mylw_4 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 αυτά σήμερα.ότι βλέπετε. το μόνο ενεργοβορο ήταν τα 13 λεπτά πλοήγηση με τους Google maps... φωτεινότητα στο χειροκίνητο χαμηλά. 2 σιμ βέβαια κοσμοτε, wind (με δεδομένα) 4g,bt, wifi όλα ανοικτά. άφηνα πάντα ανοικτό και το gps αλλά τώρα αυτό είναι με κλειστό πλην των 13 λεπτών με τους Google maps. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιά ρομ φοράς; γιατί σε εσένα γράφει, σωστά, υλικό και εσένα εμένα υλισμικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Ποιά ρομ φοράς; γιατί σε εσένα γράφει, σωστά, υλικό και εσένα εμένα υλισμικο; 8.2.10.0 γιατί όπως είχα πει είναι το τρίτο κινητό που έπεσε στα χέρια μου και δεν το αναβάθμισα στην 8.5.8.0 έμεινα προς το παρόν στην καλή 8.2.10.0. επίσης θα παρακαλούσα όποιον βγάζει 10ωρα να ανεβάσει τα ίδια screenshots που ανέβασα ΝΔ δω λίγο την χρήση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 12, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 10ωρα όχι αλλά του δίνουμε και καταλαβαίνει, αν δεν έπαιζα και το clash of kings νομίζω θα ξεχνουσα που έχω τον φορτιστή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 αυτά σήμερα.ότι βλέπετε. το μόνο ενεργοβορο ήταν τα 13 λεπτά πλοήγηση με τους Google maps... φωτεινότητα στο χειροκίνητο χαμηλά. 2 σιμ βέβαια κοσμοτε, wind (με δεδομένα) 4g,bt, wifi όλα ανοικτά. άφηνα πάντα ανοικτό και το gps αλλά τώρα αυτό είναι με κλειστό πλην των 13 λεπτών με τους Google maps. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι στο 65% με 2,5 ώρες οθόνης!!! Άνετα με αυτή την χρήση θα χτυπήσεις 7-8ωρο στο 1% με την χρήση που φαίνεται ότι κάνεις! 10ωρα όχι αλλά του δίνουμε και καταλαβαίνει, αν δεν έπαιζα και το clash of kings νομίζω θα ξεχνουσα που έχω τον φορτιστή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Χρήσης 8-10ωρου είσαι και εσύ! Καθώς αν το σκεφτείς είσαι στο 29% και έχεις 6 ώρες οθόνης με τον πιο πολύ χρόνο να στον τρώει ένα παιχνίδι! Ακόμα και με το παιχνίδι μέχρι το 1% παίζει να βγάλεις παραπάνω από 1 ώρα ακόαμ άρα σύνολο 7ωρο. Με χρήση πιο πολύ κινητού/smartphone και όχι παιχνιδομηχανής σίγουρα 2+ ώρες ακόμα σε αυτό το 29% οπότε να το 8ωρο. Και αν αφαιρέσουμε και όλη την χρήση του παιχνιδιού από την χρήση θα έφτανες ίσως το 10ωρο. Πάντως σταθερά πάνω από 8. Όπως είπα! Το κινητό με χρήση τηλεφώνου/smartphone και όχι παιχνιδομηχανής είναι των 8-10ωρου. Άν βάλουμε 2 SIM τότε να πάμε στο 6-8ωρο. Πιο κάτω σόρρυ παίδες αλλά δεν δέχομαι ότι πέφτει. Ειδικά αν μιλάμε για ημέρα χρήσης και όχι 2-3 ημέρες! Αν το δεχτώ είναι σαν να μου λέτε ότι σε προηγούμενο κινητό σας, είχατε κολλήσει πίσω powerbank. Δεν γίνεται το κινητό να σε αφήσει μέσα στην μέρα. Καλοκαίρι ήμουν διακοπές Κεφαλονιά! Ότι είχα πρωτοπάρει και το RN4. Πήρα μαζί και battery bank γιατί λέω θα χρειαστεί σίγουρα. Όποιος έχει πάει, ξέρει τι θέμα έχει με το σήμα αφού όπου και να πας έχει βουνό και μηδενικό σήμα. Όλη μέρα ήμουν στα βουνά καθώς για μπάνιο πήγαινα βόρεια και για ποτό νότια. Χρήση κινητού πάντα σε 4G, ποτέ σε wifi, παραλία άρα ήλιος άρα μεγάλη φωτεινότητα. Και φυσικά 35+ βαθμοί σαν θερμοκρασία περιβάλλοντος που παίζει ρόλο. Κινητό πλήρη φόρτιση και στο χέρι από τις 10-11 το πρωί μέχρι για ύπνο στις 4 τα ξημερώματα. Έφτανα στο ξενοδοχείο με 6 ώρες οθόνης και στο 30%. Όταν όλη η παρέα χρησιμοποιούσε το δικό μου power bank για να φορτίσει 2 φορές το κινητό της. :lol::lol: Έχω 1 sim! Χρήση μόνο για FB, Insta, social chatting, κανένα mail, καμία κλήση(μαξιμουμ 15 λεπτά την ημέρα). Και φυσικά φωτογραφίες. ΟΚ να δεχτώ ότι είμαι light user αλλά ακόμα και ένας από εσάς θα είχε σίγουρα 4-5 ώρες σε αυτές τις συνθήκες που μόνο μ.ο. δεν μπορούν να θεωρηθούν. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Από χθες φορτισμένο. Πριν κάνω εκκαθάριση όλων και από την αρχή πέρασμα νέα rom και στήσιμο από την αρχή, πριν λίγο έβαλα τον φορτιστή. Το μόνο που διορθώνει το πρόβλημα που περιέγραψα με την προβολή των φωτογραφιών είναι να προσθέσω την συντόμευση από το Google photos στην εφαρμογή της κάμερας. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Γιατι εχετε τοσο μεγαλο κολλημα με την μπαταρια; :p Τι να πουν αλλα κινητα που θελουν δυο φορες την μερα φορτιση.:lol: Κινεζοι Παρασκευη σημερα τελειωσε η αργια για βγαλτε καμια αναβαθμιση για μας με την Dev :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Εμένα μου έμεινε απωθημένο. Μου έχει γίνει συνήθεια το πρώτο πράγμα που κοιτάω όταν ανοίγω το τηλέφωνο να είναι η μπαταρία. Το δεύτερο το SOT και το τρίτο τι είναι αυτό που μου την τρώει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλησπέρα, Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε ένα νέο νούμερο Cosmote What's up και βλέπω οτι το VoLTE δεν δουλεύει. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να επιβεβαιώσει οτι δουλεύει σε καρτοκινητή της Cosmote με το Redmi Note 4? Αν το έχουν μόνο για συμβόλαια ή το κινητό μας δεν είναι συμβατό να το ξέρω να μην παιδεύομαι! Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Από χθες φορτισμένο. Πριν κάνω εκκαθάριση όλων και από την αρχή πέρασμα νέα rom και στήσιμο από την αρχή, πριν λίγο έβαλα τον φορτιστή. Το μόνο που διορθώνει το πρόβλημα που περιέγραψα με την προβολή των φωτογραφιών είναι να προσθέσω την συντόμευση από το Google photos στην εφαρμογή της κάμερας. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ποιο θέμα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλησπέρα, Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε ένα νέο νούμερο Cosmote What's up και βλέπω οτι το VoLTE δεν δουλεύει. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να επιβεβαιώσει οτι δουλεύει σε καρτοκινητή της Cosmote με το Redmi Note 4? Αν το έχουν μόνο για συμβόλαια ή το κινητό μας δεν είναι συμβατό να το ξέρω να μην παιδεύομαι! Εχω την εντυπωση οτι λειτουργεί μονο με συμβόλαιο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 @mylw_4 Στην εφαρμογή της κάμερας σε aosp, όταν βγάλω μια φώτο αυτή φαίνεται σε portrait ενώ εγώ την τράβηξα σε landscape. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Εχω την εντυπωση οτι λειτουργεί μονο με συμβόλαιο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στη σελίδα περι WIFI Calling λέει οτι το δίνουν και σε καρτοκινητά. Βέβαια το Note 4 δεν υποστηρίζει WiFi Calling αλλά μόνο VoLTE, οπότε ποιος ξέρει. Γενικά δε βρίσκω τίποτα σχεδόν περί VoLTE στο Google παρα μόνο τους Ινδούς με το Jio SIM, τι να τους κάνω αυτούς όμως. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλησπέρα, Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε ένα νέο νούμερο Cosmote What's up και βλέπω οτι το VoLTE δεν δουλεύει. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να επιβεβαιώσει οτι δουλεύει σε καρτοκινητή της Cosmote με το Redmi Note 4? Αν το έχουν μόνο για συμβόλαια ή το κινητό μας δεν είναι συμβατό να το ξέρω να μην παιδεύομαι! Και πως καταλαβαινεις οτι δεν λειτουργει; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Και πως καταλαβαινεις οτι δεν λειτουργει; Λογικά θα έπρεπε να εμφανίζει γραφικό πάνω δίπλα στο σήμα Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Και πως καταλαβαινεις οτι δεν λειτουργει; Πρέπει να πας στο Testing menu. Στον Dialer δίνεις *#*#4636#*#* κι επιλεγεις το Phone Information. Πάνω δεξιά στις 3 τελείες έχει ένα άλλο μενού που λέει IMS Service status. Το πατάς, κι αν βγάλει Νot Ρegistered κι απο κάτω Unavailable σε όλα το VoLTE κι όλες οι σχετικές υπηρεσίες του LTE εκτός των DATA δεν δουλεύουν. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά θα έπρεπε να εμφανίζει γραφικό πάνω δίπλα στο σήμα Ισχύει κι αυτό σε MiUI ROMs, αλλά έχω custom που δεν έχει ειδική ένδειξη. Υπάρχει τρόπος να το δεις, τον γράφω παραπάνω. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Τι να σας πω εγω εχω την ενδειξη volte ενεργοποιημενη την λειτουργια volte με καρτοκινητο κοσμοτε αλλα καποια εξτρα ενδειξη στην μπαρα δε βγάζει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Πρέπει να πας στο Testing menu. Στον Dialer δίνεις *#*#4636#*#* κι επιλεγεις το Phone Information. Πάνω δεξιά στις 3 τελείες έχει ένα άλλο μενού που λέει IMS Service status. Το πατάς, κι αν βγάλει Νot Ρegistered κι απο κάτω Unavailable σε όλα το VoLTE κι όλες οι σχετικές υπηρεσίες του LTE εκτός των DATA δεν δουλεύουν. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχύει κι αυτό σε MiUI ROMs, αλλά έχω custom που δεν έχει ειδική ένδειξη. Υπάρχει τρόπος να το δεις, τον γράφω παραπάνω. Νομίζω ότι και σε aosp υπάρχει κανονικά η ένδειξη https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=73912095&postcount=623 Edited October 13, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Τι να σας πω εγω εχω την ενδειξη volte ενεργοποιημενη την λειτουργια volte με καρτοκινητο κοσμοτε αλλα καποια εξτρα ενδειξη στην μπαρα δε βγάζει. Να φανταστώ με MiUI είτε official είτε παραλαγή (XTRV, xiaomi.ru ή άλλη); Τότε μάλλον το κινητό μας είναι ασύμβατο με το VoLTE της Cosmote και δεν έχει νόημα το παλέψω με άλλες ROM κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι και σε aosp υπάρχει κανονικά η ένδειξη https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=73912095&postcount=623 Στη ROM που μου δείχνεις ναι, στην official Lineage OS 14 που έχω δεν υπάρχει ένδειξη, το ζητάνε συνέχεια κάτι ινδοί στο XDA και τρώνε πόρτα. Μόνο σε custom Lineage κάποιοι το έχουν προσθέσει. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Να φανταστώ με MiUI είτε official είτε παραλαγή (XTRV, xiaomi.ru ή άλλη); Τότε μάλλον το κινητό μας είναι ασύμβατο με το VoLTE της Cosmote και δεν έχει νόημα το παλέψω με άλλες ROM κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη ROM που μου δείχνεις ναι, στην official Lineage OS 14 που έχω δεν υπάρχει ένδειξη, το ζητάνε συνέχεια κάτι ινδοί στο XDA και τρώνε πόρτα. Μόνο σε custom Lineage κάποιοι το έχουν προσθέσει. Στο απολυτα μαμισιο οφισιαλ η επισημο ελληνιστί. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Στο απολυτα μαμισιο οφισιαλ η επισημο ελληνιστί. :) Το οποίο είναι και το καλύτερο για τέτοιες δοκιμές! Αν δε παίζει με το official MiUI δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει γενικώς, είτε δε το δίνει σε καρτοκινητά είτε το Note 4 δεν είναι συμβατό. Πάμε παρακάτω λοιπόν. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Το οποίο είναι και το καλύτερο για τέτοιες δοκιμές! Αν δε παίζει με το official MiUI δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει γενικώς, είτε δε το δίνει σε καρτοκινητά είτε το Note 4 δεν είναι συμβατό. Πάμε παρακάτω λοιπόν. Δηλαδη για να καταλαβω δεν δουλευει επειδη δεν βγαζει ενδειξη επανω; γιατι αν ηταν ετσι δεν θα ενεργοποιοταν η σκανδαλη και εχω Καρτοκινητο. :rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Δηλαδη για να καταλαβω δεν δουλευει επειδη δεν βγαζει ενδειξη επανω; γιατι αν ηταν ετσι δεν θα ενεργοποιοταν η σκανδαλη και εχω Καρτοκινητο. :rolleyes: Σκανδάλη; Με έχασες... Μήπως θα μπορούσες να πας στο testing menu όπως περιέγραψα λιγο ποιο πριν να μας φύγει η απορία μια καλή; Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Εμενα στο τεστ που γραφεις δεν εχει τρεις τελιες πανω αλλα κατω στο κεντρο μεσα σε κυκλο μηπως επειδη εχω dev με miui 9 Παντως ουτε αυτη την παρασκευη πηραμε αναβαθμιση λετε να το παρατανε το 4 γιατι βγαζουν το 5 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Εμενα στο τεστ που γραφεις δεν εχει τρεις τελιες πανω αλλα κατω στο κεντρο μεσα σε κυκλο μηπως επειδη εχω dev με miui 9 Παντως ουτε αυτη την παρασκευη πηραμε αναβαθμιση λετε να το παρατανε το 4 γιατι βγαζουν το 5 :mad:Δίκιο έχεις, στο MiUI εκεί που λες είναι οι 3 τελείες. Οι custom MiUI ROMs έβγαλαν πάντως νέα ROM για το mido, στο xiaomi.eu υπάρχει η 7.10.12. Τώρα γιατί δε βγάζουν επίσημα... Ποιος ξέρει τι γίνεται, μπορεί να υπάρχει κάποιο χοντρό bug. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει bug τελικά, το βρήκα από διπλανό forum: Note:1 .Update for Redmi Note 4 Qualcomm, Redmi Note 4X MTK, Redmi 4X, Redmi Pro, Redmi 4 Prime suspended due to flash light not working properly. The Developers will fix this issue as soon as possible. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Επειδη δεν δουλευει το flash? Απο τα λιγα Αγγλικα που ξερω. Η καμερα ειναι το τελευταιο που με αποσχολει σε ενα κινητο θα προτιμουσα να εβγαζαν μια φτηνοτερη εκδοση που να μην εχει καθολου καμερες.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts