Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω δυστυχώς μετά την τελευταία αναβάθμιση. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρω να το φτάσω στο 100%100 ήταν με την φόρτιση μέσω usb θυρα στον υπολογιστή μου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ έχω κάποιο άλλο bug με την 9.0.5 (και εγώ χωρίς root), σίγουρα υπάρχουν ατέλειες σε ένα νέο λειτουργικό (έκδοση 9). Ανά διαστήματα έχουν αναφερθεί ασυμβατότητες μεταξύ του Νova και του MIUI εδώ μέσα και από άλλα μέλη.

Οπότε θέλω να καταλήξω και να πω, ότι κάνε δοκιμή χωρίς τον Νόβα (κάντου και μια επανεγκατάσταση) για μερικές ημέρες, καθότι δε θα σύστηνα factory reset πρωτού δοκιμαστούν κάποια άλλα πράγματα. Και αν παραμείνει το πρόβλημα, αν θες μας το αναφέρεις.

Όλα αυτά τα προτείνω για να δούμε αρχικά, εάν φταίει ο Νόβα. Καθότι εάν στο κάνει και χωρίς αυτόν, πάμε "αλλού" μετά.

Θα δοκιμάσω σε πρώτη φάση μια επανεγκατάσταση γιατί δεν μπορώ χωρίς τον Νόβα. Τον έχω χρόνια σε όλα μου τα κινητά και μάλιστα στην πληρωμένη του έκδοση. Αν δεν αλλάξει κάτι απλά θα περνάω το αντίγραφο που θα το φροντίζω να έχω ανανεωμένο συνέχεια.

Έχει κανείς στην τελευταία stable θέμα με τα apn? Να μην του σώζει ένα apn που θέλει να φτιάξει?

Google Pixel 6 Pro

@ lepes

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, δεν το κατάλαβα.

@LoukG

Ευχαριστώ

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Θα δοκιμάσω σε πρώτη φάση μια επανεγκατάσταση γιατί δεν μπορώ χωρίς τον Νόβα. Τον έχω χρόνια σε όλα μου τα κινητά και μάλιστα στην πληρωμένη του έκδοση. Αν δεν αλλάξει κάτι απλά θα περνάω το αντίγραφο που θα το φροντίζω να έχω ανανεωμένο συνέχεια.

Δεν είναι λύση αυτή να περνάς συνέχεια τα αντίγραφα. Κρατάς τα αντίγραφα σε mi Cloud και πας σε factory reset από εκεί και μετά.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Γιατι σε dev εχουμε μεινει τοσο πισω; Πηγα σημερα να κατεβασω την σημερινη και βλεπω οτι υπαρχει η 7.11.16

Γιατι σε dev εχουμε μεινει τοσο πισω; Πηγα σημερα να κατεβασω την σημερινη και βλεπω οτι υπαρχει η 7.11.16

Ποιά rom φοράς;

Εγώ σήμερα αναβάθμισα την Globe Rom σε 7.12.7.

Φιλικά.Γιώργος.

9.0.5 καπως ετσι
Φοράς την τελευταία global stable δεν έχει βγει άλλη ακόμα.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Το ξερω απλα πηγα να κατεβασω σε fastboot την τελευταια dev και ειδα οτι εχει μεινει πολυ πισω.

http://en.miui.com/thread-1273027-1-1.html

Από ότι λέει εδώ αύριο θα βγει καινούργια

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλημέρα, πιθανον να εχει απαντηθει το ερωτημα αλλα ειναι η πρωτη φορα που μπαινω εδω και μιλαμε για 645 σελίδες, οπότε συγγνώμη αλλά πρακτικά είναι αδύνατο μάλλον να το βρω.

Τι εννοείτε στην πρωτη σελιδα με καλή κάμερα; Τελικά με ποια καμερα ερχεται το global? (sony, samsung, κατι αλλο; ) Ειναι στανταρ ολα ιδια οταν μιλαμε για Note 4 global/Note 4x InfoQuest ή είναι τυχαίο με ποια κάμερα θα έρθει;

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά από χθες άρχισε και μένα να μην φορτίζει στο 100% αλλά στο 98 και να μην σβήνει το λαμπάκι...Βρέθηκε καμία άκρη για αυτό το ζήτημα;...είμαι με global stable 9.0.5.0

@chios ωραιος!

Εγω εδω και καιρο δεν φορτιζω με τον φορτιστη εχει μπει στο κουτι φορτιζω απο την Dell U2518D

Παντως εγω δεν ειδα καμια διαφορα στην ταχυτητα απο το 3/32 και το 4/64

Καλημέρα, πιθανον να εχει απαντηθει το ερωτημα αλλα ειναι η πρωτη φορα που μπαινω εδω και μιλαμε για 645 σελίδες, οπότε συγγνώμη αλλά πρακτικά είναι αδύνατο μάλλον να το βρω.

Τι εννοείτε στην πρωτη σελιδα με καλή κάμερα; Τελικά με ποια καμερα ερχεται το global? (sony, samsung, κατι αλλο; ) Ειναι στανταρ ολα ιδια οταν μιλαμε για Note 4 global/Note 4x InfoQuest ή είναι τυχαίο με ποια κάμερα θα έρθει;

Sony ήταν στις πρώτες παρτίδες και λίγοι τη πέτυχαν. Πλέον είναι τύχη τι θα σου πέσει

Εγω εχω τσεκαρει τουλαχιστον 10 κινητα γιατι 4 global και 1 απλο εχουν περασει απο τα χερια μου τα υπολοιπα φιλων κανενα δεν ειχε Sony

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά από χθες άρχισε και μένα να μην φορτίζει στο 100% αλλά στο 98 και να μην σβήνει το λαμπάκι...Βρέθηκε καμία άκρη για αυτό το ζήτημα;...είμαι με global stable 9.0.5.0
Και σε μένα το κάνει όπως και σε πολλούς άλλους. Είναι bug της 9.0.5 και απλά θα περιμένουμε επόμενο update η πας σε dev. Πάντως χθες το έβαλα στο 21% για φόρτιση και το άφησα όλη νύχτα και πήγε επιτέλους 100% και έσβησε και το πράσινο led. Λες;

Κουφο! Κατεβασα την dev 7.12.8 fastboot την φλασαρω μου γραφει success αλλα οταν αναψα το κινητο ειχα την προηγουμενη rom και το περιεργο ειναι οτι την φλασαρε πολυ γρηγορα.

Μηπως επειδη δεν το εχω ξεκλειδωσει ακομα και θελει αλλες 30 ωρες;

Που είναι το το τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό και κάθεστε και ψειρίζετε τη μαϊμού δεν έχω καταλάβει! Και σε εμένα σε santoni 5ιντσο έτσι κάνει όπως παρατηρώ επειδή το λέτε εδώ και 2-3 εκδόσεις rom. Όταν το φορτίζω ανοιχτό πάει στο 100% και σβήνει το led. Όταν το φορτίζω κλειστό και όλη τη νύχτα π.χ. το πρωί το βρίσκω με αναμμένο led και στο 99%. Πιθανότατα είναι έτσι ρυθμισμένο από τη rom για να διατηρεί τη μπαταρία φορτισμένη χωρίς να τη "σκάσει".

Μήπως θέλει απλά καλιμπραρισμα;

Που είναι το το τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό και κάθεστε και ψειρίζετε τη μαϊμού δεν έχω καταλάβει! Και σε εμένα σε santoni 5ιντσο έτσι κάνει όπως παρατηρώ επειδή το λέτε εδώ και 2-3 εκδόσεις rom. Όταν το φορτίζω ανοιχτό πάει στο 100% και σβήνει το led. Όταν το φορτίζω κλειστό και όλη τη νύχτα π.χ. το πρωί το βρίσκω με αναμμένο led και στο 99%. Πιθανότατα είναι έτσι ρυθμισμένο από τη rom για να διατηρεί τη μπαταρία φορτισμένη χωρίς να τη "σκάσει".

Το ψειρίζουμε γιατι δεν το εκανε αυτο και ψαχνουμε να δουμε τι φταιει.. οσο για την αιτιολογια που δινεις , καμια σχεση

Κάτι μπερδεύεις με τις μπαταρίες Λιθίου φίλε μου, ως προς το "σκάσιμο" που αναφέρεις. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο στην εν λόγω τεχνολογία.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

To μαύρο 3/32 από banggood με priority mail (για αποφυγή τελωνείου) στα €124.51 με το κουπόνι 12BGRN4G32. Super τιμή. :)

http://en.miui.com/thread-1273027-1-1.html

Από ότι λέει εδώ αύριο θα βγει καινούργια

Επισημη ειναι αυτη και θα δοθει μεσω ΟΤΑ ;

*** χαλαρωστε παιδια το κινητο ειναι απο τα καλυτερα που μπορεις να παρεις εως 250 ευρω ( 4/64).

My Name Is George V.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)