spartan30gr Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω δυστυχώς μετά την τελευταία αναβάθμιση. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρω να το φτάσω στο 100%100 ήταν με την φόρτιση μέσω usb θυρα στον υπολογιστή μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κι εγώ έχω κάποιο άλλο bug με την 9.0.5 (και εγώ χωρίς root), σίγουρα υπάρχουν ατέλειες σε ένα νέο λειτουργικό (έκδοση 9). Ανά διαστήματα έχουν αναφερθεί ασυμβατότητες μεταξύ του Νova και του MIUI εδώ μέσα και από άλλα μέλη. Οπότε θέλω να καταλήξω και να πω, ότι κάνε δοκιμή χωρίς τον Νόβα (κάντου και μια επανεγκατάσταση) για μερικές ημέρες, καθότι δε θα σύστηνα factory reset πρωτού δοκιμαστούν κάποια άλλα πράγματα. Και αν παραμείνει το πρόβλημα, αν θες μας το αναφέρεις. Όλα αυτά τα προτείνω για να δούμε αρχικά, εάν φταίει ο Νόβα. Καθότι εάν στο κάνει και χωρίς αυτόν, πάμε "αλλού" μετά.Θα δοκιμάσω σε πρώτη φάση μια επανεγκατάσταση γιατί δεν μπορώ χωρίς τον Νόβα. Τον έχω χρόνια σε όλα μου τα κινητά και μάλιστα στην πληρωμένη του έκδοση. Αν δεν αλλάξει κάτι απλά θα περνάω το αντίγραφο που θα το φροντίζω να έχω ανανεωμένο συνέχεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Έχει κανείς στην τελευταία stable θέμα με τα apn? Να μην του σώζει ένα apn που θέλει να φτιάξει? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 @ lepes Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, δεν το κατάλαβα. @LoukG Ευχαριστώ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Θα δοκιμάσω σε πρώτη φάση μια επανεγκατάσταση γιατί δεν μπορώ χωρίς τον Νόβα. Τον έχω χρόνια σε όλα μου τα κινητά και μάλιστα στην πληρωμένη του έκδοση. Αν δεν αλλάξει κάτι απλά θα περνάω το αντίγραφο που θα το φροντίζω να έχω ανανεωμένο συνέχεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι λύση αυτή να περνάς συνέχεια τα αντίγραφα. Κρατάς τα αντίγραφα σε mi Cloud και πας σε factory reset από εκεί και μετά. Edited December 8, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Γιατι σε dev εχουμε μεινει τοσο πισω; Πηγα σημερα να κατεβασω την σημερινη και βλεπω οτι υπαρχει η 7.11.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Γιατι σε dev εχουμε μεινει τοσο πισω; Πηγα σημερα να κατεβασω την σημερινη και βλεπω οτι υπαρχει η 7.11.16 Ποιά rom φοράς; Εγώ σήμερα αναβάθμισα την Globe Rom σε 7.12.7. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ποιά rom φοράς; Εγώ σήμερα αναβάθμισα την Globe Rom σε 7.12.7. 9.0.5 καπως ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 9.0.5 καπως ετσιΦοράς την τελευταία global stable δεν έχει βγει άλλη ακόμα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Το ξερω απλα πηγα να κατεβασω σε fastboot την τελευταια dev και ειδα οτι εχει μεινει πολυ πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 http://en.miui.com/thread-1273027-1-1.html Από ότι λέει εδώ αύριο θα βγει καινούργια Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλημέρα, πιθανον να εχει απαντηθει το ερωτημα αλλα ειναι η πρωτη φορα που μπαινω εδω και μιλαμε για 645 σελίδες, οπότε συγγνώμη αλλά πρακτικά είναι αδύνατο μάλλον να το βρω. Τι εννοείτε στην πρωτη σελιδα με καλή κάμερα; Τελικά με ποια καμερα ερχεται το global? (sony, samsung, κατι αλλο; ) Ειναι στανταρ ολα ιδια οταν μιλαμε για Note 4 global/Note 4x InfoQuest ή είναι τυχαίο με ποια κάμερα θα έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά από χθες άρχισε και μένα να μην φορτίζει στο 100% αλλά στο 98 και να μην σβήνει το λαμπάκι...Βρέθηκε καμία άκρη για αυτό το ζήτημα;...είμαι με global stable 9.0.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 @chios ωραιος! Εγω εδω και καιρο δεν φορτιζω με τον φορτιστη εχει μπει στο κουτι φορτιζω απο την Dell U2518D Παντως εγω δεν ειδα καμια διαφορα στην ταχυτητα απο το 3/32 και το 4/64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλημέρα, πιθανον να εχει απαντηθει το ερωτημα αλλα ειναι η πρωτη φορα που μπαινω εδω και μιλαμε για 645 σελίδες, οπότε συγγνώμη αλλά πρακτικά είναι αδύνατο μάλλον να το βρω. Τι εννοείτε στην πρωτη σελιδα με καλή κάμερα; Τελικά με ποια καμερα ερχεται το global? (sony, samsung, κατι αλλο; ) Ειναι στανταρ ολα ιδια οταν μιλαμε για Note 4 global/Note 4x InfoQuest ή είναι τυχαίο με ποια κάμερα θα έρθει; Sony ήταν στις πρώτες παρτίδες και λίγοι τη πέτυχαν. Πλέον είναι τύχη τι θα σου πέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Εγω εχω τσεκαρει τουλαχιστον 10 κινητα γιατι 4 global και 1 απλο εχουν περασει απο τα χερια μου τα υπολοιπα φιλων κανενα δεν ειχε Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να πωλείται κανένα καινούριο με sony αισθητήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά από χθες άρχισε και μένα να μην φορτίζει στο 100% αλλά στο 98 και να μην σβήνει το λαμπάκι...Βρέθηκε καμία άκρη για αυτό το ζήτημα;...είμαι με global stable 9.0.5.0Και σε μένα το κάνει όπως και σε πολλούς άλλους. Είναι bug της 9.0.5 και απλά θα περιμένουμε επόμενο update η πας σε dev. Πάντως χθες το έβαλα στο 21% για φόρτιση και το άφησα όλη νύχτα και πήγε επιτέλους 100% και έσβησε και το πράσινο led. Λες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Κουφο! Κατεβασα την dev 7.12.8 fastboot την φλασαρω μου γραφει success αλλα οταν αναψα το κινητο ειχα την προηγουμενη rom και το περιεργο ειναι οτι την φλασαρε πολυ γρηγορα. Μηπως επειδη δεν το εχω ξεκλειδωσει ακομα και θελει αλλες 30 ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά από χθες άρχισε και μένα να μην φορτίζει στο 100% αλλά στο 98 και να μην σβήνει το λαμπάκι...Βρέθηκε καμία άκρη για αυτό το ζήτημα;...είμαι με global stable 9.0.5.0 Που είναι το το τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό και κάθεστε και ψειρίζετε τη μαϊμού δεν έχω καταλάβει! Και σε εμένα σε santoni 5ιντσο έτσι κάνει όπως παρατηρώ επειδή το λέτε εδώ και 2-3 εκδόσεις rom. Όταν το φορτίζω ανοιχτό πάει στο 100% και σβήνει το led. Όταν το φορτίζω κλειστό και όλη τη νύχτα π.χ. το πρωί το βρίσκω με αναμμένο led και στο 99%. Πιθανότατα είναι έτσι ρυθμισμένο από τη rom για να διατηρεί τη μπαταρία φορτισμένη χωρίς να τη "σκάσει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά από χθες άρχισε και μένα να μην φορτίζει στο 100% αλλά στο 98 και να μην σβήνει το λαμπάκι...Βρέθηκε καμία άκρη για αυτό το ζήτημα;...είμαι με global stable 9.0.5.0 Μήπως θέλει απλά καλιμπραρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Που είναι το το τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό και κάθεστε και ψειρίζετε τη μαϊμού δεν έχω καταλάβει! Και σε εμένα σε santoni 5ιντσο έτσι κάνει όπως παρατηρώ επειδή το λέτε εδώ και 2-3 εκδόσεις rom. Όταν το φορτίζω ανοιχτό πάει στο 100% και σβήνει το led. Όταν το φορτίζω κλειστό και όλη τη νύχτα π.χ. το πρωί το βρίσκω με αναμμένο led και στο 99%. Πιθανότατα είναι έτσι ρυθμισμένο από τη rom για να διατηρεί τη μπαταρία φορτισμένη χωρίς να τη "σκάσει". Το ψειρίζουμε γιατι δεν το εκανε αυτο και ψαχνουμε να δουμε τι φταιει.. οσο για την αιτιολογια που δινεις , καμια σχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Που είναι το το τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό και κάθεστε και ψειρίζετε τη μαϊμού δεν έχω καταλάβει! Και σε εμένα σε santoni 5ιντσο έτσι κάνει όπως παρατηρώ επειδή το λέτε εδώ και 2-3 εκδόσεις rom. Όταν το φορτίζω ανοιχτό πάει στο 100% και σβήνει το led. Όταν το φορτίζω κλειστό και όλη τη νύχτα π.χ. το πρωί το βρίσκω με αναμμένο led και στο 99%. Πιθανότατα είναι έτσι ρυθμισμένο από τη rom για να διατηρεί τη μπαταρία φορτισμένη χωρίς να τη "σκάσει". Κάτι μπερδεύεις με τις μπαταρίες Λιθίου φίλε μου, ως προς το "σκάσιμο" που αναφέρεις. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο στην εν λόγω τεχνολογία. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 To μαύρο 3/32 από banggood με priority mail (για αποφυγή τελωνείου) στα €124.51 με το κουπόνι 12BGRN4G32. Super τιμή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 http://en.miui.com/thread-1273027-1-1.html Από ότι λέει εδώ αύριο θα βγει καινούργια Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επισημη ειναι αυτη και θα δοθει μεσω ΟΤΑ ; *** χαλαρωστε παιδια το κινητο ειναι απο τα καλυτερα που μπορεις να παρεις εως 250 ευρω ( 4/64). Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts