαστή. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σας ζάλισα ευχαριστώ για τις απαντήσεις αναβαθμίσει άλλη θα πάρει??? τι διαφορές έχει με άρωμα? να την βάλω και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μην μπλέξεις με custom rom αν δεν το έχεις, μείνε όπως είσαι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μην μπλέξεις με custom rom αν δεν το έχεις, μείνε όπως είσαι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok σε ευχαριστώ καλη συνεχεία όποτε εδω ειμαι και εγω σε αυτο το φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Είσαι σε λάθος θέμα εδώ είναι για το global για το δικό σου έχει άλλο θέμα xiaomi redmi note 4x (snapdragon). Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Κουφο! Κατεβασα την dev 7.12.8 fastboot την φλασαρω μου γραφει success αλλα οταν αναψα το κινητο ειχα την προηγουμενη rom και το περιεργο ειναι οτι την φλασαρε πολυ γρηγορα. Μηπως επειδη δεν το εχω ξεκλειδωσει ακομα και θελει αλλες 30 ωρες; Ε προφανώς ρε συ, δεν μπορείς να φλασάρεις fastboot rom με miflash με κλειδωμένο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 ok σε ευχαριστώ καλη συνεχεία όποτε εδω ειμαι και εγω σε αυτο το φορουμ Είσαι και σε αυτό το φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 μου έπεσε το τηλέφωνο και ράγισε η οθόνη. Για να μου βγει οικονομικά σκέφτομαι να αγοράσω από κανένα ebay ή όπου αλλού μου πείτε. Έχουμε κανένα λινκ? μπορώ να πάρω μόνο το digitizer ή πρέπει να αλλάξω και την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 μου έπεσε το τηλέφωνο και ράγισε η οθόνη. Για να μου βγει οικονομικά σκέφτομαι να αγοράσω από κανένα ebay ή όπου αλλού μου πείτε. Έχουμε κανένα λινκ? μπορώ να πάρω μόνο το digitizer ή πρέπει να αλλάξω και την οθόνη? Εχω αλλαξει πολλες οθονες σε πολλα κινητα. Μην κανεις το λαθος και παρεις μονο digiter. Θα τα παρεις μαζι. Lcd screen & digiter. Και εκτος απο αυτο φιλος μου το εχει με ραγισμενο digiter πανω απο 2 μηνες και του λειτουργει κανονικα. Απλα εμφανισιακα ειναι καπως. Αν εσενα λειτουργει κανονικα το touch αστο οπως ειναι για το επομενο πεσιμο. Οθονες θα βρεις μπολικες ακομα και Ελλαδα για πιο γρηγορα γιατι το κινητο ειναι επικαιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 μου έπεσε το τηλέφωνο και ράγισε η οθόνη. Για να μου βγει οικονομικά σκέφτομαι να αγοράσω από κανένα ebay ή όπου αλλού μου πείτε. Έχουμε κανένα λινκ? μπορώ να πάρω μόνο το digitizer ή πρέπει να αλλάξω και την οθόνη? Για γνήσιες οθόνες: http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=369 Θυμάμαι ένα παλιότερο σχόλιο που έλεγε ότι καλό είναι να αλλαχτεί lcd & digitizer & frame. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts